Ting at foretage sig
Christchurch

New Zealands største by på Sydøen er en smeltedigel af fantastisk natur og moderne bylandskaber.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Christchurch

Christchurch Gondol og Sporvogn City Tour Combo

1. Christchurch Gondol og Sporvogn City Tour Combo

Stig om bord på Christchurch Gondola-kabelbanen, og nyd den spektakulære 360-graders udsigt over Canterbury-sletterne og de sydlige alper, mens du glider hen over skråningerne af Mount Cavendish i Port Hills. Du kan se så langt som til byen og havnen, mens du kører op til toppen 445 meter over havets overflade. Gør brug af faciliteterne på toppen, f.eks. Discovery-turen, en dramatisk rekonstruktion af regionens historie. Genopfrisk humøret på Red Rock Café, før eller efter du går en tur eller cykler en tur langs de mange naturstier. Tag på en unik sightseeingtur i den indre by om bord på en antik sporvogn, mens chaufføren giver en levende og underholdende kommentar. En fuld rundtur tager 50 minutter og omfatter 18 stop, hvor du kan hoppe på og af så ofte du vil. Besøg Riverside Market, Christchurch Botanic Gardens, Cathedral Junction, Canterbury Museum og meget mere.

Christchurch: Kombi-billet til sporvogn, pynt og gondoltur

2. Christchurch: Kombi-billet til sporvogn, pynt og gondoltur

Oplev Christchurch fra forskellige perspektiver med en kombineret byrundtur med en vintage sporvogn, en sejltur langs Avon-floden og en tur i svævebane på Christchurch Gondola. Stig om bord på en klassisk, fladbundet båd på en dejlig 30-minutters Punt-tur langs Avon-floden. Reserver et tidsrum før din tur, før du ankommer, og tag på tur gennem byens centrum, der drives af en bådfører i edwardiansk kostume. Se det smukke alpine landskab omkring Christchurch og dens forstæder om bord på Christchurch Gondola-kabelbanen. Udforsk regionens historie under den unikke oplevelse med Discovery-turen, og hold en pause for en forfriskning på Red Rock Café. Skue Southern Alps og Kaikoura-bjergene, og få 360 graders udsigt over sletterne, bjergene, byen og havnen fra den glasindkapslede kabine. Når du er på toppen, kan du kigge i "Shop at the Top" eller vandre på en af de mange vandrestier, f.eks. vandreturen til den vulkansk formede Crater Rim. Bemærk venligst, at Christchurch Gondola ligger 15 minutter fra byens centrum og 10 minutters kørsel fra Lyttelton-havnen. Tur med vintage sporvogn, og se "Garden City" i dit eget tempo med en heldagsbillet med hop-på- og hop-af-billet. Udforsk det fornyede bycentrum og se innovativ arkitektur. Lyt til en fascinerende kommentar fra din chauffør, mens du tager en hel rundtur på kun 50 minutter, eller hop af og på i ro og mag ved 18 strategiske stoppesteder. Oplev det store byrum i Hagley Park, udforsk butikkerne på New Regent Street og meget mere!

Mount Cook & Lake Tekapo dagstur fra Christchurch

3. Mount Cook & Lake Tekapo dagstur fra Christchurch

Oplev dramatiske gletsjersøer, snedækkede bjerge og smukke vandreture i alperne på en dagstur i en lille gruppe fra Christchurch. Efter afhentning på dit hotel skal du rejse til Aoraki/Mount Cook National Park, der ligger 4 timers kørsel gennem spektakulære og betagende landskaber. Besøg den historiske by Geraldine. Oplev derefter hjertet af Mackenzie Country, den betagende turkisblå Lake Tekapo, den ikoniske Church of Good Shepherd og den velkendte statue af Sheepdog. Kør gennem Lake Pukaki, og beundr den fantastiske udsigt over Mt. Cook på afstand. Nyd en kort naturskøn vandretur i nationalparken for at se den 23,5 km lange Tasman-gletsjer, som er den længste gletsjer i New Zealand, inden du vender tilbage til Christchurch.

