Tilføj datoer

Coron
Marint liv

Marint liv

Vores mest anbefalede Coron Marint liv

Coron: Barracuda Lake, Skeleton Wreck, Twin Lagoon Boat Tour

1. Coron: Barracuda Lake, Skeleton Wreck, Twin Lagoon Boat Tour

Med en tidlig morgenafhentning skal du gå ud til havnen og hoppe på bancabåden med din snorkelmaske. Du besøger 5 populære destinationer, og den første er Skeleton Wreck, et populært snorkel- og dykkersted. Det er et japansk skib fra 2. verdenskrig, som blev sænket af de allierede styrker. Skibet hviler kun 5 meter under overfladen, så det er nemt at nyde dette storslåede stop. Næste stop er Barracuda Lake, hvor vandet er en kombination af saltvand og ferskvand. Tag en dukkert i dets dybe smaragdgrønne vand, køligt på toppen og varm som en varm kilde på bunden. Nyd en frokostbuffet i filippinsk stil tilberedt af bådbesætningen på et populært solbadningssted, Smith Beach. Snorkel ved Reef Garden for at se forskellige havdyr, og glem ikke at tage et øjebliksbillede af dig selv med den smukke udsigt ved Twin Lagoon. Du vil være tilbage i Coron centrum omkring klokken 16.30.

Coron Tour A: Tur til Kayangan-søen og Quin Reef med frokost

2. Coron Tour A: Tur til Kayangan-søen og Quin Reef med frokost

I dag vil du opdage Coron Islands skønhed begyndende med den storslåede klippeformation og tårnhøje millioner år af kalksten. Besøg den mest unikke ø-destination, krystalklart vand, pudderhvide sandstrande, fortryllede søer, sunkne gamle skibsvrag, smukke fisk og forskellige koraller i koralhaverne. Rejseplanen starter kl. "KAYANGAN LAKE" Oplev denne søs fortryllende skønhed. Tilgængelig med 10 minutters stigning. Kayangan-søens krystalklare vand er placeret på en bjergvæg; under vandet er som et månelandskab. Der er en lille træsti og platform til at holde dine ting, hvis du svømmer. "CYC BEACH (CORON YOUTH CLUB)" En af stranddestinationerne for turen er CYC (Coron Youth Club) stranden. CYC betyder "Coron Youth Club." En interessant kendsgerning ved dette sted er, at det er den eneste strand uden entré. Den har en lang strækning, som gør den til det bedre valg, når det kommer til svømning. Stranden har en malerisk udsigt, dekoreret af klippeformationer, mangrovetræer og pudderhvidt sand perfekt til solbadning. "SUNSET BEACH" Den hedder solnedgangsstrand på grund af udsigten til solnedgangen. Denne strand er et godt område til frokost. En smuk strand med krystalklart vand. “LAS ISLAS DE CORAL” Bare en lille svømmetur fra CYC Beach, og du når Las Islas de Coral, hvor du kan snorkle. Når du svømmer i snorkelområdet, skal du være forsigtig, da der er mange søpindsvin spredt rundt på gulvet. Dette område er også rigt på farverige koraller og fisk.

Coron: Tur med ø-hop, laguner og søer

3. Coron: Tur med ø-hop, laguner og søer

Dagen begynder med en tidlig afhentning fra dit hotel i Coron , og tager derefter mod den nærliggende kaj. Hent dit gear til vandaktiviteterne, så du kan snorkle senere på dagen, og sæt sejl på bugtens turkisblå vand. Når du sejler hen over vandet, kan du beundre den smukke udsigt over øerne og klippeformationerne over landskabet mellem hvert stop. En af turens mest populære destinationer er CYC Beach, der er en favorit iblandt lokale og turister. Med dets hvide sand og klare lavvande, er stranden det perfekte sted til en afslappet svømmetur eller til at snorkle i. En anden af turdestinationerne, der er perfekt til vandaktiviteter, er den fantastiske Atwayan strand, hvorfra du kan nyde en tur til den betagende Quin Reef, Green Lagoon og Las Islas De Coral. Bagefter vil du besøge den utrolige Kayangan Lake og Twin Lagoon, hvor du kan beundre det smaragdfarvede vand, der glimter i sollyset. Hav fornøjelsen af noget tid på egen hånd til at udforske disse hemmelige områder, tag en dukkert i det forfriskende vand, eller tag billeder til dit feriealbum. Når du har oparbejdet en god appetit fra svømning og snorkling, er det tid til en frokost i lokal BBQ-stil med skaldyr midt i de fantastiske omgivelser af krystalklart vand.

