Tilføj datoer

Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dage

1. Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dage

Nyd adgang til over 60 museer og monumenter i og omkring Paris, herunder Louvre-museet, Orsay-museet og Centre Pompidou, med Paris Museum Pass. Vælg mellem 2, 4 eller 6 dages muligheder, og afhentningsstedet er bekvemt placeret blot 10 minutters gang fra Louvre. Fordelene ved passet omfatter gratis adgang til mange attraktioner, seværdigheder og museer. I Paris: Arc de Triomphe Musée de l'Armée Tombeau de Napoléon 1er Centre Pompidou Musée national d'Art moderne Musée national des Arts asiatiques Guimet Les Arts décoratifs Musée des Arts et métiers Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Paris Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l'Industrie Conciergeriet Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris Musée du Louvre - Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundvisninger i Notre-Dame Musée national de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d'Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Uden for Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée national de la Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Musée Condé, Château de Chantilly Musée départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d'Ecouen Maison d'Auguste Rodin à Meudon Basilique cathédrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Paris: Adgangsbillet til Château de Vincennes

2. Paris: Adgangsbillet til Château de Vincennes

Tag den korte rejse til forstæderne i det østlige Paris og ankom til det imponerende Château de Vincennes, et sandt symbol på den moderne franske stat. Oplev, hvordan dette historiske Chateau blev bygget i det 14. århundrede for at bekræfte monarkiets magt, bevogte hovedstaden og beskytte kongerne mod oprør. Slottet var det franske monarkis centrum indtil 1682, hvor Ludvig XIV valgte at slå sig ned i Versailles. Kravl op ad trapperne op til borgtårnet, et 52 meter højt befæstet tårn, som er det højeste af sin slags i Europa. Tårnet blev brugt som fængsel fra det 16. og frem til det 19. århundrede. Se de rum, hvor Fouquet, Marquis de Sade og Mirabeau blev tilbageholdt, og hvor kong Henrik V døde. Find ud af, hvordan bygningen under Napoleon I blev omdannet til kaserne og arsenal, og hvordan fæstningen beskyttede Paris under invasioner i det 19. århundrede. Nu anses bygningen for at være et nationalt mindested, som blev restaureret efter at have lidt omfattende skader under Anden Verdenskrig. Château de Vincennes huser nu de historiske tjenester for de 3 franske væbnede styrker.

Paris: Passlib Officiel Paris City Pass

3. Paris: Passlib Officiel Paris City Pass

Paris Passlib' CITY Køb dit Paris Passlib' City, og vælg dine 5 yndlingsoplevelser blandt de 53 attraktioner, der tilbydes. Vælg 3 attraktioner i kategori A og 2 i kategori B. Efter køb online er Passlib' City tilgængelig på en app, som kan downloades fra en smartphone eller tablet. Det giver dig fri adgang til de 5 oplevelser, du vælger. Det er gyldigt i et år fra den dag, det bruges første gang. For tidsbestemte oplevelser (som kræver booking af et tidsrum), skal du huske at planlægge i forvejen, da passet ikke garanterer dig prioriteret adgang. Vælg 3 aktiviteter fra de følgende 34: Croisière-promenade avec les Bateaux Parisiens Croisière-promenade med Paris' vedetter Croisière-promenade med Bateaux-Mouches® (på engelsk) Croisière-promenade et coupe de champagne avec les Vedettes de Paris Croisière-promenade option " pause gourmande " avec les Vedettes de Paris Panthéon Conciergerie Arc de Triomphe Sainte-Chapelle Basilique cathédrale de Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Monnaie de Paris Musée Rodin - Paris Musée du quai Branly - Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l'Évolution - Muséum d'histoire naturelle Musée de l'Homme Dalí Paris Musée de l'Armée - Invalides Musée de l'Orangerie Musée de la Magie et des Automates Musée de Montmartre Toit de la tour Montparnasse Choco-Story Paris - Le musée du Chocolat Entrée Toit de la Grande Arche Grévin Paris Musée d'Orsay Audioguidet besøg efter eget valg blandt 9 tilgængelige Rex Studios: i kulisserne på Grand Rex En guidet tur til de store kvarterer i Paris La Ménagerie, den zoologiske have i Jardin des plantes Parc zoologique de Paris Placering af bycykel (demi-journée) Derudover skal du vælge 2 af følgende 20 aktiviteter: Croisière-promenade et champagne avec les Bateaux-Mouches® (2. etage) Tour Eiffel (2e étage) Musée du Louvre 3 audioguidede besøg efter eget valg blandt 9 besøg Balade royale aux Tuileries par Selftourism Imperie-balade i Jardin des Tuileries med Selftourism Balade immersive des pendus par Selftourism Kongelig te-tid par Selftourism Survol de Paris en Réalité Virtuelle (au choix parmi 3 avec FlyView) Atelier de création de parfum (en anglais uniquement) chez Fragonard Spil og besøg i virtuel virkelighed (blandt 40) med Virtual Time Expérience " Défilé de mode " aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en bus panoramique hop-on hop-off 1 jour avec Tootbus Paris Paris i panoramabus hop-on hop-off 1 dag med Big Bus Location de e-bike (demi-journée) avec Paris Bike Tour Placering af bycykel (dag) med Paris Bike Tour Location de vélo de ville (journée) avec Paris à vélo Spektakel " Hvordan bliver man pariser på en time? " Brille " Åh gud, hun er parisisk! "

