Vores mest anbefalede ting at gøre i Cordoba

Mezquita-katedralen: Spring køen over og tag på guidet tur

1. Mezquita-katedralen: Spring køen over og tag på guidet tur

Lær mere om Abd al-Rahman I's kalifat i det 8. århundrede på denne guidede tur i Mezquita-katedralen i Cordoba med en kyndig kunsthistoriker. Hør om monumentets forskellige byggestadier, fra den gamle Basilica di San Vicente, bygget under det spanske vestgotiske imperium, til den primitive moské bygget af Abd al-Rahman I som modstykke til de rivaliserende store moskéer i øst. Udforsk de efterfølgende udvidelser gennemført under Almanzor, hersker over den muslimske Iberiske Halvø under det umayyadiske kalifat i Cordoba. Hør om Reconquista'en af Cordoba af Fernando III's kristne hære, hvor moskéen blev omdannet til en katedral. Lad dig forbløffe af de arkitektoniske motiver, såsom de dobbelte buer, der gav bygningen højde og blev anset for revolutionerende i deres tid.

Córdoba: 4-timers rundvisning

2. Córdoba: 4-timers rundvisning

Begynd din tur igennem Córdoba på Plaza del Cardenal Salazar og lær historien om det jødiske sefardiske kvarter. Se en gammel synagoge, der er omdannet til et kapel i arabisk stil. Fortsæt derefter til souken, der minder om en bygning fra det 18. århundrede i stil med en arabisk basar eller et typisk kunsthåndværkermarked i Córdoba. Tag så videre til Córdobas synagoge fra det 14. århundrede, bygget i middelalderen. Få en fornemmelse af, hvordan livet var i byen før i tiden, i Casa Andalusí fra det 12. århundrede. Udforsk bagefter det jødiske kvarter, og lær mere om Al-Andalus og Córdoba med din guide. Besøg Doña Lenor-badene  i Det Arabiske Palads, inden du bliver vist rundt inde i de katolske monarkers Alcazar. Se de kristne kongers officielle residens, og hør om dens mange hemmeligheder. Få en bjergtagende udsigt over byen og de fortryllende haver. Slut af med at beundre den fantastisk smukke Mezquita-katedral (Córdobas moskékatedral).

Cordoba: Moske-katedral E-billet med audiotur

3. Cordoba: Moske-katedral E-billet med audiotur

Oplev Córdoba-moskeen-katedralen i dit eget tempo med en e-ticket, hvor du kan springe køen over, og en fascinerende, selvledende audiotur på din smartphone. Modtag din billet pr. e-mail, download appen og lydturen på din telefon inden dit besøg, og rejs tilbage i tiden for at opleve Cordobas moské-katedral i al sin pragt. Tag dine hovedtelefoner på, og oplev den betagende yderside af Mezquitas indgang, og fortsæt til Puerta del Perdón, før du går ind for at blive fascineret af dens fantastiske skatte gennem fortællingens kraft og få historiske oplysninger og ualmindelige historier og anekdoter om denne byggejuvel. Turens indhold er resultatet af grundig research, presset ind i korte originale historier, der vil gøre dit besøg både engagerende og informativt. Audioturen kan bruges flere gange og når som helst, før eller efter dit besøg. Dette er en uundværlig mulighed for at få værdifuld indsigt i den betagende moské-katedral i Cordoba og forholde dig til dine omgivelser på en helt original måde.

Cordoba-moskéen, synagogen og jødekvarteret: Rundvisning

4. Cordoba-moskéen, synagogen og jødekvarteret: Rundvisning

Udforsk Cordobas moské-katedral, som er en af de mest besøgte monumenter i Spanien. Konstruktionen begyndte i det 8. århundrede, og det blev til den andenstørste moské i verden. På denne 2.5-timers guidede tur vil du opleve dens interiør, som består af et væld af søjler med dobbeltbuer, "Maqsuraen", "Mihraben", og det imponerende kor, der er placeret tæt på det enorme kapel. Moskéen blev omdannet til en katolsk katedral i det 13. århundrede under Ferdinand 3. Du vil også komme på rundtur i byens historiske jødekvarter. Kvarteret er placeret tæt på moské-katedralen, og det er en af de mest besøgte områder i Cordoba. Se synagogen, den jødiske gade, det arabiske marked (Zoco) og bronzestatue af Maimonides.

