Tilføj datoer

Coster Diamonds

Coster Diamonds

Coster Diamonds: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: All-inclusive-pas med mere end 40 ting at lave

1. Amsterdam: All-inclusive-pas med mere end 40 ting at lave

Bespar op til 50%* på de bedste attraktioner i Amsterdam med Go City, og betal intet ved indgangen. Dette praktiske 1-, 2-, 3- eller 5-dages pas giver dig direkte adgang til Amsterdams bedste attraktioner, ture og aktiviteter. Besøg Moco Museum (Bansky m.m.), oplev de verdensberømte samlinger af historisk kunst på Rijksmuseum, besøg Heinekens bryggeri, og beundr byen fra kanalerne på et sightseeing-krydstogt. Er du så heldig at være på besøg mellem 21. marts og 12. maj 2024? Go City er det eneste sightseeingpas, der inkluderer transport og adgang til den verdensberømte tulipanfestival Keukenhof. Billetterne kan blive udsolgt, så sørg for at reservere din plads tidligt. Vis nemt dit pas på din telefon, og brug den medfølgende Go City-app til at planlægge din rejseplan og foretage reservationer, når det er nødvendigt. Der er noget for enhver smag med over 35 attraktioner og ture. Attraktioner/aktiviteter inkluderet i dit All-Inclusive Pass til Amsterdam: - Heineken Experience (R) - Moco Museum - A'DAM Lookout - Rijksmuseum (R) - Keukenhof entré plus shuttlebus (21. marts - 12. maj 2024 | (R)) - Houseboat Museum - This Is Holland (R) - Vores hus-oplevelse - Rembrandts Amsterdam-oplevelse - Tour de BonTon - Royal Experience - Royal Coster Diamonds (R) - Madame Tussauds Amsterdam - Fangekælderen i Amsterdam - Amsterdam Light Festival Cruise (1. december - 21. januar | (R)) - Kanalrundfart i Amsterdam - Anne Franks liv & rundvisning i kvarteret - 1-times pedalbåd - MacBike cykeludlejning - Diamantmuseet i Amsterdam - Amsterdams pibe-museum - House of Bols cocktail-oplevelse - Tulipanmuseet i Amsterdam - Boom Chicago - AMAZE Amsterdam - en ny fordybende oplevelse af ID&T - Rembrandthius-oplevelse - Færge til Muiderslot Slot (april til oktober) - Muiderslot Slot - Tur til Zaanse Schans (R) - Tur til Volendam, Edam og vindmøller (R) - Tur til Rotterdam, Delft og Haag (R) - Det Nationale Søfartsmuseum - RTXP Amsterdam - Introduktion til byvandring - Hello Amsterdam (R) - Selvguidet foodie-tur i Jordaan (R) (R) Reservationer påkrævet *Besparelserne er baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Amsterdam: Royal Diamond-oplevelse

2. Amsterdam: Royal Diamond-oplevelse

Siden vi blev grundlagt i 1840, er kongelige fra hele verden kommet til Amsterdam for at se og beundre vores håndværk. Vi har budt velkommen til besøgende som kejserinde Sisi, vicekongen af Kina, kong Rama V og prins Napoleon. Og nu er det din tur til at besøge os. Med The Royal Experience får du en privat rundvisning og dykker endnu dybere ned i diamanternes verden. En uforglemmelig oplevelse, der tager omkring en time, men varer hele livet. Vores guide vil fortælle dig alt om vores rige arv, der er fyldt med kongelige historier. Lær, hvordan Amsterdam blev Diamanternes By, og gå 'backstage' og besøg et privat værelse i en af vores fire monumentale villaer fra det 19. århundrede. Her vil vi fremvise de tidløse skønheder, vi har skabt, og du vil stifte bekendtskab med en del af vores omfattende diamantsamling. Naturligvis får du også mulighed for at købe diamanter med personlig rådgivning fra vores eksperter. Under den private rundvisning vil du lære, hvordan man analyserer en diamant, og hvorfor nogle diamanter funkler mere end andre. Er du klar til at imponere dine venner med din viden? Book din private tur nu, og bliv en ægte ekspert i diamanter.

Amsterdam: Kongelig forlovelsesoplevelse

3. Amsterdam: Kongelig forlovelsesoplevelse

Skal du snart forloves? Er du på udkig efter en passende ring med en unik diamant? Hvis det er tilfældet, så nyd en oplevelse, der vil blive et uforglemmeligt øjeblik. Aktiviteten er specielt designet til par, der forbereder sig på en forlovelse (eller et jubilæum), og som ønsker at lære mere om diamanter. I får vist alle typer forlovelsesringe, I lærer om de forskellige slibeteknikker, og hvordan en diamant klassificeres. I kan selvfølgelig prøve dem alle. Siden grundlæggelsen i 1840 har håndværkere hos Royal Coster skabt dyrebare diamanter til kongelige over hele verden. De har lavet de smukkeste diamantsmykker. Nu kan du og din elskede opleve på nært hold, hvordan disse tidløse smykker bliver lavet på verdens ældste diamantfabrik. Din guide vil fortælle dig om diamanternes rige historie, og du vil på første hånd være vidne til, hvordan håndværkere sliber og polerer rå sten til funklende diamanter. Mens guldsmedene sørger for, at den diamant, du har valgt, bliver indfattet, og ringen bliver justeret med det samme, kan du nyde et glas champagne. Så hvis du er på udkig efter et unikt frieri eller en overraskelse på din bryllupsdag, er denne tur en fantastisk måde at gøre det på. Det er romantisk, originalt og uforglemmeligt! At købe en forlovelsesring er noget særligt i sig selv. Når du kombinerer det med mere viden og forståelse for diamanter, bliver det en oplevelse for livet.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Coster Diamonds

Andre seværdigheder i Coster Diamonds

Vil du se alle oplevelser i Coster Diamonds? Klik her for en fuld oversigt