Tilføj datoer

Colosseum

Colosseum

Colosseum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

1. Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Guidet tur til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

2. Rom: Guidet tur til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

Gå ind i Colosseum gennem en særlig gruppeindgang. Følg i gladiatorernes fodspor, og se monumentet fra et 360° panoramisk udsigtspunkt. Forestil dig, hvordan det var at se 50.000 blodtørstige tilskuere med hjælp fra din guide. Besøg Forum og gå rundt i flere vigtige gamle romerske regeringsbygninger. Tag et skridt ind i fortiden på Forum Magnum, som engang var en travl markedsplads. Lær mere om den gamle romerske kultur, og forestil dig, hvordan de levede. Gå op på Palatinerhøjen, en af Roms syv bakker. Oplev det ældste sted i byen, som ligger 40 meter over Forum Romanum. Forundres over udsigten til Circus Maximus.

Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

3. Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

Det tidspunkt, der er valgt til din booking, henviser til tidspunktet på turistkontoret, Piazza D'Ara Coeli 16. Tag på et lærerigt eventyr med en tur til de vigtigste steder i Rom - ideelt til at introducere dig til byens historie. Få indledende information fra en kort multimedievideo, og begiv dig derefter til fods for at se Forum, Palatinerhøjen først og Colosseum sidst i dit besøg. Start din oplevelse på aktivitetsudbyderens kontor, hvor du henter dine billetter og ser en multimedievideo om det gamle Rom. Med din billet kan du gå på opdagelse i den arkæologiske park: Forum Romanum, Palatinerhøjen først og Colosseum. Se Forum Romanum, hvor de almindelige romerske borgere boede, se kejser Julius Cæsars grav, og udforsk de gamle ruiner i dit eget tempo. Fortsæt besøget med Palatinerhøjen, hvor Rom blev grundlagt, og hvor de vigtigste kejser- og kongehuse lå. Den ligger kun få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum. Til sidst kan du træde ind i et af verdens mest berømte monumenter: Colosseum. Indgangen til Colosseum vil være ca. 2 timer efter mødetidspunktet. Udforsk det enorme amfiteater - det største, der nogensinde er bygget af det romerske imperium.

Rom: Guidet tur til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

4. Rom: Guidet tur til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

Udforsk det mest berømte amfiteater i verden på denne guidede tur. Gå ind i Colosseum med skip-the-line-billetter, og lær dets utrolige historie. Gå med din guide på Palatine Hill og gennem Roman Forum for at se de mest ikoniske monumenter i det antikke Rom. Start din tur med at beundre Colosseums yderside. Lyt, når din guide forklarer monumentets historie gennem århundrederne. Gå ind i amfiteatret gennem et sikkerhedstjek, og opdag de spektakulære aktiviteter, der fandt sted inde i det. Besøg derefter første sal og beundre interiøret. Tag et øjeblik til at stoppe foran den imponerende Konstantinbue, mens din guide beskriver dens historie og mest betydningsfulde træk. Gå på den gamle Via Sacra for at nå indgangen til Palatine Hill og Roman Forum. Efter sikkerhedskontrollen kan du beundre Titusbuen tæt på. Fortsæt med turen til Palatinerhøjen, hvor resterne af den ældste bosættelse i byen er. Besøg nogle af de mest betydningsfulde kejserlige boliger: Palatine Stadium, Domus Augustana og Domus Flavia. Gå derefter ned til dalen, der er vært for det romerske forum. Langs Via Sacra kan du opdage storheden i Maxentius-basilikaen, bronzedøren til Romulus-templet, den nysgerrige ophængte dør til Antoninus og Faustina-templet, templet og Vestalernes hus. Endelig ankommer du til det centrale område af det romerske forum, som gennem århundrederne er blevet det politiske, religiøse, økonomiske, juridiske centrum og torvet i den antikke by. Her kan du beundre og lære om Curia, Septimius Severus-buen, Tabularium, Saturn-templet og meget mere.