Mezquita-moskékatedralen: Guidet skip køen-rundvisning

5. Mezquita-moskékatedralen: Guidet skip køen-rundvisning

Mød din erfarne guide, der vil have en dyb viden om både selve moske-katedralen og dens indretning. Efter at have fået et headset, starter du din rundvisning med at lytte til en introduktion til moskeens historie. Udforsk gårdhaven i komplekset, kaldet Patio de los Naranjos. Nyd atmosfæren i dette fredelige rum med masser af grønne områder, og se det smukke klokketårn. Skip derefter billetkøen for at komme ind i monumentet uden besvær. Følg din guide, når de tager dig rundt i moskéen. Hør om dens design, og hvorfor monumentet er en af de vigtigste bygninger indenfor islamisk arkitektur. Beundr bønnehallen, Mihrab og de berømte røde og hvide buer. Lær om opførelsen af moské-katedralen i det 8. århundrede. Guiden fortæller om de forskellige udvidelser af bygningen og om alle de skjulte detaljer i arkitekturen.

Córdoba: Flamenco Show billet med drikkevarer

6. Córdoba: Flamenco Show billet med drikkevarer

Nyd passioneret flamenco, som består af en repræsentation af forskellige stilarter af dette brændende og traditionelle show, der udføres af syv kunstnere, hvoraf tre er nationale flamencovindere. Beundre kunstnernes hurtighed og færdigheder i 1 time og 20 minutter. Bliv hypnotiseret af kunstnernes bevægelser og rå følelser, og nyd ekspertdemonstrationer af flamencostilarter som baile, cante og guitarra. Klap med til rytmen af levende guitarmusik og nyd de spanske sangeres melodiske toner under hele forestillingen. Nyd en drink, der er inkluderet i billetten (vin, øl, sangria, sodavand, vand...), og spis de lækre skinker, oste og iberiske tapas, som du kan bestille, hvis du ønsker det.

Cordoba: Caballerizas Reales adgangsbillet til ridestævne

7. Cordoba: Caballerizas Reales adgangsbillet til ridestævne

Nyd en unik oplevelse i en bygning fuld af historie. Den andalusiske hest og flamenco forenet i det historiske centrum af byen Cordoba. Perfektion af klassisk dressur, cowboydressur og højskole, smeltet sammen med flamenco med en danser, der ledsager hestens bevægelser. Med en varighed på ca. 70 minutter viser vi dig vores heste, skabt og født til at gå med solen, til at blænde med deres skønhed, til at forblænde med deres elegance. Og hvilken bedre ramme end de kongelige stalde i Cordoba, der blev skabt i det 16. århundrede for at realisere en drøm.

Córdoba: Guidet besøg til Azahara Medina

8. Córdoba: Guidet besøg til Azahara Medina

Córdoba-kalifatet, Abd al-Rahman 3., bestilte opførelsen af paladsbyen Madinat al-Zahra, der betyder "den strålende by" på arabisk, i det tidlige 10. århundrede. Denne fantastiske samling af udsmykkede bygninger og monumenter blev skabt som et symbol på kalifatets magt mod sine fjender, og ligger omkring 8 kilometer fra byen Córdoba. De fungerede også som officielle regeringsbygninger. På dit besøg til dette betagende sted kan du vælge mellem to muligheder: en guidet tur med eller uden en turistbus. Guidet tur (med bus): Hop ombord på seværdighedens turistbus og tag mod centrum af den statelige by. Når du ankommer, vil du besøge det imponerende besøgscenter, inden turen går nordpå, for at udforske byens vigtigste dele, én efter én. Guidet tur (uden bus): Start med et besøg i det imponerende besøgscenter, hvor du kan udforske Spaniens fascinerende mauriske historie, og se en video, der mere eller mindre genskaber, hvordan denne historiske by så ud i det 10. århundrede. Senere vil du tage nordpå for at udforske de vigtigste dele af byen, én efter én.

