Tilføj datoer

Cortile del Belvedere

Cortile del Belvedere

Cortile del Belvedere: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

1. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

2. Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

3. Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Opdag det bedste af Vatikanet på et enkelt besøg. Spring billetkøen til de vigtigste attraktioner over, og se enestående eksempler på kunst og arkitektur i selskab med din ekspertguide. Nyd en optimeret rejseplan, der er designet til at give dig mulighed for at få det bedste ud af dit besøg i Vatikanmuseerne inden for en begrænset tidsramme, og se det bemærkelsesværdige Sixtinske Kapel, Raphael-rummene og Peterskirken blandt andre højdepunkter i selskab med en af vores ekspertguider. Besøg det Sixtinske Kapel, hvor du får mulighed for at kigge op på Michelangelos loft, mens din guide forklarer hemmelighederne bag Michelangelos mesterlige malerier. Tæt på det sixtinske kapel ligger en række private pavelige lejligheder, der er kendt som Raphael-værelserne. Disse udsøgt udsmykkede værelser indeholder nogle af de fineste eksempler på Rafaels værker, herunder "Athens skole", et gruppeportræt af antikkens mest berømte filosoffer, mange af dem i skikkelse af Rafaels samtidige. Ofte overses Raphael-rummene af besøgende, der har travlt med at komme til Det Sixtinske Kapel, men de fortjener mere end et kort pitstop - din guide vil sørge for, at du har masser af tid til at beundre Raphaels værker i ro og mag. Dit besøg i Vatikanmuseerne er en god mulighed for at opleve de bemærkelsesværdige samlinger af antikke skulpturer, herunder den legendariske Laocoon og Apollo Belvedere. Disse klassiske kunstværker havde en dybtgående indflydelse på renæssancens kunstnere, og deres muskuløse anatomi og psykologiske intensitet påvirkede stærkt Michelangelos og Raphaels værker. Ledsaget af en ekspert i kunsthistorie vil du lære alt om disse antikke mesterværker og få en større forståelse for græsk og romersk kunst. Gå gennem det berømte galleri med kort, beundr fyrretræsholmen og besøg Belvedere-holmen. Selv om det er umuligt at se hele Vatikanets enorme samling på et par timer, vil du på denne rundvisning se en række højdepunkter, som du ikke må gå glip af. Når du forlader det Sixtinske Kapel, kan du gå direkte ind i Peterskirken uden at skulle stå i kø. Basilikaen er gennem århundreder blevet beriget af utallige kunstnere og arkitekter. Under din rundvisning i Peterskirken vil din guide fortælle dig basilikaens fascinerende historie og sætte den ind i den kristne histories kontekst, fra dens oprindelse som gravplads til dens nuværende pragt og internationale betydning.

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

4. Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Udforsk UNESCO's verdensarvsområde Vatikanstaten på en guidet tur til alle de vigtigste skatte. Oplev Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med hurtig adgang til indgangen, så du får mest muligt ud af din dag. Begynd din oplevelse med at opleve mesterværker af kunst i Vatikanmuseerne af nogle af verdens mest fremtrædende kunstnere. Følg en guide på dit valgte sprog til de vigtigste områder af museet, herunder galleriet med kort og galleriet med gobeliner. Gå ind i det Sixtinske Kapel og se Michelangelos anerkendte mesterværk, "Den sidste dom", et af de mest berømte kunstværker nogensinde. Oplev derefter det storslåede indre af Peterskirken med hurtig adgang. Bliv imponeret over et af de helligste steder i verden, og beundr Michelangelos fantastiske "Pieta".

