Chiang Mai
Natur og adventure

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Chiang Mai

Vil du se alle oplevelser i Chiang Mai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chiang Mai

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 785 anmeldelser

Fremragende tur. Blev hentet præcis på hotellet, kørte ca 1 time og startede med 2,5 times hike fra en landsby og gennem junglen. Vores guide Michael Chi fortalte løbende om det vi mødte. Halvvejs frugt og chokolade. Vigtigt at have gode sko på. Derefter så vi et flot vandfald og kørte til en lokal restaurant , der havde lavet meget lækker mad. Så cyklede vi på gode cykler i 3 timer igennem det smukkeste landskab med rismarker, hvor folk gik og arbejdede, det var som overvældende flot. Cyklede også igennem små landsbyer. Undervejs var der et stop med kolde drikkevarer. Man skal være i rimelig form.

Utrolig dag, på allerbedste vis. Oplevelsen er rørende og fantastisk. At være så tæt på elefanter, bade dem og fodre - det er et must at prøve. Tabte fuldstændigt mit hjerte til stedet og det arbejde, som disse mennesker gør for at sørge for, at elefanterne får et værdigt liv. Tak til Elephant Retirement Park.

En fantastisk tur. Kan anbefale, at man tager trekkingsko på, da man kommer igennem udfordrende terræn. Guiden var rigtig sød og vidende. Vi var kun 2 med på turen, så der var masser af tid til spørgsmål og pauser. Hvilket der var brug for, da det var meget varmt (32-38 grader) - god mad til frokost.

Fantastisk oplevelse med 8 deltagere og en meget sympatisk, opmærksom og vidende guid. Sikkert kørende chauffør. Spændende oplevelse på “det højeste punkt, smukke templer med Buddhas historie, kaffesmagning, besøg hos bjergfolk, frokost og to kæmpe vandfald.

Hård og svær tur, både vandre og cykelturen, ikke for begyndere. Super god guide. Fantastisk oplevelse.