Oplevelser i
Cordoba

Rejs tilbage til middelalderen, og oplev storslået arkitektur, blomsterfyldte terrasser og masser af tapas.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Cordoba

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cordoba?

De 7 bedste seværdigheder i Cordoba

Cordoba er dejlig by, måske allerbedst om foråret inden sommervarmen for alvor sætter ind, for det er Spaniens varmeste by. Her kan du se det fantastiske resultat af mødet mellem den spanske, den islamiske og den antikke romerske arkitektur. Vi har fundet en række af de bedste oplevelser og aktiviteter i Cordoba.

 • Den store moske og katedral

  1. Den store moske og katedral

  En af Cordobas mest berømte attraktioner, Mezquita de Cordoba, er et utroligt bygningsværk. Inde i den umådelig store moske, med de mange smukke søjler i forskellige farver, er opført en romersk katolsk katedral. Der er mange besøgende, så kom tidligt.

 • Alcázar

  2. Alcázar

  Det kønne spanske slot Alcázar har dejlige velholdte haver med funklende småsøer og et maurisk badehus. Det er et skønt sted at besøge på en varm dag. Entréen koster kun 4,50 EUR.

 • Den Romerske Bro

  3. Den Romerske Bro

  Denne bro over Guadalquivir-floden er bygget i begyndelsen af det første århundrede f.v.t. Den er et imponerende vidnesbyrd om romersk ingeniørkunst. Gå en tur over broen eller få en fantastisk udsigt fra den sydlige flodbred.

 • Calahorra-tårnet

  4. Calahorra-tårnet

  Denne befæstede port ligger i den historiske del af Cordoba og blev bygget for at beskytte Den Romerske Bro. På museet kan du få mere at vide om Cordobas spændende historie. Entréen koster kun 4,50 EUR.

 • Det Romerske Tempel

  5. Det Romerske Tempel

  Byggeriet af dette romerske tempel blev påbegyndt under kejser Claudius og varede i 40 år. Det er opført udelukkende i marmor og var dengang det fornemmeste og mest storslåede tempel i hele Romerriget.

 • San Pedro

  6. San Pedro

  Basilikaen, San Pedro, ligger på et yndigt torv i kvarteret af samme navn. Der er mange gode restauranter i nærheden og et pulserende natteliv i området.

 • Palacio de la Merced

  7. Palacio de la Merced

  Det bedste kommer ofte til sidst. Denne udsmykkede barokbygning er en sand arkitektonisk perle. Nyd det smukke palads og glem ikke haverne.

Planlæg dit besøg

 • Fodboldtosset

  Den spanske nationalsport er helt sikkert fodbold og det lokale favorithold er Cordoba FC. Tjek lidt op på holdet før dit besøg i Cordoba, så du kan blande dig i snakken med de lokale.

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Cordobas vejr er dejligt hele året, men det er en god ide at undgå den stærke varme i august. Du kan slå dig ned nogle dage og falde ind i den spanske livsstil, men du kan desuden tage på sightseeing i Cordoba på en dagstur fra Granada, Madrid elller Sevilla.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Det er bedst at rejse til Cordoba om foråret eller efteråret. Da er vejret varmt, men behageligt og du kan cykle eller slentre rundt og nyde denne spændende by i fulde drag.

Andre seværdigheder i Cordoba

Vil du se alle oplevelser i Cordoba? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cordoba

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 13.004 anmeldelser

Moske-katedralen er et enestående sted, der under ingen omstændigheder bør gå glip af. det er et imponerende og helt magisk sted! Selvom Covid, udsættelser, aflysninger og andre bekymringer forpligter, var vi ikke i stand til at forbinde med en tur på fransk, og vores flydende sprog på Cervantes mangler ... manglede, vores guide gjorde en stor indsats for at tale langsomt til gruppen og tillod os groft sagt at følge, hvad hun sagde. Mange tak til hende.

Turen var virkelig god, desværre kan jeg ikke huske navnet på vores guide, men hun var meget venlig og informativ og sørgede for en fornøjelig tur! Hun gav masser af information om barrio de la judería og mesquitaen! Jeg er meget glad for, at jeg reserverede på denne tur. Guiden gav mig også en god anbefaling til et sted nær mesquitaen for en tortilla, når turen var færdig, så jeg er meget taknemmelig, hvis det. God oplevelse tak.

Hver gang jeg har brugt denne platform, har jeg kunne lide dens måde at arbejde på, det eneste er måske overbelægningen af de besøgte steder, som nogle gange forhindrede at lytte til guidens forklaringer om at interagere med andre guider fra andre grupper for at bruge den samme kanal i systemet. audio Guiden til besøget i moskeen meget god

Meget god oplevelse. Det anbefales stærkt at besøge med en guide for bedre at forstå historien og årsagen til alt.

De to usædvanlige guider, du kan se passionen for deres arbejde, vi kunne virkelig godt lide det.