Ting at foretage sig
Como

Vores mest anbefalede ting at gøre i Como

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

1. Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til området ved Comosøen, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på en privat båd på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem den historiske bymidte. Udforsk den charmerende Villa Olmos italienske have. Tag derefter til søen på et stille, privat krydstogt. Fordyb dig i den storslåede udsigt over området på din eksklusive private båd, som sejler dig til den fortryllede landsby Bellagio. Nyd fritiden til at udforske byen, og tag derefter tilbage med den private båd.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

2. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fordyb dig i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Med afgang fra Milano kan du nyde en informativ kommentar om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Nå frem til den maleriske og altid populære by Como. Nyd en vandretur i byen og besøg den gotiske katedral sammen med en professionel rejseleder, som hjælper dig med at opdage denne charmerende bys kunst og historie. Tag til den lille landsby Tremezzo og nyd en panoramisk bustur. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt om bord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og opleve harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Dit sidste stop er den schweiziske by Lugano, hvor du har tid til at besøge byens centrum og smage på schweizisk chokolade.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

3. Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

Oplev det fantastiske bjerglandskab omkring Comosøen på en guidet dagstur fra Milano. Oplev middelhavs- og alpelandskabet på et sommerkrydstogt til Varenna og Bellagio. Begynd din rejse med bus og kør direkte fra Milano til Como. Tag med din guide på en vandretur for at opdage Como-katedralen og andre historiske perler. Hop på en privat båd langs søen, og lyt til en live-kommentar, der fremhæver de bedste villaer, haver og andre steder. Gå i land i Varenna, slentre gennem de brostensbelagte gange i denne maleriske landsby og mærk charmen i de rolige gader. Gå om bord på en anden færge til det farverige Bellagio, der betragtes som en af de smukkeste og mest idylliske byer i regionen, og nyd 2 timers fritid. Slap af og nyd et regionalt måltid på en af de lokale restauranter. Til sidst går du om bord på bussen tilbage til Milano, hvor du kan læne dig tilbage og benytte dig af Wi-Fi om bord til at dele dine billeder af dagens uforglemmelige minder.

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

4. Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

Udforsk en af de mest maleriske regioner i Norditalien på en heldags sightseeingtur til de kendtes yndlingsdestination Comosøen. Besøg de smukke byer Como og Bellagio, tag en sejltur på søen, og beundr den naturskønne udsigt over regionen. Under busturen fra Milano vil der blive givet informative kommentarer om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Når du når frem til den lille landsby Cadenabbia, tager du en hurtig færgeoverfart på 15 minutter til Bellagio, der er kendt som "søens perle". Du vil nyde din tid på dette idylliske og afslappende sted. Derefter går du om bord på en båd og sejler op ad søen til Como, en dejlig rejse, der krydser den fantastiske sø, som er kendt for sine maleriske landskaber og charmerende byer. Når du begiver dig ud på denne naturskønne rejse, får du en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, elegante villaer langs bredden og søens krystalklare vand. Ved ankomsten til Como kan du gå en tur i den naturskønne bymidte, hvor natur, kunst og lokale traditioner støder sammen. Lær om de mange store digtere og forfattere, som er blevet fortryllet og inspireret af skønheden i Comos villaer, haver og eventyrlige atmosfære.

Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

5. Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

Udforsk de smukke søer og landsbyer i Schweiz og Italien fra Como med en rejseleder. Se den lille landsby Cadenabbia, nyd et krydstogt fra Bellagio, og nyd panoramaudsigten over Comosøen på en heldagstur. Først begynder vores fortryllende krydstogt om bord på en offentlig båd for at nå frem til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". På dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Krydstogtet giver et unikt perspektiv på de charmerende byer ved søen, de frodige haver og de elegante villaer, der ligger langs bredden. Mens du glider gennem søen, kan du slappe af på dækket, slikke sol og nyde det betagende landskab. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og til at spise frokost. Næste stop er den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nikolaj af Rusland var hyppige gæster. Efter afgang derfra kører du i en komfortabel bus til den schweiziske by Lugano, hvor du har lidt fritid til at besøge det maleriske centrum og smage på schweizisk chokolade.

Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

6. Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

Slut dig til din guide til en vandretur i Milanos historiske bymidte og få udvendig udsigt over monumenterne på Piazza del Duomo, hvor Duomo di Milano (Milano-katedralen) tog næsten 6 århundreder at bygge. Gå ind i en af verdens ældste shoppingarkader i Galleria Vittorio Emanuele II. Følg i fodsporene på berømte operastjerner i La Scala-teatret. Oplev gader, såsom Via Dante, der giver Milano sit ry som verdens modehovedstad. Lær Milanos rige historie og hør interessante anekdoter undervejs. Spring derefter over de lange køer for at beundre Da Vincis "Den sidste nadver" inde i refektoriet i kirken Santa Maria delle Grazie. Drag fordel af prioriteret optagelse, og lær historien og udførelsen af Leonardos fascinerende fresco fra din guide.

Como: 2-timers bådtur og sightseeing ved Comosøen

7. Como: 2-timers bådtur og sightseeing ved Comosøen

Tag på en uforglemmelig rejse med SuBacco Tours, og udforsk den fortryllende Comosø om bord på den pragtfulde og helt nye Karnic SL651-båd. Med afgang fra Como, Vores to-timers tur tager dig gennem maleriske landsbyer og kulminerer med et besøg ved de betagende Nesso-vandfald. Oplev charmen ved Laglio med George Clooneys villa, og nyd luksusen ved at svømme og nippe til vin eller prosecco midt i den naturskønne udsigt. Under udflugten kan du beundre berømte villaer som Passalacqua og Versace i Moltrasio, Hotel Mandarin (tidligere Villa Rocca Bruna) i Blevio og mange andre skatte på søen. Mød os ved molen "Sant'Agostino" i "Via Lungo Lario Trieste", hvor en lille mole venter på dig. Vores PRIVATE tur: 350 euro, benzin og skat på 100 euro i kontanter om bord. Det garanterer en eksklusiv to-timers oplevelse på en privat båd. Vores OFFENTLIGE tur: 2-timers oplevelse fra 119 euro pr. person med garanteret afgang med mindst 4 personer og højst 4 par (8 personer i alt). Fleksibilitet er påkrævet i tilfælde af tidsændringer. Prisen inkluderer en gratis flaske hvidvin eller prosecco, vand til passagererne, en ekspertkaptajn, der giver indsigt i villaer og kuriositeter på søen, forsikring, musik, solcreme og mulighed for at svømme. Oplev søens skjulte perler og ikoniske attraktioner, som kun er tilgængelige med båd, mens du nyder roen og tager unikke billeder. (ingen hop-on hop-off-service, ingen afhentningsservice) Bemærk venligst, at hver tur kan rumme et begrænset antal deltagere, med maksimalt otte (8) passagerer for en intim og personlig oplevelse.

Fra Como: Moritz og Tirano tur med Bernina Express

8. Fra Como: Moritz og Tirano tur med Bernina Express

Udforsk alpelandskabet med bus og tog på en tur med flere stop fra Como til St. Moritz og Tirano. Kør i en panoramavogn om bord på Bernina Express, og kør gennem Morteratsch-gletsjeren og bjergpasset. Moritz og Tirano, hvor du kan udforske området på egen hånd. Afgang fra Como om morgenen med bus, hvor du kan nyde udsigten over Comosøen undervejs til den kosmopolitiske by St. Moritz. Udnyt fritiden til en smuk gåtur langs søen, til at shoppe eller prøve slik på et af de lokale konditorier (omkostninger ikke inkluderet). Om eftermiddagen kan du tage til togstationen og sætte dig i en af de eksklusive panoramavogne på Bernina Express med kurs mod Tirano. Rejs gennem det fortryllede landskab ved den store gletsjer Morteratsch, og kryds derefter bjergpasset i 2 253 meters højde. Passér gennem Poschiavo, inden du når Tirano. Tilbring fritid i Tirano og udforsk på egen hånd. Besøg seværdigheder som f.eks. den hellige jomfruhelligdom, inden du stiger på bussen og vender tilbage til Como, hvor du forventes at ankomme sent om aftenen.

Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

9. Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

Udforsk Italiens mest berømte sø på en underholdende 10-timers guidet tur i en meget lille gruppe (maks. 12 personer). Undgå turistfælder, menneskemængder og køer på en velplanlagt tur med en professionel lokalguide. Beundr Alperne, filmlocations og kendisvillaer, de smukkeste historiske villaer og tag med på et bådcruise på søen. Du starter dit eventyr nær Piazza Duomo eller hovedbanegården i Milano, hvor du møder din guide - du er velkommen til at vælge mellem to forskellige mødesteder. Derefter tager du et eksprestog til Comosøen (50 min). Du vil nyde en fantastisk færgetur langs søen med en fantastisk malerisk udsigt. Fordyb dig i søens berømte "gyldne trekant", der er kendt for sine bemærkelsesværdige villaer og betagende landsbyer som Bellagio og Varenna. Oplev maleriske butikker med lokal kunst, og stop ved en restaurant ved søen for at nyde det autentiske italienske køkken. Din guide vil foreslå dig et par vidunderlige restauranter med udsigt over søen, og du vil nyde frokosten i Bellagio. Turen inkluderer en guidet tur i forskellige dele af Comosøen, herunder Bellagio og Varenna, hvor du sammen med din guide kan beundre de maleriske brostensbelagte veje, velplejede haver, smukke historiske villaer og panoramaudsigter. I slutningen af turen tager du eksprestoget tilbage til Milano sammen med din guide. Turen slutter ca. kl. 18.30 på Milanos hovedbanegård. I vinterperioden (fra november til februar) vil du på denne tur tage en tur med kabelbanen til Brunate-bakken, mens du i højsæsonen (fra midten af marts til november) vil få mere fritid samt en guidet gåtur i Bellagio og Varenna for at beundre de smukke gader og villaer.

Fra Milano: Comosøen, de schweiziske alper og Lugano - lille grupperejse

10. Fra Milano: Comosøen, de schweiziske alper og Lugano - lille grupperejse

Spring på Swiss Express-toget i Milano, og oplev den magiske atmosfære ved Comosøen, de schweiziske alper og Luganosøen på bare én dag uden at bekymre dig om trafikpropper. Din erfarne, engelsktalende guide vil dele ud af sin omfattende viden om de områder, du besøger. Oplev, hvorfor skuespillere og berømtheder besøger Comosøen om sommeren. Se de berømte villaer ved Comosøen fra filmen "Ocean's Twelve" og luksuriøse bryllupssteder, der tiltrækker verdens superstjerner. Lær om Comosø-regionens historie, der går helt tilbage til Romerriget, af en erfaren, engelsktalende guide. Se monumenter dedikeret til historiske berømtheder fra Como. Beundre den majestætiske skønhed i de schweiziske alper. Nyd den maleriske by Lugano, der ligger på den schweiziske riviera, med sin smukke sø og charmerende schweiziske atmosfære. Prøv smagen af verdens bedste chokolade fra Schweiz.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Como

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Como

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til området ved Comosøen, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på en privat båd på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem den historiske bymidte. Udforsk den charmerende Villa Olmos italienske have. Tag derefter til søen på et stille, privat krydstogt. Fordyb dig i den storslåede udsigt over området på din eksklusive private båd, som sejler dig til den fortryllede landsby Bellagio. Nyd fritiden til at udforske byen, og tag derefter tilbage med den private båd.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fordyb dig i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Med afgang fra Milano kan du nyde en informativ kommentar om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Nå frem til den maleriske og altid populære by Como. Nyd en vandretur i byen og besøg den gotiske katedral sammen med en professionel rejseleder, som hjælper dig med at opdage denne charmerende bys kunst og historie. Tag til den lille landsby Tremezzo og nyd en panoramisk bustur. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt om bord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og opleve harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Dit sidste stop er den schweiziske by Lugano, hvor du har tid til at besøge byens centrum og smage på schweizisk chokolade.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

