Ting at foretage sig
Comosøen

Comosøen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til området ved Comosøen, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på en privat båd på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem den historiske bymidte. Udforsk den charmerende Villa Olmos italienske have. Tag derefter til søen på et stille, privat krydstogt. Fordyb dig i den storslåede udsigt over området på din eksklusive private båd, som sejler dig til den fortryllede landsby Bellagio. Nyd fritiden til at udforske byen, og tag derefter tilbage med den private båd.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fordyb dig i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Med afgang fra Milano kan du nyde en informativ kommentar om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Nå frem til den maleriske og altid populære by Como. Nyd en vandretur i byen og besøg den gotiske katedral sammen med en professionel rejseleder, som hjælper dig med at opdage denne charmerende bys kunst og historie. Tag til den lille landsby Tremezzo og nyd en panoramisk bustur. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt om bord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og opleve harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Dit sidste stop er den schweiziske by Lugano, hvor du har tid til at besøge byens centrum og smage på schweizisk chokolade.

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen, St. Moritz og Bernina Red Train

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen, St. Moritz og Bernina Red Train

Stig ombord på en luksusbus og kør til Comosøens bredder. Stig om bord på en privat båd, og sejl ud på det rolige vand lige efter solopgang. Under sejladsen kan du nyde udsigten til maleriske landsbyer som Bellagio og nogle berømte villaer. Vi fortsætter med bus til St. Moritz, hvor du får mulighed for at udforske nogle af de charmerende butikker og besøge byen, inden du går ombord på toget. Fortsæt til det panoramiske Bernina Red Train. Rejs på den højeste jernbane i Alperne og bestig glitrende gletsjere op til 2.256 meter over havets overflade. Tag fantastiske billeder af de utrolige landskaber, du passerer igennem. En betagende togrejse omgivet af bjerglandskaber, mens toget slanger sig og klatrer rundt i dette uspolerede landskab. Når vi ankommer til vores destination, venter vores bus på os for at køre os tilbage til Milano. Bemærk venligst, at rejseplanen kan ændres for at garantere den bedste oplevelse.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

Fra Milano: Comosøen og Bellagio dagstur med luksuskrydstogt

Oplev det fantastiske bjerglandskab omkring Comosøen på en guidet dagstur fra Milano. Oplev middelhavs- og alpelandskabet på et sommerkrydstogt til Varenna og Bellagio. Begynd din rejse med bus og kør direkte fra Milano til Como. Tag med din guide på en vandretur for at opdage Como-katedralen og andre historiske perler. Hop på en privat båd langs søen, og lyt til en live-kommentar, der fremhæver de bedste villaer, haver og andre steder. Gå i land i Varenna, slentre gennem de brostensbelagte gange i denne maleriske landsby og mærk charmen i de rolige gader. Gå om bord på en anden færge til det farverige Bellagio, der betragtes som en af de smukkeste og mest idylliske byer i regionen, og nyd 2 timers fritid. Slap af og nyd et regionalt måltid på en af de lokale restauranter. Til sidst går du om bord på bussen tilbage til Milano, hvor du kan læne dig tilbage og benytte dig af Wi-Fi om bord til at dele dine billeder af dagens uforglemmelige minder.

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

Fra Milano: Krydstogt ved Comosøen med besøg i Como og Bellagio

Udforsk en af de mest maleriske regioner i Norditalien på en heldagstur til kendissernes yndlingsdestination Comosøen. Besøg de smukke byer Como og Bellagio, tag en sejltur på søen, og beundr den naturskønne udsigt over regionen. Under busturen fra Milano vil der blive givet informative kommentarer om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Når du når frem til den lille landsby Cadenabbia, tager du en hurtig færgeoverfart på 15 minutter til Bellagio, der er kendt som "søens perle". Du vil nyde din tid på dette idylliske og afslappende sted. Derefter går du om bord på en gruppebåd og sejler op ad søen til Como, en dejlig rejse, der krydser den fantastiske sø, som er kendt for sine maleriske landskaber og charmerende byer. Når du begiver dig ud på denne naturskønne rejse, får du en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, elegante villaer langs bredden og søens krystalklare vand. Ved ankomsten til Como kan du tage på byvandring i den naturskønne bymidte, hvor natur, kunst og lokale traditioner støder sammen. Lær om de mange store digtere og forfattere, som er blevet fortryllet og inspireret af skønheden i Comos villaer, haver og eventyrlige atmosfære.

