Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Chicago

Midtvestens mekka er kendt for sin arkitektoniske skønhed, livlige kultur og farverige fortid.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Chicago

Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturkrydstogt

1. Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturkrydstogt

Oplev mere af Chicago med båd end på noget andet arkitektonisk krydstogt. Se arkitektoniske højdepunkter, og nyd et dæk i det fri eller et klimatiseret interiør, mens du sejler på hovedfloden og dens nordlige og sydlige grene. Se alle Chicagos arkitektoniske højdepunkter under denne omfattende sightseeingtur. Bliv underholdt af de kompetente og venlige guider, der forklarer den 130 år lange historie bag skylinen, mens bartendere og personale sørger for, at du har det behageligt med forfriskninger. Vælg mellem den friske luft på de åbne dæk eller nyd komforten i de klimakontrollerede interiører under din sejltur. Turen starter ved Michigan Avenue-broen (DuSable) og går op ad hovedgrenen af Chicago River forbi Wolf Point. Der sejles derefter langs flodens nordlige og sydlige grene, inden turen går tilbage forbi Chicago Riverwalk mod Lake Michigan. Undervejs kan du lære om udsmykkede, historiske tidlige skyskrabere som Wrigley Building og Tribune Tower, den imponerende art deco Merchandise Mart og skyskrabere fra midten af århundredet som Mies Van der Rohe AMA Building. Mis ikke de runde Marina City Towers, det majestætiske Willis Tower (tidligere Sears Tower og den højeste bygning i Chicago), det svævende AON Center og mere modernistiske bygninger som Aqua, Trump Tower, Nuveen og det nye Vista Tower. Under din sejltur har du mulighed for at nyde en bar med fuld service og kontantbar med autentiske Chicago-produkter, herunder lokale øl og spiritus, og Garrett's Popcorn. Glem ikke at tage en selfie på den store trappe foran på båden eller posere for fotos ved det maleriske agter- eller bovparti på dette klassiske fartøj.

Chicago: 360 Chicago Observation Deck Skip-the-Line-billet

2. Chicago: 360 Chicago Observation Deck Skip-the-Line-billet

Skøn udsigten fra 1.000 fod over Chicagos legendariske Michigan Avenue med denne billet til 360 CHICAGO-observationsdækket på 94. etage i John Hancock Center. Spar tid med adgang til denne populære attraktion uden at stå i kø. Hej op på 360 CHICAGO-observationsdækket for at nyde den betagende udsigt over Chicagos søfront og se byens skyline fra oven. Tag et kig på 4 nabostater fra denne højde. Føl spændingen ved en 40 sekunders tur i en af Nordamerikas hurtigste elevatorer til observationsdækket for at opleve det, som 'Travel & Leisure Magazine' har kåret til en af de bedste udsigter i Amerika. Nyd en interaktiv udstilling i stueetagen, der fremhæver Chicagos rige historie og viser 9 af byens kulturelt unikke kvarterer. På 94. etage kan du udforske historien og arkitekturen i den storslåede by, der strækker sig ud foran dig. For at forbedre din oplevelse kan du downloade Magnicity-appen og få en guidet rundvisning direkte fra din smartphone. Appen indeholder en interaktiv søger, unikke fakta, historier og anbefalinger. Nyd en spændende fotomulighed ved CloudWalk, et betagende 3D-vægmaleri med den optiske illusion af at gå i skyerne. Slap af og nyd udsigten i Cloud Bar på 94. etage, der serverer ikoniske Chicago-snacks, kvarterinspirerede cocktails og et lokalt bryg, Moody Tongue, på hanen. Ved køb af denne tidsbestemte billet kan du springe billetskranken over og fremvise din stregkodede voucher til sikkerhedskontrollen for at blive scannet - du skal muligvis vente i en kort kø ved sikkerhedskontrollen, hvorefter du går direkte ind i udstillingerne i stueetagen og derefter videre til elevatorlinjen.

