Colosseum under jorden

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Colosseum under jorden

Vil du se alle oplevelser i Colosseum under jorden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colosseum under jorden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.288 anmeldelser

Venligt, energisk og informeret personale. Eftermiddagsturen kan blive varm, og der er masser af gåture og bjergbestigning og trapper. Vores guide Sarah tog virkelig sig af os. Anbefal at bringe en vandflaske, som du frøs. Hun indskudte humor i iur tour, som fremkaldte smil fra turisterne. Der er så meget historie det .... århundreder efter århundreder. At have en guide var meget nyttigt.

Selvom det anbefales til kørestole, er det en kompliceret rute, især opstigningen af Palatinen og Forum, mens der ikke er noget problem i colosseum. Hvis nogen er alene i en stol, vil de ikke være i stand til at gøre det.

Super sympatisk guide! Jeg havde faktisk planlagt kun at lave halvdelen af turen og derefter blive i Forum Romanum, men turen var så interessant, at jeg blev hos den til slutningen. Anbefales - meget underholdende!

Romina var vores guide, hun var fremragende. Meget vidende om emnet, jeg forklarer dem ikke særlig godt. Han var meget opmærksom på alle. Jeg elskede denne tur. Tak fra Puerto Rico

Stort tempo. Gode indtryk og manageren gjorde et meget godt stykke arbejde :). Højt anbefalet! Meget flot og imødekommende, især for børn! Vær ikke bange for at stille spørgsmål