Rom: Vatikanmuseerne og Peterskirken med kuppelbestigning

5. Rom: Vatikanmuseerne og Peterskirken med kuppelbestigning

Mød din ekspertguide fra Vatikanet ved Peterspladsen, og læg Rom bag dig, når du krydser ind i Vatikanstaten og Peterskirken, netop som den åbner for offentligheden. Når du er indenfor, kan du nyde den mest spektakulære udsigt over Rom, mens elevatoren fører dig op til basilikaens terrasse (eller gå, hvis du foretrækker det, og gør dig fortjent til en is senere)! Pludselig vil de "bittesmå" mosaikker, du så som detaljer på kuplens omkreds fra stueetagen, virke massive i deres gyldne pragt lige for øjnene af dig. På terrassen kan du beslutte, om du vil slappe af og nyde udsigten eller bestige de resterende 320 trin op til toppen, hvor den betagende udsigt over Rom og omegn ganske enkelt er uovertruffen. Da det, der går op, skal ned, går du med os ned i basilikaens nederste niveau for at opleve "Vatakomberne", hvor tidligere paver ligger i udsmykkede kister og afbildninger lavet af de mest berømte kunstnere gennem århundrederne. Peterskirken, den største katolske kirke i verden, som indeholder verdenskendte mesterværker af renæssancemestre som Michelangelo, Raphael og Bernini. Nyd en kort pause og en snack, før vi mødes igen for at springe køen over til Vatikanmuseerne, som uden tvivl er den vigtigste kunstsamling i verden. Din guide vil ledsage dig gennem museet og navigere i de mere end 1.200 gallerier, mens han lægger vægt på Rafaels værelser, de antikke romerske og græske værker i Belvedere-gården og kortgalleriet, samtidig med at han sikrer, at du holder dig på sporet med et øje på den ultimative præmie: Det Sixtinske Kapel. En stor del af denne tur vil være dedikeret til kapellet, fra dets bestilling til den sidste finish, som ingen ringere end Michelangelo Buonarroti lagde på, mens din guide hjælper dig med at skelne mellem myter, fakta og populær Hollywood-fiktion om dette majestætiske kunstværk.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

6. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med en "skip-the-line"-indgangsbillet. Besøg Raphael Rooms, Gallery of Maps og fordyb dig i den fascinerende verden af kunst og historiske genstande. Efter at have mødt din vært kommer du ind i hovedhallen uden at vente i kø og modtage dine billetter. Oplev marmorskulpturen Laocoön og hans sønner på Museum Pio-Clementino, et af de berømte museumsrum i komplekset. Se derefter den berømte Belvedere Torso, Round Hall og Raphael Rooms. Beundre det unikke tema og fresker, der skildrer forskellige scener og emner. Fortsæt til det sixtinske kapel, kendt for de bemærkelsesværdige freskomalerier af Michelangelo. Du vil blive forbløffet over mesterværkerne fra Michelangelo, Botticelli, Ghirlandaio og andre renæssancekunstnere. Bliv forundret over den smukke samling af antikke skulpturer, renæssancemalerier, gobeliner, manuskripter og arkæologiske fund. Nyd en bemærkelsesværdig visuel rejse ind i renæssancens verden i dit eget tempo.

Rom: Tidlig morgentur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

7. Rom: Tidlig morgentur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Kom væk fra menneskemængderne, og se historiske mesterværker helt tæt på på denne guidede tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Se de fantastiske Raphael Rooms, beundr kunstværkerne i Det Sixtinske Kapel, og besøg de imponerende Vatikanmuseer med en guide. Gå ind i Vatikanmuseerne, lige når de åbner for dagen, og få en komplet guidet rundvisning i dette fantastiske rum. Nyd mesterværkerne uden de travle menneskemængder, mens du følger din guide gennem Belvedere-gården, kortgalleriet, de fire Raphael-rum og meget mere. Lær af din guide, hvor Raphael arbejdede Leonardo da Vincis og Michelangelos ansigter ind i sine freskoer. Tag derefter til Det Sixtinske Kapel. Ankom, lige når dørene først åbnes for grupper, og besøg det på det mest fredelige tidspunkt af dagen. Få en komplet gennemgang af Michelangelos fresker, inklusive et detaljeret handout, af din guide, før du går ind. Afslut din tur med at gå til Peterskirken via en særlig hemmelig passage, uden om de lange køer udenfor. Slut morgenen af med en komplet rundvisning i dette hellige rum, og se Michelangelos bevægende Pietà, Berninis storslåede altertavle og lær historierne og legenderne bag kunsten.

Rom: Tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med basilika

8. Rom: Tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med basilika

Du kan springe køen over til Vatikanmuseerne og det Sixtinske Kapel med en ekspertguide. Gå gennem Vatikanets gallerier, og udforsk verdens største kunstsamlinger, mens du beundrer Vatikanets perle. Når du er inde i Vatikanmuseerne, skal du følge din guide til Pio Clementino-museet. Oplev galleriet med gobeliner, galleriet med kort og Belvedere-gården. Næste stop er det Sixtinske Kapel, hvor du kan beundre og fordybe dig i Michelangelos mesterværk af fresker, f.eks. Adams skabelse og Den sidste dom.