Christchurch: Hop-on-hop-off-tur med vintage-sporvogn

4. Christchurch: Hop-on-hop-off-tur med vintage-sporvogn

Stig ombord på en vintage sporvogn for en unik rundvisning i Christchurch, og se "Garden City" i dit eget tempo med en heldags hop-on og hop-off sporvognsbillet. Rejs gennem det fornyede bycentrum for at se innovativ arkitektur, Se, hvordan bymidten er blevet genopbygget efter de ødelæggende jordskælv i 2010 og 2011. Lyt til en fascinerende kommentar fra din chauffør, mens du tager en hel rundstrækning på kun 50 minutter, eller hopper af og på i ro og mag ved 18 stop. Sporvognen starter i øjeblikket ved Cathedral Junction og kører gennem Cathedral Square, før den passerer floden Avon. Hop af ved Canterbury Museum, kun en kort gåtur fra Botanic Garden and Arts Center. Oplev byens største byrum i Hagley Park, eller udforsk boutique-butikkerne i New Regent Street, New Zealands "Smukkeste Street".

Fra Christchurch: Mt Cook dagstur via Lake Tekapo m/ frokost

5. Fra Christchurch: Mt Cook dagstur via Lake Tekapo m/ frokost

Rejseplan Christchurch - Vi starter med at forlade Garden City/Christchurch og kører mod sydpå mod vores destination, mens vores kyndige chauffør udpeger nogle af nogle af Garden Citys højdepunkter. Canterbury-sletterne - Rundt om Christchurch ligger Canterbury-sletterne, der er fyldt med landbrugsjord, så langt øjet rækker. De fleste former for landbrug, du kan komme i tanke om, findes på sletterne, f.eks. afgrøder, vinmarker, mælkeproduktion og husdyrhold. Fairlie Bakehouse (10 minutter) - En klassisk newzealandsk landbrugsby gemt væk i Mackenzie. Fairlie gennemgår nogle fantastiske farveskift, især om efteråret, og det er virkelig et af de bedste steder at sidde og slappe af med en af deres verdensberømte meat Pies fra Bakehouse. Og det er også her, vi henter din frokost, så du er fuld af energi til resten af dagen. Lake Tekapo/ Church of the Good Shepherd (15 minutter) - Et alpint søområde som intet andet i hjertet af Mackenzie. På det rigtige tidspunkt af året vil du finde klynger af vilde lupiner langs søbredden. Når vi ankommer til Tekapo, kører vi mod de mest populære fotospots i landet, The Church of The Good Shepard, hvor man kan tage billeder, der er værdige til de sociale medier. Lake Pukaki (10 min.) - Denne gletsjersø er unik sammenlignet med sine alpine partnere. Farverne kan skifte fra isblå til en mørk dybblå, afhængigt af vejrforholdene. På en klar dag kan man nyde en uforstyrret udsigt helt op til Mt Cook, som ser ud til at strække sig ud af søens top. Aoraki/Mt Cook National Park (2,5 timer) - OG HER ER VI! Aoraki/Mt Cook er opkaldt efter den berømte opdagelsesrejsende James Cook og er New Zealands højeste punkt. Når du er her, kan du vælge at gå enten Hooker Valley- eller Tasman Glacier-turen. Hvis du er mere til en flyvetur med udsigt over bjergene, arrangerer vi gerne helikopterture for dig og familien i stedet. - Hooker Valley (2,5-3 timer) Hooker Valley-sporet er en af de højest rangerede dagsture i New Zealand. Det er ikke svært at se hvorfor, når du går langs en isdækket klippevæg (lyt godt efter, du kan måske høre den bevæge sig) hele vejen til en isfyldt sø med Mt Cook for enden. - Tasman Glacier (2,5 - 3 timer) Denne sti fører gennem gletsjerens gamle slutmoræner, og der er en fantastisk udsigt over gletsjeren, floden og søen. - Mt Cook Information Centre (DOC) - Du er mere end velkommen til at tage det hele ind ved at tilbringe dagen i informationscentret med en kop kaffe. Lær om nationalparkens historie, stil spørgsmål og vær bare i nuet. Kl. 14.30 henter vores chauffør dig på din valgte destination for dagen og kører dig hjem. Lake Tekapo (10 min.) - Vi stopper kort i Lake Tekapo en sidste gang for at tage de sidste billeder af kirken og søen sent om aftenen. Christchurch - Efter hvad der har været en smuk dag, kører vi tilbage til Garden City. kører vi tilbage til havebyen. Det er bittersødt, for du vil være udmattet, men fyldt med nye minder.

