Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cordoba

Rejs tilbage til middelalderen, og oplev storslået arkitektur, blomsterfyldte terrasser og masser af tapas.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Cordoba

Mezquita-katedralen: Spring køen over og tag på guidet tur

1. Mezquita-katedralen: Spring køen over og tag på guidet tur

Lær mere om kalifatet Abd al-Rahman I fra det 8. århundrede på en guidet tur i moskeen-katedralen i Cordoba med en kunsthistorikerguide. Hør om monumentets forskellige konstruktionsstadier, fra den gamle basilika San Vicente, bygget under det spanske vestgotiske imperium gennem den primitive moske bygget af Abd al-Rahman I for at konkurrere med de store moskeer i øst. Udforsk successive udvidelser frem til Almanzors tid, hersker over det muslimske Iberia under Umayyad-kalifatet Cordoba. Hør om Reconquista af Cordoba af Fernando III's kristne hære, da moskeen blev omdannet til en katedral. Beundre arkitektoniske motiver, såsom de dobbelte buer, der gav bygningen højde og blev betragtet som revolutionerende for deres tid.

Córdoba: Jødisk kvarter, synagoge, moské og Alcázar-tur

2. Córdoba: Jødisk kvarter, synagoge, moské og Alcázar-tur

Opdag de vigtigste monumenter i Córdoba på en guidet tur. Besøg den store moské-katedral, det berømte jødiske kvarter med en af de bedst bevarede synagoger i Spanien og de kristne kongers Alcazar med sine imponerende haver. Besøg først den store moské-katedral. Dens tofarvede buer vil tage dig tilbage til denne islamiske periode i Córdoba. Lær om dens arkitektur og om, hvordan katedralen blev tilføjet inde i moskéen. Næst skal du besøge det jødiske kvarter, det mest berømte historiske område i middelalderkvarteret. Oplev Calleja de la Hoguera, en gade, hvor din guide vil fortælle om den jødiske kulturs oprindelse i Spanien og dens betydning for Córdoba. Så kan du besøge souken, synagogen og statuen af Maimónides. Afslut turen med et besøg i de kristne kongers Alcazar. Oplev betydningen af dette monument i Córdobas historie og de forskellige roller, det har spillet.

Cordoba: Caballerizas Reales adgangsbillet til ridestævne

3. Cordoba: Caballerizas Reales adgangsbillet til ridestævne

Nyd en unik oplevelse i en bygning fuld af historie. Den andalusiske hest og flamenco forenet i det historiske centrum af byen Cordoba. Perfektion af klassisk dressur, cowboydressur og højskole, smeltet sammen med flamenco med en danser, der ledsager hestens bevægelser. Med en varighed på ca. 70 minutter viser vi dig vores heste, skabt og født til at gå med solen, til at blænde med deres skønhed, til at forblænde med deres elegance. Og hvilken bedre ramme end de kongelige stalde i Cordoba, der blev skabt i det 16. århundrede for at realisere en drøm.

Mezquita-moskékatedralen: Guidet skip køen-rundvisning

4. Mezquita-moskékatedralen: Guidet skip køen-rundvisning

Mød din erfarne guide, der vil have en dyb viden om både selve moske-katedralen og dens indretning. Efter at have fået et headset, starter du din rundvisning med at lytte til en introduktion til moskeens historie. Udforsk gårdhaven i komplekset, kaldet Patio de los Naranjos. Nyd atmosfæren i dette fredelige rum med masser af grønne områder, og se det smukke klokketårn. Skip derefter billetkøen for at komme ind i monumentet uden besvær. Følg din guide, når de tager dig rundt i moskéen. Hør om dens design, og hvorfor monumentet er en af de vigtigste bygninger indenfor islamisk arkitektur. Beundr bønnehallen, Mihrab og de berømte røde og hvide buer. Lær om opførelsen af moské-katedralen i det 8. århundrede. Guiden fortæller om de forskellige udvidelser af bygningen og om alle de skjulte detaljer i arkitekturen.

Cordoba: Alcazar guidet tur og skip-the-line billet

5. Cordoba: Alcazar guidet tur og skip-the-line billet

Oplev de katolske kongers fort-cum-palads på en guidet tur i Cordobas Alcazar. Bygget på resterne af det mauriske palads, har Alcazar været vidne til snesevis af historiske begivenheder af stor betydning. Følg i fodsporene på Christopher Columbus, som mødte Fernando og Isabel her i 1486. Lær om dens tid som hovedkvarter for den spanske inkvisition. Gå en tur gennem bemærkelsesværdige værelser, såsom Salón de los Mosaicos (Mosaikkens Hall). Se de krenelerede tårne og Patio Morisco-badene med deres mauriske motiver. Klatre op i tårnet for at få panoramaudsigt over haven. Gå derefter en tur gennem de anlagte haver for at se funktioner såsom pools, fiskedamme, springvand og appelsintræer.

Cordoba Moske & Jødisk Kvarter Tur med billetter

6. Cordoba Moske & Jødisk Kvarter Tur med billetter

Udforsk Cordobas moské-katedral, et af de mest besøgte monumenter i Spanien. Den blev bygget i det 8. århundrede og blev den næststørste moské i verden. På denne 2,5-timers guidede tur vil du opdage det indre, der byder på en skov af søjler sammen med dobbeltbuer, Maqsura, Mihrab og det imponerende kor, der ligger tæt på borgmesterkapellet. I det 13. århundrede, under Ferdinand III, blev moskeen omdannet til en katolsk katedral. Derudover skal du på rundtur i byens historiske jødiske kvarter. Det ligger i nærheden af moské-katedralen og er et af de mest besøgte områder i Cordoba. Se synagogen (undtagen søn- og helligdage), den jødiske gade, det arabiske marked (Zoco) og bronzestatuen af Maimonides.

