Wien: Chokoladeworkshop i Chokolademuseum med smagsprøver
Højdepunkter fra workshoppen: - Lær om de forskellige chokoladetyper fra vores dygtige chocolatiers - Se en demonstration og smag på forskellige slags chokolade - Lav dine egne 3 chokoladebarer og dekorer dem efter din smag - Lav en original opskrift på varm chokolade ved hjælp af traditionelle aztekiske teknikker - Tag alle dine håndlavede chokolader med hjem - Modtag et "BO-YO"-certifikat fra Chokolademuseum Wien - Få gratis adgang til museet med din billet til workshoppen Hvad kan du forvente på workshoppen? Vores erfarne chocolatiers vil guide dig gennem chokoladefremstillingsprocessen. Du lærer om de forskellige typer chokolade, hvordan man tempererer den, og de syv trin i chokoladeforbruget. I den sidste del af workshoppen laver du din egen chokoladebar med forskellige toppings og ingredienser og tilbereder en traditionel aztekisk chokoladedrik ved hjælp af gamle redskaber. Denne workshop er designet til både børn og voksne. Inkluderet i prisen: Vi sørger for alt, hvad du skal bruge, inklusive køkkengrej og ingredienser, og du bruger en professionel chokoladetempereringsmaskine til at lave din chokoladebar. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig under hele workshoppen, så der kræves ingen tidligere madlavningserfaring. Bemærk, at billetterne ikke kan refunderes, og at børn under ti år skal ledsages af en voksen, som også skal have en billet. Kom med til denne praktiske, lærerige og lækre workshop, som vil give dig en ny forståelse for chokolade!