Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Colmar

Vores mest anbefalede ting at gøre i Colmar

Fra Zürich: Engelberg, Titlis og Lucerne dagstur

1. Fra Zürich: Engelberg, Titlis og Lucerne dagstur

Opdag de schweiziske alpers toppe og den maleriske bjergby Engelberg. Se iskolde gletsjere, tårnhøje tinder som Mount Titlis, og kør op ad en berømt svævebane. Gå på en spændende tur over en smal bro højt oppe på Cliff Walk, og kryds en berømt træbro over Reuss-floden. Mød din chauffør-guide på mødestedet i Zürich, kør derefter gennem landskabet til bjergbyen Engelberg og nyd en charmerende rejse gennem det centrale Schweiz. Bagefter ankommer du til Engelberg, en hyggelig alpelandsby kendt for sit kloster fra det 12. århundrede. Nyd udsigten over gletsjeren, Titlis-bjerget på 3.239 meter og Hahnen i en højde af 2.600 meter. Denne landsby er også berømt for skiløb om vinteren, og om sommeren besøger mange mennesker den for vandreture, bjergbestigning, mountainbike, golf og andre aktiviteter. Kør op ad den berømte svævebane til en højde af 9.908 fod (3020 meter), hvis du vælger denne mulighed. Beslut også at gå på Rotair, verdens første roterende svævebane, der tilbyder en fantastisk 360-graders udsigt over Alperne. Gå derefter ind i isgrotten (hvis den er åben) for endnu et eventyr. Oplev Ice Flyer-stoleliften og kom tæt på sprækkerne, når du besøger Glacier Park. Gå derefter gennem klippevandringen ved Titlis for at nyde en fantastisk udsigt over bjerget, mens du krydser en 1 meter bred bro i 100 meter på Cliff Walk. Tør dig selv at se ned fra en svimlende højde. Når du er færdig med dette, skal du stoppe i byen Lucerne, når du er på vej tilbage til Zürich. Se Chapel Bridge, en gangbro i træ, der krydser floden Reuss, og nyd lidt fritid i den gamle bydel. Endelig ankommer du tilbage til Zürich for at afslutte din spændende alpeoplevelse.

Colmar: Højdepunkter selvguidet skurvognsjagt og vandretur

2. Colmar: Højdepunkter selvguidet skurvognsjagt og vandretur

Lær Colmar at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn, og den kan bruges som en god teambuilding-øvelse. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Colmars vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved Église Saint-Martin med sin smukke gotiske arkitektur. Udforsk Unterlinden Museum og beundr dets udstillinger. Det kommunale teater vil forbløffe dig med sin arkitektur og akustik. Opdag derefter Champ de Mars. Fontaine Roesselmann vil fortryller dig i en central del af Colmar. Find ud af, hvorfor Colmar også kaldes Lille Venedig. Besøg det ydre af Eglise Protestante Saint-Matthieu og Bartholdi-museet, som var hjemsted for den berømte billedhugger-skaber af Frihedsgudinden i New York. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Fra Strasbourg: Den bedste historiske dagstur i Alsace

3. Fra Strasbourg: Den bedste historiske dagstur i Alsace

Turen begynder med afgang fra Strasbourg busstation og går til dagens første stop, det historiske Haut-Koenigsbourg Slot. Ved ankomsten kan du beundre bygningens arkitektur, lære om de mennesker, der engang boede her, og beundre slottets fantastiske udsigt over Schwarzwald. Efter slottet følger den åbne bus den berømte vinrute i Alsace og gør undervejs holdt ved en af regionens mest velbevarede middelalderlandsbyer, Riquewihr. Brug lidt fritid på at vandre gennem landsbyens maleriske gader, køb en souvenir i en lokal butik, eller find en hyggelig restaurant til frokost. Turen fortsætter til Kaysersberg, hvor du kan beundre den smukke befæstede bro, der ligger midt i de maleriske landsbyomgivelser. Din dagstur slutter med et besøg i Colmar, en unik og elskelig by på landet, hvor du kan tage en tur med turisttoget. Bemærk venligst, at turisttoget ikke kører i november. I stedet vil der være fri tid i byen. Guiden taler kun fransk - men audioguiderne har alle sprogmuligheder.