Christchurch: Gondoltur

6. Christchurch: Gondoltur

Tag en tur med Christchurch Gondola for at se det smukke alpine landskab omkring Christchurch by og forstæder. Turen med gondolen tager 10 minutter hver vej ved normal hastighed, og hver svævebane stopper, så du kan komme sikkert ind og ud. Se de sydlige alper mod vest og Kaikoura-bjergene mod nord. Mod syd ligger den smukke havn i Christchurch, og mod øst ligger Stillehavet. Nyd 360-graders udsigten over sletterne, bjergene, byen og havnen fra den glasinddækkede gondol. På toppen kan du kigge i souvenirbutikken eller besøge caféen. Oplev autentiske Kiwi-smagsprøver, mens du nyder den spektakulære udsigt. Hvis du føler dig mere energisk, kan du udforske en af de mange vandrestier som f.eks. vandreturen til Crater Rim. Nyd Discovery Ride for at lære om udviklingen af Canterbury-regionen. Den automatiserede tur er et højdepunkt for både børn og voksne!

Ōpuke Termiske Pools: Kun adgang for voksne med Swim Up Bar

7. Ōpuke Termiske Pools: Kun adgang for voksne med Swim Up Bar

Nyd en afslappende flugt fra det hele ved Opuke Thermal Pools and Spa med denne adgangsbillet. Besøg den nyeste wellness-destination i Methven Canterbury, nyd de rolige omgivelser i Methven, og beundre udsigten over de bølgende bakker. Gå ind i Tranquility Pools for at nyde din førsteklasses eksklusive oplevelse for voksne. Hent din gratis badekåbe og håndklæde, og gå til en af de soldrevne pools med udsigt over de sydlige alper. Forkæl dig selv ved swim-up baren og bestil en snack eller en drink. Hvis du ønsker det, kan du også udforske Discovery Pools, som er åbne for familier. Bemærk venligst: vores Discovery Pools er ikke inkluderet i sessionen kl. 20.

Adgangsbilletter til Christchurch International Antarctic Centre

8. Adgangsbilletter til Christchurch International Antarctic Centre

Tag på en rejse gennem Antarktis uden at forlade Christchurch. Besøg en af New Zealands bedste turistattraktioner, International Antarctic Center. Besøgende i alle aldre vil nyde en interaktiv, sjov og spændende oplevelse af Antarktis. Oplev sne og is, en antarktisk storm, tag den polare springet isvandsudfordring, lær om livet i moderne moderne Antarktis og Scott Base, og hæng ud med Little Blue Penguins. Prøv den berømt spændende Hagglund-tur og en fantastisk simuleret 4D-krydstogt Ice Voyage. Indgangsbilletten er den nærmeste måde at opleve Antarktis på, uden at du skal på din egen ekspedition. Du kan også nyde en personlig kommentar på din rejse til Antarktis med en audioguide-tur tilgængelig på engelsk, mandarin, japansk, koreansk, thai, tysk, fransk og spansk.

Arthur's Pass: TranzAlpine Train og Castle Hill Day Tour

9. Arthur's Pass: TranzAlpine Train og Castle Hill Day Tour

Oplev Sydøens bemærkelsesværdige naturlandskaber ved at tage en togrejse fra Christchurch til Arthur's Pass, som anses for at være en af verdens bedste togrejser på grund af den natur, den passerer. Nyd den betagende udsigt over Canterbury-sletterne, de sydlige alper, den isfyldte Waimakariri-floden, frodige bøgeskove og fantastiske landskaber. Udforsk vandrestier i Arthur's Pass National Park med spektakulære bjergudsigter og uberørte vandfald. Fang spejlbilleder ved Lake Pearson, og vandre gennem de majestætiske kalkstensblokke ved Castle Hill. En perfekt dagstur for naturelskere, vandrere og eventyrlystne.

