Oplevelser i
Colmar

Vælg datoer

Topseværdigheder i Colmar

Andre seværdigheder i Colmar

Vil du se alle oplevelser i Colmar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colmar

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 419 anmeldelser

Vi havde en fantastisk tid på denne tur! Didier var en fænomenal guide. Han hentede os lige efter tidsplanen og var så vidende om alt - regionens historie, vinfremstilling, lokale køkken... - der var ikke et eneste spørgsmål, vi stillede, som han ikke havde et svar på. Han kendte også alle de bedste steder til fotoops og anbefalede endda nogle vidunderlige restauranter i Colmar, som vi kunne tjekke ud, når vi vendte tilbage. Elskede at se mere af Alsace og lære så meget undervejs! Håber at opleve endnu en tur med jer alle i fremtiden.

Vores vært Didier hentede os til tiden og fik os til at føle os meget velkomne med det samme. Vi tilbragte lige den rigtige mængde tid i 4 fantastiske landsbyer og lærte en masse interessante fakta. Didier var opmærksom på vores tempo og sprogforskelle. Stoppede til en lokal Alsace-frokost og afsluttede dagen med vinsmagning på en vingård.

Our guide Didier took good care of us all day. Excellent stories from old times and a very nice man, who we felt save with. But a very long day, when it is over 30 degrees! Perhaps one town too much.

Hyggelig tur, med god og sød guide, som var rigtig god til at fortælle om både området, historien, vinen og alt muligt andet

Utrolig skøn guide som formåede at gøre turen interesant. Alle pengene værd. Kan varmt anbefale sådan en tur