Córdoba: Medina Azahara 3 timers guidet tur

7. Córdoba: Medina Azahara 3 timers guidet tur

Udforsk det store middelalderpalads Medina Azahara de Córdoba på en 3-timers guidet tur, og rejs tilbage i tiden til kalifatets og Al-Andalus' dage. Vælg mellem en tur med eller uden transport tur-retur til og fra Córdoba i en airconditioneret varevogn. Besøg de vigtigste dele af komplekset, f.eks. det store Ja'far-hus, der er bygget på stedet for tre tidligere huse. Beundr resterne af Pórtico de Medina Azahara og besøg det ydre af Salón Rico, hvor kaliffen Abd-ar-Rahman III modtog gæster. Lær mere om den første umayyadiske kalif i Al-Andalus, Abderraman III. Drag fordel af ekspertisen fra en officiel guide, der er specialiseret i arkæologisk historie.

Fra Sevilla: Córdoba og Carmona Heldagstur

8. Fra Sevilla: Córdoba og Carmona Heldagstur

Bragt en dag til Córdoba og Carmona fra Seville. Nyd en guidet dagstur for at udforske denne UNESCO-listede Mezquita, og hør alt om det historiske centrum af Carmona fra din guide. Se moské-katedralen i Córdoba og beundr det fantastiske andalusiske landskab. Afgang fra Sevilla om morgenen og kør til Córdoba. Oplev seværdigheder som Córdoba-synagogen og naturvidunderet Sotos de la Albolaifa. Stop ved Carmona, forundres over den opbyggede højderyg med udsigt over Andalusiens centrale slette og nyd den fantastiske udsigt. Fortsæt til Córdoba, der engang var hjemsted for romere, maurere, katolikker og andre civilisationer. Byen blev erklæret UNESCO's verdensarvsliste i 1984, og byens seværdigheder omfatter en romersk bro, Torre de la Calahorra og gaderne i det jødiske kvarter. Besøg Córdobas moské-katedral for at opleve en perle af islamisk kunst. Inde i moskéen kan du få glæde af en komplet audioguide på det sprog, du ønsker. Derefter kan du nyde lidt fritid til frokost eller shopping.

Cordobas autentiske patioer: 2-timers tur med billetter

9. Cordobas autentiske patioer: 2-timers tur med billetter

Opdag de cordovanske gårdhaver, kendt som patioer på spansk, en hovedattraktion i Cordoba. Lær om gårdspladsernes oprindelse på denne 2-timers tur rundt i Alcazar Viejo-kvarteret, og besøg det indre af velbevarede huse. Oplev den lokale livsstil i dette område af den gamle bydel. Gå ind i 5 private gårdhaver, hvor ejerne vil fortælle dig om de dekorative detaljer, og hvordan de tager sig af blomsterne. Find ud af mere om gårdhavefestivalen, der afholdes i maj hvert år. Terrasserne blev erklæret for verdensarv af UNESCO i 2012. Selvom de er smukke hele året, er det bedste tidspunkt at besøge dem i marts, april eller maj. Under patio-festivalen (1. fjorten dage i maj) besøger vi patioerne i kvartererne San Francisco og Santiago. Disse kvarterer er meget populære i Cordoba og har nogle af festivalens bedste patioer.

Córdoba: Adgangsbillet til Viana-paladsets haver og terrasser

10. Córdoba: Adgangsbillet til Viana-paladsets haver og terrasser

Besøg terrasserne og haverne i Viana Palace, et officielt nationalt monument og 'museet for gårdhaver' i Spaniens berømte gårdhaveby - Córdoba. Oplev det ydre af dette paladsagtige adelshjem, der omfatter 12 gårde, flere arkitektoniske stilarter og 5 århundreders historie. Lær om de forskellige historiske perioder og ejere, paladset har gennemlevet, og hvordan de dannede dets udseende i dag. Udforsk omgivelserne i komplekset og se forskellige temaer i hver gårdhave, såsom romersk, middelalderlig, renæssance og maurisk. Nyd også appelsintræer, springvand, buer og lokal flora. Gå rundt i de smukke haver, der fylder næsten halvdelen af ejendommen, hvilket vil få dig til at vantro, at du er midt i en by. Hvis du vil, så vælg at gå ind i selve det historiske palads med billetter til paladsets indre, der kan købes på stedet.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cordoba

Alle aktiviteter

193 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Cordoba

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cordoba?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cordoba er:

Sevilla Palads

Andre seværdigheder i Cordoba

Vil du se alle oplevelser i Cordoba? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cordoba

Samlet bedømmelse

4.6
(17.284 anmeldelser)

Ismaël er en fantastisk guide, der præsenterer sin hjemby med sit hjerte og giver information under hele rejsen. Den eneste ulempe: 20 minutters forsinkelse ved starten, som ville have været velkommen i Carmona. Jeg vil virkelig gerne lykønske vores guide, som altid har forsøgt ikke at miste nogen, selvom nogle ikke fulgte instruktionerne 🤗.

Vores guide Ismaël var meget venlig, professionel, omsorgsfuld og smilende. Han er meget kultiveret og sætter sig let på niveau med sit publikum. Det er en fornøjelse at følge ham.

Córdoba er en storslået lille by med smukke huse med terrasser, ikke at forglemme den ekstraordinære moske/katedral: et sandt arkitektonisk mesterværk.

Fremragende. En oplevelse som ingen anden, jeg vil helt sikkert gentage den. Guiderne Jesús og Joaquín er usædvanlige, de bedste.

Jeg elskede og værdsatte alt takket være vores guide, Ismael, som var fremragende for al hans lærdom og tak for hans venlighed