Tilføj datoer

Chichen Itza

Forvent at se pyramider og templer i store mænger, når du rejser tilbage til det mesoamerikanske Mexico i denne UNESCO-listede Mayaby.

Chichen Itza: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Cancún/Riviera Maya: Tur til Chichén Itzá og Valladolid

1. Fra Cancún/Riviera Maya: Tur til Chichén Itzá og Valladolid

Nyd godt af afhentning på dit hotel, og kør derefter til et af de vigtigste monumenter på Yucatán-halvøen.   Ved ankomsten til Chichen Itza kan du se trappepyramiden Kukulcan (El Castillo), der er kendt for lyset ved jævndøgn, der kaster skygger på hvert trin for at skabe et billede af en slange, der er på vej ned.   Tag til den oldgamle cenote Saamal, og oplev et af de jordfaldshuller, der danner et netværk af underjordiske floder, som er hellige for mayaerne. Nyd et lækkert buffetmåltid, og tag en tur rundt i den koloniale by Valladolid for at afslutte din oplevelse.

Chichén Itzá: Valladolid, cenote, tequilasmagning og frokost

2. Chichén Itzá: Valladolid, cenote, tequilasmagning og frokost

Bliv afhentet fra dit hotel i Cancun, Playa del Carmen eller Riviera Maya, og rejs til den præcolumbianske by Chichen Itza på Yucatanhalvøen. Chichen Itza, der ligger i Tinumområdet, er berømt for sin trinpyramide El Castillo. Guiden fortæller dig historien om den antikke by og tager dig med på en rejse tilbage til mayacivilisationens tid. Opdag, hvorfor den enorme by spillede så vigtig en rolle fra den senklassiske periode (600 e.Kr.) til begyndelsen af den postklassiske periode (1200 e.Kr.), og hvorfor den forblev et vigtigt pilgrimssted, indtil de spanske erobreres ankomst. Nyd en lækker frokostbuffet, og besøg et af de hemmelige jordfaldshuller, eller cenoter, , som var hellige for mayafolket.

Chichén Itzá: Skip køen-adgangsbillet

3. Chichén Itzá: Skip køen-adgangsbillet

Undgå de lange køer på et af de mest besøgte arkæologiske steder i Mexico med denne billet til Chichén Itzá, hvor du kan springe køen over. Gå direkte ind på det arkæologiske område, og brug dagen på at udforske mayaruinerne i dit eget tempo. Oplev, hvordan denne store præcolumbianske by spillede en vigtig rolle i mayacivilisationen fra omkring 600 til 1200 e.Kr. og forblev et center for tilbedelse og pilgrimsfærd indtil spaniernes ankomst. Selv i dag betragtes den stadig som hellig af mayaerne på Yucatan-halvøen. Som mange af byerne i det gamle Mexico blev stedet forladt, og ruinerne blev gemt i junglen. Oplev dens rige historie og fantastiske ruiner.

Cancun: Dagstur til Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

4. Cancun: Dagstur til Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

Rejs tilbage i tiden med en guidet tur til Maya Chichen Itza-ruinerne. Svøm gennem det azurblå vand i Ik Kil Cenote og få lidt fritid til at udforske den charmerende by Valladolid. Se en live maya-madlavningsdemonstration, og sæt dig ned til en lækker frokostbuffet. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra din bolig i Cancun. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til Chichen Itza for at opleve et af verdens 7 vidundere. Betal den lokale skat og følg din guide på en tur til gamle Maya-hellige steder. Engager dine sanser med en levende madlavningsdemonstration. Bliv forbløffet, når en kok laver dejlige mayaretter med lokale grøntsager og fauna. Overskrid grænser og oplev Mexicos kulinariske mangfoldighed. Nyd en frokostbuffet spækket med læskende smage. Gå til Ik Kil Cenote og gå ned ad en trappe udhugget i sten for at komme ind i den dybe pool. Fordyb dig i det kølige vand på dette sted, der engang var helligt for mayaerne. Fortsæt med byen Valladolid og få lidt fritid til at gå en tur gennem gaderne for at nyde den koloniale arkitektur. Vend tilbage til din bolig i Cancun i slutningen af din udflugt.

Fra Riviera Maya: Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

5. Fra Riviera Maya: Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

Rejs tilbage i tiden med en guidet tur til mayaruinerne Chichen Itza. Svøm gennem det azurblå vand i Ik Kil Cenote, og få lidt fritid til at udforske den charmerende by Valladolid. Se en live maya-madlavningsdemonstration, og spis en lækker frokostbuffet. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra dit overnatningssted i Riviera Maya. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til Chichen Itza for at opleve et af verdens 7 vidundere. Betal den lokale skat, og følg din guide på en rundtur til mayaernes gamle hellige steder. Engager dine sanser med en live madlavningsdemonstration. Bliv forbløffet, når en kok tilbereder dejlige mayaretter med lokale grøntsager og dyr. Overskrid grænserne og oplev Mexicos kulinariske mangfoldighed. Nyd en frokostbuffet fyldt med lækre smagsoplevelser. Tag derefter til Ik Kil Cenote og gå ned ad en trappe hugget i sten for at komme ned i den dybe pool. Fordyb dig i det kølige vand på dette sted, som engang var helligt for mayaerne. Fortsæt til byen Valladolid, og få lidt fritid til at slentre gennem gaderne og nyde den koloniale arkitektur. Vend tilbage til dit overnatningssted, når udflugten er slut.

Fra Mérida: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid og en udflugt til Cenote

6. Fra Mérida: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid og en udflugt til Cenote

Bring en dag fuld af kultur, historie og gastronomi på en guidet tur med flere stop fra Mérida til Izamal, Valladolid, Cenote Chichikan og Chichén Itzá, et af verdens 7 vidundere. Oplev traditionel madlavning under en live demonstration. Nyd morgenmad, en frokostbuffet og adgangsbilletter. Når du har mødt din guide i Mérida, tager du til det arkæologiske område Chichén Itzá. Gå gennem centrum af dette tusind år gamle sted og se højdepunkter som krigernes tempel. Til morgenmad kan du nyde en madpakke. Sidst kan du transportere dine sanser til roden af det regionale køkken, en af Maya-kulturens største arvegods, under en demonstration af regionens unikke gastronomi. Lær om tradition og innovation i brugen af planter, grøntsager og vilde dyr. Nyd en frokostbuffet med lokale produkter, og lad dig derefter fortrylles af historien og den kulturelle rigdom i to magiske byer i Yucatan under de næste stop. Udforsk Valladolid, der er kendt for sin naturlige skønhed, brostensbelagte gader, kaffebarer, restauranter og lækre mad. Stop ved hovedpladsen, hvor du har lidt fri tid til at vandre rundt, inden du fortsætter til Izamal. Lær hvorfor byens huse alle er malet gule, og forelsk dig i byens koloniale arkitektur, der går tilbage til det 16. århundrede. Brug tid ved det vigtigste vartegn: Convento de San Antonio de Padua. Mellem stoppene i Valladolid og Izamal kan du benytte chancen til at tage en dukkert i det kølige vand i Chichikan Cenote.

Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid-tur

7. Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid-tur

Opdag mayaruinerne i Chichen Itzá på en guidet tur fra Playa del Carmen. Fordyb dig i junglen i en øko-park med tid til at svømme i en cenote og en solid frokostbuffet. Start med afhentning fra Playa del Carmen og første rejse til junglens øko-park. Undskyld mig, men jeg har ikke tid til at gå i den hellige cenote, mens du frisker dig selv op med en rensende svømmetur i det krystalklare vand. Dig i en lækker frokostbuffet på restauranten i øko-parken, og vær klar til en smagsoplevelse. Prøv noget af det berømte mexicanske køkken med regionale retter fra Yucatán. Efter buffeten kan du tage til de verdensberømte mayaruiner i Chichen Itzá. Tag på en guidet rundvisning på det ceremonielle sted, og lyt til fascinerende fortællinger om den gamle mayacivilisation. Lær mere med dine ekspertguider, og hør underholdende historier om livet i Chichen Itzá. Oplev en kultur, der var langt forud for sin tid. Derefter kan du nyde lidt fritid til at udforske på egen hånd og gå i mayaernes fodspor. Din sidste stop er i Valladolid's koloniale centrum for et hurtigt besøg i denne charmerende "magiske by" i Mexico. Den imponerende kirke og byens arkitektur omkring "zocalo'' eller byens torv er perfekte fotomuligheder og en mulighed for at slappe af og nyde Yucatáns afslappede stemning, inden du kører tilbage til Playa del Carmen.

Chichen Itza: Selvguidet tur med lydfortælling og kort

8. Chichen Itza: Selvguidet tur med lydfortælling og kort

Start med at downloade appen, som vil fungere som din personlige guide, audiotur og kort i ét. Køb én tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Når du har downloadet appen, begynder din tur til Chichen Itza ved indgangen til det arkæologiske område. Når du går ind og ser dig omkring, er det første, du ser, en gammel mur, som engang omgav stedet. Det næste vartegn er ret svært at overse - det er det ærefrygtindgydende Kukulcán-tempel, Chichen Itzas mest berømte struktur. Men du vil ikke bare beundre denne trinpyramide, du vil også lære om dens bemærkelsesværdige konstruktion, og hvordan den blev bygget til ære for jævndøgnet. Fortsætter du, kommer du til en anden af byens mest fantastiske seværdigheder: Den store boldbane. Her spillede mayaerne engang et intenst, kunstfærdigt spil, der minder om en blanding af basketball og fodbold - men med en 20-kilos bold! Her lærer du ikke bare om spillet, men også om banens usædvanlige konstruktion. Dernæst kommer du forbi Wall of Skulls med den ildevarslende titel, som forestiller hoveder fra ofre! Derefter kommer du til Ørne- og Jaguarkrigernes platform. Her illustrerer indviklede udskæringer og skulpturer disse højt trænede, frygtindgydende krigeres bedrifter. Herefter kommer Venus-platformen, hvor man engang ofrede til stjernerne. Her kan du lære om mayaernes komplekse trossystem, hvordan de brugte denne platform og meget mere. Snart kommer du til The White Road, en gammel stenvej, som er en af de største og mest intakte af sin slags, der findes. Den fører til den hellige Cenote, hvor de gamle mayaer udførte menneskeofringer for at formilde deres regngud. Det næste sted er Krigernes Tempel, et imponerende tempel i flere niveauer, som gemmer på en mørk hemmelighed. Din rute fører dig videre til De Tusind Søjlers Hal, hvor folk engang delte måltider sammen, efterfulgt af Beinhuset, hvor en ypperstepræsts grav ligger. Så er det videre til Observatoriet. Her vil du opdage, hvordan mayaerne så på himlen, og hvad de troede, stjernerne fortalte dem om deres fremtid. Endelig kommer du til det imponerende, men mærkeligt navngivne nonnekloster, tæt fulgt af kirken. Disse to gamle strukturer er nogle af de mest fotograferede steder i hele byen, og med god grund! Din tur slutter her.

Fra Riviera Maya: Tur til Chichen Itza, Cenote og Valladolid

9. Fra Riviera Maya: Tur til Chichen Itza, Cenote og Valladolid

Start din rejse med at blive afhentet i Tulum. Oplev Chichen Itza, et spektakulært arkæologisk område og et must-see for dem, der er interesserede i historie og kultur. Se berømte strukturer med din guide, såsom Pyramid of Kukulkan og Great Ball Court. Få et glimt af Maya-civilisationens præstationer. Efter Chichen Itza, tag til Valladolid, en by, hvor fortid og nutid mødes. Bliv overrasket over den farverige arkitektur og den lokale madkultur. Spis frokost i gården til et restaureret kolonialt palæ, og vandre rundt på pladsen og de nærliggende gader. Tag billeder og nyd shopping, mens du får en smagsprøve på det langsomme mexicanske liv. For at afslutte dagen, gå til en lokalsamfundsdrevet cenote, det perfekte sted at komme væk fra folkemængderne og køle ned i det forfriskende blå vand.

Tilgængelige aktiviteter

72 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Andre seværdigheder i Chichen Itza

Vil du se alle oplevelser i Chichen Itza? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chichen Itza

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.936 anmeldelser

Vores rejseleder Luis Pancho har en utrolig viden om mayaerne, som han delte med os med stor entusiasme og passion. Det var en fornøjelse at lytte til ham! Ved hvert stop havde han meget gode tips om, hvilke stande man kunne købe hvad og hvor ikke. Cenoten var fin, men ret overfyldt. Du kunne stadig svømme godt, og maden på stedet var fremragende. Valladolid var også meget rart. Vores afhentning var til tiden og problemfri. Vi anbefaler! En 10/10! :-)

Havde en fantastisk dag fuld af kultur og se de vigtigste dele af Mexico. Turguiden Sammy var meget vidende, venlig og gjorde vores oplevelse fantastisk! Jeg vil meget anbefale denne tur, hvis du ikke bruger meget tid i Mexico, mens du besøger 3 forskellige steder. (Tequila-smagning var lækker!)

fantastisk som en aktivitet virkelig at gøre en stor særlig omtale til victor manuel og pastor alt var perfekt top mad under aktiviteten det rigtige Mexico at se! tøv ikke med at bede om tortillas af mere alt og omstændigheder for at blive overrasket!

God tur med masser af oplevelser. Vi kunne lide vores guide Frank og Rodrigo. Et godt team som gjord dagen spændende og sjov. Jeg vil anbefale dem.

Super oplevelser, spændene fortællinger. Helt klart anbefaling her fra