Colosseum under jorden

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • City-kort
Vi fandt 81 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 6

Andre seværdigheder i Colosseum under jorden

Vil du se alle oplevelser i Colosseum under jorden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colosseum under jorden

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 11.449 anmeldelser

Jeg havde lidt problemer med at finde kontoret, da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår, at du placerer Opera i stedet for Orp til højre for klarhedens skyld), men Omnia-passet er bestemt det værd. Jeg var i stand til at lave alle de tilknyttede aktiviteter (bustur, Vatikanmuseet...). Hvad angår Roma-passet, viste det sig at være helt afgørende. Der tilbydes 2 aktiviteter, rabat på museumsadgang og især offentlig transport. Jeg var virkelig glad for dette pas, som jeg varmt kan anbefale. Det er dog nødvendigt at finde ud af det for at undgå at gå glip af dets fordele.

Det er det værd, hvis du er længere væk fra centrum af Rom, og du skal tage transport for at komme til det historiske centrum, som det var mit tilfælde, jeg var i trastevere, det var det værd, fordi jeg altid var nødt til at tage noget transport, og i modsætning til mange siger, at romaer ikke er små, og du kan ikke gøre alt ved at gå, især med en 35 graders varme i hovedet.

meget god modtagelse af ORP, men ingen mulighed for at reservere pladser til Colosseum. 1 særlig omtale for den person, der tager sig af OMNIA-KORTET på St. GIOVANI og for TIXIAN, der fortryllede vores rejser fra VATIKANET ROM med sin smukke stemme. Jeg anbefaler OMNIA CARD til den smukke by ROM

Gode muligheder for alle Vatikanets bygninger. Desværre kører den gule hop on hop off-bus først fra kl. 10.00, hvilket er lidt sent, og busstoppestederne har ikke deres egne skilte. Men når du først har fået styr på det, kan du komme rundt i hele byen med det. Meget venligt personale!

Pude activarlo directamente en el aeropuerto de Fiumicino. Tilbehør til transport, busser og træer, meget bekvemt! El acceso a las atracciones también fue muy conveniente.