Ting at foretage sig
Colón

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Colón

Panama City: Miraflores-slusen og byrundtur i lille gruppe

Panama City: Miraflores-slusen og byrundtur i lille gruppe

Start dagen tidligt, så får du mulighed for at lære endnu mere om Panamakanalen. Spring trafikken over, og ankom til besøgscentret Miraflores Locks, når det åbner, så du kan se på begivenhederne i fred. Efter kanalen kan du tage til Casco Viejo, Panamas anden by, der blev bygget i 1673. Gå rundt og nyd arkitekturen, og hør om dens historiske relevans. Kør over Broen over Amerika og få en fantastisk udsigt. Stop ved udsigtspunktet for at høre mere om Panama City og dens fremtid. Amador Causeway, Panama Citys livlige strandpromenade, er et af de mest forfriskende steder i byen. Slut turen med nogle anbefalinger til frokost og yderligere udforskning fra din guide, så du får redskaberne til at få mest muligt ud af dit besøg i denne smukke og moderne by.

Panama: Panama-kanalen, Colón-regnskoven og San Lorenzo-fortet

Panama: Panama-kanalen, Colón-regnskoven og San Lorenzo-fortet

Udforsk den panamanske regnskov og gå i fodsporene på de spanske bosættere fra det tidlige 19. århundrede. Lær piraternes historie, besøg det nye låsesystem til tank- og fragtskibe, og se forskellige skovdyreliv. Drag fordel af afhentning på dit hotel i Panama City, og kør derefter med et køretøj med aircondition i cirka 1 time, mens du tager til Colón. Besøg først Agua Clara-kanalens udvidelse for at bruge omkring 1 time på at lære om det nye kanalsystem, bygget til at understøtte passagen af supertankere og store fragtskibe, når de passerer langs Panamakanalen. Efter kanalbesøget krydser du den nye Atlanterhavsbro på vej mod regnskoven, og vend derefter tilbage til naturen, mens du udforsker det økologiske paradis med minibus. Oplev hjemstedet for forskellige arter af pattedyr, krybdyr og amfibiearter. Observer det fantastiske dyreliv i deres naturlige habitat, og nyd masser af stop for at tage souvenirbilleder. Gå derefter til det historiske monument San Lorenzo Fort, kendt for at forhindre angreb fra de rigtige pirater i Caribien i næsten 75 år. Lær historien om fortet, nu i ruiner, efter at spanierne stort set forlod det i midten af det 19. århundrede. Senere fortsætter turen ind i regnskoven for at finde flere dyr, og som en mulighed kan du gå en 20-minutters gåtur med en machete langs en junglesti for at opleve regnskoven som spanierne for 500 år siden.

Panamakanal-tur: Fra hav til hav på én dag

Panamakanal-tur: Fra hav til hav på én dag

Sejl gennem hele Panamá-kanalen, fra Stillehavet til Atlanterhavet, på denne heldagstur i Panamá City. Gå ombord på et lille fartøj for at sejle gennem alle tre sluser, som kanalen består af. Sejl på Gatun-søen og Chagres-floden. Lær om kanalens historie og konstruktion af din guide, mens du sejler. Gå i land i Colón, og gå om bord på en shuttlebus på vej tilbage til Panamá City. Nyd den lækre morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer, som vi sørger for om bord. Beundr kanalens ingeniørkunst, når du passerer gennem alle tre sæt sluser og ser den naturskønne Gatun-sø og Chagres-floden.

Panama Helicopter Adventures

Panama Helicopter Adventures

Svæv over skylinen, og oplev Panama Citys betagende skønhed med vores spændende helikoptertur. Oplev ikoniske vartegn som Panamakanalen, det glitrende Stillehav og det moderne bybillede fra et unikt udsigtspunkt. Under ledelse af erfarne piloter giver dette lufteventyr et uforglemmeligt perspektiv på Panamas naturlige og arkitektoniske vidundere og sikrer en oplevelse, man kun får én gang i livet. Løft din rejse, og indfang essensen af Panama Citys fantastiske panorama med denne spændende helikoptertur. Vælg mellem en række forskellige flyvemuligheder (vælg under check-out), og besøg Panamas seværdigheder, såsom Panamakanalen, Rio Chagres, San Lorenzo-fortet, Det Caribiske Hav, Isla Taboga og selvfølgelig Panama centrum med de imponerende skyskrabere. Det bliver ikke meget bedre end et overblik over Panama i fugleperspektiv. Din venlige og kyndige pilot vil ubesværet flyve dig fra det smukke landskab i Panama City til mange forskellige seværdigheder. Tag et kamera med, så du kan genopleve øjeblikket igen og igen. Kapacitet i helikopteren: Op til 3 passagerer FLYVEMULIGHEDER: Panama City (20 minutter) Inkluderede seværdigheder: Las Americas-broen Panamakanalen Amador Causeway Panama Viejo - den gamle bydel i Panama Casco Viejo Costa del Este Avenida Balboa-viadukten Panama City (30 minutter) Inkluderede seværdigheder: Las Americas-broen Panamakanalen Amador Causeway Panama Viejo - den gamle bydel i Panama Casco Viejo Costa del Este Avenida Balboa-viadukten Fra hav til hav (60 minutter) Inkluderede seværdigheder: Flyvning fra Stillehavet til Atlanterhavet Miraflores-slusen Lake Gate Agua Clara-sluserne Byen Colon Alajuela-søen (Emberá)