Chicago: Billet til Navy Pier Centennial Wheel

3. Chicago: Billet til Navy Pier Centennial Wheel

Oplev udsigten fra Centennial Wheel på den historiske Navy Pier i Chicago med denne billet til forlystelsen. Svæve over Lake Michigan ved udmundingen af Chicago-floden. Beundre Chicagos skyline og kigge ud over Lake Michigan's funklende vand. Vælg mellem to muligheder: Med den almindelige stregkodede billet kan du springe billetkøen over og gå ind i køen for at komme om bord i hjulet. Med Fastpass Express-billetten kan du springe begge køer over og får VIP-adgang. Begge billetter giver dig mulighed for at besøge inden for 7 dage efter din planlagte billetdato. Nyd Centennial Wheel, som blev bygget i 2016 for at fejre 100-årsdagen for åbningen af Navy Pier. Det har 42 gondoler med plads til 8 personer i hver, og det er i drift året rundt. De er også udstyret med LED-belysning, polstrede sæder, tv-skærme og højttalere samt panoramavinduer på alle 4 sider. En tur i hjulet giver dig masser af tid til at nyde disse panoramaudsigter over Chicago, mens de udfolder sig omkring dig, og giver dig mulighed for at besøge toppen tre gange. Slap af og nyd udsigten, eller tag kameraet frem for at tage billeder af det stadigt skiftende Chicago-landskab.

Chicago: 45 minutters familievenligt arkitektur-cruise på floden

4. Chicago: 45 minutters familievenligt arkitektur-cruise på floden

Se Chicagos imponerende arkitektur fra et unikt perspektiv på et krydstogt på Chicago River, som har et indendørs og udendørs dæk samt live-kommentarer, der er skræddersyet til at underholde hele familien. Forkæl dig selv med en kontantbar med fuld service for egen regning. Oplev det bedste af Chicago River fra Lakeshore Drive til Willis Tower, hvor du sejler langs den sydlige gren af floden, inden du sejler tilbage forbi Chicago Riverwalk mod Lake Shore Drive og Lake Michigan. Bliv underholdt af de sjove og erfarne guider, når de forklarer historien bag Chicagos bygninger langs floden og de enestående arkitekter, der har skabt denne stadigt skiftende skyline. Nyd den mest afslappende måde at se Chicago på, hvor du udforsker byen uden trafik, støj og trafikpropper. Sørg for at besøge den kontantbar med fuld service, der byder på autentiske Chicago-produkter, herunder lokale øl og spiritus. Udforsk de udendørs dæk, hvor du kan mærke den kølige flodbrise og se byen fra mange udsigtspunkter, der giver perfekte fotomuligheder.

Willis Tower: Billet til Skydeck og The Ledge

5. Willis Tower: Billet til Skydeck og The Ledge

Nyd en uovertruffen udsigt over Chicago på en tur op i byens Willis Tower. Denne berømte bygning, der engang var kendt som Sears Tower, har ikke kun et Skydeck på 103. etage, men også The Ledge, en serie af fire glaskasser, der strækker sig ud fra bygningens facade og giver de besøgende en udsigt lige nedad. Når du snor dig gennem Willis Tower's stueetager, vil du være omgivet af udstillinger af museumskvalitet, der fremhæver det ikoniske tårn. Lær om Chicagos rige historie og kultur gennem disse informative visuelle udstillinger. Se en videopræsentation, "Reaching for the Sky", hvor du bliver orienteret om bygningens og arkitekturens historie i Chicago. Træd derefter ind i din elevator, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt den stiger opad. Mens du kører, vil din multimedieudstyrede elevator informere dig om din vertikale fremgang. Når du når 103. etage, kan du træde ud på Skydeck, hvorfra du har en udsigt, der strækker sig over 80 km og fire stater. Så samler du dit mod til at træde ud på The Ledge, en glasbalkon, der hænger ud over kanten, for at få en svimlende udsigt på 412 meter lige ned til byen nedenunder! Download Skydeck Mobile App for at få en gratis viewfinder, der viser mange af Chicagos bemærkelsesværdige landemærker. Få mere at vide om seværdigheder som Navy Pier, Wrigley Field, Grant Park, Art Institute of Chicago, Shedd Aquarium og Field Museum of Natural History.

