Entrébillet

Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

Barcelona: Entrébillet til flamencoshow på Rådhusteatret

Fra 148,50 DKK pr. person

Oplev passionen for flamencomusik og -dans med en billet til en 1-times forestilling på Barcelonas historiske Rådhusteater. Du kan nyde de talentfulde kunstneres evner og komme helt ind i ånden af denne autentiske spanske dans.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Varighed 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Vært eller modtager
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Nyd flamencoens unikke feststemning
 • Oplev en autentisk spansk kunstform
 • Nyd rådhusets smukke arkitektur og det tidligere Teatro de Barcelona
Beskrivelse

Tag til Barcelonas rådhus for at nyde den traditionelle spanske kunstform for flamenco, som blev tildelt UNESCOs verdensarvsstatus i 2010. Se, hvordan nogle af de mest talentfulde kunstnere i Spanien skaber en unik atmosfære med musik, sang og dans. Overgiv dig til charmen fra nogle af de mest fremtrædende dansere på den catalanske flamencoscene, når de optræder i det tidligere Teatro de Barcelona. Beundre de smukke træk ved det tidlige 19. århundredes teater, herunder en scene indrammet med lyspærer, fløjlsgardiner og originalt scenemaskineri. Lad de improviserede flamenco-"jamsessions" komme ind under din hud og fornemme den viscerale følelse, der finder sted på scenen. Vend tilbage til rødderne af autentisk flamenco med optrædener som den hurtige rytme "Bulerías", guitar "solo", beat percussion, sang i sin reneste form, ansigt-til-ansigt dueller og "Soleás". Se legendariske dansere, herunder Ivan Alcalà, Raúl Ortega, Patricia Dominguez og Yolanda Cortés. Hør forførende sangere som Antonio el Mantecao, Miguel de la Tolea, La Tana og Josefa G.Contreras. Beundre flamenco-guitarister, Oliver Haldon og Eduardo Cortés, sammen med percussionisterne Joni C. Sanchez og Jacobo C. Sanchez.

Inkluderet
 • 1 times flamencoshow
 • 1 drink (hvis muligheden er valgt)
 • 1 flaske cava eller vin (hvis muligheden er valgt)
 • Mad (kan købes på stedet)
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op på Rådhusteatret. Kørselsvejledning: Tag metrolinje L1 og L2 til "Universitat" station, linje L1 og L3 til "Catalunya" station, linje L3, L4 og L2 til "Passeig de Gràcia" station, eller toget (FGC) eller forstadsbanen (Rodalies Renfe) ) til "Catalunya" station.

Se stedet i Google Maps ⟶
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,4 /5

baseret på 1358 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,4/5
 • Værdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,1/5
 • Organisering
  4,1/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Spændende oplevelse af en bid af spansk kultur. Dygtige dansere, flotte kjoler og imponerende guitarspil. Godt udsyn fra de billige rækker (C). Dejligt køligt i salen trods hedebølge udenfor. Gode sæder, men stolene stod meget tæt. Selvom der var relativt få i salen, da vi var inde blev man samlet i rækker, hvor man sad meget tæt. Her kunne det have været rart, at blive spredt lidt mere ud, når der var plads til det.

Se mere

20. juli 2022

Tilsyneladende i den travle sæson svarer timerne, hvor et show er, ikke til dem, Getyourgide kender (kommunikationsfejl). Det er vidunderligt at nyde showet. Rigtig kunst! Det reneste jeg nogensinde har set. Jeg savnede kastanjetter... Drikkevarer var ikke rigtig kolde... Det er værd at opleve dette skue, hvis du kan lide Flamenco...

25. juni 2022

Showet var helt fantastisk, virkelig professionel præstation. Højt anbefalet. Jeg vil råde besøgende til at lede efter spillestedet på forhånd, da de anvisninger, vi fik, var meget vildledende, hvilket resulterede i, at vi ankom 10 minutter for sent til showet. Heldigvis tillod herren på døren os til en senere forestilling samme aften.

Se mere

7. maj 2022

Produkt-ID: 76003