Vores mest anbefalede ting at gøre i Como

Fra Milano: Privat bådkrydstogt ved Comosøen og Bellagio

1. Fra Milano: Privat bådkrydstogt ved Comosøen og Bellagio

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til Comosø-området, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på to private krydstogter på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem det historiske centrum. Udforsk den neoklassiske Villa Olmo med den charmerende italienske have. Bagefter kan du tage på to rolige krydstogter på søen. Nyd den storslåede udsigt over området på din egen eksklusive private båd.

Fra Milano: Comosøen, Bellagio og Varenna med guide på en dagstur fra Milano

2. Fra Milano: Comosøen, Bellagio og Varenna med guide på en dagstur fra Milano

Oplev det fantastiske bjerglandskab omkring Comosøen på en guidet dagstur fra Milano. Oplev middelhavs- og alpelandskabet på et sommerkrydstogt til Varenna og Bellagio. Begynd din rejse med bus og kør direkte fra Milano til Como. Tag med din guide på en vandretur for at opdage Como-katedralen og andre historiske perler. Om sommeren kan du hoppe på en privat båd langs søen og lytte til en live-kommentar, der fremhæver de bedste villaer, haver og andre steder. Gå i land i Varenna, spadser gennem de brostensbelagte gange i denne maleriske landsby og mærk charmen i de rolige gader. Gå om bord på en anden færge til det farverige Bellagio, der betragtes som en af de smukkeste og mest idylliske byer i regionen, og nyd 2 timers fritid. Slap af og nyd et regionalt måltid på en af de lokale restauranter. Til sidst går du om bord på bussen tilbage til Milano, hvor du kan læne dig tilbage og benytte dig af Wi-Fi om bord til at dele dine billeder af dagens uforglemmelige minder.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

3. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fordyb dig i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Med afgang fra Milano kan du nyde en informativ kommentar om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Vi når frem til den schweiziske by Lugano, hvor vi har lidt fritid til at besøge byens centrum og smage lidt schweizisk chokolade. Vi kører til den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nicholas af Rusland var hyppige gæster, og derefter når gruppen landsbyen Tremezzo. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt ombord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du chancen for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du lidt fritid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Dit sidste stop bliver den maleriske og altid populære by Como. Nyd en vandretur i byen og nå den gotiske katedral, ledsaget af en professionel rejseleder, der vil hjælpe dig med at opdage kunsten og historien i denne charmerende by.

Fra Milano: Comosøen, Bellagio, Lugano Dagstur med krydstogt

4. Fra Milano: Comosøen, Bellagio, Lugano Dagstur med krydstogt

Flygt fra Milanos travlhed og tag på en afslappende tur på landet i Norditalien og det sydlige Schweiz, hvor du rejser komfortabelt med aircondition. Slap af, mens du nyder udsigten over Alperne og ser fantastiske søer og villaer. På mindre end en time passerer du den italienske grænse og ankommer til Schweiz, hvor du tager en naturskøn køretur til foden af Alperne. Den første destination på din store flugt er Lugano, der byder på betagende panoramaer og fremragende shoppingmuligheder. Hvis du har lyst til kunstnerisk kultur, kan du tage en afslappende gåtur gennem byen til kirken Chiesa di Santa Maria di Loreto. Hvis du vil have lidt shoppingterapi, kan du gå over til det smukke shoppingområde i centrum, der er fyldt med indbydende butikker, rig schweizisk chokolade og fine luksusvarer. Dernæst når du den berømte by Bellagio, "Comosøens perle". I Bellagio har du tid til at udforske byen og shoppe, eller du kan slappe af og spise lokal mad på de mest nostalgiske barer og restauranter. Når du har taget nogle billeder og nydt byens charmerende atmosfære, fortsætter du til Comosøen i bus. Ved ankomsten kan du nyde et krydstogt langs søen og få en enestående mulighed for at beundre de betagende landskaber og se de rige og berømtes villaer. Comosøen er en berømt feriedestination for stjerner og berømtheder. Under krydstogtet vil din guide udpege George Clooneys villa plus villaer, der engang var vært for Star Wars- og James Bond-filmsæt. Bagefter kører bussen dig tilbage til Milanos centrum i tide til middagen.