Fra Milano: Bernina-tog, de schweiziske alper og en dagstur til St. Moritz

Fra Milano: Bernina-tog, de schweiziske alper og en dagstur til St. Moritz

Møde af deltagerne på mødestedet (ved siden af Excelsior Hotel Gallia). Afrejse til St. Moritz. Denne fantastiske 1-dagsudflugt fra Milano begynder! Undervejs kort stop for en kaffepause. Undervejs kan du beundre det smukke landskab ved Comosøen. Ankomst til ST. Moritz og kort besøg i byen - St. Moritz, der ligger i det øvre Engadin og blev bygget i det IXX århundrede, er et af de mest berømte turistmål i verden. Elegance og eksklusivitet kendetegner denne by, der ligger i 1856 meters højde midt i det storslåede landskab med Engadinesøerne. Tidligt om eftermiddagen afrejse med genoptoget. Kendt som det smukkeste tog i verden. Toget, der "klatrer op ad bjerget" overfor skråninger på 70 promille, der rører himlen op til 2.253 meters højde, det højeste punkt, der nås af et tog i Europa. Moritz-Tirano er en rute, der giver mulighed for at blive overrasket over den mangfoldighed, som naturen tilbyder os. Om aftenen ankommer vi til Tirano og returnerer til Milano med vores bus/minibus. Ankomsten til Milano forventes om aftenen. N.B. PROGRAMHISTORIKKEN KAN VÆRE OMVENDT. Aflevering på Hotel Gallia Piazza Duca d'Aosta, 9

Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

Fra Milano: Lille gruppe Como, Bellagio, Varenna, bådkrydstogt

Udforsk Italiens mest berømte sø på en underholdende 10-timers guidet tur i en meget lille gruppe (maks. 12 personer). Undgå turistfælder, menneskemængder og køer på en velplanlagt tur med en professionel lokalguide. Beundr Alperne, filmlocations og kendisvillaer, de smukkeste historiske villaer og tag med på et bådcruise på søen. Du starter dit eventyr nær Piazza Duomo eller hovedbanegården i Milano, hvor du møder din guide - du er velkommen til at vælge mellem to forskellige mødesteder. Derefter tager du et eksprestog til Comosøen (50 min). Du vil nyde en fantastisk færgetur langs søen med en fantastisk malerisk udsigt. Fordyb dig i søens berømte "gyldne trekant", der er kendt for sine bemærkelsesværdige villaer og betagende landsbyer som Bellagio og Varenna. Oplev maleriske butikker med lokal kunst, og stop ved en restaurant ved søen for at nyde det autentiske italienske køkken. Din guide vil foreslå dig et par vidunderlige restauranter med udsigt over søen, og du vil nyde frokosten i Bellagio. Turen inkluderer en guidet tur i forskellige dele af Comosøen, herunder Bellagio og Varenna, hvor du sammen med din guide kan beundre de maleriske brostensbelagte veje, velplejede haver, smukke historiske villaer og panoramaudsigter. I slutningen af turen tager du eksprestoget tilbage til Milano sammen med din guide. Turen slutter ca. kl. 18.30 på Milanos hovedbanegård. I vinterperioden (fra november til februar) vil du på denne tur tage en tur med kabelbanen til Brunate-bakken, mens du i højsæsonen (fra midten af marts til november) vil få mere fritid samt en guidet gåtur i Bellagio og Varenna for at beundre de smukke gader og villaer.

Bellagio: Gruppebådtur ved Comosøen

Bellagio: Gruppebådtur ved Comosøen

Sæt sejl på en uforglemmelig rejse gennem de mest fortryllende steder ved Comosøen. Beundr berømte attraktioner som Villa Carlotta med sine botaniske haver og Villa del Balbianello, som er udødeliggjort i Star Wars og Casino Royale. Se forbi maleriske historiske boliger som Villa La Cassinella og Villa Balbiano, der er med i filmen House of Gucci. Endelig kan du opdage Isola Comacina og beundre Villa Melzi, der er omgivet af smukke haver. Vælg at stå af i Tremezzo eller vende tilbage til Bellagio, afhængigt af din egen tidsplan.