Rom: Vatikanstatens højdepunkter-tur med spring-køen over

9. Rom: Vatikanstatens højdepunkter-tur med spring-køen over

Spar kostbar tid, mens du er i Rom med skip-kø-adgang til de populære monumenter i Vatikanstaten på denne guidede tur til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Følg en omhyggeligt designet rejseplan for at se det bedste fra bystaten og beundre uvurderlige skatte såsom den massive bronzestatue i Pinecone Courtyard og de historiske kort i Vatikanmuseets dedikerede kortgalleri. Se på den gådefulde skulptur af Laocoön og hans sønner, og diskuter teknikker brugt af forskellige kunstnere med din guide. Forundre Michelangelos mirakuløse loft i Det Sixtinske Kapel, og få indvendige detaljer om de 4 år med rystende arbejde, det tog at fuldføre. Afslut din tur inde i Peterskirken. Oplev den uforlignelige storhed ved dens mosaikker, gyldne lofter, gigantiske statuer og den spektakulære kuppel.

Rom: Vatikanmuseerne & Peterskirken med kuppelbestigning

10. Rom: Vatikanmuseerne & Peterskirken med kuppelbestigning

Leder du efter en alt-i-én-tur til Vatikanet, der viser dig det bedste, Vatikanstaten har at byde på? Vores unikke 5-timers kombinationstur indeholder alle de vigtigste elementer til et afrundet besøg! Lad os vise dig den fantastiske Peterskirke, tag med os op i kuplen, udforsk de pavelige krypter, og spring til sidst de lange køer i Vatikanet over for at besøge de imponerende museer og det betagende Sixtinske Kapel. Vores tur begynder med et besøg på det højeste punkt i Vatikanstaten. Nyd en tur med elevatoren, og tag den sidste tur op i Peterskirkens ikoniske kuppel for at få en uforglemmelig udsigt over Vatikanet og Rom. Det kræver en smule kondition at gå hele vejen til toppen, men når man er i Rom, kan vi varmt anbefale det! Når vi kommer ned på gadeniveau igen, vil vores guide vise dig nogle af Peterskirkens højdepunkter, såsom Baldacchino, Michelangelos Pietà og Peterskirkens alter. Vores guide vil være ved din side for at sikre, at du ikke glemmer noget vigtigt, før du går ned til de pavelige krypter. På vej gennem krypterne fortæller vores guide historierne om dem, der er stedt til hvile på dette hellige sted, og besvarer alle de spørgsmål, du måtte have, inden vi fortsætter til Vatikanmuseerne. Vores guide springer køerne over og sørger for, at din tid bliver brugt fornuftigt, så du nemt kan udforske gangene i dette storslåede museum. Efter at have besøgt nogle af museets højdepunkter som Rafaels værelser, gårdspladsen og det berømte kortgalleri, fortsætter vi til det, der for mange er højdepunktet under deres besøg - Det Sixtinske Kapel. Da mange arrangører ikke inkluderer et guidet besøg i St Peters, er vores kombinationstur med unik adgang til kuppelbestigning et must, når man besøger den evige stad!

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Cortile del Belvedere

Andre seværdigheder i Cortile del Belvedere

Vil du se alle oplevelser i Cortile del Belvedere? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cortile del Belvedere

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 43.643 anmeldelser

Vatikanet er meget meget overfyldt - det skal du være forberedt på! Turen var informativ, og det var rart at have en guide til alle de store punkter. Vores tour guide gjorde et fantastisk stykke arbejde, og vi nød os grundigt. Museet havde så meget at se, vi vil gerne gå tilbage og tage os lidt mere tid. Hun gjorde et godt stykke arbejde med at forklare Det Sixtinske Kapel, inden hun gik ind, da vi ikke kan tale inde. Det var rart at have vores egen tid og at blive et stykke tid i basilikaen. Samlet - fantastisk!

Ja, turen var fantastisk, vores guide Antonio, der taler japansk, var energisk og meget informativ. Meget flot, velorganiseret aktivitet.

Fremragende guide! En guide er bestemt det værd, da museerne er så store og uoverskuelige, at en kompetent guide er det værd.

Guiden var en god fortæller - både om de vi så og historien bag. Gjorde turen meget levende, selvom den varede 3 timer

Yderst god guide med stor detaljeret viden. En særlig fordel er, at du sparer dig selv for besværet med at stå i kø!