Vores mest anbefalede ting at gøre i Chester

City Sightseeing Chester Hop-on Hop-off-bustur

1. City Sightseeing Chester Hop-on Hop-off-bustur

Ingen by i Storbritannien er rigere med hensyn til arkæologiske og arkitektoniske skatte end Chester, den murede by ved floden Dee. City Sightseeing Chester Open Top Bus Tour introducerer dig til bymuren, katedralen, det romerske amfiteater og meget, meget mere. Oplev hvordan Chester har overlevet og trives gennem historieens ebbe og strømme, mens du transporteres rundt i byen. Ligesom Chesters historie er blevet knyttet til River Dee, er det også med Chester Tour. Bussen krydser Dee ved både Grosvenor- og Old Dee-broen, og i The Groves er der en praktisk forbindelse til flodkrydstogter, der drives af Bithells Boats. Turen kører på en hop-on hop-off-basis, og din billet er gyldig i 24 timer, så du kan stoppe og besøge nogen af seværdighederne på ruten. Rute • Chester Bus Interchange • Foregate Street - Det gamle dronningshoved • City Road - overfor Premier Inn • Chester Station - uden for Town Crier Pub • Johannes Døberens Kirke • Lundene • Pepper Street - shoppingområde i Grosvenor • Grosvenor Street - Grosvenor Museum • Handbridge - St May's Church • Lower Bridge Street • Nicholas Street • Chester Racecourse - uden for Holiday Inn Express

Fra Manchester: Guidet tur i North Wales, Snowdonia, Chester

2. Fra Manchester: Guidet tur i North Wales, Snowdonia, Chester

Tag fra Manchester om morgenen, og sæt kurs mod grænsen af Wales. Dagens første stop er Conwy, en af verdens mest billedskønne havnebyer. Se et slot ved havet, verdens mindste hus, og masser af søde restauranter, der serverer den bedste fish and chips. Gå langs de snoede, naturskønne veje i Snowdonia Nationalpark, og ankom til Betws-Y-Coed. Denne maleriske by er kendt som porten til Snowdonia og er berømt for sine alpine træer og hyggelige caféer. Stop så i Chester. Dette er en af Englands mest historiske byer, og der er masser at lave her. Tag direkte til den gamle domkirke, og hør om dens bemærkelsesværdige fortid.

Chester: Halvtimes krydstogt i byen

3. Chester: Halvtimes krydstogt i byen

Fra fortøjningerne ved The Groves, Chester, sejler du opstrøms under Queen's Park Suspension Bridge og forbi byens roklubber. Derefter følger du Earl's Eye's sving, passerer nogle fantastiske ejendomme ved floden og vender om ved bygrænsen. På hjemturen fortæller kommentaren om historien bag nogle af de mere interessante bygninger ved floden og om byens rige romerske, middelalderlige og industrielle arv. Krydstogterne slutter med en fantastisk udsigt over Chester Weir og den gamle Dee-bro, inden man går fra borde igen ved The Groves.

Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

4. Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

Hvis du kan lide spøgelsesagtige hændelser og uhyggelige historier, så byder denne vandretur rundt i centrum af den historiske by Chester på spændende fortællinger om det overnaturlige. Vi besøger nogle velkendte vartegn - men forvent ikke et tørt historieforedrag. Jeg kender min hjemby godt og vil fremhæve nogle af de skjulte hjørner, som du ikke finder på typiske ture. Jeg er trods alt en lokal dreng, og jeg vil dele min insiderviden. På denne tur vil du høre om: • Romerske soldater bevogter stadig deres historiske garnison • Den uhyggelige fortælling om Chesters sidste offentlige henrettelse • Den spøgelsesagtige munk, der hjemsøger byens mest uhyggelige gang • Chesters eneste officielle eksorcisme Tillad en time til denne gåtur. Der er masser af caféer og barer langs ruten til et hurtigt kaffestop. Uanset om det er din første gang i byen, eller du er en lokal ivrig efter at lære mere om dit hjem, er Haunted Chester den perfekte måde at se det i et andet lys.

Fra Chester: Heldags guidet sightseeingtur i Nordwales i hele dagen

5. Fra Chester: Heldags guidet sightseeingtur i Nordwales i hele dagen

Forlad den romerske by Chester og rejs til Wales på en 90-minutters, fuldt fortalt rejse med ankomst til Llandudno. Besøg det skjulte kapel St. Tudno fra det 12. århundrede på Great Orme. Herefter kommer du til den befæstede by Conwy, der blev bygget i 1283 med en fabelagtig muromgang på 3/4 mil. Gå indenfor i Conwy Castle, en grumset, mørkstensbelagt fæstning, der blev bygget af James of St. George i samarbejde med franskmanden Richard The Engineer. Tag derefter til Snowdonia National Park ad omhyggeligt udvalgte ruter uden for de slagne veje med et stop ved den såkaldte "hovedstad i Nordwales", Betws-Y-Coed bedehus i skoven. Til sidst skal du benytte den enestående mulighed for at opleve Pontcysyllte Canal Aqueduct, der blev bygget af Sir Thomas Telford mellem 1795 og 1805. Forbered dig på at blive underholdt og informeret af din erfarne guide og chauffør undervejs.