Chicago: 1,5 timers arkitekturkrydstogt på sø og flod

6. Chicago: 1,5 timers arkitekturkrydstogt på sø og flod

Oplev et arkitektonisk krydstogt langs Chicago River og Lake Michigan, en familietradition siden 1935. Beundr Chicagos historiske og evigt skiftende skyline med en lokal ekspertguide, mens du sejler gennem byen. Vælg mellem de åbne dæk under åben himmel eller komforten i de klimakontrollerede interiører under krydstogtet. Start krydstogtet ved Michigan Avenue (DuSable) broen og kør op ad hovedgrenen af Chicago River til Wolf Point, inden du sejler tilbage forbi Chicago Riverwalk mod Lake Michigan. Lær om historiske skyskrabere som Wrigley Building og Tribune Tower, deco Merchandise Mart, skyskrabere fra midten af århundredet som Mies Van der Rohe AMA Building, de cirkulære Marina City Towers, AON Center og modernistiske strukturer som Aqua, Trump Tower, Nuveen og Vista Tower. Når du har passeret Chicagos sluse og sejlet forbi Navy Pier, kan du beundre Chicagos skyline fra Lake Michigan, en af verdens største ferskvandsområder. Her kan du også se de to superskyskrabere, det berømte Willis (tidligere Sears) Tower og John Hancock Building. Se Grant Park med det majestætiske Grant Park med det berømte Buckingham Fountain og ikoniske Chicago-steder som Soldier's Field, Adler Planetarium og Shedd Aquarium. Nyd flere udsigtspunkter til mindeværdige billeder hele vejen igennem, og ankom endelig tilbage til Du Sable Bridge på Michigan Avenue.

Chicago: Architecture River Cruise Skip-the-Ticket Line

7. Chicago: Architecture River Cruise Skip-the-Ticket Line

Spring køerne over ved billetkontoret, og stig ombord på et avanceret krydstogt for et 60- eller 75-minutters krydstogt af alle 3 forgreninger af Chicago-floden, og forundres over den arkitektur, der har gjort byen så legendarisk. Få et indblik i bygningerne og teknikken i en by, der fødte skyskraberen og er det åndelige hjemsted for moderne amerikansk arkitektur. Din ekspertguide vil føre dig ned ad Chicago-floden for at afsløre skjulte perler, såvel som byens mest berømte vartegn, såsom John Hancock-bygningen, Trump Tower, Marina City, Willis Tower og mere. Slap af med et glas koldt fra kontantbaren, mens du krydser Windy Citys vandvej, og lær dens status som en moderne metropol og en af verdens smukkeste byer. Afslut din tur på det samme sted, hvor du gik ombord på båden.

Chicago: Gangstere og spøgelser Guidet vandretur

8. Chicago: Gangstere og spøgelser Guidet vandretur

Oplev en anden side af Chicago på en familievenlig guidet tur, og hør historierne om de spøgelser og gangstere, der hjemsøger byen. Udforsk Chicagos South Loop-distrikt med din historiske guide, og afdæk de mange mysterier, der gemmer sig bag hvert sving. Mød din guide i hjertet af Chicago South Loop, der var kendt som et berygtet seddeldistrikt i 1920'erne og 30'erne. Spadser gennem dette nu eksklusive område af byen, som engang var hjemsted for underjordiske smugkroer, hemmelige tunneler og spritsmuglere. Hør de sande historier om Chicagos blodige fortid og de gangstere, der skabte kaos i byen. Se de steder, hvor berygtede personer som Al Capone plejede at feste, lave aftaler og udføre "forretninger". Du vil også nyde et kort hvil ved et berømt tidligere gangster-hangout. Oplev legenderne om de spøgelser, der siges at lokke langs Chicago Riverwalk og den passende navngivne Death Alley. Stop ved hjemsøgte steder som Palmer House og Chicago Theatre, før du slutter af med et besøg på Congress Hotel, et af de mest hjemsøgte steder i Illinois.

