Tilføj datoer

Collins Avenue

Collins Avenue

Collins Avenue: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: 1 times leje af jetbil

1. Miami: 1 times leje af jetbil

Udforsk Miami i en jetcar, som er en jetski, der ligner en sportsvogn. Lyt til din yndlingsmusik med Bluetooth-musiksystemet, og beundr de luksuriøse palæer, når du sejler forbi. Besøg stranden, tag billeder, og nyd en tur i et fartøj, der passer til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Kom til mødestedet for at leje køretøjet, og hop så ind i din jetcar for at begynde at køre rundt på havet og udforske Miami. Start motoren, og sæt så sejl for at tjekke de luksuriøse palæer og trendy restauranter i Miami. Afspil din yndlingsmusik med det indbyggede Bluetooth-lydsystem. Stop ved en smuk strandø for at tage fantastiske billeder af Miami. Nyd en familievenlig oplevelse, og opdag de bedste hemmeligheder, som Miami har at byde på. Til sidst vender du tilbage til udgangspunktet, stiger ud af jetbilen og afslutter din dag.

Miami: Wild Everglades Airboat Ride og Gator Encounters

2. Miami: Wild Everglades Airboat Ride og Gator Encounters

Start dit eventyr med at blive hentet på Collins Ave i South Miami Beach, eller mød op på Bayside Marketplace. Stig ombord på en bus med aircondition, og slap af på den 40 minutter lange tur til de betagende Everglades. Tag på en timelang airboat-tur gennem sumpens naturlige skønhed, hvor spændingen ved at møde vilde dyr venter. Modtag et gratis familiebillede, så du har et godt minde om dit eventyr. Dyk dybere ned i økosystemet, når du besøger alligatorpræsentationen, får indsigt i disse fascinerende skabninger og opdager andre endemiske arter, der kalder området deres hjem. Til sidst stiger I på bussen igen for at vende tilbage til Miami.

Miami: Udlejning af jetski

3. Miami: Udlejning af jetski

Oplev magien i Miamis Biscayne Bay på en spændende jetski-tur. Spænd sikkerhedsselen, og hold fast i et actionfyldt eventyr, der byder på et adrenalinsus som intet andet. Kør over det krystalklare vand, mens du fascineres af den betagende udsigt over Miamis ikoniske skyline, uberørte øer og livet i havet. Mød din instruktør, lyt til sikkerhedsbriefingen, og tag din redningsvest på. Tag en båd til platformen, hvor du skifter til din jetski sammen med din passager. Når du har fået styr på din jetski, følger du din guide til de bedste steder, hvor du kan møde dyrelivet, fra delfiner til søkøer. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er turen designet til alle niveauer med justerbare hastigheder, der passer til din komfort. Gå ikke glip af muligheden for at skabe uforglemmelige minder på dit livs eventyr. Indfang magien i Biscayne Bay, mens du suser hen over vandet.

Miami Beach: Guidet Segway-tur i Miamis art deco-kvarter

4. Miami Beach: Guidet Segway-tur i Miamis art deco-kvarter

Udlev din indre Miami-drøm med en svedfri rundtur i det farverige art deco-distrikt i Miamis South Beach. Stig op på et sjovt tohjulet køretøj, som kaldes en Segway (og som ikke kun er for lufthavnspersonale). Herefter kører du på Ocean Drive, Collins og Washington Avenues sammen med dine vidende og underholdende guider, der er klar til at vise dig rundt i den smukke art deco-arkitektur, området er så kendt for. Efter en kort instruktion og praktisk træning i, hvordan du håndterer din trofaste Segway, er det tid til at tage på en afslappende tur forbi smukke strande, trendy forretninger og attraktioner som Bass Museum of Art, Holocaust-mindesmærket, Versace Mansion på Ocean Drive og det berømte udendørs indkøbscenter Lincoln Road. Kombinationen af afslappet og jordnær transport gennem kvarterer spækket med spændende art deco-arkitektur lige ved Miamis legendariske South Beach gør dette til en oplevelse, du ikke må gå glip af i det sydlige Florida.