Coron: Envejs lufthavnstransport

4. Coron: Envejs lufthavnstransport

Turen fra Busuanga Lufthavn til Coron tager omkring 30-45 minutter. De fleste hoteller og resorts på øen tilbyder ikke en sådan service. Hvis de gør det, er det ofte dyrt. På samme måde kan det være svært at bestille en taxa og kan også koste dig mere. Heldigvis kan du nu forudbestille din ankomsttransfer online. Coron Lufthavns transferservice vil bringe dig fra Busuanga Lufthavn til dit hotel i Coron centrum. Din chauffør vil møde dig i lufthavnen og tage dig til en af varevognene. Da dette er en delt service, kan afgangstider variere afhængigt af gæsternes ankomsttid.

Fra Coron: Heldagsbådtur til 3 øer med snorkling og frokost

5. Fra Coron: Heldagsbådtur til 3 øer med snorkling og frokost

Sejl som en lokal ombord på en filippinsk Banca-båd, og kom ud til de mest populære øer i Coron. Din tur med alt inklusive giver dig afhentning og afsætning, lokal frokost og snorklingudstyr, så du er klar til en hel dags øhop. Efter afhentning fra dit hotel og en hurtig sikkerhedsbriefing, samler du dit snorkeludstyr, før I sætter sejl. Dit første stop er Banana Island. Selvom du ikke vil se bananer, venter en blød strand og dovne hængekøjer på dig her. Det andet stop er en af de mest velkendte øer ved Coron. Malcapuya Island har den bedste strand i Coron med en fantastisk blå himmel, smaragdgrønt vand og hvidt sand. Under overfladen opdager du det endnu mere farverige liv, der gemmer sig her, med dit snorkeludstyr. Sidste stop er Bulog Dos Island, der er berømt for sin mere private atmosfære væk fra folkemængderne. Her kan du tage billeder, solbade eller tage ud at svømme. Til sidst er det tid til en lokal BBQ-frokost med fisk og skaldyr og meget mere midt i de smukke omgivelser, før du tager tilbage til dit hotel.

Coron: Privat ø-hop-tur på en yacht eller speedbåd

6. Coron: Privat ø-hop-tur på en yacht eller speedbåd

Oplev en eksklusiv rundtur på Coron Island om bord på din egen private yacht eller speedbåd. Gå langs to idylliske strande, Banol Beach og CYC Beach, og opdag, hvad der ligger under Barracuda Lake, som du planlægger at snorkle. Nyd en inkluderet frokost og valgfri afhentning. Vælg at møde din guide på et af mødestederne eller bliv hentet direkte fra dit hotel. Når du så forlader Coron Harbor Square, sejler du ud på det turkisblå vand for at udforske øens unikke charme. Vær kameraklar, når du besøger Corons berømte Kayangan-sø, Barracuda-søen og Twin Lagoon, hvoraf sidstnævnte ligger gemt væk blandt svimlende kalkstensklipper. Da dette er en privat tur, får du masser af tid til at nyde seværdighederne i dit eget tempo. Når du fortsætter dagen med øhop rundt på en af de bedste ø-destinationer i Asien, kan du stoppe op for at gå langs uberørte strande, herunder Banon Beach og CYC Beach. Bliv budt velkommen af deres gyldne sand og klare, turkisblå vand. Hvis snorkling er din kop te, vil du nyde besøget i Coral Garden, der er kendt for sine levende koraller og farverige marine liv. Sørg for at medbringe dit undervandskamera, da dette måske er de bedste koraller, du nogensinde har set. Refuel under turen med en inkluderet 3-retters traditionel frokost. Du kan også medbringe din egen mad og drikkevarer om bord for at gøre din private tur endnu mere personlig. Forbedr din oplevelse ved at tilføje den private turfotograf som tillægsydelse for ubegrænsede optagelser, USB i softkopier, droneoptagelser inkluderet og alle fotos er forbedret for uovertrufne minder og nemmere at dele på dine sociale medier-konti!