Historisk Portobelo y Venas Azules

Historisk Portobelo y Venas Azules

Nyd en dag på landets caribiske strande, mens du spiser frokost og genoplever byens vigtige kolonihistorie. Vi henter dig i hotellets lobby kl. 5.30 for at begynde vores eventyr til Costa Arriba i Colon-provinsen. Turen tager cirka 2 timer. Når vi ankommer, tager vi først en tur til de paradisiske strande Isla del Padre, Venas Azules og Playa Blanca og vender tilbage ved middagstid for at smage vores lækre lokale caribiske frokost. Til sidst tager vi på en historisk tur til ruinerne og den maleriske by Portobelo, hvor vi besøger kirken, der er erklæret et nationalt historisk monument. Omkring kl. 14.00 vender vi tilbage til Panama City og sætter dig af på hotellet.

Colon City Panama Privat oplevelse

Colon City Panama Privat oplevelse

Det er en tur, der giver dig hele oplevelsen af Panamas atlantiske side. herunder historien og det moderne ved Agua Clara-sluserne. Du kommer også til at rejse på en prívate transport med al komfort og den bedste chauffør i Panama. De steder, vi besøger på denne 7 timers tur, er anført nedenfor. Agua Clara sluser, Avenida Bolivar Lago Gatun, Colon 0301 Panamá, 2 horas Fort Sherman, Fort Sherman, Colon-provinsen, pasar por delante sin detenerse Fuerte de San Lorenzo, Colon Panamá, 2 horas Port Colon 2000, Paseo Gorgas calle #9 Ciudad de Colón, Colon 0301 Panamá, 1 hora Colon, Colon, Colon-provinsen, 1 hora

Panama City: Fort San Lorenzo & Panamakanalens Agua Clara-sluse

Panama City: Fort San Lorenzo & Panamakanalens Agua Clara-sluse

Fort San Lorenzo Fuerte San Lorenzo blev erklæret for Unesco-verdensarv i 1980 og ligger ved udmundingen af Río Chagres på et forbjerg vest for Panamakanalen. På trods af sin voldsomme historie er meget af det oprindelige San Lorenzo-fort velbevaret, herunder voldgraven, kanonerne og de hvælvede kamre. Fortet har også en fantastisk udsigt over floden og bugten langt nedenfor, hvilket var en af de strategiske grunde til, at spanierne valgte at etablere sig her. San Lorenzo blev bygget af blokke af udskåret koral og bevæbnet med række på række af kanoner. Hvis du kigger nærmere på kanonerne, vil du opdage, at nogle af dem faktisk er britisk producerede og stammer fra dengang i 1600-tallet, hvor Sir Francis Drake og hans kaperbesætning besatte fortet. Agua Clara-sluserne Dette observationscenter tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over udvidelsen af Panamakanalen, herunder Agua Clara-sluserne med tre kamre. Fra de overdækkede dæk kan besøgende se Lago Gatún og de oprindelige Gatún-sluser; besøgscentret har også et teater med to videoer på engelsk, en café og en gavebutik. Da der ikke er noget museum på stedet, handler det her primært om at få et godt kig på udvidelsen af Panamakanalen. Besøgende kan vandre på en kort regnskovssti, som er hjemsted for dovendyr, brøleaber og tukaner. Rejseplan: Din tur starter kl. 7.00 om morgenen. Din venlige, engelsktalende chauffør og rejseleder møder dig på dit hotel i Panama City, hvorfra du fortsætter mod Agua Clara-sluserne, der ligger ca. 1,5 time væk på den caribiske side af landet. Her kan besøgende tage sig god tid og se de gigantiske skibe passere gennem sluserne nedenfor. Gå en tur gennem besøgscentret, se en informationsvideo, eller gå en tur på den nærliggende regnskovssti. Lær om, hvordan ingeniørerne var i stand til at hæve Gatun-søen, bygge nye sluser og udvide eksisterende kanaler for at få plads til de massive New Panamax-skibe. Omkring kl. 10.00 fortsætter vi til Fort San Lorenzo, hvor vi ankommer kl. 11.00. Forundres over den rige historie i de velbevarede ruiner, mens din guide forklarer den farverige historie om dette historiske vartegn. Kl. 12.00 vender vi tilbage til Panama City og er tilbage på dit hotel kl. 13.00. Dette er en unik tur i Panamas imponerende historie og bør være på enhver besøgendes to-do-liste. Vi er sikre på, at du vil nyde denne oplevelse og få minder for livet med hjem :)