Oplev det fantastiske bjerglandskab omkring Comosøen på en guidet dagstur fra Milano. Oplev middelhavs- og alpelandskabet på et sommerkrydstogt til Varenna og Bellagio. Begynd din rejse med bus og kør direkte fra Milano til Como. Tag med din guide på en vandretur for at opdage Como-katedralen og andre historiske perler. Hop på en privat båd langs søen, og lyt til en live-kommentar, der fremhæver de bedste villaer, haver og andre steder. Gå i land i Varenna, slentre gennem de brostensbelagte gange i denne maleriske landsby og mærk charmen i de rolige gader. Gå om bord på en anden færge til det farverige Bellagio, der betragtes som en af de smukkeste og mest idylliske byer i regionen, og nyd 2 timers fritid. Slap af og nyd et regionalt måltid på en af de lokale restauranter. Til sidst går du om bord på bussen tilbage til Milano, hvor du kan læne dig tilbage og benytte dig af Wi-Fi om bord til at dele dine billeder af dagens uforglemmelige minder.

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

Udforsk en af de mest maleriske regioner i Norditalien på en heldags sightseeingtur til de kendtes yndlingsdestination Comosøen. Besøg de smukke byer Como og Bellagio, tag en sejltur på søen, og beundr den naturskønne udsigt over regionen. Under busturen fra Milano vil der blive givet informative kommentarer om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Når du når frem til den lille landsby Cadenabbia, tager du en hurtig færgeoverfart på 15 minutter til Bellagio, der er kendt som "søens perle". Du vil nyde din tid på dette idylliske og afslappende sted. Derefter går du om bord på en båd og sejler op ad søen til Como, en dejlig rejse, der krydser den fantastiske sø, som er kendt for sine maleriske landskaber og charmerende byer. Når du begiver dig ud på denne naturskønne rejse, får du en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, elegante villaer langs bredden og søens krystalklare vand. Ved ankomsten til Como kan du gå en tur i den naturskønne bymidte, hvor natur, kunst og lokale traditioner støder sammen. Lær om de mange store digtere og forfattere, som er blevet fortryllet og inspireret af skønheden i Comos villaer, haver og eventyrlige atmosfære.

Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

Udforsk de smukke søer og landsbyer i Schweiz og Italien fra Como med en rejseleder. Se den lille landsby Cadenabbia, nyd et krydstogt fra Bellagio, og nyd panoramaudsigten over Comosøen på en heldagstur. Først begynder vores fortryllende krydstogt om bord på en offentlig båd for at nå frem til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". På dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Krydstogtet giver et unikt perspektiv på de charmerende byer ved søen, de frodige haver og de elegante villaer, der ligger langs bredden. Mens du glider gennem søen, kan du slappe af på dækket, slikke sol og nyde det betagende landskab. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og til at spise frokost. Næste stop er den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nikolaj af Rusland var hyppige gæster. Efter afgang derfra kører du i en komfortabel bus til den schweiziske by Lugano, hvor du har lidt fritid til at besøge det maleriske centrum og smage på schweizisk chokolade.

Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

Slut dig til din guide til en vandretur i Milanos historiske bymidte og få udvendig udsigt over monumenterne på Piazza del Duomo, hvor Duomo di Milano (Milano-katedralen) tog næsten 6 århundreder at bygge. Gå ind i en af verdens ældste shoppingarkader i Galleria Vittorio Emanuele II. Følg i fodsporene på berømte operastjerner i La Scala-teatret. Oplev gader, såsom Via Dante, der giver Milano sit ry som verdens modehovedstad. Lær Milanos rige historie og hør interessante anekdoter undervejs. Spring derefter over de lange køer for at beundre Da Vincis "Den sidste nadver" inde i refektoriet i kirken Santa Maria delle Grazie. Drag fordel af prioriteret optagelse, og lær historien og udførelsen af Leonardos fascinerende fresco fra din guide.

