Chiang Mai-provinsen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Chiang Mai-provinsen

Vil du se alle oplevelser i Chiang Mai-provinsen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chiang Mai-provinsen

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.949 anmeldelser

Fremragende tur. Blev hentet præcis på hotellet, kørte ca 1 time og startede med 2,5 times hike fra en landsby og gennem junglen. Vores guide Michael Chi fortalte løbende om det vi mødte. Halvvejs frugt og chokolade. Vigtigt at have gode sko på. Derefter så vi et flot vandfald og kørte til en lokal restaurant , der havde lavet meget lækker mad. Så cyklede vi på gode cykler i 3 timer igennem det smukkeste landskab med rismarker, hvor folk gik og arbejdede, det var som overvældende flot. Cyklede også igennem små landsbyer. Undervejs var der et stop med kolde drikkevarer. Man skal være i rimelig form.

En fantastisk tur. Kan anbefale, at man tager trekkingsko på, da man kommer igennem udfordrende terræn. Guiden var rigtig sød og vidende. Vi var kun 2 med på turen, så der var masser af tid til spørgsmål og pauser. Hvilket der var brug for, da det var meget varmt (32-38 grader) - god mad til frokost.

Fantastisk oplevelse med 8 deltagere og en meget sympatisk, opmærksom og vidende guid. Sikkert kørende chauffør. Spændende oplevelse på “det højeste punkt, smukke templer med Buddhas historie, kaffesmagning, besøg hos bjergfolk, frokost og to kæmpe vandfald.

Fantastisk tur. Vi blev hentet på hotellet, og kørt ud til deres smukke park, og der mødte vi med det samme elefanterne og kom helt tæt på. Vi fik også lov til at bade med elefanterne. Helt klart en god oplevelse.

Hård og svær tur, både vandre og cykelturen, ikke for begyndere. Super god guide. Fantastisk oplevelse.