Chicago: 1,5-timers romantisk solnedgangskrydstogt

9. Chicago: 1,5-timers romantisk solnedgangskrydstogt

Slap af, mens du glider over Chicago River og ind i Lake Michigan på dette krydstogt. Nyd solnedgangens glød på Chicagos funklende skyline. Du har mulighed for at købe lækre drikkevarer og snacks i baren om bord, mens du sejler. Start dit solnedgangskrydstogt på Chicago River ved Michigan Avenue. Kør langs hovedgrenen af floden mod Lake Michigan, inden du sejler ind i Chicago Locks, et moderne ingeniørvidunder, der overfører skibet til den store Lake Michigan. Skibet sejler langs Lake Michigan, mens solen går ned bag den vidunderlige skyline, der byder på flere fantastiske udsigter. Din lokale rejseleder vil give en meget kort kommentar langs Chicago River og indsejlingen til Lake Michigan, men det meste af den 1,5 time lange sejltur foregår uden fortælling, så du kan se solen sætte sig smukt op med byens skyline. Beundr de mange vinkler af Chicagos skyline fra Lake Michigan, et af de største ferskvandsområder i verden. Få en magisk udsigt over Chicagos to super-højhuse, det berømte Willis (tidligere Sears) Tower og John Hancock Building. Du vil også kunne beundre Grant Park med det berømte Buckingham Fountain og ikoniske Chicago-steder som Soldier's Field, Adler Planetarium og Shedd Aquarium. Under dit krydstogt kan du forkæle dig selv ved den kontantbar med fuld service og autentiske Chicago-produkter. Prøv lokale øl og spiritus og Garrett's Popcorn. Vælg mellem den friske luft på de åbne dæk eller nyd komforten i de klimakontrollerede interiører under dit krydstogt. Glem ikke at tage en selfie på den store trappe foran på båden eller posere for fotos ved det maleriske agter- eller bovparti på dette klassiske fartøj.

Chicago: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

10. Chicago: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev det bedste af Chicago i dit eget tempo fra det unikke udsigtspunkt på en Big Bus-tur. Stig ombord på vores åbne dobbeltdækkerbus, mens du tager en afslappende tur gennem byens mest ikoniske vartegn, fra Magnificent Mile til Millennium Park. Hop af og på ved vores praktiske stoppesteder i hele byen for at opdage Chicagos pulserende kvarterer og verdensberømte attraktioner, herunder 360 CHICAGO, Willis Tower, Chicago Riverwalk, Museum Campus, The Bean og meget mere. Brug dagen på shopping på Magnificent Mile, tag en tur i pariserhjulet på Navy Pier, eller smag på autentisk Chicago Deep Dish Pizza. Med vores fleksible og bekvemme tur kan du skabe din egen rejseplan og udforske byen i dit eget tempo. Følg bussens ankomst i realtid med vores gratis app, der kan downloades, så du altid ved, hvornår den næste bus kommer. Se den fantastiske skyline, mens du nyder professionelle digitale kommentarer på flere sprog med de medfølgende ørepropper. Hør eksperters indsigt i Chicagos rige historie og kultur samt tips om de bedste steder at spise, drikke og shoppe. Med komfortable siddepladser og panoramaudsigt er vores Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour den perfekte måde at se byen på. Hop af turen så mange gange, du vil, inden for din billets gyldighedsperiode, og hop bare på igen, når du er klar til at udforske mere.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Chicago

Alle aktiviteter

198 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Chicago

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Chicago?

Andre seværdigheder i Chicago

Vil du se alle oplevelser i Chicago? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chicago

Samlet bedømmelse

4.6
(16.697 anmeldelser)

Absolut en fantastisk måde at se byen på, lære noget af historien og vide, hvor du vil udforske dybere. Busserne var ret tilgængelige, og den gratis app til at spore, hvor de var, så du kunne time din tilstedeværelse ved et stop var fantastisk! Det eneste, der kunne bruge at forbedre, er de headset, de leverer, eller i det mindste evnen til at have højere lydstyrke. Det er den slags ørepropper, der har en tendens til at springe ud, og det krævede derfor konstant justering af øretelefonen i dit øre at høre lyden. Hvis du har et godt personligt sæt hovedtelefoner med et langt nok kabel og lydstik, vil jeg anbefale at medbringe dem.

Først og fremmest svarer adressen på voucheren ikke nøjagtigt til den modtagne. Vi var heldige og behøvede ikke vente længe ved indgangen. Elevatoren er selvfølgelig en oplevelse. Udsigten på 103. sal er naturligvis betagende. Det bedste er selvfølgelig "The Ledge" til sidst. Det første skridt ind i kabinen er virkelig mærkeligt. Men derefter bare et show. Du har 90 sekunder til at tage billeder. Virkelig en kæmpe oplevelse.

Dette er den bedste måde at se en by på, hvis du ikke har for meget tid. Du kan vælge, hvilke stop du vil hoppe af eller fortsætte til næste stop. En af vores chauffører, Candace, var fantastisk. Hun fortalte selv turen, gjorde den meget sjov og informativ og lavede endda en trivia med en præmie til vinderen! Fantastisk oplevelse generelt!!

Vi kom tidlig morgen, så ingen ventetid. Men det var diset. Sjov og flot oplevelse ♥️

Overraskende fed oplevelse. Kan virkelig anbefales!