De 4 vidundere i Alsace dagstur fra Colmar

4. De 4 vidundere i Alsace dagstur fra Colmar

Din dag begynder, når du bliver hentet på dit hotel eller i din lejlighed i Colmar. Så starter dagsturen gennem Alsace i en komfortabel minibus med aircondition.  Efter afgang fra Colmars historiske centrum går turen gennem vinruten, forbi de smukke vinmarker og små landsbyer. Derfra kan du udforske den typiske alsaciske arkitektur, som er magisk, farverig og unik. Der bliver gjort holdt ved Alsaces 4 vidundere, som de kaldes. Det første er Eguisheim, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Så går turen videre langs den alsaciske vinrute, og du kan fordybe dig i en verden af vinmarker og produkter, der er med til at give regionen Ribeauvillé og Riquewihr dens ry.  For at teste regionens vinry kommer du på besøg i en typisk vingrotte, hvor du kan smage en bred vifte af vine som Gewurztraminer, Riesling, Pinot noir og mange flere.  Turen ender med et besøg på Kaysersberg, hvis høje fæstning dominerer byen og tjener som en påmindelse om både dens strategiske betydning og dens krigeriske fortid. Efter at have besøgt disse 4 vidundere, vil chaufføren køre dig sikkert tilbage til Colmar.

Colmar: 2-timers Segway-tur

5. Colmar: 2-timers Segway-tur

Segway er let, sjovt og virkelig den bedste måde at opleve Colmar på. Efter at have hentet din Segway og hjelme på Colmars eneste vingård får du en kort træningslektion, hvor du vil blive gjort fortrolig med det udstyr, du skal bruge i løbet af de efterfølgende to timer. Efter træningen følger du din guide gennem de forskellige kvarterer, herunder det gamle bycenter, den tyske del, og "Quartier des Maraichers". Du kommer også til at opleve naturen i området, mens du følger byens tre floder gennem en skov. Ved turens afslutning har du mulighed for at bestille en vinsmagning på Martin Junds vingård, der ligger i centrum af Colmar.

Colmar: Entrébillet til Chokolademuseet

6. Colmar: Entrébillet til Chokolademuseet

Oplev fordybende miljøer, informative film, 3D-projektioner, smagninger og mere på denne interaktive rundvisning i Colmar chokolademuseum. Rejsen begynder i en tropisk skov, hvor du vil møde en lille abe, der spiser kakaobælge, og lære om høsten af kakaotræerne. Forlader du skoven, går du ind i et aztekisk tempel, der afslører slangeguden Quetzalcoatl, som ifølge legenden introducerede kakao på jorden. Ind i det næste rum knirker gulvet, lamperne rører, vinduerne afslører et azurblåt hav ... Scenen foregår i det 16. århundrede på et spansk skib, hvor du vil opdage kakaoens rejse til Europa. Det er et århundrede senere, at chokolade kommer ind på de store europæiske domstole, og du vil følge denne rejse og møde det luksuriøse udstyr, de lavede til at drikke dette meget specielle krydderi kaldet kakao. Gå ikke glip af de originale smag, de tilbød på det tidspunkt. Chokolade blev også betragtet som en medicin, og du vil opdage alle overbevisninger og sandheder om fordelene ved kakao. Anden sal er dedikeret til industrialiseringen og alle de chokoladefabrikker, der gjorde Alsace til den største producent af chokolade i Frankrig. Så, i den virtuelle demonstration, mød 3 chokolademagere, som vil præsentere deres opskrifter og alle de tricks, de bruger til at lave deres perfekte chokolade.

Colmar: Rundtur med højdepunkter og vinsmagning

7. Colmar: Rundtur med højdepunkter og vinsmagning

Udforsk de vigtigste seværdigheder i Colmar i Alsace, fra renæssanceboliger til gotiske helligdomme, på en vandretur i den gamle bydel. Lær, hvorfor byen indtager en vigtig plads i regionen som "Alsace-vinens hovedstad". Oplev de mange charmerende arkitektoniske og kulturelle skatte i denne by i Haut-Rhin med en lokal guide. Beundr de traditionelle farverige bindingsværkshuse. Gå gennem de smalle brostensbelagte gader i det historiske middelaldercentrum, der er fuld af skjulte perler. Når du har tjekket byens must-sees, kan du stoppe ved en vingård og få en smagsprøve på Alsace-vin. Smag på de fine vine fra regionen, der er kendt for sine hvidvine som Gewurztraminer, Riesling og Pinot Gris. Lær om Alsace's druesorter og vinkultur under denne smagning.

