Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Chester

Vores mest anbefalede ting at gøre i Chester

Fra Manchester: Tur til Nordwales, Snowdonia og Chester

1. Fra Manchester: Tur til Nordwales, Snowdonia og Chester

Du forlader Manchester og kører direkte mod grænsen til Wales. Dagens første stop er Conwy. Det må være en af de mest billedskønne havnebyer i verden. Du kan se et slot* ved havet, 'verdens mindste hus' og masser af søde restauranter, der kan prale af de bedste fish and chips. Du kører ad de snoede, naturskønne veje i Snowdonia National Park, før du ankommer til Betws-Y-Coed. Denne maleriske by er kendt som porten til Snowdonia og er berømt for sine alpetræer og hyggelige caféer. Chester er dit næste stop. Dette er en af Englands mest historiske byer, hvilket betyder, at der er mange ting at lave her. Vi anbefaler, at du går direkte til den gamle katedral og lærer om dens bemærkelsesværdige fortid.

Chester: Halvtimes krydstogt i byen

2. Chester: Halvtimes krydstogt i byen

Fra fortøjningerne ved The Groves, Chester, sejler du opstrøms under Queen's Park Suspension Bridge og forbi byens roklubber. Derefter følger du Earl's Eye's sving, passerer nogle fantastiske ejendomme ved floden og vender om ved bygrænsen. På hjemturen fortæller kommentaren om historien bag nogle af de mere interessante bygninger ved floden og om byens rige romerske, middelalderlige og industrielle arv. Krydstogterne slutter med en fantastisk udsigt over Chester Weir og den gamle Dee-bro, inden man går fra borde igen ved The Groves.

Chester: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

3. Chester: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Ingen by i Storbritannien er rigere på arkæologiske og arkitektoniske skatte end Chester, den befæstede by ved floden Dee. City Sightseeing Chester Open Top Bus Tour vil introducere dig til bymuren, katedralen, det romerske amfiteater og meget, meget mere. Oplev, hvordan Chester har overlevet og blomstret gennem historiens vingesus, mens du bliver transporteret rundt i byen. Ligesom Chesters historie har været forbundet med floden Dee, er det også tilfældet med Chester Tour. Bussen krydser Dee ved både Grosvenor og Old Dee Bridges, og ved The Groves er der en praktisk forbindelse til Bithell's Boats' flodkrydstogter. Turstop: 1) Chester Bus Interchange 2) Foregate Street 3) City Road 4) Chester Railway Station 5) St. John's Church, Vicar's Lane 6) The Groves 7) Pepper Street 8) Grosvenor Street 9) Handbridge 10) Lower Bridge Street 11) Nicholas Street 12) Chester Racecourse, The Old Port

Fra Manchester: North Wales & Snowdonia dagstur med minibus

4. Fra Manchester: North Wales & Snowdonia dagstur med minibus

Opdag de største seværdigheder i Nordwales, når du rejser væk fra Manchester på en guidet tur med live-kommentarer. Beundr landskabet i Snowdonia National Park, se det ikoniske Conwy Castle, og udforsk den charmerende landsby Betws-y-Coed. Stig ombord på en minibus i Manchester, og glæd dig til en dag med udforskning af Snowdonia National Park. Vi starter med Conwy, denne historiske kystby, som er fyldt med karakter og historie. Se dig omkring, kig ind i butikkerne eller gå en tur ned til havnen. Købstaden er fyldt med rig historie og er berømt for det middelalderlige Conwy Castle, der har udsigt over havet. Dernæst tager vi til Llanberis Slate Museum, hvor du kan opdage mere af Wales' rige kulturarv. Før vi nyder en tur med en historisk jernbane, Llanberis Lake Railway, som fører passagererne langs søens bred med udsigt til bjergene, der omgiver området. Derefter kører vi over Pen-y-passet, og denne tur er virkelig spektakulær med det betagende landskab. Der vil være masser af fotomuligheder for dig og en chance for at se det utrolige landskab. Endelig ankommer vi til landsbyen Betws-y-coed. Her får du mulighed for at se dig omkring og udforske den maleriske walisiske landsby. Den har været et inspirationssted for forfattere og kunstnere i århundreder. Efter en dag på opdagelse kører vi tilbage til Manchester.