Fra Milano: Dagstur til Comosøen og Bellagio

5. Fra Milano: Dagstur til Comosøen og Bellagio

Oplev den tredjestørste sø i Italien, Comosøen, på denne bustur fra Milano. Kør fra Milano til søen i en komfortabel bus. Oplev Middelhavets og Alpernes landskab på et privat bådcruise til Bellagio. Langs bredderne, fra Tremezzina til Isola Comacina og Bellagio, kan du se vidunderlige villaer og haver med masser af blomster samt eksotiske og sjældne planter. I Como kan du besøge byens centrum med din guide og udforske de maleriske gader, den smukke arkitektur og den fantastiske udsigt. Bellagio ligger, hvor Comosøen deler sig i to grene, Como og Lecco, og byder på fantastiske panoramaer. Selve Bellagio er berømt for sine vidunderlige villaer med parker og smukke italienske og engelske haver.

Fra Milano: Comosøen krydstogt med besøg i Como og Bellagio

6. Fra Milano: Comosøen krydstogt med besøg i Como og Bellagio

Udforsk en af de mest maleriske regioner i Norditalien på en heldags sightseeingtur til de kendtes yndlingsdestination Comosøen. Besøg de smukke byer Como og Bellagio, tag på krydstogt på søen, og beundr den naturskønne udsigt over regionen. Under busturen fra Milano vil der blive givet informative kommentarer om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Ved ankomsten til Como kan du gå en tur i den naturskønne bymidte, hvor natur, kunst og lokale traditioner støder sammen. Lær om de mange store digtere og forfattere, der er blevet fortryllet og inspireret af skønheden i Comos villaer, haver og eventyrlige atmosfære. Gå derefter om bord på en båd og sejl op ad søen til Bellagio, kendt som "søens perle" af dem, der ved noget om det. Frokost kan købes om bord. Bagefter tager vi til helligdommen Madonna del Ghisallo, cyklisternes skytshelgen. Dette er et af de mest berømte steder for cykelentusiaster og en destination for tusindvis af sportsfolk fra hele verden. Inde i kirken kan du beundre mindesmærker, ikoniske trøjer og cykler fra de mest elskede cykelryttere i verden, herunder Coppi, Bartali, Merckx, Motta og Pantani. Fra 2. november 2023 til 31. marts 2024 vil besøget i Ghisallo ikke finde sted; gruppen vil sejle fra Bellagio til Cadenabbia og derefter vende tilbage til Milano.

Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt bådcruise

7. Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt bådcruise

Udforsk de smukke søer og landsbyer i Schweiz og Italien fra Como med en rejseleder. Oplev den lille landsby Cadenabbia, nyd et krydstogt fra Bellagio, og nyd panoramaudsigten over Comosøen på en heldagstur. Efter afgang fra Como kører du i en komfortabel bus til den schweiziske by Lugano, hvor du har lidt fritid til at besøge den maleriske bymidte og smage lidt schweizisk chokolade. Næste stop bliver den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nicholas af Rusland var hyppige besøgende, og derefter når gruppen landsbyen Tremezzo. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt ombord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du chancen for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du lidt fritid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og til at spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Derefter kommer du til Como på en naturskøn bustur langs søens bredder.

Fra Como: Lugano & Bellagio dagstur & privat bådkrydstogt

8. Fra Como: Lugano & Bellagio dagstur & privat bådkrydstogt

Lad dig fortrylles af et vidunderligt panorama, når du besøger to lande og to søer på denne dagstur fra Como til Lugano, Cadenabbia og Bellagio. Nyd informative kommentarer og en sejltur på Comosøen. Tag en bus fra Como, og efter ca. 1 times kørsel når du frem til Lugano. Nyd fri tid til at besøge den dejlige bymidte og nyde en romantisk gåtur ved søens bred. Transfer med bus til Cadenabbia, en lille landsby ved Comosøens bred og et populært feriemål for mange aristokrater som dronning Victoria af England og Zar Nikolaj af Rusland. Fra Cadenabbia går du om bord på et krydstogt for at nå Bellagio, også kendt som Comosøens perle. Tilbring lidt fritid i denne maleriske landsby. Sidst kan du beundre det fantastiske landskab fra vandet, når du tager endnu en sejltur på søen. Beundr de fascinerende villaer med deres vidunderlige haver, mens du kører tilbage til Como.

Fra Milano: Como & Bellagio guidet tur & krydstogt ved Comosøen

9. Fra Milano: Como & Bellagio guidet tur & krydstogt ved Comosøen

Afgang med bus fra Milano, mens din rejseleder byder dig velkommen om bord. Efter ca. 1 time ankommer du til Como med sine smukke middelalderlige gyder, store pladser, den vidunderlige gotiske katedral og barer, der indbyder til en gourmetpause. Beundr de smukke landskaber omkring Comosøen, der er kendetegnet ved de vidunderlige villaer og den frodige grønne natur, der afspejles i søens vand. Få et anderledes perspektiv ved at sejle på søen i båd, indtil du når Bellagio. Når du ankommer, skal du udforske denne maleriske landsby sammen med din guide. Inden du vender tilbage til Milano, kan du gå langs vejen, der løber langs søens bredder, og nyde den fantastiske udsigt over søen.

