Tilføj datoer

Coster Diamonds

Coster Diamonds: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: 1, 2, 3 eller 5-dages Go City All-Inclusive-pas

1. Amsterdam: 1, 2, 3 eller 5-dages Go City All-Inclusive-pas

Nyd ubegrænset adgang til Amsterdams hotteste attraktioner med et pass, der gælder i 1, 2, 3 eller 5 dage. Med Go City betaler du intet ved indgangen, men sparer op til 50%* på de bedste attraktioner i Amsterdam. Besøg Moco-museet (Bansky m.m.), oplev verdensberømte samlinger af historisk kunst på Rijksmuseum, besøg Heinekens bryggeri, og beundr byen fra kanalerne med et sightseeing-krydstogt. Vis nemt dit pas på din telefon, og brug den inkluderede Go City-app til at hjælpe dig med at planlægge din rejseplan og foretage reservationer, når det er nødvendigt. Der er noget for enhver smag med over 30 attraktioner og ture. Attraktioner/Aktiviteter inkluderet i dit Amsterdam All-Inclusive Pass: - Heineken Experience (reservationer kræves) - Moco Museum - A'DAM Lookout - Rijksmuseum (reservation påkrævet) - Houseboat Museum - This Is Holland (reservation påkrævet) - Rembrandts Amsterdam Experience - Tour de BonTon - Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reservation påkrævet) - Madame Tussauds Amsterdam - Dungeon i Amsterdam - Kanalrundfart i Amsterdam - Anne Franks liv & rundtur i kvarteret - 1-times pedalbåd - MacBike cykeludlejning - Diamantmuseet i Amsterdam - Amsterdams pibe-museum - House of Bols cocktail-oplevelse - Amsterdams tulipanmuseum - AMAZE Amsterdam - en ny fordybende oplevelse af ID&T - Rembrandthius-oplevelse - Færge til Muiderslot Slot (april til oktober) - Muiderslot Slot - Keukenhof-tur (forår) - Keukenhof skip-the-line indgang og bustransport (sæsonbestemt/reservation påkrævet) - Zaanse Schans-tur (reservation påkrævet) - Tur til Volendam, Edam og vindmøller (kræver reservation) - Tur til Rotterdam, Delft og Haag (reservation påkrævet) - Dagstur til Antwerpen fra Amsterdam - Det nationale søfartsmuseum - RTXP Amsterdam - Amsterdam Light Festival Cruise (1. december - 21. januar | reservation påkrævet) - Hello Amsterdam - introduktionstur (reservation påkrævet) - Selvguidet foodie-tur i Jordaan (reservation påkrævet) *Besparelserne er baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Amsterdam: Royal Diamond-oplevelse

2. Amsterdam: Royal Diamond-oplevelse

Siden vi blev grundlagt i 1840, er kongelige fra hele verden kommet til Amsterdam for at se og beundre vores håndværk. Vi har budt velkommen til besøgende som kejserinde Sisi, vicekongen af Kina, kong Rama V og prins Napoleon. Og nu er det din tur til at besøge os. Med The Royal Experience får du en privat rundvisning og dykker endnu dybere ned i diamanternes verden. En uforglemmelig oplevelse, der tager omkring en time, men varer hele livet. Vores guide vil fortælle dig alt om vores rige arv, der er fyldt med kongelige historier. Lær, hvordan Amsterdam blev Diamanternes By, og gå 'backstage' og besøg et privat værelse i en af vores fire monumentale villaer fra det 19. århundrede. Her vil vi fremvise de tidløse skønheder, vi har skabt, og du vil stifte bekendtskab med en del af vores omfattende diamantsamling. Naturligvis får du også mulighed for at købe diamanter med personlig rådgivning fra vores eksperter. Under den private rundvisning vil du lære, hvordan man analyserer en diamant, og hvorfor nogle diamanter funkler mere end andre. Er du klar til at imponere dine venner med din viden? Book din private tur nu, og bliv en ægte ekspert i diamanter.

Amsterdam: Kongelig forlovelsesoplevelse

3. Amsterdam: Kongelig forlovelsesoplevelse

Skal du snart forloves? Er du på udkig efter en passende ring med en unik diamant? Hvis det er tilfældet, så nyd en oplevelse, der vil blive et uforglemmeligt øjeblik. Aktiviteten er specielt designet til par, der forbereder sig på en forlovelse (eller et jubilæum), og som ønsker at lære mere om diamanter. I får vist alle typer forlovelsesringe, I lærer om de forskellige slibeteknikker, og hvordan en diamant klassificeres. I kan selvfølgelig prøve dem alle. Siden grundlæggelsen i 1840 har håndværkere hos Royal Coster skabt dyrebare diamanter til kongelige over hele verden. De har lavet de smukkeste diamantsmykker. Nu kan du og din elskede opleve på nært hold, hvordan disse tidløse smykker bliver lavet på verdens ældste diamantfabrik. Din guide vil fortælle dig om diamanternes rige historie, og du vil på første hånd være vidne til, hvordan håndværkere sliber og polerer rå sten til funklende diamanter. Mens guldsmedene sørger for, at den diamant, du har valgt, bliver indfattet, og ringen bliver justeret med det samme, kan du nyde et glas champagne. Så hvis du er på udkig efter et unikt frieri eller en overraskelse på din bryllupsdag, er denne tur en fantastisk måde at gøre det på. Det er romantisk, originalt og uforglemmeligt! At købe en forlovelsesring er noget særligt i sig selv. Når du kombinerer det med mere viden og forståelse for diamanter, bliver det en oplevelse for livet.

Tilgængelige aktiviteter

Andre seværdigheder i Coster Diamonds

Vil du se alle oplevelser i Coster Diamonds? Klik her for en fuld oversigt