Miami: Dobbeltdækker-bustur med valgfrit bådcruise

5. Miami: Dobbeltdækker-bustur med valgfrit bådcruise

Tag til mødestedet, og hop ombord på en komfortabel dobbeltdækkerbus for at begynde din sightseeingtur i Miami. Lyt til interessante kommentarer fra guiden om bord, mens du kører gennem byens mest interessante kvarterer. Dyk ned i Miamis historie og opdag skjulte perler, fra Hollywoods filmlocations til berømthedernes hjem. Se Art Deco Historic District, det pulserende Wynwood Arts District og Little Havana med sin rige kulturarv. Gå i land i Wynwood for at beundre gadekunsten og udforske lokale kunstgallerier, og nyd en times fritid på Bayside Marketplace i Downtown Miami, hvor du kan shoppe eller få en bid mad. Opgrader din sightseeingtur ved at vælge bus og båd, og nyd et sightseeing-krydstogt i Biscayne Bay. Rejs forbi Star Island, Palm Island og Hibiscus Island, mens du beundrer palæerne i Millionaire's Row.

Miami Beach: Selvledende vandretur med audioguide

6. Miami Beach: Selvledende vandretur med audioguide

Tag på en selvledende rundvisning i dette solrige paradis. Slentre forbi historiske og moderne seværdigheder, mens du lytter til audioguiden på din smartphone-enhed. Få mere at vide om Washington Avenue, en af de mest kendte gader i South Beach. Besøg et af stederne på rundvisningen eller andre attraktioner i dit eget tempo, og fortsæt, hvor du slap. Beundre den fantastiske historiske botaniske have, Humanoiderne i Collins Canal Park, Colony Hotels lyseblå neonfyr og det berømte Casa Casuarina, bedre kendt som Versace Mansion. Se noget af kulturen i Miami Beach på de historiske Sagamore- og Delano-hoteller. Hør de hjertevarmende historier bag den spektakulære 2,5 hektar store Soundscape Park, som er en oase i byen. Få historien om Collins Avenue at vide, og nyd Miami Beach Ocean Boardwalk, mens du hører noget af dens historie og kultur. Lær historien bag oprettelsen af Cameo Night Club, World Erotic Art Museum, Tiffany Hotel, Bass Museum of Art og nogle af de personer, der er ansvarlige for den revitalisering af South Beach, som du ser i dag. Hør om baggrunden for adskillige film og tv-shows på Carlyle-, Cardoza- og Cavalier-hotellerne. Slentre ned ad den berømte fodgængerpromenade, der er kendt som Lincoln Road, og nyd den charmerende Espanola Way, der er modelleret efter romantiske middelhavsbyer i Spanien og Frankrig. Udforsk den arkitektoniske stil, der er kendt som Art Deco, som er så populær i South Miami Beach og hjemsted for den største koncentration i verden. Denne stil er indbegrebet af denne stil på The Webster og Marlin Hotels, Essex House og The Clevelander Hotels, Tides Hotel, Breakwater Hotel og McAlpin Hotel for blot at nævne nogle få. Du kan få endnu mere at vide på Art Deco Museum and Welcome Centre.

Miami: Oplev South Beach Tour

7. Miami: Oplev South Beach Tour

Udforsk Miami Beachs mest populære destinationer og skjulte perler på en elektrisk drevet Swoop-vogn. Lær Miamis rige og til tider dramatiske historie at kende, mens du oplever den lokale kultur. Oplev Miami Beachs 50 største attraktioner, f.eks. den berømte Ocean Drive-stribe, South of Fifth-kvarteret (SOFI), South Pointe Park, Miami Beach Marina, det unikke Art Deco-kvarter, Lincoln Road, Espanola Way og meget mere. Oplev energien og suset i Miami Beach, lær om den dramatiske historie og vær vidne til bevarelsen af Art Deco-distriktet på denne 1,5 times interaktive rundvisning. Tag billeder, stil spørgsmål, anmod om din yndlingsmusik og hyg dig. Gruppestørrelser kan variere fra 2-10 personer. Denne miljøvenlige mulighed giver de besøgende fleksibilitet til at opleve Miami Beach i mere intime omgivelser. Stop for at tage billeder, snak med de lokale, interagér med din rejseleder og nyd en skræddersyet oplevelse.

