Tilføj datoer

Checkpoint Charlie

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • City-kort
  • Heldagsture
Vi fandt 85 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 85

Andre seværdigheder i Checkpoint Charlie

Vil du se alle oplevelser i Checkpoint Charlie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Checkpoint Charlie

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 23.823 anmeldelser

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Meget praktisk måde at komme rundt i Berlin og se de store seværdigheder. Du kan stå af og på lige så mange gange, du vil, tage dig mere tid til at tage billeder og beundre bestemte seværdigheder. Der kommer altid en anden bus for at hente dig hvert tiende, femtende minut. Der er to hovedruter. Rute 1 tager dig rundt til de vidunderlige seværdigheder i det herlige Vesten, herunder det jødiske krigsmindesmærke, Brandenburger Tor, Rigsdagen, Checkpoint Charlie for blot at nævne nogle få. Denne bus er den længere rute, og hvis du bliver på bussen hele vejen rundt, hvis jeg husker rigtigt, tager det omkring to timer. Den anden bus, rute 2, tager 40 minutter, men igen kan du stå af og komme på igen med den næste bus. Denne bus viser dig den fattigere side af Berlin, men meget interessant østsiden, inklusive East Side Gallery, som er dækket af vidunderlig graffiti hele vejen langs. Med forudsat at høre om historien er denne tur fantastisk.

Det var en rigtig god oplevelse, og dejligt at der var audioguide på dansk. Man fik meget information på turen, også meget som jeg ikke vidste i forvejen og jeg har været i Berlin flere gange.

Man kommer forbi alle de vigtigste steder, man kan stå af og på da billetten gælder hele dagen. Bussen kører hvert 20. minut. Man kan vælge dansk sprog.

Mødested let at finde, da medarbejdere havde tydelig skiltning. Fin tur med masser af information om hvad vi kørte forbi….og det endda på dansk !

Udsigten var smuk, men hvis du er bange for højder og kun gør det for børn, er det okay.