Tilføj datoer

Chateau de Vincennes

Vi fandt 3 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Chateau de Vincennes

Vil du se alle oplevelser i Chateau de Vincennes? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chateau de Vincennes

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.177 anmeldelser

Museumspasset er et fantastisk apparat, som ubesværet åbner dørene til nogle af verdens bedste museer. Til vores besøg i Louvre og Versailles-slottet gik vi online og planlagde tidsbestemt adgang. Vi fik effektivt adgang og sparede dyrebar ferietid! Uventet besøgte vi Picasso- og Rodin-museerne for ikke-planlagte besøg. Vi var i stand til at vise vores pas og komme ind og nyde udstillingerne uden ekstra omkostninger eller besvær. Få dette pas!!

2-dages passet er et godt tilbud, hvis du besøger mindst 4 museer. Du vil også springe over de lange køer for at købe billetter, hvilket er meget rart, da køerne kan være meget lange. Den eneste ulempe er, at du skal afhente passet personligt, det ville være rart at få det elektronisk sendt.

Det giver dig mulighed for at spare tid ved at springe stort set alle ting og penge over med en fast sats, der i sidste ende er mindre end, hvad du ville bruge på at købe hver billet, selv online. Og med mulighed for at besøge steder, som du i første omgang ikke havde forudset.

Det var en fremragende mulighed. Jeg er meget tilfreds og alt gik meget godt! Det er vigtigt ikke at glemme at bestille et besøg på louvre på forhånd.

Super effektiv og hjælpsom, god værdi også, bemærk bare, at du stadig har brug for en tidsbestemt adgang til Louvre sammen med dit pas