Miami: Jetskiudlejning 1 person 1 Jetski Kontant gas $70

8. Miami: Jetskiudlejning 1 person 1 Jetski Kontant gas $70

Oplev magien i Miamis Biscayne Bay på en spændende jetski-tur. Spænd sikkerhedsselen, og hold fast i et actionfyldt eventyr, der byder på et adrenalinsus som intet andet. Kør over det krystalklare vand, mens du fascineres af den betagende udsigt over Miamis ikoniske skyline, uberørte øer og livet i havet. Mød din instruktør, lyt til sikkerhedsbriefingen, og tag din redningsvest på. Tag en båd til platformen, hvor du skifter til din jetski sammen med din passager. Når du har fået styr på din jetski, følger du din guide til de bedste steder, hvor du kan møde dyrelivet, fra delfiner til søkøer. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er turen designet til alle niveauer med justerbare hastigheder, der passer til din komfort. Gå ikke glip af muligheden for at skabe uforglemmelige minder på dit livs eventyr. Indfang magien i Biscayne Bay, mens du suser hen over vandet.

Miami Beach: Segway-tur til Star Island

9. Miami Beach: Segway-tur til Star Island

Opdag Miami Beach fra et nyt perspektiv på en Segway-tur på Star Island og andre steder i South Beach. Se mere af den smukke by, end du ville kunne nå til fods. Hop på den selvbalancerende Segway, og se seværdighederne direkte i stedet for gennem en busrude. Glid gennem det glamourøse nabolag, og oplev et tropisk paradis. Se mange smukke og interessante steder, såsom Versace Mansion og det pulserende udendørs indkøbscenter på Lincoln Road. Kør ad Ocean Drive for at se bygningerne i det berømte art deco-distrikt. Ny den betagende udsigt over Star Island, og beundr berømthedernes palæer. Kør ad Collins Avenue, og tag til South Point Park. Oplev andre historiske områder, så du kan danne dig et bedre billede af Miami Beach.

Miami Beach Art Deco & Historie Ikke-turistisk vandretur

10. Miami Beach Art Deco & Historie Ikke-turistisk vandretur

Vidste du, at Miami Beach for det meste er menneskeskabt? Og at Biscayne Bay engang var en lavvandet sump? Og at Muhammad Ali blev verdensmester i boksning for første gang lige her i Miami Beach? Som ivrigt medlem af Miami Design Preservation League (MDPL) og dedikeret lokalhistoriker glæder jeg mig til at tilbyde en fængslende guidet gåtur gennem hjertet af Miami Beach, hvor vi vil dykke ned i dens brogede fortid og genopleve dens historie gennem tiden, som i sandhed er mærkeligere end fiktion. Vores rejse vil tage os langs South Beachs ikoniske gader og føre os gennem lobbyer og hustage på udsøgte Art Deco-hoteller. Du får indsigt i de tidlige dages udvikling, den store depression, byens unikke arkitektur, negativ raceadskillelse, backhistorie, jødisk historie, cubansk migration, de berygtede kokaincowboys' æra, indflydelsen fra "Miami Vice", det berygtede mord på Gianni Versace, masser af skjulte perler og meget mere. Du vil opdage den sande ånd i Miami Beach ud over de typiske turistruter og forenklede klichéer, som så mange besøgende bliver fanget i. Du vil gå derfra med en nyfunden forståelse for denne bemærkelsesværdige by og dens spændende historie.

19 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Collins Avenue

Andre seværdigheder i Collins Avenue

Vil du se alle oplevelser i Collins Avenue? Klik her for en fuld oversigt