Tremezzina: Villa Carlotta Museum og Have Indgangsbillet

Tremezzina: Villa Carlotta Museum og Have Indgangsbillet

Beundr skulpturer og malerier i Villa Carlotta, som er blevet omdannet til et museum, og oplev skønheden i den italienske have med denne entrébillet. Nyd den fantastiske udsigt over bjergene omkring Comosøen fra en have med trapper, springvand og skulpturer i Tremezzina. Lad dig tryllebinde af den over 20 hektar store have med flere forskellige sektioner. Gå under appelsin- og kameliatræer, se eksotiske planter, tag billeder af 150 sorter azalea, som blænder, når de blomstrer, og besøg en bambushave. Gå tilbage i tiden inde i villaen, mens du ser mesterværker af kunst. I begyndelsen af 1800-tallet købte Giovanni Battista Sommariva malerier og skulpturer fra de største kunstnere i sin tid, herunder mestre som Antonio Canova, Francesco Hayez og Bertel Thorvaldsen. Gå op på anden sal for at besøge de private lejligheder, som er indrettet med møbler og genstande fra prinsesse Charlotte, som fik villaen i midten af 1800-tallet som bryllupsgave, da hun giftede sig med George II, storhertugen af Sachsen-Meiningen.

Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

Fra Como: Lugano og Bellagio med fortryllende bådtur

Udforsk de smukke søer og landsbyer i Schweiz og Italien fra Como med en rejseleder. Se den lille landsby Cadenabbia, nyd et krydstogt fra Bellagio, og nyd panoramaudsigten over Comosøen på en heldagstur. Først begynder vores fortryllende krydstogt om bord på en offentlig båd for at nå frem til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". På dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Krydstogtet giver et unikt perspektiv på de charmerende byer ved søen, de frodige haver og de elegante villaer, der ligger langs bredden. Mens du glider gennem søen, kan du slappe af på dækket, slikke sol og nyde det betagende landskab. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og til at spise frokost. Næste stop er den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nikolaj af Rusland var hyppige gæster. Efter afgang derfra kører du i en komfortabel bus til den schweiziske by Lugano, hvor du har lidt fritid til at besøge det maleriske centrum og smage på schweizisk chokolade.

Alle aktiviteter

385 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Store seværdigheder i Como-provinsen

Ting at lave i Comosøen

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Comosøen

Vil du se alle oplevelser i Comosøen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Comosøen

Samlet bedømmelse

4.6
(2.115 anmeldelser)

Fantastisk flertrinsudflugt med en fremragende guide, fru Lina, der er i stand til at formidle al kærligheden til at rejse for at opdage nye steder. Meget god til at underholde rejsende ved at fortælle dem om besøgte steder og steder. Jeg elskede alle de færdige trin, distribueret perfekt og på de rigtige tidspunkter. Måske lidt mere i forhold til timing ville jeg have sat pris på. Chaufføren Cosimo var også meget god, med en rolig kørsel gjorde han opholdet i bussen behageligt. Turen på båden på Comosøen er smuk, og turen med det røde Bernina-tog er betagende. Jeg havde fornøjelsen af at beundre den betagende udsigt over disse steder og tage vidunderlige billeder. Jeg anbefaler stærkt turen til alle, selv til italienske rejsende, der elsker at flygte fra den daglige rutine og beundre forskellige spektakulære steder i flere etaper.

Turen til Como og Bellagio var meget velorganiseret. Området er smukt. Det eneste kritikpunkt: Der var kun 1 1/2 time til at besøge begge steder. Skal man ud og spise et af de to steder, er der ikke meget tid tilbage. Tag derfor måske en snack med, så du kan bruge tiden til sightseeingen.

Det var en perfekt tur, vi var ikke for mange og båden var virkelig lækker! Den hed Arzu. Vores guide var utrolig sød, informerende og sjov - han gjorde hele turen endnu bedre. Han vidste alt om Como Søen det var perfekt. Jeg kan kun anbefale denne tur

Turen var fremragende. Meget præcis med tidsplan. Vores tur guide var meget venlig og var god til at give us informationer, historier til det forskellige steder vi besøgte. Dejlig oplevelse.

Fantastisk tur, Monica var den bedste quide Talte et tydeligt engelsk, så alle kunnne forstå det