Tilføj datoer

City Hall Theater

  • Entrébilletter
Vi fandt 2 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i City Hall Theater

Vil du se alle oplevelser i City Hall Theater? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om City Hall Theater

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.297 anmeldelser

Showet var helt fantastisk, virkelig professionel præstation. Højt anbefalet. Jeg vil råde besøgende til at lede efter spillestedet på forhånd, da de anvisninger, vi fik, var meget vildledende, hvilket resulterede i, at vi ankom 10 minutter for sent til showet. Heldigvis tillod herren på døren os til en senere forestilling samme aften.

Det var et meget godt show, og danserne og sangerne var professionelle og glade, de kan lide og nyder det, de laver. Selvom jeg reserverede den særlige billet, det vil sige første række, er det ikke første række (men tredje eller fjerde), da de beholdt de første to rækker til VIP-kategorien. Det burde gøres mere klart.

Fantastisk show! Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, da vi aldrig så noget flamencoshow, og vi blev overhovedet ikke skuffede. Vi var meget imponerede over sangerne, danserne og selvfølgelig guitaristen. Der er en bar, hvis du vil snuppe en drink i begyndelsen, meget flot plus!

Utrolig kraftfuld ydeevne. Danserne demonstrerede deres evner fra første minut, og sangeren og de to guitarister leverede med virtuositet. Jeg var glad, begejstret og betaget af denne strålende præstation.

Absolut en god intens oplevelse og bestemt pengene værd. Vi købte række B, men lokalet er lille så man får en lige så god oplevelse på række C, som er billigere.