Christ Church, Oxford

Christ Church, Oxford

Christ Church, Oxford: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Unravel the Case of Jack the Ripper on a Guided Tour

1. London: Unravel the Case of Jack the Ripper on a Guided Tour

Tag på byvandring i East End London og forsøg at løse Jack the Ripper-mysteriet. Tag tilbage til 1888 med den kyndige Ripperologist-guide, imens du forsøger at løse de stadig uopklarede mord på denne medrivende tur. Vurder fotografisk bevismateriale, og hør sande historier om efterforskningen for at finde frem til de mistænkte. "Undersøg" de påståede gerningsmænd, og hør om teorierne om, hvem der har begået nogle af de mest chokerende forbrydelser i Storbritanniens historie. Få mere at vide om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattigt kvarter på den tid. Din guide vil endda dele perlerne om det victorianske London med dig, herunder den kulturelle kontekst for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper nogensinde tæt på at blive fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor blev beviserne opdaget? Find ud af alt dette og meget mere med din Jack the Ripper-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

2. Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

Tag på en guidet heldagstur i det engelske landskab fra London. Beundr de eventyrlige huse i Cotswolds, det historiske Oxford University og skønheden i det engelske landskab. Forlad London på en heldagstur, der tager dig vestpå for at opleve det smukke landskab i Cotswolds og universitetsbyen Oxford. Kør gennem Cotswolds, mens du nyder udsigten over det smukke landskab og stenlandsbyerne. Dette er et område med enestående naturskønhed, og det er det engelske landskab, når det er bedst. Vi stopper ved Bibury og Burford, de to mest elskede landsbyer i Cotswolds. Vi fortsætter til Oxford for at udforske den mest berømte universitetsby i verden. Fri tid til frokost i hjertet af byen. Gå en tur blandt college-bygningerne og beundr deres drømmende spir. Din guide vil anbefale en vandrerute, der dækker de mest berømte steder, herunder Sukkenes Bro og Christchurch Cathedral. Lær om Oxfords forbindelse med Alice i Eventyrland og Harry Potter. Find et godt sted at spise (din guide kommer med anbefalinger), eller slut dig til lokale lærde og akademikere over en pint på byens mest hjemsøgte pub. Du er tilbage i London ved 18-tiden om aftenen, og du kan bruge Londons undergrundsbane til at komme hurtigt rundt i hele London.

Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

3. Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

Windsor Castle Windsor Castle troner stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Med de store anlagte haver og det tårnformede Round Tower er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge dronning Marys dukkehus. Mystisk Stonehenge Den sande betydning af dette gamle, ærefrygtindgydende bygningsværk er gået tabt i tidens tåger. Var Stonehenge et tempel for soltilbedelse, et healingcenter, et gravsted eller måske en kæmpe kalender? Hvordan lykkedes det vores forfædre at bære de mægtige sten så langt væk og derefter bygge denne fantastiske struktur med de mest primitive redskaber? Stonehenge er omgivet af mystik og imponerer altid. Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i de fængslende collegegårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Oplev den berømte "by med de drømmende spir", og se Bodleian Library - et af de ældste biblioteker i Europa - på dit besøg. Du vil blive betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Anslået ankomsttid tilbage i London er omkring kl. 19.00.

Oxford: Harry Potter-spadseretur inklusiv New College

4. Oxford: Harry Potter-spadseretur inklusiv New College

Mød din Oxford University-studenterguide i det centrale Oxford, og tag til Hogwarts' Infirmary, beliggende i en af hallerne i det berømte Bodleian Library. Forestil dig sygestuens senge på plads her, og beundre de rigt skulpturelle udyr og bibelske udskæringer, der dukkede op i mange af Harry Potter-filmene. Udforsk derefter et eller to af Oxfords ældste colleges, og dyk ned i de værelser og klostre, der var Hogwarts' dystre interiør. Se andre optagesteder, og hør trivia om karaktererne og filmproduktionerne. Test din viden om alt Harry Potter med vores brugerdefinerede quiz. Undervejs kan du høre om Oxfords indflydelse i berømt børnelitteratur, fra Alice's Adventures in Wonderland til Hobbitten. Afslut med en rundvisning i det ydre af Christ Church, hvis sal var en inspiration og ikke selve spisesalen på Hogwarts.

Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

5. Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

Kør langs den pragtfulde Themsen på en kort, men smuk sejltur fra den maleriske Folly Bridge og mod den charmerende Iffley Lock. Beundr dine smukke omgivelser, der består af frodige træer og hyggelige murstenshuse, og du fordyber dig i den dejlige gamle bystemning i Oxford. Gå om bord på din båd for at begynde din rejse, hvor din skipper vil vise dig alle de vigtigste seværdigheder og besvare alle de spørgsmål, du måtte ønske at stille. Beundr udsigten til Christ Church-engene, college-bådhuse og en blanding af dyreliv og landskab, mens du nyder tiden om bord. Du vil enten sejle på et fantastisk traditionelt fartøj eller en mere moderne cruiser. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du får en rummelig båd at læne dig tilbage og slappe af på.

Oxford: Sightseeing River Cruise

6. Oxford: Sightseeing River Cruise

Dette flodkrydstogt tager dig med på en fascinerende strækning af Themsen, der starter ved universitetets regattabane og går mod den maleriske landsby Iffley. Denne del af floden - som de lokale kalder Isis - er en af de mest livlige og giver et præcist billede af det livlige liv på floden. På din vej ned ad floden kan du se den gamle Folly Bridge, Christchurch College og Meadows, universitetets rohuse og Iffley Lock. På vandvejene ved siden af dig er der roere, puntbåde og lystsejlere, og de er lige så interessante at se på. Under sejlturen vil din kaptajn fortælle lidt historie om floden og gerne besvare eventuelle spørgsmål. Dit krydstogtfartøj vil være et af en flåde af mange flodbåde i edwardiansk stil. Disse både kombinerer de elegante linjer og teaktræsinteriør fra det tidlige 1900-tal med nutidens miljøvenlige, elektriske teknologi uden emissioner.

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

7. Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Oxford er hjemsted for det ældste universitet i Storbritannien og er et arkitektonisk vidunder. Du får en fantastisk udsigt over de honningfarvede bygninger og fristende glimt af de stille gårdhaver i de mange colleges. Besøg det internationalt prisbelønnede Oxford Castle Heritage-område, og du kommer forbi Ashmolean, Sheldonian, det historiske Carfax-kryds - se dette og meget mere på City Sightseeing-turen i Oxford. Turens stop: 1) Jernbanestationen 2) Park End Street 3) Gloucester Green busstation 4) Oxford Slot 5) Westgate Indkøbscenter 6) John Lewis 7) Speedwell Street 8) Christ Church 9) Radcliffe-kameraet 10) The Queen's College 11) Magdalen Street East 12) St. Cross Road 13) South Parks Road 14) Wadham College 15) Trinity College 16) Parks Road 17) Banbury Road 18) Woodstock Road 19) St. Giles Church 20) Martyrens mindesmærke

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

8. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

9. Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

Udforsk Oxford og Cambridg på guidede vandreture med denne heldagstur ombord på en komfortabel bus fra London. Dyk ned i historierne bag disse institutioner, og hør din guide tydeligt med de medfølgende headsets. Hop ombord på den rummelige bus på Victoria Station, og slap af på køreturen over Chiltern Hills til Oxford, 'City of Dreaming Spires', hvis stille gårdhaver har inspireret generationer af lærde som Bill Clinton, Lewis Carroll, C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien. Begynd din guidede vandretur og besøg Christ Church College, hvor Harry Potter-scenerne blev filmet. Se Bodleian Library og de billedskønne collegegårde, som Oxford med rette er berømt for. Stig på bussen igen for at tage til Cambridge, en levende by, der har formet historien og i dag afspejler det bedste af det historiske og moderne liv. Gå ind på det område, der har inspireret personer som Charles Darwin, Isaac Newton og mange fra Monty Python-gruppen. Se det storslåede Kings College på en guidet vandretur. Spadser gennem en by fyldt med smukke bygninger og historiske finurligheder, herunder den berømte Sukkenes Bro. Vend tilbage til Victoria Station i London ved slutningen af turen.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

10. Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Nyd en vandretur, hvor du får en introduktion til produktionen af Harry Potter i Oxford, og en audio-guidet rundvisning på Christ Church College. Se og hør om både Harry Potter og Lewis Carrolls legendariske figurer, såsom Alice og den gale hattemager. Først kan du beundre udsigten over Christ Church Meadows. Se grænserne til floderne Cherwell og Isis. Derefter kan du se langhornskvæg græsse og de drømmende tårne fra Merton College og Corpus Christi. Så kan du se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Se Christ Churchs klostre og trappe, der blev brugt som inspiration til Great Hall, eller besøg New College. Nyd også adgang til enten Divinity School eller New College-filmstedet.

50 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Christ Church, Oxford

Andre seværdigheder i Christ Church, Oxford

Vil du se alle oplevelser i Christ Church, Oxford? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Christ Church, Oxford

Samlet bedømmelse

4.5
(2.560 anmeldelser)

fantastisk besøg med vores guide Mylo, som vidste, hvordan han kunne betage os med sine anekdoter om Jack the Ripper, men også om London i den victorianske æra, vi anbefaler stærkt dette besøg til anekdoterne og gåturen gennem et distrikt, der er lidt frekventeret af turister, men fuld af godt overraskelser

Nå, turen var fantastisk, for entusiaster er det en næsten mystisk oplevelse, men den store forskel var guiden. Jack var en fantastisk guide, meget vidende, han forklarede alt fantastisk godt, og samtalerne med ham, mens vi gik, var fantastiske, jeg kan varmt anbefale det

Vildt fed. God guide der virkelig går op i emnet og er let at forstå. Vi havde guiden Ronja, super dygtig og sød

Ivan var en fremragende formidler rundt på gerningsstederne, hvor 5 kvinder blev ofre for Jack the Ripper.

Super god og levende guide, meget viden og ikke mindst sjov.