City Hall Theater

City Hall Theater: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

1. Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

Tag til Barcelonas rådhus for at nyde den traditionelle spanske kunstform flamenco, som i 2010 blev optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Se, hvordan nogle af de mest talentfulde kunstnere i Spanien skaber en unik atmosfære med musik, sang og dans. Overgiv dig til charmen fra nogle af de mest prominente dansere på den catalanske flamenco-scene, når de optræder i det tidligere Teatro de Barcelona. Beundr de smukke detaljer i det tidlige 1800-tals teater, herunder en scene indrammet af lyspærer, fløjlsgardiner og originale scenemaskiner. Lad de improviserede flamenco-"jamsessions" komme ind under huden på dig, og mærk de inderlige følelser, der udspiller sig på scenen. Kom tilbage til rødderne af autentisk flamenco med optrædener som den hurtige rytme "Bulerías", guitar-"soloer", beat-percussion, sang i sin reneste form, ansigt-til-ansigt-dueller og "Soleás". Se legendariske dansere som Ivan Alcalà, Raúl Ortega, Patricia Dominguez og Yolanda Cortés. Hør forførende sangere som Antonio el Mantecao, Miguel de la Tolea, La Tana og Josefa G. Contreras. Beundre flamencoguitaristerne Oliver Haldon og Eduardo Cortés sammen med percussionisterne Joni C. Sanchez og Jacobo C. Sanchez. Sanchez og Jacobo C. Sanchez.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på City Hall Theater

Andre seværdigheder i City Hall Theater

Vil du se alle oplevelser i City Hall Theater? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om City Hall Theater

Samlet bedømmelse

4.4
(1.876 anmeldelser)

Det var en af de bedt-shows, vi nogensinde har været. Betagende smuk. Vi nød hvert sekund af showet, kunne ikke stoppe os selv fra at se dansernes bens optræden og generelt hvor smukt alt var. Og jeg må sige, Sangria var også fantastisk. Stærkt anbefalet Leyla

Et virkelig meget typisk og smukt show, gode kunstnere og slet ikke kedelige, faktisk timen mere end fløj afsted. Placeringen var lille, men smuk, jeg anbefaler det, turistet naturligvis.

Synes det var en dejlig time. Dejlig musik og dans. Gav et godt indblik i hvad flamenco også kan være

Uforglemmelig oplevelse. Forfriskende musik, professionelle dansere, fantastisk præstation.

Forestillingen var fuld af energi og professionel. Det er umuligt at kede sig