Christchurch: Orana Wildlife Park Adgang

10. Christchurch: Orana Wildlife Park Adgang

Oplev det ultimative dyreeventyr i Orana Wildlife Park. Orana er New Zealands eneste åbne zoologiske have og ligger på 180 hektar inden for 15 minutters kørsel fra Christchurch lufthavn. Oplev over 1000 dyr, der repræsenterer mere end 90 arter. Ankom til parken fra kl. 10 om morgenen. Der er regelmæssige dyrepræsentationer hver dag fra kl. 10.45, og de ledsages af en præsentation fra en dyreguide. Det anbefales at ankomme til parken tidligt og følge præsentationsplanen, som vil føre dig rundt i hele den zoologiske have. Mens du udforsker området, kan du nyde en række fantastiske dyreoplevelser, herunder håndfodring af girafferne og møde næsehorn helt tæt på. Gå gennem voliererne og se kiwier og andre fantastiske indfødte fugle, herunder kakariki, whio og den drilske kea. Se en række indfødte krybdyr og mød venlige husdyr i Farmyard-området. Nyd også løjerne med gorillaer, geparder, tasmanske djævle, aber, surikater og meget mere. Du kan enten køre gennem parken med den gratis Safari Shuttle, deltage i en guidet rundvisning og/eller slentre rundt i parken på egen hånd. Parken har en eventyrlegeplads, to store picnicområder, en café og en gavebutik med dyrelivstema, som du kan udforske i dit eget tempo.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Christchurch

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Christchurch

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Christchurch?

Topattraktionerne, der skal opleves i Christchurch:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Christchurch?

De bedste dagsture og -udflugter fra Christchurch er:

Kaikoura

Andre seværdigheder i Christchurch

Vil du se alle oplevelser i Christchurch? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Christchurch

Samlet bedømmelse

4.6
(989 anmeldelser)

Vi havde en fantastisk tid i Christchurch. Vores indkvartering var placeret ved Cathedral Junction, som var stop nummer 1, hvilket var meget praktisk. Elskede at fange sporvogne. Forsøgte at fange en anden hver gang. Masser af minder om at fange sporvogne i Melbourne. Chaufførerne var meget informative. Absolut elskede vores Punt ved floden Avon. Så smuk og afslappende, bare perfekt. Vejret hjalp selvfølgelig, dejlig solskinsdag. Vi tog gondolen næste dag. Fangede bussen nummer 28 ved busudvekslingen og tilbragte et par timer på toppen inklusive frokost. Vi vil meget anbefale denne turkombination. Gjorde vores besøg i Christchurch let og mindeværdigt.

Betagende! De giver dig tre billetter, der er gyldige i 1 år, som du kan gennemføre i ro og mag. Jeg begyndte med sporvognsturen, som er en fantastisk måde at se byen på og hoppe på, hop af. Den er gyldig i 24 timer fra det tidspunkt, du stiger ombord. Dette gav mig masser af inspiration til andre aktiviteter i byen. Gondolturen er en heldagsaktivitet, og udsigten er spektakulær! Der er gåture og en cafe at nyde på toppen. 1 bus fra ChCh, den 28. Puntingen var meget blid, vores guide James var meget sjov og elskede tydeligvis sit job! En fantastisk aktivitet at slutte med, plus prøv bagels på air stream cafeen i nærheden.

Alle disse oplevelser var fantastiske. Jeg savnede notatet om, at hver oplevelse kunne gøres på forskellige dage, heldigvis indså jeg i tide til at tage gondolen på én dag (fange den offentlige bus frem og tilbage) og derefter punt (du skal bestille din tid) og sporvogn videre den næste dag. Alle dele værd at gøre.

Det var super god service. Ombord på bussen blev man tilbudt vand og snacks (chips, chokolade). Og selve turen var mega god. Der var mange stop undervejs, som både bød på god udsigt og toiletstop!

Det var nemt at konvertere koden til en billet så det kunne ikke være bedre.