Como: 2-timers bådtur og sightseeing ved Comosøen

Como: 2-timers bådtur og sightseeing ved Comosøen

Tag på en uforglemmelig rejse med SuBacco Tours, og udforsk den fortryllende Comosø om bord på den pragtfulde og helt nye Karnic SL651-båd. Med afgang fra Como, Vores to-timers tur tager dig gennem maleriske landsbyer og kulminerer med et besøg ved de betagende Nesso-vandfald. Oplev charmen ved Laglio med George Clooneys villa, og nyd luksusen ved at svømme og nippe til vin eller prosecco midt i den naturskønne udsigt. Under udflugten kan du beundre berømte villaer som Passalacqua og Versace i Moltrasio, Hotel Mandarin (tidligere Villa Rocca Bruna) i Blevio og mange andre skatte på søen. Mød os ved molen "Sant'Agostino" i "Via Lungo Lario Trieste", hvor en lille mole venter på dig. Vores PRIVATE tur: 350 euro, benzin og skat på 100 euro i kontanter om bord. Det garanterer en eksklusiv to-timers oplevelse på en privat båd. Vores OFFENTLIGE tur: 2-timers oplevelse fra 119 euro pr. person med garanteret afgang med mindst 4 personer og højst 4 par (8 personer i alt). Fleksibilitet er påkrævet i tilfælde af tidsændringer. Prisen inkluderer en gratis flaske hvidvin eller prosecco, vand til passagererne, en ekspertkaptajn, der giver indsigt i villaer og kuriositeter på søen, forsikring, musik, solcreme og mulighed for at svømme. Oplev søens skjulte perler og ikoniske attraktioner, som kun er tilgængelige med båd, mens du nyder roen og tager unikke billeder. (ingen hop-on hop-off-service, ingen afhentningsservice) Bemærk venligst, at hver tur kan rumme et begrænset antal deltagere, med maksimalt otte (8) passagerer for en intim og personlig oplevelse.

Fra Como: Moritz og Tirano tur med Bernina Express

Fra Como: Moritz og Tirano tur med Bernina Express

Udforsk alpelandskabet med bus og tog på en tur med flere stop fra Como til St. Moritz og Tirano. Kør i en panoramavogn om bord på Bernina Express, og kør gennem Morteratsch-gletsjeren og bjergpasset. Moritz og Tirano, hvor du kan udforske området på egen hånd. Afgang fra Como om morgenen med bus, hvor du kan nyde udsigten over Comosøen undervejs til den kosmopolitiske by St. Moritz. Udnyt fritiden til en smuk gåtur langs søen, til at shoppe eller prøve slik på et af de lokale konditorier (omkostninger ikke inkluderet). Om eftermiddagen kan du tage til togstationen og sætte dig i en af de eksklusive panoramavogne på Bernina Express med kurs mod Tirano. Rejs gennem det fortryllede landskab ved den store gletsjer Morteratsch, og kryds derefter bjergpasset i 2 253 meters højde. Passér gennem Poschiavo, inden du når Tirano. Tilbring fritid i Tirano og udforsk på egen hånd. Besøg seværdigheder som f.eks. den hellige jomfruhelligdom, inden du stiger på bussen og vender tilbage til Como, hvor du forventes at ankomme sent om aftenen.

Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

Udforsk Italiens mest berømte sø på en underholdende 10-timers guidet tur i en meget lille gruppe (maks. 12 personer). Undgå turistfælder, menneskemængder og køer på en velplanlagt tur med en professionel lokalguide. Beundr Alperne, filmlocations og kendisvillaer, de smukkeste historiske villaer og tag med på et bådcruise på søen. Du starter dit eventyr nær Piazza Duomo eller hovedbanegården i Milano, hvor du møder din guide - du er velkommen til at vælge mellem to forskellige mødesteder. Derefter tager du et eksprestog til Comosøen (50 min). Du vil nyde en fantastisk færgetur langs søen med en fantastisk malerisk udsigt. Fordyb dig i søens berømte "gyldne trekant", der er kendt for sine bemærkelsesværdige villaer og betagende landsbyer som Bellagio og Varenna. Oplev maleriske butikker med lokal kunst, og stop ved en restaurant ved søen for at nyde det autentiske italienske køkken. Din guide vil foreslå dig et par vidunderlige restauranter med udsigt over søen, og du vil nyde frokosten i Bellagio. Turen inkluderer en guidet tur i forskellige dele af Comosøen, herunder Bellagio og Varenna, hvor du sammen med din guide kan beundre de maleriske brostensbelagte veje, velplejede haver, smukke historiske villaer og panoramaudsigter. I slutningen af turen tager du eksprestoget tilbage til Milano sammen med din guide. Turen slutter ca. kl. 18.30 på Milanos hovedbanegård. I vinterperioden (fra november til februar) vil du på denne tur tage en tur med kabelbanen til Brunate-bakken, mens du i højsæsonen (fra midten af marts til november) vil få mere fritid samt en guidet gåtur i Bellagio og Varenna for at beundre de smukke gader og villaer.