Panama: Chagres National Park & Embera Village Privat tur

Panama: Chagres National Park & Embera Village Privat tur

I Panama er der stadig flere etniske grupper, der stadig bevarer deres kultur og traditioner, herunder deres sprog, den etniske gruppe Embera er en af dem, deltag i denne tur, hvor du vil beundre den tropiske skovs frodighed, sejle på Chagres-floden i en kano, nyde en traditionel frokost med årstidens frugtsalat, og du vil lære lidt om den etniske gruppe Embera's tradition og kultur, kort sagt, det er en eventyrtur, tradition og kultur. Rejseplan 08:00 - afhentning på hotellet 09:30 - ankomst til den lokale havn 09:45 - om bord i kanoen for at sejle på Chagres-floden Kl. 10.15 - du forlader kanoen for at vandre gennem regnskoven til vandfaldet (afhænger af din fysiske form) Kl. 11.15 - tilbage til kanoen Kl. 12.00 - frokost i Embera landsbyen og tale af en af lederne i lokalsamfundet 12:45 - traditionel Embera-dans 13:15 - tilbage til kanoen 14:00 - aflevering på hotellet (tidspunkterne kan variere på grund af vejret og trafikken)

Portobelo og de nye sluser i Panamakanalen

Portobelo og de nye sluser i Panamakanalen

Byen Portobelo blev grundlagt af Christoffer Columbus på hans fjerde rejse i 1597. Denne maleriske by er rig på historie, da den var skueplads for mange sø- og landkampe mellem de spanske kolonister. Sir Francis Drake var blandt de berygtede kaptajner, der plyndrede dette sted, og hans lig siges at være begravet i Portobelo-bugten, nær en ø, der er opkaldt efter ham. Besøg Fort San Geronimo, Fort San Felipe, Customs House, en toetagers kolonistruktur bygget i 1630, som var hovedkvarter for de spanske toldmyndigheder, og Black Christ Church (Portobelos skytshelgen). Det nye observationscenter for kanaludvidelsen, Agua Clara Locks, der ligger i Colon Panama, er et parkkoncept baseret på åbne platforme og overdækkede terrasser, bygget i et område på fire hektar. 400 besøgende vil samtidig kunne nyde konstruktionen af de nye sluser i Panamakanalen i Atlanterhavet i dette nye center, samtidig med at besøgende fra dets privilegerede beliggenhed kan se den majestætiske Gatun-sø, hvor skibe fortsætter deres transit gennem vandvejen.

Panama: Highlights City Tour i Panama

Panama: Highlights City Tour i Panama

. Byrundtur: Panamakanalen (Miraflores Visitor Center), Panamakanalens administrationsbygning, Amerikabroen, den moderne by, Amador Coastway, den gamle bydel og frokostrestaurant (fiskemarked eller finere restaurant) 4-6 timer. . San Blas Island (caribisk strand) dagspas Inkluderer: transport tur/retur, kommunegebyr, gebyr for 2 øer, pool i havet, frokost og båd. . Taboga Island (Stillehavsstrand) Katamaran all-inclusive-tur Hvad er inkluderet i prisen? Snacks Komplet frokost 1 stop for at svømme 1 stop ved stranden og byen Åben bar Dans og aktiviteter Masser af sjov Transportservice er separat . Tur til abeøen og dovendyrenes reservat . Det oprindelige Embera-samfund: Besøg en af vores 7 Panama-stammer . Colon (Agua Clara-sluserne og San Lorenzo-fortet): Udvidet kanal og fort

Ofte stillede spørgsmål om Colón

De mest populære seværdigheder i Colón

Oplevelser i Colón

Byer i Panama

Andre seværdigheder i Colón

Vil du se alle oplevelser i Colón? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colón

Samlet bedømmelse

4.7
(198 anmeldelser)