Fra Milano: Lugano & Bellagio dagstur & bådkrydstogt på søen

10. Fra Milano: Lugano & Bellagio dagstur & bådkrydstogt på søen

Oplev to lande på én dag på en naturskøn dagstur fra Milano. Beundre panoramaudsigten over Comosøen og slentre rundt i dens middelalderlige gader. Tag en bådtur for at udforske de charmerende butikker i Bellagio, og besøg den maleriske by Lugano i Schweiz. Hop om bord på en bus i Milano og kør mod Comosøen. Gå rundt i middelalderlige gyder på en guidet tur, og se de gamle villaer. Oplev områdets kunst, historie og lokale traditioner, før du ser den imponerende gotiske katedral. Hop tilbage på bussen og kør til Schweiz. Beundr den imponerende udsigt over Alperne, mens du kører forbi, og nyd så fritiden i Lugano til at gå rundt og udforske. Stop ved Luganosøen for at nyde dens majestæt. Efter pausen begynder køreturen til den lille landsby Cadenabbia. Gå ombord på færgen til Bellagio, hvor du kan gå på opdagelse og shoppe i dit eget tempo. Fortsæt mod Ghisallo-bjerget og se Madonna del Ghisallo-helligdommen, som er dedikeret til Jomfru Maria. Til sidst tager du bussen tilbage til Milano.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Como

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Como

Alle aktiviteter

121 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Como

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Como

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Como med børn?

Andre seværdigheder i Como

Vil du se alle oplevelser i Como? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Como

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 6.177 anmeldelser

Det var en meget dejlig dag og oplevelse at gøre. Forandringen med byen Milano er bestemt det værd. Vi gik på en lille bus klokken 8:30 for at komme om cirka en time. Der fik vi en kort rundvisning på cirka en halv time. Vores guide Valentina var meget venlig og glad for at dele sin viden med os. Du siger, at det virkelig var hendes passion. Vi fik derefter cirka halvanden times fritid i Como. Hvor vi så kom på båden, der tog 2 timer. Under turen gav Valentina os mere information om alle villaerne omkring søen. Hvilket var meget interessant! Vi ankom til Bellagio omkring kl. 14.00 og fik fri tid der indtil omkring kl. 17.30. Denne by er bestemt det værd! Herefter tog vi tilbage til Milano med en lille bus. Under denne tur gjorde vi yderligere 2 stop for at tage smukke billeder af udsigten. Vi var tilbage i Milano omkring halv ni. Det var en vidunderlig tur, arrangeret af super venlige mennesker! Anbefalede!

Vidunderlig og meget velorganiseret tur, der tager os til hovedpunkterne i Comosøen. Vi starter med en kort rundtur i Como og tager til den smukke landsby Lenno med bus, hvor vi tager båden til Bellagio, hvor vi har fri til at spise frokost og gå en tur. Guiden var meget venlig. Turen er på engelsk og spansk, men da guiden fandt ud af, at vi var portugisiske, begyndte han straks at tale portugisisk med os. Sidste stop er Varenna, hvor vi også har fri. Uden tvivl et af de smukkeste steder jeg nogensinde har været, det er virkelig det værd. Det var en godt brugt dag på at betragte betagende landskaber. Jeg anbefaler stærkt!!

Vi har nydt udflugten meget. Vores guide Andrea har været fænomenal. Vi var tre spaniere, de eneste, der ikke talte godt engelsk, og han har oversat alt. Han har forklaret os meget af det, vi så. Turen er meget god. På trods af at Como ser lidt, men krydstogtet fylder alt. Det er et smukt sted. At vende tilbage og nyde det langsommere. Maria José-Salamanca

Først og fremmest, ingen tvivl om en fantastisk tur, jeg absolut anbefaler! prisen værd. Jeg vil dog foreslå at sende fritiden bedre, 2 timer i como versus 30 minutter i bellagio og 30 i varenna er ikke så meget en god handel, de to landsbyer, især bellagio er så charmerende og fortjener at blive udforsket så 1 time hver er bedre efter min mening.

Den punktlige lastbil med god aircondition; Sara guider hende med al den viden og mange interessante fakta, altid afventende. Det var meget varmt den dag, men stedet er 100% det værd. De tre punkter, du besøger, er charmerende steder, og turen på søen er super farverig. Meget anbefalelsesværdigt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage.