Ting at foretage sig
Chioggia

Vores mest anbefalede ting at gøre i Chioggia

Chioggia: Bådtur i lagune og kanaler med aperitif

1. Chioggia: Bådtur i lagune og kanaler med aperitif

Du kommer om bord på min båd, en typisk venetiansk båd, hvor jeg kan være vært for en meget lille gruppe mennesker. Oplevelsen varer omkring halvanden time, hvor jeg vil lade dig sejle gennem kanalerne i Chioggia, den venetianske lagune og beundre Sottomarina. Jeg vil fortælle dig utrolige historier og anekdoter om dem! Hovedformålet er at få dig til at se og værdsætte Chioggia og dens lagune fra en anderledes og usædvanlig synsvinkel, de lokales synsvinkel, med båd! Du vil opleve spændingen ved at tage en aperitif på båden med venner, noget privat og intimt, mens du nyder den fremragende lokale hvidvin, Prosecco! Du vil tage følelser, minder og vidunderlige fotos med hjem, som du kun kan få fra en lille båd. De, der gerne vil have en autentisk oplevelse, vil blive virkelig tilfredse. På anmodning kan jeg også arrangere skræddersyede ture til dig. Husk at gå på toilettet, inden du går om bord, og vær opmærksom på, at Chioggia ligger en time fra Venedig.

Chioggia: Bådtur og aperitif ved solnedgang i den venetianske lagune

2. Chioggia: Bådtur og aperitif ved solnedgang i den venetianske lagune

Du kommer om bord på en typisk lagunebåd, og jeg vil bringe dig til det bedste sted, hvor du kan opleve følelserne af de skiftende farver under solnedgangen i den venetianske lagune. Nyd solen gå ned i vandet fra et meget usædvanligt sted, for mig er det en ægte følelse, hver gang jeg ser det. Vi når frem til et smukt sted midt i den venetianske lagune, hvor du kan drikke lokal vin og tage fantastiske billeder. Tidspunktet for turen afhænger af tidspunktet for solnedgang og ændrer sig afhængigt af årstiderne, men bare rolig, vi tjekker det for dig. Vær opmærksom på, at Chioggia ligger en time fra Venedig, når du reserverer.

Tur til Pellestrina i en typisk lagunebåd fra Chioggia

3. Tur til Pellestrina i en typisk lagunebåd fra Chioggia

Du kommer om bord på min båd, en typisk venetiansk båd, hvor jeg kan tage imod en meget lille gruppe mennesker. Oplevelsen varer omkring halvanden time, hvor jeg lader jer sejle rundt i den venetianske lagune. Vi ser naturreservatet Ca' Roman, der er kendt for sine fyrretræer og fugleliv af beskyttede arter, stendæmningen kendt som "Murazzi", der blev bygget af Serenissimas republik for at beskytte lagunen mod havet, de typiske muslingefarme og fiskernes pælehuse. Vores destination er øen Pellestrina, en tynd landtange mellem Adriaterhavet og lagunen, der er kendt for sine farverige fiskerhuse med udsigt over lagunen. Du vil opleve spændingen ved at tage en aperitif på båden med venner, noget privat og intimt, mens du nyder den fremragende lokale hvidvin, Prosecco! Du vil tage følelser, minder og vidunderlige fotos med hjem, som du kun kan få fra en lille båd. De, der gerne vil have en autentisk oplevelse, vil blive virkelig tilfredse. På anmodning kan jeg også arrangere skræddersyede ture til dig. Husk at gå på toilettet, inden du går om bord, og vær opmærksom på, at Chioggia ligger en time fra Venedig.

Chioggia havn: Envejstransport til Venedig + vandtaxi

4. Chioggia havn: Envejstransport til Venedig + vandtaxi

Privat transfer fra dør til dør fra Chioggia Cruise Port til Venedig by + vandtaxi inkluderet. Alle køretøjer er fuldt licenserede og forsikrede. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til enhver del af verden under alle vejrforhold, inklusive ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning fra dine turister har vi børnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene både indvendigt og udvendigt, og vores chauffører er altid velklædte og opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk og italiensk. De vil møde dig med et navneskilt, hjælpe med bagagen og ved ankomsten til lufthavnen/havnen.

Chioggia: Oplev akvakulturteknikker i en privat båd

5. Chioggia: Oplev akvakulturteknikker i en privat båd

En bådtur for at opdage de vigtigste teknikker inden for akvakultur i Chioggia! Oplev, hvordan muslinger opdrættes, hvad der skal til for at smage den berømte "Moeche", og hvordan de vidunderlige østers fra Ca' Roman fremstilles. På denne tur vil jeg vise dig muslingefarmene og forklare, hvilke trin de lokale fiskere følger for at få et godt produkt! Vi vil sammen opdage, hvordan krabber indsamles, og hvordan ekspertøjne kan adskille "boni" (gode) fra "mati" (dårlige) og derefter få "moeche", de bløde krabber, der betragtes som Venedigs guldklumper, når de skifter ham! En anden fornøjelse i den venetianske lagune er østers, der opdrættes på Ca' Roman, og du får mulighed for at forstå, hvordan de vokser, og hvorfor ikke smage på dem sammen med et godt glas hvidvin, alt sammen i den smukke Chioggia-lagune! Hvis du ankommer fra Venedig, kan vi rådgive dig om, hvilket transportmiddel du skal vælge.

Chioggia: Natbådstur og fuldmånetur

6. Chioggia: Natbådstur og fuldmånetur

Du kommer om bord på min båd, en typisk venetiansk båd, hvor jeg kan tage imod en meget lille gruppe mennesker. Oplevelsen varer omkring halvanden time, og jeg vil lade dig sejle gennem kanalerne i Chioggia, den venetianske lagune og beundre Sottomarina med en særlig atmosfære, nattens. Hovedformålet er at få dig til at se og værdsætte Chioggia og dens lagune fra en anderledes og usædvanlig synsvinkel, de lokales synsvinkel, med båd! Du vil opleve spændingen ved at tage en aperitif på båden med venner, noget privat og intimt, mens du nyder den fremragende lokale hvidvin, Prosecco! Du vil tage følelser, minder og vidunderlige fotos med hjem, som du kun kan få fra en lille båd. De, der gerne vil have en autentisk oplevelse, vil blive virkelig tilfredse. På anmodning kan jeg også arrangere skræddersyede ture til dig. Husk at gå på toilettet, inden du går om bord, og vær opmærksom på, at Chioggia ligger en time fra Venedig.

Treviso lufthavn: En vej til Chioggia Cruise Port

7. Treviso lufthavn: En vej til Chioggia Cruise Port

Komfortabel privat transport fra Treviso lufthavn til Chioggia krydstogtshavn. Alle køretøjer er fuldt licenserede og forsikrede. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til enhver del af verden under alle vejrforhold, inklusive ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning fra dine turister har vi børnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene både indvendigt og udvendigt, og vores chauffører er altid velklædte og opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk og italiensk. De vil møde dig med et navneskilt, hjælpe med bagagen og ved ankomsten til lufthavnen/havnen.

Chioggia havn: Envejstransport til Venedig, Piazzale Roma

8. Chioggia havn: Envejstransport til Venedig, Piazzale Roma

Komfortabel privat transport fra Chioggia krydstogtshavn til Venedig, Piazzale Roma (Roms torv). Alle køretøjer er fuldt licenserede og forsikrede. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til enhver del af verden under alle vejrforhold, inklusive ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning fra dine turister har vi børnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene både indvendigt og udvendigt, og vores chauffører er altid velklædte og opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk og italiensk. De vil møde dig med et navneskilt, hjælpe med bagagen og ved ankomsten til lufthavnen/havnen.

Chioggia Havn: Transfer til/fra Venedig med varevogn og vandtaxi

9. Chioggia Havn: Transfer til/fra Venedig med varevogn og vandtaxi

Privat komforttransport fra Chioggia Cruise Port til Venedig (vandbåd inkluderet). Alle køretøjer er fuldt licenseret og forsikret. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til en hvilken som helst del af verden under alle vejrforhold, herunder ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning for dine turister har vi barnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene indvendigt og udvendigt; vores chauffører er altid velklædte og altid opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk og italiensk. De vil møde dig med et navneskilt; hjælpe dig med bagage og ved ankomsten til hotellet.

Venedig Lufthavn (VCE): 1 vejs transport til Chioggia by eller havn

10. Venedig Lufthavn (VCE): 1 vejs transport til Chioggia by eller havn

Privat transport tur/retur med komfort fra Venedig Lufthavn til Chioggia by eller havn. Alle køretøjer er fuldt licenseret og forsikret. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til enhver del af verden under alle vejrforhold, herunder ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning for dine turister har vi barnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene indvendigt og udvendigt; vores chauffører er altid velklædte og altid opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk og italiensk. De vil møde dig med et navneskilt; hjælpe dig med bagage og ved ankomst til lufthavnen/havnen.

Alle aktiviteter

Andre seværdigheder i Chioggia

Vil du se alle oplevelser i Chioggia? Klik her for en fuld oversigt