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Chateau de Vincennes

Andre seværdigheder i Chateau de Vincennes

Vil du se alle oplevelser i Chateau de Vincennes? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chateau de Vincennes

Samlet bedømmelse

4.3
(2.177 anmeldelser)

Vi købte 4-dages Paris museumskort med flodcruise. Der er gratis attraktioner i Paris og gode steder at besøge, men hvis du har tid og gerne vil have specifikke museer til at besøge, er passet det værd. Du skal være organiseret og have en plan forude for at få mest muligt ud af det. Det er også en god idé at hente dit pas dagen før, da du næste dag kan starte dit besøg tidligt om morgenen. Fast-track-linjer fungerer godt, så du kan bruge tiden på at besøge museer i stedet for at vente i kø. Undtagelse er Louvre-museet, der altid er overfyldt. især om sommeren.

Dette er et fantastisk værktøj til at nyde sightseeing i Paris. Vi dækkede omkring 60.000 trin over to dage og så nogle af de bedste museer og attraktioner som Louvre, D'Orsay, Orangerie, Rodin og mange flere. Det er det bedste, du kan få i Paris, hvis du kan lide kunst og kultur. nem at samle op, nem at bruge. HUSK at forudbestille dine tidsrum til Louvre, Saint Chappelle og Orangerie. det er nemt at gøre online, og du har brug for det for at få adgang til disse tre (tidsrum for forudbestilling er gratis online)

Vi elskede at bruge Museum Pass, det gjorde det nemmere at komme ind på steder, og vi var i stand til at springe nogle foretrukne køer over. Desværre brugte vi det nytårsaften, så vi kunne ikke komme ind på nogle museer, og/eller vi så nogle, der kræver forudgående reservation, såsom Louvre. Jeg anbefaler, at du booker museer i forvejen til jubilæumsdatoer.

Jeg havde kun halvanden dag og endte med at komme til måske 5 eller deromkring museer/monumenter. men helt ærligt var letheden i sindet det største. Alle i byen ved, hvad passet er, de var generelt meget søde ved mig, da jeg flashede det, så alt i alt er det absolut prisen værd. krydstogtet var også det værd for visningerne alene! gå om aftenen

2-dages passet er et godt tilbud, hvis du besøger mindst 4 museer. Du vil også springe over de lange køer for at købe billetter, hvilket er meget rart, da køerne kan være meget lange. Den eneste ulempe er, at du skal afhente passet personligt, det ville være rart at få det elektronisk sendt.