Palawan: Guidet tur til Coron med øhop og frokost

7. Palawan: Guidet tur til Coron med øhop og frokost

Udforsk den betagende ø Coron på denne fælles dagstur med en lokal guide. Vær ét med naturen, når du tager på øhop, svømmer i klart vand og opdager sandstrande med et mangfoldigt marineliv. Når du ankommer til mødestedet, vil du blive præsenteret for din guide, som derefter vil tage dig med til dagens første sted. Start din udforskning ved Kayangan Lake, en lille, naturskøn bjergsø med klart vand, der er blevet berømt på internettet for sin naturlige skønhed. Tag derefter til Twin Lagoon, hvor det varme vand fra det åbne hav møder det rene vand fra den underjordiske flod. Mærk det varme havvand på din hud, når du træder ud af båden, og når du rejser længere ind i lagunen, hvor det rene vand løber, kan du mærke, at det bliver køligere. Næste stop er Sunset Beach, et populært turistmål, der ligger omkring Corons kyster. Her kan du tage en svømmetur i det krystalklare vand, snorkle for at se livet i havet eller bare slappe af på stranden. Bliv lidt længere til en frokostpause i en af de traditionelle hytter, der kaldes kubo. Efter frokost kan du tage til Reef Garden, som har et fantastisk undervandsmiljø med en række koraller og tropiske fisk. Besøg derefter Skeleton Wreck, en lille fiskerbåd, der ligger i Coron. Vraget ligger på en skråning og starter på 4 meters dybde. Det meste af båden er forvitret og har efterladt ribbenene, deraf navnet. Du kan udforske vraget, og da Skeleton Wreck betragtes som et lille åbent vrag, er det velegnet til begyndere. Få chancen for at se en bred vifte af makroliv, der gemmer sig der. På grund af den lave dybde er Skeleton Wreck også populært blandt snorklere. Den næste ø på listen er CYC Beach, hvor du kan beundre mangrovetræer, der omgiver en hvid sandstrand. Du kan også prøve at snorkle i øens klare vand for at se forskellige arter af koraller. Til sidst kan du tage til Barracuda Lake, også kendt som Luluyuan Lake. Den ligger på nordkysten af Coron og byder på en unik dykkeroplevelse. Det blå vand, der er skjult mellem majestætiske klippeformationer, er ikke fyldt med rigtige barracudaer. I stedet kan dykkere opleve en termoklin og haloklin, der ikke ligner noget andet sted.

Fra Coron: Twin Lagoon og Skeleton Wreck Cruise med frokost

8. Fra Coron: Twin Lagoon og Skeleton Wreck Cruise med frokost

Tag dagen på havet og nyd strandlivet på denne dagstur til Corons strande, hvor du får mulighed for at udforske tre af Corons smukkeste strande på bare én dag! Start din dag med en bådtur til Malcapuya Island, hvor du kan nyde panoramaudsigten over kystklipper på din vej. Oplev Corons uberørte strande og klare vand på et krydstogt på ø-hopping, komplet med frokostbuffet, guide og dør-til-dør-transfer tur/retur fra byens hoteller. Kravl op til Kayangan-søens krystalvand, svøm i Twin Lagoon, snorkel i Skeleton Wreck, og udforsk Siete Pecados/Ref Garden. Fang nogle stråler på Corn Youth Club Beach og Sunset/ Atwayan Beach. Pakken omfatter kajaksejlads, og der kan lejes snorkeludstyr.