Córdoba: Adgangsbillet til Hammam Al Ándalus med valgfri massage

9. Córdoba: Adgangsbillet til Hammam Al Ándalus med valgfri massage

Hammams fremhæver vandets betydning for civilisationerne og mener, at det er det mest vitale element i livet og åndeligheden hos dem, der kom før os. Hammammet repræsenterer nu en pause fra rutinen, et sted, hvor man kan komme væk. Termalrummet har forskellige rum, der tilbyder forskellige oplevelser: absolut afslapning i det varme rum og stimulering i det kolde rum. Herefter kan man bevæge sig til det varme rum, som altid er det største. Efter dampbadet vil din hud være klar til en valgfri massage. Nyd en afslappende massage med æteriske olier, der efterlader huden blød og skaber en behagelig følelse af velvære. Vælg den eksklusive massageoption, og du vil også få en traditionel kessa, som foregår på en varm sten, og en kessa-handske bruges til at rense og eksfoliere huden.

Córdoba: Medina Azahara 3 timers guidet tur

10. Córdoba: Medina Azahara 3 timers guidet tur

Udforsk det store middelalderpalads Medina Azahara de Córdoba på en 3 timers guidet tur, og rejs tilbage i tiden til kalifatets og Al-Andalus' dage. Vælg mellem en rundvisning med eller uden transport tur/retur til og fra Córdoba i en airconditioneret varevogn. Besøg de vigtigste dele af komplekset, f.eks. det store Ja'far-hus, der er bygget over stedet for 3 tidligere huse. Beundr resterne af Pórtico de Medina Azahara og besøg Salón Rico, hvor kalif Abd-ar-Rahman III modtog gæster. Få mere at vide om den første umayyadiske kalif i Al-Andalus, Abderraman III.Nyd godt af ekspertisen hos en officiel guide, der har specialiseret sig i arkæologisk historie.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cordoba
Rejs tilbage til middelalderen, og oplev storslået arkitektur, blomsterfyldte terrasser og masser af tapas.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cordoba

Alle aktiviteter

147 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Cordoba

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Cordoba

Andre seværdigheder i Cordoba

Vil du se alle oplevelser i Cordoba? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cordoba

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.284 anmeldelser

Vi havde to guider - en til moskeen og en til resten af turen. Den første, José, var fin: behagelig, hjælpsom og informativ. Hans engelske kunne have været lidt bedre, men det betød ikke det store for os, da vi fik de informationer om stedet, der var nødvendige for at kunne nyde det fantastiske bygningsværk med historie. Den anden, Hermeid (James) var helt fantastisk. Hans engelske var perfekt. Han var vidende, sjov (uden at være plat) og lyttende - fx da gruppen gerne ville have en pause til en kop kaffe. Han havde altid tid til at svare på folks spørgsmål og delagtiggjorde hele gruppen i svarene. Vi fik al den viden, vi havde brug for - og lidt mere. Vi kunne ikke ønske os en bedre guide. Han skal have super topkarakter.

Fantastisk tour med to virkelig kvalificerede guider. Den første, viste os moské/katedralen og fortalte os en masse om historien og de forskellige tidsperioder og arkitektur. Dernæst to vi med Jaime på tur og så det jødiske kvarter samt Alcazar, han var virkelig venlig og god til at fortælle om kulturen og hvordan det havde været dengang. Kan kun anbefale denne tour :-)

NO beer and tapas as promised in the program! According to the guide this stopped with corona more than 2 years ago. She has written to Get Your Guide several times to get this removed from the program, but it is still included in the your. I think that Get Your Guide owe me a free and tapas. Anyway the guide was very good.

Fantastisk oplevelse. Moske og katedral samtidig som guiden var rigtigt god til at fortælle om.

Guide, der perfekt gengav sin bys historie og delte sin passion for Cordoba med os.