Fra Milano: Comosøen, de schweiziske alper og Lugano - lille grupperejse

Fra Milano: Comosøen, de schweiziske alper og Lugano - lille grupperejse

Spring på Swiss Express-toget i Milano, og oplev den magiske atmosfære ved Comosøen, de schweiziske alper og Luganosøen på bare én dag uden at bekymre dig om trafikpropper. Din erfarne, engelsktalende guide vil dele ud af sin omfattende viden om de områder, du besøger. Oplev, hvorfor skuespillere og berømtheder besøger Comosøen om sommeren. Se de berømte villaer ved Comosøen fra filmen "Ocean's Twelve" og luksuriøse bryllupssteder, der tiltrækker verdens superstjerner. Lær om Comosø-regionens historie, der går helt tilbage til Romerriget, af en erfaren, engelsktalende guide. Se monumenter dedikeret til historiske berømtheder fra Como. Beundre den majestætiske skønhed i de schweiziske alper. Nyd den maleriske by Lugano, der ligger på den schweiziske riviera, med sin smukke sø og charmerende schweiziske atmosfære. Prøv smagen af verdens bedste chokolade fra Schweiz.

Ofte stillede spørgsmål om Como

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Como?

Topattraktionerne, der skal opleves i Como:

Se alle seværdigheder i Como, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Como?

De bedste dagsture og -udflugter fra Como er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Como på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Como

Oplevelser i Como

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Como

Vil du se alle oplevelser i Como? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Como

Samlet bedømmelse

4.6
(6.177 anmeldelser)

Det var en meget behagelig tur. Alt, hvad der blev foreslået, blev gennemført. Den tosprogede guide var meget hjælpsom (alt, hvad hun sagde på det ene sprog, gentog hun på det andet og præsenterede altid relevante oplysninger om de besøgte steder). Selvom stoppestederne var korte, havde vi tid til at gå rundt i Bellagio (som på denne tid af året er meget stille, med mange steder lukkede), hvor vi kunne spise en afslappet frokost. Stoppet i byen Como, som kom sidst, kunne have varet lidt længere, især fordi der, der kan den private turistbus ikke komme ind i centrum og vi endte med at forbruge en del af stoptiden på at pendle mellem bussen og centrum og omvendt. Generelt var det en fantastisk aperitif, som gav os lyst til at komme tilbage og udforske hver by mere roligt.

Alt var fantastisk, kommenterede det vigtigste og sluttede med den sidste middag, som var, hvad vi virkelig ønskede at se, jeg så prisen lidt høj, men god, når du først tager afsted... det var meget svært for os at finde en tur i Spansk uden så meget forhåndstid

Det var en perfekt tur, vi var ikke for mange og båden var virkelig lækker! Den hed Arzu. Vores guide var utrolig sød, informerende og sjov - han gjorde hele turen endnu bedre. Han vidste alt om Como Søen det var perfekt. Jeg kan kun anbefale denne tur

Og allerede fjerde gang jeg booker hos dem bookede jeg en gondoltur i Venedig og en tur i Como to gange og en krydstogttur i Istanbul. Jeg anbefaler til alle

Vi havde en meget hyggelig dag, selvom det skulle vare længere at have mere fritid de forskellige steder, vi besøgte.