Cortile del Belvedere

Cortile del Belvedere
68 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Cortile del Belvedere

Cortile del Belvedere: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med en "skip-the-line"-indgangsbillet. Besøg Raphael Rooms, Gallery of Maps og fordyb dig i den fascinerende verden af kunst og historiske genstande. Efter at have mødt din vært kommer du ind i hovedhallen uden at vente i kø og modtage dine billetter. Oplev marmorskulpturen Laocoön og hans sønner på Museum Pio-Clementino, et af de berømte museumsrum i komplekset. Se derefter den berømte Belvedere Torso, Round Hall og Raphael Rooms. Beundre det unikke tema og fresker, der skildrer forskellige scener og emner. Fortsæt til det sixtinske kapel, kendt for de bemærkelsesværdige freskomalerier af Michelangelo. Du vil blive forbløffet over mesterværkerne fra Michelangelo, Botticelli, Ghirlandaio og andre renæssancekunstnere. Bliv forundret over den smukke samling af antikke skulpturer, renæssancemalerier, gobeliner, manuskripter og arkæologiske fund. Nyd en bemærkelsesværdig visuel rejse ind i renæssancens verden i dit eget tempo.

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Udforsk UNESCO's verdensarvsområde Vatikanstaten på en guidet tur til alle de vigtigste skatte. Oplev Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med hurtig adgang til indgangen, så du får mest muligt ud af din dag. Begynd din oplevelse med at opleve mesterværker af kunst i Vatikanmuseerne af nogle af verdens mest fremtrædende kunstnere. Følg en guide på dit valgte sprog til de vigtigste områder af museet, herunder galleriet med kort og galleriet med gobeliner. Gå ind i det Sixtinske Kapel og se Michelangelos anerkendte mesterværk, "Den sidste dom", et af de mest berømte kunstværker nogensinde. Oplev derefter det storslåede indre af Peterskirken med hurtig adgang. Bliv imponeret over et af de helligste steder i verden, og beundr Michelangelos fantastiske "Pieta".

Vatikanstaten: Museer og Det Sixtinske Kapel Fast-Entry-billet

Vatikanstaten: Museer og Det Sixtinske Kapel Fast-Entry-billet

Højdepunkter i Vatikanmuseets skip-the-line-billetter Når du køber skip-the-line-billetter til Vatikanmuseet, kan du nyde flere højdepunkter uden at skulle vente i de almindelige indgangskøer. Udforsk det største museum fuld af vintage og antikke skulpturer og fresker i Vatikanstaten. Kandelabergalleriet, gobelinerne og vores allesammens favorit, kortgalleriet. Du kan se det 300 år gamle forenede Italien med ét blik i kortgalleriet. Højdepunkter i Skip-the-line billetter til Det Sixtinske Kapel Når du køber skip-the-line-billetter til Det Sixtinske Kapel, kan du få direkte adgang til dette ikoniske mesterværk uden at vente i de almindelige indgangskøer. Når du er indenfor, kan du opleve Michelangelos mest berømte kunstværker. Hans malerier viser altid den rene storhed. Mens du er inde i kapellet, kan du se de smukke freskomalerier. Med kun en billet og ingen ledsagende guide er det muligt at fare vild i det enorme museum. Hvis du ønsker det, giver vi dig et kort, og du kan også bruge Vatikanstatens besøgsinformation som reference. Det er vigtigt at bemærke, at Det Sixtinske Kapel ligger i Vatikanmuseerne, og det er ikke sikkert, at man kan få skip-the-line-billetter specifikt til Det Sixtinske Kapel. Skip-the-line-billetter til Vatikanmuseerne inkluderer dog generelt adgang til Det Sixtinske Kapel. Ved at gå uden om de almindelige indgangskøer kan du fordybe dig direkte i Det Sixtinske Kapels ærefrygtindgydende skønhed.