Bådtur med frokost til Coron Town Proper Island Hopping

9. Bådtur med frokost til Coron Town Proper Island Hopping

Bliv hentet på dit hotel i Coron Town Proper, og hop om bord på en tuk-tuk til den spændende transport til turistbåden. Begynd dit eventyr ved indgangen til Barracuda Lake, som fører dig ad en sti, der snor sig gennem forrevne klipper, indtil du når et paradis af dybblåt vand. Medbring dit eget snorkeludstyr for at opleve undervandsklipper i denne ferskvandssø. Tag til Smith Beach, hvor du kan nyde en frokostbuffet med frisk fisk og skaldyr. Tag til Skeleton Wreck for at beundre dette fiskerbådsvrag, der ligger på en skråning, der starter ved 4 meter. Det meste af båden er forvitret og har efterladt ribbenene, deraf navnet skeletvrag. Skeleton er et lille åbent vrag, hvilket gør det populært blandt snorklere og velegnet til begyndere. Fortsæt til Twin Lagoons, hvor det varme vand fra det åbne hav møder den rene underjordiske flod. Mærk det varme havvand på din hud, når du træder ud af båden. Rejs længere ind i lagunen, hvor det køligere vand løber. Besøg Reef Garden, et fredet område, der er lidt dybt, men som har et meget smukt undervandsmiljø med en række koraller og tropiske fisk. Vend tilbage til dit overnatningssted i Coron Town Proper efter endt tur med en dybere forståelse af øens skønhed.

Coron: Bytur med Maquinit Hot Spring

10. Coron: Bytur med Maquinit Hot Spring

Tag på en halvdagstur med airconditioneret varevogn fra Coron, og oplev de populære attraktioner i indlandet. Kravl op på Mount Tapyas Viewing Deck, køb ind i souvenircentret, og tag en dukkert i Maquinit Hot Spring. Mød din guide på dit hotel omkring kl. 16.00, og kør mod nogle af de smukkeste steder i byen. Sved dig ud, mens du klatrer de 700 trin op til Mount Tapyas Viewing Deck, og beundre Coron fra oven. Stop ved forskellige udkigspunkter undervejs, og nyd de varierede udsigter over Corons vandveje, mangroveskove og omkringliggende øer samt Mount Darala. Stig ned igen ned til byen, og opfyld dine behov for souvenirs. Udforsk souvenircentret, og beundr andre seværdigheder som Town Plaza, Lualhai Park og St. Augustine Church. Afslut turen med et hurtigt bad i Maquinit Hot Spring, som er en af de få saltvandsvarme kilder i verden. Tag tørt tøj på igen, og vend tilbage til dit hotel omkring kl. 20.00.

26 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Coron

Coron

Ofte stillede spørgsmål om Coron Marint liv

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Coron end Marint liv?

Disse andre ting at gøre i Coron må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Coron

Vil du se alle oplevelser i Coron? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Coron

Fantastisk dag med at opdage nogle steder, du ikke må gå glip af i Coron, fantastisk og meget venligt team! Landskaberne er utrolige, og farven på vandet er bestemt det værd. De forskellige snorkelsteder er interessante, og du kan se masser af fisk og koraller. Bemærk venligst, som nævnt i beskrivelsen, er snorkeludstyr ikke inkluderet i prisen. Frokost er meget god og rigelig.

Hele turen var fremragende og problemfri. Guiden var fremragende og holdt hele besætningen engageret og underholdt. Tidspunkterne ved hvert stop var tilstrækkelige, og vi havde al den tid, vi havde brug for, til at nyde hver sidste smule. Itnery var perfekt. Tak for at få din guide for at give mig et godt minde