Entrébillet

Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 149 DKK pr. person

Oplev passionen for flamencomusik og -dans med en billet til en 1-times forestilling på Barcelonas historiske Rådhusteater. Du kan nyde de talentfulde kunstneres evner og komme helt ind i ånden af denne autentiske spanske dans.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Vært eller modtager
Engelsk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Nyd flamencoens unikke feststemning
 • Oplev en autentisk spansk kunstform
 • Nyd rådhusets smukke arkitektur og det tidligere Teatro de Barcelona
Beskrivelse

Tag til Barcelonas rådhus for at nyde den traditionelle spanske kunstform for flamenco, som blev tildelt UNESCOs verdensarvsstatus i 2010. Se, hvordan nogle af de mest talentfulde kunstnere i Spanien skaber en unik atmosfære med musik, sang og dans. Overgiv dig til charmen fra nogle af de mest fremtrædende dansere på den catalanske flamencoscene, når de optræder i det tidligere Teatro de Barcelona. Beundre de smukke træk ved det tidlige 19. århundredes teater, herunder en scene indrammet med lyspærer, fløjlsgardiner og originalt scenemaskineri. Lad de improviserede flamenco-"jamsessions" komme ind under din hud og fornemme den viscerale følelse, der finder sted på scenen. Vend tilbage til rødderne af autentisk flamenco med optrædener som den hurtige rytme "Bulerías", guitar "solo", beat percussion, sang i sin reneste form, ansigt-til-ansigt dueller og "Soleás". Se legendariske dansere, herunder Ivan Alcalà, Raúl Ortega, Patricia Dominguez og Yolanda Cortés. Hør forførende sangere som Antonio el Mantecao, Miguel de la Tolea, La Tana og Josefa G.Contreras. Beundre flamenco-guitarister, Oliver Haldon og Eduardo Cortés, sammen med percussionisterne Joni C. Sanchez og Jacobo C. Sanchez.

Inkluderet
 • 1 times flamencoshow
 • 1 drink (hvis muligheden er valgt)
 • 1 flaske cava eller vin (hvis muligheden er valgt)
 • Mad (kan købes på stedet)
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op på Rådhusteatret. Kørselsvejledning: Tag metrolinje L1 og L2 til "Universitat" station, linje L1 og L3 til "Catalunya" station, linje L3, L4 og L2 til "Passeig de Gràcia" station, eller toget (FGC) eller forstadsbanen (Rodalies Renfe) ) til "Catalunya" station.

Se stedet i Google Maps ⟶
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,3 /5

baseret på 964 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,2/5
 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,1/5
 • Organisering
  4,1/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Showet var helt fantastisk, virkelig professionel præstation. Højt anbefalet. Jeg vil råde besøgende til at lede efter spillestedet på forhånd, da de anvisninger, vi fik, var meget vildledende, hvilket resulterede i, at vi ankom 10 minutter for sent til showet. Heldigvis tillod herren på døren os til en senere forestilling samme aften.

Se mere

7. maj 2022

Det var et meget godt show, og danserne og sangerne var professionelle og glade, de kan lide og nyder det, de laver. Selvom jeg reserverede den særlige billet, det vil sige første række, er det ikke første række (men tredje eller fjerde), da de beholdt de første to rækker til VIP-kategorien. Det burde gøres mere klart.

26. april 2022

Virkelig nød det ikke blive afskrækket af gangen, ned en meget mørke korridorer og ikke meget ren, men når inde var det bare o k. Siddepladser kunne have været bedre, men for den pris, du betaler, skal noget give. Det var trods alt kun 1 time og kan tåle plastikstolene. Ville gerne have lidt mere guitarspil. Det er meget god værdi for pengene.

Se mere

20. august 2019

Produkt-ID: 76003