Colmar : 45-minutters chokoladeværksted hos Choco-Story

8. Colmar : 45-minutters chokoladeværksted hos Choco-Story

Prøv selv at skabe en velsmagende og smuk chokoladegodbid med en workshop i chokoladefremstilling. Tilbring 45 minutter med en chocolatier, og lær at dekorere din helt egen chokoladebar. Vælg form og design af din chokolade. Læg din chokolade i lag med toppings som f.eks. orange striber, skumfiduser, hasselnøddetern og minitabletter. Tag din 250-300 g chokolade med hjem. Hvis du altså kan modstå at spise den på stedet. Besøg Le Musée Gourmand du Chocolat Choco-Story og nyd 2 etager med udstillinger, der fortæller om chokoladens historie, om dens oprindelse i Sydamerika og om den nuværende situation. Se en virtuel demonstration udført af 3 chocolatiers, og nyd en chokoladesmagning. Børnene vil glæde sig over de spændende og chokoladeagtige udstillinger.

Fra Colmar: 3 landsbyer i Frankrig, Tyskland og Schweiz

9. Fra Colmar: 3 landsbyer i Frankrig, Tyskland og Schweiz

Din 3-landseventyr begynder med afhentning fra din indkvartering i Colmar. På vej til Tyskland kommer du forbi den befæstede landsby Neuf-Brisach, som er på UNESCO's verdensarvsliste fra slutningen af det 17. århundrede. Derfra kører I til Tyskland og besøger Freiburg, en af skattekilderne i den tyske delstat Baden-Württemberg. Slentrer gennem gaderne, der virker som revet direkte ud af et eventyr, og læg mærke til de vandkanaler, der løber lige langs fortovene. Derpå passerer du endnu en grænse med kurs mod Basel i Schweiz. Byen, der er delt i 2 dele af Rhinen, har meget at byde på med sine maleriske broer, smalle, snoede gyder og fantastiske katedraler. Vandrer du gennem middelalderbyen Store Basel, skal du kigge efter byens unikke kulturelle aspekter, der adskiller den fra andre schweiziske byer. Din dagstur slutter i den måske mest charmerende og smukke landsby i Frankrig: Eguisheim. Byen ligger lige syd for Colmar og løber i koncentriske cirkler omkring en central plads. Med tætpakkede antikke huse malet i lyse farver, malerier, maleriske butikker og et middelalderslot er der få landsbyer i verden, der så sandt henleder tankerne tilbage på en anden tid. Når dit grænsekrydsende eventyr er slut, vender du tilbage til din indkvartering i Colmar.

Colmar: Scavenger Hunt og selvguidet tur

10. Colmar: Scavenger Hunt og selvguidet tur

Lær Colmar at kende i dit eget tempo på denne interaktive skurvogns-vandretur. Du vil udforske byen til fods og få point for at løse forskellige typer opgaver: Find seværdigheder: Du vil bruge tip til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om synet. Det meste af tiden er svarene gemt i skilte, billeder osv. En fantastisk og sjov måde at lære nyt om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver meget kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs vil du nå fantastiske steder som "Rapp-pladsen", "Saint-Martin-kirken", "Lille Venedig" og mange flere! Når du har booket spillet, modtager du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Gå til "Parc du Champs de Mars", og brug koden til at låse spillet op i appen. Turen slutter ved "Lille Venedig". Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og tage pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og du er klar til at starte med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer.

Alle aktiviteter

80 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Colmar

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Colmar?

De bedste dagsture og -udflugter fra Colmar er:

Eguisheim

Andre seværdigheder i Colmar

Vil du se alle oplevelser i Colmar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colmar

Samlet bedømmelse

4.7
(707 anmeldelser)

Fantastisk rundvisning i Alsace, de 4 landsbyer er virkelig charmerende. Vores chauffør, Didier, gav os masser af information og sørgede for, at vi bevægede os i et behageligt tempo. Bare en heads up, vinsmagning i slutningen er gratis med hensyn til, om du er en del af turen eller ej. Det er bare en vinbutik med gratis smagning (dog god vin).

Spændende, en meget fin oplevelse. Omhyggelig instruktion og omsorgsfuld guide hele turen igennem. Lille gruppe med kun to personer, det var luksus og gav en meget personlig oplevelse. Den allervarmeste anbefaling.

Super super god guide, han var god til at fortælle historien om de 4 vidunderlige byer vi besøgte. Vores guide talte et let forståeligt engelsk. Meget behagelig mand

En hel fantastisk tur hvor vi fik set og hørt en masse om Alsace . Oveni havde vi en virkelig dygtig guide (Didier) Kan varmt anbefales til alle

Utrolig skøn guide som formåede at gøre turen interesant. Alle pengene værd. Kan varmt anbefale sådan en tur