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Opdag det bedste af Vatikanet på et enkelt besøg. Spring billetkøen til de vigtigste attraktioner over, og se enestående eksempler på kunst og arkitektur i selskab med din ekspertguide. Nyd en optimeret rejseplan, der er designet til at give dig mulighed for at få det bedste ud af dit besøg i Vatikanmuseerne inden for en begrænset tidsramme, og se det bemærkelsesværdige Sixtinske Kapel, Raphael-rummene og Peterskirken blandt andre højdepunkter i selskab med en af vores ekspertguider. Besøg det Sixtinske Kapel, hvor du får mulighed for at kigge op på Michelangelos loft, mens din guide forklarer hemmelighederne bag Michelangelos mesterlige malerier. Tæt på det sixtinske kapel ligger en række private pavelige lejligheder, der er kendt som Raphael-værelserne. Disse udsøgt udsmykkede værelser indeholder nogle af de fineste eksempler på Rafaels værker, herunder "Athens skole", et gruppeportræt af antikkens mest berømte filosoffer, mange af dem i skikkelse af Rafaels samtidige. Ofte overses Raphael-rummene af besøgende, der har travlt med at komme til Det Sixtinske Kapel, men de fortjener mere end et kort pitstop - din guide vil sørge for, at du har masser af tid til at beundre Raphaels værker i ro og mag. Dit besøg i Vatikanmuseerne er en god mulighed for at opleve de bemærkelsesværdige samlinger af antikke skulpturer, herunder den legendariske Laocoon og Apollo Belvedere. Disse klassiske kunstværker havde en dybtgående indflydelse på renæssancens kunstnere, og deres muskuløse anatomi og psykologiske intensitet påvirkede stærkt Michelangelos og Raphaels værker. Ledsaget af en ekspert i kunsthistorie vil du lære alt om disse antikke mesterværker og få en større forståelse for græsk og romersk kunst. Gå gennem det berømte galleri med kort, beundr fyrretræsholmen og besøg Belvedere-holmen. Selv om det er umuligt at se hele Vatikanets enorme samling på et par timer, vil du på denne rundvisning se en række højdepunkter, som du ikke må gå glip af. Når du forlader det Sixtinske Kapel, kan du gå direkte ind i Peterskirken uden at skulle stå i kø. Basilikaen er gennem århundreder blevet beriget af utallige kunstnere og arkitekter. Under din rundvisning i Peterskirken vil din guide fortælle dig basilikaens fascinerende historie og sætte den ind i den kristne histories kontekst, fra dens oprindelse som gravplads til dens nuværende pragt og internationale betydning.

Rom: Tidlig morgentur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Rom: Tidlig morgentur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Kom væk fra menneskemængderne, og se historiske mesterværker helt tæt på på denne guidede tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Se de fantastiske Raphael Rooms, beundr kunstværkerne i Det Sixtinske Kapel, og besøg de imponerende Vatikanmuseer med en guide. Gå ind i Vatikanmuseerne, lige når de åbner for dagen, og få en komplet guidet rundvisning i dette fantastiske rum. Nyd mesterværkerne uden de travle menneskemængder, mens du følger din guide gennem Belvedere-gården, kortgalleriet, de fire Raphael-rum og meget mere. Lær af din guide, hvor Raphael arbejdede Leonardo da Vincis og Michelangelos ansigter ind i sine freskoer. Tag derefter til Det Sixtinske Kapel. Ankom, lige når dørene først åbnes for grupper, og besøg det på det mest fredelige tidspunkt af dagen. Få en komplet gennemgang af Michelangelos fresker, inklusive et detaljeret handout, af din guide, før du går ind. Afslut din tur med at gå til Peterskirken via en særlig hemmelig passage, uden om de lange køer udenfor. Slut morgenen af med en komplet rundvisning i dette hellige rum, og se Michelangelos bevægende Pietà, Berninis storslåede altertavle og lær historierne og legenderne bag kunsten.