Fra Chester: Heldags guidet sightseeingtur i Nordwales i hele dagen

5. Fra Chester: Heldags guidet sightseeingtur i Nordwales i hele dagen

Forlad den romerske by Chester og rejs til Wales på en 90-minutters, fuldt fortalt rejse med ankomst til Llandudno. Besøg det skjulte kapel St. Tudno fra det 12. århundrede på Great Orme. Herefter kommer du til den befæstede by Conwy, der blev bygget i 1283 med en fabelagtig muromgang på 3/4 mil. Gå indenfor i Conwy Castle, en grumset, mørkstensbelagt fæstning, der blev bygget af James of St. George i samarbejde med franskmanden Richard The Engineer. Tag derefter til Snowdonia National Park ad omhyggeligt udvalgte ruter uden for de slagne veje med et stop ved den såkaldte "hovedstad i Nordwales", Betws-Y-Coed bedehus i skoven. Til sidst skal du benytte den enestående mulighed for at opleve Pontcysyllte Canal Aqueduct, der blev bygget af Sir Thomas Telford mellem 1795 og 1805. Forbered dig på at blive underholdt og informeret af din erfarne guide og chauffør undervejs.

Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

6. Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

Hvis du kan lide spøgelsesagtige hændelser og uhyggelige historier, så byder denne vandretur rundt i centrum af den historiske by Chester på spændende fortællinger om det overnaturlige. Vi besøger nogle velkendte vartegn - men forvent ikke et tørt historieforedrag. Jeg kender min hjemby godt og vil fremhæve nogle af de skjulte hjørner, som du ikke finder på typiske ture. Jeg er trods alt en lokal dreng, og jeg vil dele min insiderviden. På denne tur vil du høre om: • Romerske soldater bevogter stadig deres historiske garnison • Den uhyggelige fortælling om Chesters sidste offentlige henrettelse • Den spøgelsesagtige munk, der hjemsøger byens mest uhyggelige gang • Chesters eneste officielle eksorcisme Tillad en time til denne gåtur. Der er masser af caféer og barer langs ruten til et hurtigt kaffestop. Uanset om det er din første gang i byen, eller du er en lokal ivrig efter at lære mere om dit hjem, er Haunted Chester den perfekte måde at se det i et andet lys.

Fra Chester: Tur til det nordlige Wales

7. Fra Chester: Tur til det nordlige Wales

Læg byens travlhed bag dig, og udforsk Nordwales i løbet af dagen. Med en køretur gennem fantastiske landskaber og maleriske landsbyer vil du se skønheden i Nordwales i al sin pragt. Vi lægger Chester bag os og stopper i den historiske by Conwy, hvor du kan se det storslåede slot fra det 13. århundrede, der rejser sig højt over byen. Du får lidt tid til at gå på opdagelse og opleve de seværdigheder og attraktioner, der gør kystbyen til et så populært besøgsmål. Efter en tur rundt i byen tager vi afsted for at udforske den utrolige Snowdonia National Park, hvor vi stopper forskellige steder, hvor der er masser af muligheder for fotostop, og hvor du virkelig kan nyde denne smukke nationalpark. På vej til National Slate Museum opdager vi landets fascinerende historie og arv; det victorianske værksted blev bygget ved foden af Snowdonia-bjerget. Bagefter tager vi til Llanberis Lake Railway, hvor du kan sidde og slappe af og nyde udsigten langs Pardarn-søen i hjertet af Snowdonia. (Bemærk venligst, at togturen kun er inkluderet i marts-november). Derefter kører vi til den charmerende walisiske landsby Betws-y-Coed, som ligger i hjertet af nationalparken. Landsbyen, som engang var et sted for pilgrimme, blev et knudepunkt for kunstnere og forfattere, som lod sig inspirere af naturen og landskaberne omkring den. Det er et vidunderligt stop på turen og et godt sted til lidt fritid til at udforske. Derefter kører vi tilbage mod Chester og tilbage til virkeligheden efter en dag på opdagelse i denne utrolige del af verden.

Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

8. Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

Tag ud på en selvstyret skattejagt for en sjov og unik måde at udforske Chester på. Modtag beskeder til en telefon fra kaptajn Bess, en snerpet pirat, der tester nye rekrutter for at slutte sig til hendes skib. Rejs Kaptajn Bess' omhyggeligt designede rute gennem byen. Følg skattekortene for at komme til det rigtige sted, og prøv derefter at tyde ledetråden. Søg højt og lavt efter svaret, og se skjulte seværdigheder, som turister normalt savner. Bed om et tip til at fortsætte rejsen gennem byen, hvis sporene bliver for svære. Start foran Chester Town Hall og snig gennem små gyder og victorianske gader, forbi den fredelige flodbred og romerske ruiner. Lær interessante fakta og hør historier undervejs om seværdighederne langs Bess' rute og få en bedre forståelse af Chesters historie. Gør dig klar til at udforske Chester på en ny måde gennem denne sjove og interaktive skattejagt.

Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

9. Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

Dette heldagseventyr afgår fra Chester og går direkte mod det frodige landskab. Beundre udsigten, mens du rejser til Storbritanniens største nationalpark, Lake District, og stopper ved det underjordiske Rheged Discovery Center undervejs. Under den delvist berettede 2-timers rejse til Lake District stopper turen også ved den berømte Castlerigg Neolithic Stone Circle, hvor du kan mærke gammel, mytisk energi flyde omkring dig. Bagefter fortsætter du ind på Grasmere Village, som kan prale af en række smuk arkitektur fra det 19. århundrede, såvel som den kendte digter William Wordsworths grav. Lad bagefter din næse lede vejen til Sarah Nelsons Gingerbread Shop, hvor du kan smage et udvalg af traditionelle søde sager fra regionen. Når du har fyldt op med honningkager, er det tid til at udforske nationalparken og navigere gennem Langdales, også kendt som "Lille Schweiz". Mens du vandrer rundt i parken, kan du undre dig over den betagende udsigt, der breder sig over landskabet, som byder på noget af det mest dramatiske og mangfoldige landskab i Storbritannien. Under hele turen er der masser af stop for at få mest muligt ud af din tur til Lake District. Et af dagens højdepunkter inkluderer en tur rundt i Blea Tarn før et stop ved Ambleside, hvor du kan fare vild i labyrinten af snoede gader eller shoppe i et udvalg af maleriske butikker.

Deva Roman-oplevelse

10. Deva Roman-oplevelse

Tag del i Chesters eneste skuespillerledede oplevelse Oplev Deva! DEVA Roman Experience tager dig med på en rejse tilbage i tiden for 2000 år siden til det romerske Britannia, hvor fæstningen DEVA Victrix byder besøgende fra nær og fjern velkommen. Slut dig til vores legion, og hjælp os med at udvide vores mægtige romerske imperium. Gennem et omhyggeligt designet sæt kan du lade vores talentfulde ensemble af karakterer fordybe dine sanser i vores romerske badehus, markedsgade og amfiteater, mens du ser dramaet udfolde sig, når gladiatorerne kæmper til døden! Med 7 skuespillerledede shows, special effects, banebrydende projektionskortlægning og ÆGTE arkæologi på stedet vil du tilpasse dig den romerske livsstil eller forblive en sølle plebejer i kejserens rækker? Besøg os i dag og oplev historien om det romerske Chester ved at sætte dig selv i centrum i stedet for bare at kigge gennem glas.

Alle aktiviteter

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Chester

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Chester?

Topattraktionerne, der skal opleves i Chester:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Chester?

De bedste dagsture og -udflugter fra Chester er:

North Wales

Hvad er de bedste billige ture i Chester?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Chester?

Andre seværdigheder i Chester

Vil du se alle oplevelser i Chester? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chester

Samlet bedømmelse

4.6
(572 anmeldelser)

Elskede turen! Clive var fremragende, og at lytte til historierne, mens han gik rundt i bjergterrænerne, var en oplevelse værd. Jeg rejste med ældre borgere, havde ingen problemer overhovedet! Ønske vi kunne bruge noget mere tid i Wales og få en fotomulighed af Snowdon. At være fotograf var ked af ikke at kunne fange det højeste bjerg i Wales.

Alt var perfekt! Min mor og jeg vil altid huske den dag! Særlig tak til vores guider Chris og Shara ❤️ Så meget underholdning med musik og specielle steder til billeder. Dejlig lille gruppe mennesker, og vi lærte så meget om historien og kulturen. Tak!

Fantastisk oplevelse, fik nye venner undervejs, guiden fremragende med at give historiske fakta og tips om, hvad man kan se og gøre på de respektive steder.

Pengene værd, fantastisk oplevelse, og jeg har lært mange ting om de steder, vi gik til takket være vores guide

Det var en meget flot tur. Buschaufføren forkortede rejsetiden med en masse information. Bussen er meget ny!