Tilføj datoer

Chocoversum

Tilgængelige aktiviteter

1 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Chocoversum

Vil du se alle oplevelser i Chocoversum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chocoversum

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 757 anmeldelser

Chokolade er den mest kendte mad, som ingen ved noget om. Alle elsker chokoladestænger eller kasser med bonbons, men det er sjældent, at nogen ved, hvilken slags rejse en kakaobønne skal tage, før man går ind i munden. Denne tour inviterer dig til den fascinerende halvtreds -ogtreds minutters rejse til en chokolades historie som et produkt, vi alle kender i dag, for ikke at nævne flere smagsprøver undervejs. Jeg kunne især godt lide min internationale gruppe, knasende vafler - du skænkede dem i chokolade under din udflugt - og en rejseguide med fremragende engelsktalende talende evner. Turnéen startede til tiden, der var ingen problemer med at lave vores egen chokoladebar. Prisen er helt værd!

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Turen er meget personlig og i en overskuelig gruppe. Virkelig alle kan smage og smage, en masse interessante og lækre ting præsenteres. Højdepunktet, også for børnene, er selvfølgelig at dekorere deres egen chokolade.

Interessante, interessante fakta oplevet på en underholdende måde, lækre prøver... en fantastisk oplevelse for unge og gamle. Guiden og personalet i kiosken var yderst venlige og hjælpsomme

En meget god oplevelse for alle aldre! Vi anbefaler. Vi havde det rigtig sjovt!!!