Rom: Hop-on Hop-off panoramisk åben busbillet

5. Rom: Hop-on Hop-off panoramisk åben busbillet

Opdag Rom i dit eget tempo på en åben hop-on hop-off sightseeingbus. Se de kejserlige monumenter fra det antikke Rom samt barok- og renæssancebygningerne i det historiske centrum, mens du lærer om byens glorværdige fortid og nutid. Oplev Rom som aldrig før på vores Hop-on Hop-off busruter. Vælg, hvor du vil starte din tur, og beundr alle de bedste vartegn og seværdigheder i Den Evige Stad på vores grønne rute, udforsk de italienske smagsoplevelser på vores orange rute, og nyd Roms seværdigheder uden for alfarvej på vores blå rute. Ombord vil audioguiden give dig en bykommentar, mens du er på tur. Du kan hoppe af og på så mange gange, du vil, i løbet af et døgn, 24 timer, 48 timer eller 72 timer fra det tidspunkt, hvor du validerer din billet første gang. Busserne kører ca. hvert 20. minut: Terminal 1 (Piazza dei Cinquecento hjørne Via Cavour)4 Santa Maria Maggiore (Piazza Dell'Esquilino,12) Colosseum (Via di San Gregorio tæt på indgangen til Palatine) Circus Maximus (via del Circo Massimo Belvedere Romolo e Remo) Piazza Venezia (Via del Teatro Marcello foran borgernummer 32 -34) Vatican City (Lungotevere Tor di Nona 7) Villa Borghese (Via Ludovisi 48) Barberini-pladsen (Via Barberini,14) Pyramide/Testaccio-kvarteret (Cestius-pyramiden - ikke-katolsk kirkegård, Sankt Pauls byport og Sankt Paul uden for muren) Eataly (Eataly-markedet, Garbatella-kvarteret, gadekunst) Borghese Gallery (Via Pinciana) Bioparco/Zoo (Via Mercadante 34,36) Villa Giulia ( Piazza Thorvaldsen -National Etruscan Museums,National Gallery of Modern and Contemporary Art) Auditorium Parco della Musica (Via de Coubartin) Maxxi Museer (via Guido Reni 4/a)

Rom: Colosseum-tur med adgang til gladiatorarenaen

6. Rom: Colosseum-tur med adgang til gladiatorarenaen

Besøg en af Roms mest ikoniske attraktioner på en guidet tur i Colosseum. Lær om stedets rige historie, hør fortællinger om de lege, der fandt sted her, og gå ind gennem gladiatorporten for at få adgang til arenagulvet. Gå gennem Colosseums bagdør og direkte ind i arenaen gennem porten, der er opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk. Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, når du går hen over de trin, hvor gladiatorerne kæmpede. Nyd en forbløffende 360-graders udsigt over Colosseum. Kig op på ruinerne, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere. Tag gode billeder, da der kun må være et begrænset antal besøgende i et givet tidsrum. Gå på opdagelse i området med almindelig adgang, som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en fantastisk udsigt over Forum Romanum og Konstantins bue. Træd op på podiet, der er forbeholdt de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteatret. Lad din guide male dig et billede af fortiden med engagerende historier og legender. Dette er en guidet tur i Colosseum med særlig adgang til gladiatorarenaens gulv. Når du er færdig med den guidede tur, kan du tage dig tid til yderligere 30 minutter i Colosseum, og derefter vil du blive eskorteret til Forum Romanum og Palatinerhøjen, som vil være selvguidet (ingen guidet tur).

Rom: Tur til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

7. Rom: Tur til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

Oplev Roms Colosseum, Forum og Palatinerhøjen, og få fascinerende indsigt i byens historie. Få adgang uden om køen, og gå rundt på første og andet niveau i Colosseum. Se Titusbuen og stedet, hvor Julius Cæsar blev begravet. Begynd din rundtur i Roms antikke by med at springe køen over til Colosseum. Hør en introduktion til Colosseum og lær om bygningens utrolige konstruktion, og hvorfor den betragtes som et teknisk vidunder den dag i dag. Læg mærke til romertallene over hver buegang, når du går ind. Udforsk Colosseums første og andet niveau, mens din guide fortæller historier om kejsere, gladiatorer og berømte slag, der gør Colosseum til Roms mest berømte antikke monument. Med din nyerhvervede ekspertise om de gamle romere kan du gå gennem Forum Romanum og Palatinerhøjen. Gå forbi Konstantins triumfbue, mens du lærer historien om Roms fødsel og dets legendariske tvillinger, Romulus og Remus. Når du er inde på Forum Romanum, kommer du forbi Titusbuen, Vestalindernes hus og Julius Cæsars gravsted - alt sammen stående på det, der engang var et stort sumpområde. Fortsæt til Palatinerhøjen, hvor du vil se ruinerne af de kejserlige paladser, de omfattende områder, hvorfra kejserne styrede byen.

Rom: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus med Audioguide

8. Rom: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus med Audioguide

Udforsk Den Evige Stad fra en hop-on hop-off-sightseeingbus med din 1-dags, 24-, 48- eller 72-timers billet. Rejs forbi byens ikoner, forlad bussen ved et af de otte stoppesteder, og hop tilbage på den næste bus, når du vil videre. Forbliv fleksibel, mens du ser alle de fantastiske seværdigheder i Rom. Legenden fortæller om Romulus og Remus og Roms 7 bakker. I dag er byen hjemsted for en af verdens største kirker, Basilica di San Pietro i Vatikanet, som man kommer til via en vidunderlig elliptisk piazza. Blandt de andre berømte seværdigheder er det storslåede Colosseum, den filmiske Trevi-fontæne og den romantiske Spanske Trappe. Med sin livlige cafékultur og maleriske trattoriaer er Rom altid inspirerende. Den fulde tur tager 100 minutter, og du kan hoppe af ved et af følgende punkter undervejs: Stedet tættest på vores busstoppesteder. Terminal A Largo di Villa Peretti, Terminal B Largo di Villa Peretti eller Terminal Piazza dei Cinquecento Santa Maria Maggiore San Giovanni in Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Roma Pass: 48 eller 72-timers bykort med transport

