Dagsture fra Chiang Mai

Vælg datoer

Sightseeing in Chiang Mai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Chiang Mai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Chiang Mai

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.220 anmeldelser

Fremragende tur. Blev hentet præcis på hotellet, kørte ca 1 time og startede med 2,5 times hike fra en landsby og gennem junglen. Vores guide Michael Chi fortalte løbende om det vi mødte. Halvvejs frugt og chokolade. Vigtigt at have gode sko på. Derefter så vi et flot vandfald og kørte til en lokal restaurant , der havde lavet meget lækker mad. Så cyklede vi på gode cykler i 3 timer igennem det smukkeste landskab med rismarker, hvor folk gik og arbejdede, det var som overvældende flot. Cyklede også igennem små landsbyer. Undervejs var der et stop med kolde drikkevarer. Man skal være i rimelig form.

En fantastisk tur. Kan anbefale, at man tager trekkingsko på, da man kommer igennem udfordrende terræn. Guiden var rigtig sød og vidende. Vi var kun 2 med på turen, så der var masser af tid til spørgsmål og pauser. Hvilket der var brug for, da det var meget varmt (32-38 grader) - god mad til frokost.

Fantastisk tur. Vi blev hentet på hotellet, og kørt ud til deres smukke park, og der mødte vi med det samme elefanterne og kom helt tæt på. Vi fik også lov til at bade med elefanterne. Helt klart en god oplevelse.

It was a very interesting tour and Mr. Kham was so good as guide. We cam only recommend this tour. A little hard sometime om the trail, but worth IT

Det var en god tur, hvor man fik set meget på en dag. Vi meget tid ved nogle af stederne, men det var en spændene tur.