Rom: Guidet tur til Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel

Rom: Guidet tur til Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel

Kom helt ind under huden på Vatikanet med denne tur til dets museum og det utrolige Sixtinske Kapel. Lad dig imponere af historiens vingesus, mens du besøger disse verdensberømte seværdigheder med din guide. Mød din guide, og gør dig klar til at gå ind i Vatikanmuseet. Udforsk alle de vigtige højdepunkter i gallerierne, inklusive Det Sixtinske Kapel. Tag på en tur med højst 20 personer og radioheadset, så du kan høre guiden tydeligt. Bliv på museet, så længe du vil, efter rundvisningen er slut. Spadser gennem kunstgallerierne, mens du møder mesterværker fra historien. Forundres over synet af Det Sixtinske Kapel, inklusive Michelangelos berømte fresko.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Skip-the-Line-billet

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Skip-the-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med en forhåndsreserveret billet. Oplev en af de mest omfattende kunstsamlinger i verden med mesterværker fra forskellige perioder og kulturer, herunder gamle egyptiske artefakter og renæssancemalerier. Du kan springe køen over og undgå at skulle vente i kø på billetter, så du får mere tid til at udforske de store samlinger. Oplev en række udstillinger med artefakter fra forskellige civilisationer og globale kulturer. Beundre de omfattende kunstværker, der findes overalt på museerne. Gå en tur gennem det vidunderlige Gallery of Maps. Ankom til Det Sixtinske Kapel, som er berømt for sit loft malet af Michelangelo. Se med ærefrygt på freskoerne, der pryder Det Sixtinske Kapel, inklusive det ikoniske "Adams skabelse".

Rom: Tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med basilika

Rom: Tur til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med basilika

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel med vores eksklusive skip-the-line-adgang og ekspertvejledning. Dyk ned i hjertet af kunsthistorien, mens du slentrer gennem Vatikanets gallerier, der er hjemsted for nogle af verdens mest berømte mesterværker. Ledsaget af en kyndig guide kan du udforske de enorme samlinger, herunder højdepunkter som det ærefrygtindgydende galleri med gobeliner, det fortryllende galleri med kort og den fredfyldte Belvedere-gårdhave i Pio Clementino-museet. Forbered dig på at blive hypnotiseret, når du træder ind i det hellige rum i Det Sixtinske Kapel, hvor Michelangelos ikoniske fresker, herunder den betagende "Adams skabelse" og den dybe "Dommedag", pryder væggene og giver en transcendent oplevelse som ingen anden. Tag med os på en berigende og oplysende rejse gennem Vatikanets enestående skatte.

De mest populære seværdigheder i Rom

Oplevelser i Cortile del Belvedere

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Cortile del Belvedere

Vil du se alle oplevelser i Cortile del Belvedere? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cortile del Belvedere

Samlet bedømmelse

4.4
(43.643 anmeldelser)

Vidunderligt, guiden Antonella fra Tours About var super, en af dem der gør det af passion, hun fokuserede på værker som alle var interesserede i. Turen tog længere tid end forventet, men det var det værd. Jeg råder dig kun til ikke at blive presset på tid, hvis du skal bestille andre besøg. I begyndelsen af maj på en lørdag er der for mange mennesker, hvis du er intolerant over for forvirringen skal du vælge en anden periode. Hvis du lider af rygsmerter, er denne 3-timers tur udfordrende, men efterlader et uudsletteligt minde.

Et meget smukt besøg, særligt interessant, dynamisk og afbalanceret; de 3 timer går meget hurtigt, uden at bruge for meget tid på hvert interessepunkt. Min søn på 9 år fulgte uden problemer. Den ubestridelige fordel er museets spring-kø-adgang og direkte adgang indefra til St. Pierre. Mange mennesker, men organisationen kan ikke gøre noget ved det. TAK !

Vores guide Norbert var fantastisk! Fremragende guide, præcis information, fremragende præsenteret, meget sjov til tider, altid venlig. Vi ville gerne have haft Norbert hos os som guide resten af vores besøg i Rom. Et lykketræf for enhver besøgende i Rom.

Fantastisk guide der virkelig brændte for historien og gav levende indblik og sjove anekdoter. Super tur, tak for det!

Det var en fantastik rundvisning med en meget kompetent og humoristisk guide