9. Roma Pass: 48 eller 72-timers bykort med transport

Roma Pass-netværket omfatter over 45 monumenter, museer og arkæologiske steder, herunder Colosseum, romerske og kejserlige fora, Capitoline Museums, Ara Pacis, Trajan's Market, de nationale romerske museer, Caracalla Baths, Borghese Gallery, Circo Massimo, Archaeological Park of Appia Antica og Castel Sant'Angelo. Med bykortet er det gratis at springe køen over på det første museum eller sted. Derudover får du rabat på entréen til alle andre museer og arkæologiske steder, du besøger derefter. Du får også rabat hos andre deltagende service- og aktivitetsudbydere. Udforsk byen, mens du rejser gratis med Roms offentlige transportnet. Her er en liste over museer, arkæologiske steder og oplevelser, der er inkluderet: - Accademia Nazionale di San Luca- Circo Massimo- Circo Massimo Experience- Forum Pass Super (Forum Romanum, Galleria Borghese- Galleria d'Arte Moderna di Roma Capitale- Galleria Nazionale Duarte Antica i Palazzo Barberini og Palazzo Corsini - Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea- Galleria Spada- Rejser gennem det antikke Rom- Mausoleo di Augusto- MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI Museo nazionale delle arti del XXI secolo- Mercati di Traiano - Museo dei Fori Imperiali- Musei Capitolini- Musei Capitolini - Centrale Montemartini- Musei di Villa Torlonia- Musei di Villa Torlonia - Casina delle Civette- Musei di Villa Torlonia - Casino Nobile- Musei di Villa Torlonia Casino Nobile- Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca- Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese- Museo Civico di Zoologia- Museo dell'Ara Pacis- Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina- Museo delle Mura- Museo di Casal de' Pazzi- Museo di Roma- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura Antica Giovanni Barracco- Museo Napoleonico- Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (kun reduceret billet)- Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo- Museo Nazionale di Palazzo Venezia (service med Roma Pass midlertidigt suspenderet)- Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia- Museo Nazionale Romano- Museo Nazionale Romano - Museo di Roma in Trastevere- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura Crypta Balbi- Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps- Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo- Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano- Museo Pietro Canonica a Villa Borghese- Museum of Civilisations- Museum of Civilisations - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"- Museum of Civilisations - Museo Nazionale dell'Alto Medioevo- Museum for civilisationer - Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari- Museum for civilisationer - Museo Nazionale d'Arte Orientale- Palazzo Valentini - Arkæologisk område ved Domus Romane- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio)- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano- Parco Archeologico dell'Appia Antica- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova- Parco Archeologico di Ostia Antica- Terme di Caracalla- Villa di Massenzio & Mausoleo di Romolo

Rom: Colosseum Arena Floor og guidet tur i det antikke Rom

10. Rom: Colosseum Arena Floor og guidet tur i det antikke Rom

Spar dyrebar tid, og spring de lange køer til Colosseum over, når du går ind i verdens mest berømte amfiteater. Se en delvist rekonstrueret sektion af arenagulvet for at forestille dig, hvordan bygningen så ud under Romerriget. Følg din guide på en spændende rejse gennem monumentets historie, og få et nærbillede af senatorsæderne samt faldlemmen, hvor vilde dyr blev sluppet ud til blodtørstig underholdning. Fra kanten af arenagulvet kan du se ned i det underjordiske område og se kammeret, der holdt disse vilde dyr, og de stier, som gladiatorerne tog. Gå ind gennem gladiatorporten, stå på arenagulvet og se Konstantins bue. Lær, hvordan bygningen blev bragt til live. Hør om de kampe, der fandt sted der gennem tiden. Genoplev gladiatorernes oplevelse fra et eksklusivt perspektiv. Gå derefter til Forum Romanum for at opdage centrum for det politiske og sociale liv i det antikke Rom.

776 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Colosseum

Andre seværdigheder i Colosseum

Vil du se alle oplevelser i Colosseum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colosseum

Samlet bedømmelse

4.5
(155.970 anmeldelser)

Alt i alt nød vi virkelig turen. guiden var meget flink og besvarede spørgsmål nu og da. Turen sluttede også i selve Colosseum, hvilket betød, at vi kunne gå gennem Colosseum igen på egen hånd. Billetten inkluderede også Palatinerhøjen og Forum Romanum, og vi var i stand til at komme ind én gang inden for 24 timer.

Det var godt. Første dag med bussen giver dig et overblik. Guiden kom fra båndet på forskellige sprog. Det var godt. Teknisk set virkede alt. Bussen kommer jævnligt, ingen lange ventetider. Stationerne er godt markeret. Vi var meget glade

Milka var fantastisk! Det var utroligt informativt, og man kunne mærke, hvor meget glæde Milka havde ved at videregive sin utrolige viden. Organisationen og mødestedet var også fantastisk.

Super god guide og det fungerede rigtig fint med “skip the Line”.

En god tur og guiden Radu var en fantastisk fortæller.