Fra Chester: Heldagsudflugt til Yorkshire Sightseeing Day Trip

6. Fra Chester: Heldagsudflugt til Yorkshire Sightseeing Day Trip

Få en smagsprøve på Yorkshire på en heldagstur i minibus fra Chester. Udforsk amtets historie og gastronomi, beundr Victoriatidens ingeniørkunstværker og se det maleriske Hardraw Force-vandfald. Efter en 2 timers delvis fortalt tur ankommer du til Haworth og kan opleve Bronte-søstrenes historier - Anne, Charlotte og Emily. Herfra kan du køre til den fantastiske kalkstensformation Malham Cove, der er dannet af smeltevand fra gletsjere for over 12.000 år siden. Se den imponerende Ribblehead-viadukt, et mesterværk fra det 19. århundrede, og gå en tur for at se nærmere på de 1,5 millioner mursten. Herefter følger et stop ved det uundværlige Wensleydale Creamery, der skal besøges. Prøv nogle af de berømte oste, der oprindeligt blev fremstillet af cisterciensermunke. Derefter kan du besøge den smukke landsby Hawes, som er en honningkage med butikker, caféer, pubber og lokale, der drikker John Smith's, mens de spiser en Yorkshire Pudding. Når du har udforsket Hawes, kan du tage til Hardraw Force, Storbritanniens højeste vandfald med et enkelt fald, som er over 30 meter højt. Nyd plaskebassinet og det betagende naturlige "amfiteater", inden du begynder din rejse tilbage til Chester.

Fra Chester: North Wales Tour

7. Fra Chester: North Wales Tour

Når du forlader Chester, åbner den majestætiske Snowdonia National Park sig, mens du kører over en fantastisk bjergvej med et stop ved Llyn Ogwen, en smuk sø med en fantastisk udsigt over bjergene. Rygterne siger, at det er det sidste hvilested for Kong Arthurs sværd Excalibur. Fortsæt mod landsbyen Betws-y-Coed, som er en honeypot. Her har du tid til at finde noget frokost og udforske dette smukke sted. Efter Betws-y-Coed skal du køre til Great Orme, en kæmpe kalkstenshovedgård. Se den historiske strandpromenade med sin mole fra det 19. århundrede, og nyd den fantastiske udsigt over Anglesey og Snowdonia. Fortsæt mod Llandudno på den nordwalisiske kyst. Hold undervejs udkig efter en fantastisk havudsigt, mens du kører langs hovedkystvejen. Når du forlader Llandudno, får du dit første glimt af det verdensberømte Conwy Castle. Det sidste stop inden turen tilbage til Chester er i Conwy, hvor der er mulighed for at nyde udsigten og fotografere det berømte slot. Efter at have forladt Conwy vender turen tilbage til Chester.

Chester: Skæve selvguidede vandreture i kulturarven med smartphone

8. Chester: Skæve selvguidede vandreture i kulturarven med smartphone

Hvis du er nysgerrig på Chester, så tag på en af vores finurlige selvguidede vandreture, hvor du kan udforske hjertet af Chester. Du besøger ikke kun de mere kendte steder - vi sørger også for, at du besøger de usædvanlige og spændende steder! Derudover leverer vi spændende historier om historien omkring dig, mens du har det sjovt med at følge vores detaljerede anvisninger, finde svar på vores vanedannende ledetråde og matche billeder til steder undervejs. Du vil opdage "skjulte skatte", mens du læser om Chesters historie og de mennesker og begivenheder, der har formet byen - uanset om du kender Chester eller besøger byen for første gang, vil du få øje på ting, du ellers ikke ville have lagt mærke til. Download turene til din mobile enhed, følg anvisningerne, og nyd vores selvguidede kulturarvsture i dit eget tempo og interesseområde. Turene er henholdsvis 1,5 miles og 1 mile. Begge ture er velegnede til kørestols- og barnevognsbrugere.

Fra Manchester: Snowdonia, Wales og Chester: 3-dages tur fra Manchester

9. Fra Manchester: Snowdonia, Wales og Chester: 3-dages tur fra Manchester

Dag 1: Manchester til grænsen til Wales Afgang fra Manchester med bus til dagens første stop, Conwy. Udforsk byen og dens prisbelønnede, maleriske havn. Se et slot, der ligger ved havet, "verdens mindste hus" og traditionelle restauranter, der kan prale af de bedste fish and chips. Rejs til Llanberis Slate Museum, efter at du har suget havluften ind, og lær om historien om verdens næststørste skifermine. Fortsæt til Beddgelert, der er kendt som den "smukkeste" landsby i Snowdonia. Beundr den smukke arkitektur i stenhusene og de buede broer. Rejs gennem hjertet af Snowdonia, mens det bliver aften, og ankom til dit overnatningssted i Aberystwyth. Dag 2: Aberystwyth til New Quay Tag af sted fra Aberystwyth om morgenen til den farverige badeby New Quay. Nyd en afslappende spadseretur langs den maleriske strand eller tag en is. Besøg Laugharne, og stå med ærefrygt foran denne bys tårnhøje slot. Fortsæt mod Carreg Cennen, en imponerende fæstning, der ligger på toppen af en bakke, beliggende i Brecon Beacons National Park. Gå rundt på voldene og oplev en fantastisk udsigt over det omkringliggende naturlandskab. Kør til Newton House, en paladslignende bygning med rige haver, unik arkitektur og berømte spøgelseshistorier, inden du vender tilbage til Aberystwyth senere på aftenen. Dag 3: Harlech Castle og Chester Se Snowdonias bjerge flyve forbi, mens du begiver dig til Harlech Castle, et af de mest populære slotte at se i hele Storbritannien. Udnyt chancen for at opleve udsigten over havet og få mere at vide om dens krigshistorie. Stop til frokost i den lille landsby Betws-Y-Coed, inden du rejser til en af Englands mest historiske byer, Chester. Tag til katedralen, der er genopbygget i gotisk stil fra 1250 og frem. Du ankommer tilbage til Manchester tidligt på aftenen.

Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

10. Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

Dette heldagseventyr afgår fra Chester og går direkte mod det frodige landskab. Beundre udsigten, mens du rejser til Storbritanniens største nationalpark, Lake District, og stopper ved det underjordiske Rheged Discovery Center undervejs. Under den delvist berettede 2-timers rejse til Lake District stopper turen også ved den berømte Castlerigg Neolithic Stone Circle, hvor du kan mærke gammel, mytisk energi flyde omkring dig. Bagefter fortsætter du ind på Grasmere Village, som kan prale af en række smuk arkitektur fra det 19. århundrede, såvel som den kendte digter William Wordsworths grav. Lad bagefter din næse lede vejen til Sarah Nelsons Gingerbread Shop, hvor du kan smage et udvalg af traditionelle søde sager fra regionen. Når du har fyldt op med honningkager, er det tid til at udforske nationalparken og navigere gennem Langdales, også kendt som "Lille Schweiz". Mens du vandrer rundt i parken, kan du undre dig over den betagende udsigt, der breder sig over landskabet, som byder på noget af det mest dramatiske og mangfoldige landskab i Storbritannien. Under hele turen er der masser af stop for at få mest muligt ud af din tur til Lake District. Et af dagens højdepunkter inkluderer en tur rundt i Blea Tarn før et stop ved Ambleside, hvor du kan fare vild i labyrinten af snoede gader eller shoppe i et udvalg af maleriske butikker.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Chester

Chester
16 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Chester

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Chester

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Chester?

Topattraktionerne, der skal opleves i Chester:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Chester?

De bedste dagsture og -udflugter fra Chester er:

Llandudno

Andre seværdigheder i Chester

Vil du se alle oplevelser i Chester? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chester

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 572 anmeldelser

Elskede turen! Clive var fremragende, og at lytte til historierne, mens han gik rundt i bjergterrænerne, var en oplevelse værd. Jeg rejste med ældre borgere, havde ingen problemer overhovedet! Ønske vi kunne bruge noget mere tid i Wales og få en fotomulighed af Snowdon. At være fotograf var ked af ikke at kunne fange det højeste bjerg i Wales.

Vores guide Clive hentede os i Manchester til tiden og startede med os i retning af Wales. Han fortalte os meget om landet og folket og historien. Inden de enkelte stop gav han tips til, hvad vi kan gøre, og der var også nogle gode fotostop i Snowdonia National Park. Højt anbefalet!!

Fantastisk oplevelse, fik nye venner undervejs, guiden fremragende med at give historiske fakta og tips om, hvad man kan se og gøre på de respektive steder.

Pengene værd, fantastisk oplevelse, og jeg har lært mange ting om de steder, vi gik til takket være vores guide

Det var en meget flot tur. Buschaufføren forkortede rejsetiden med en masse information. Bussen er meget ny!