Curtea de Argeş
Natur og eventyr

Natur og eventyr
13 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Curtea de Argeş

35 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Curtea de Argeş Natur og eventyr

Fra Bukarest: Road trip til Transfagarasan

1. Fra Bukarest: Road trip til Transfagarasan

Din rejse starter tidligt om morgenen i Bukarest, hvorfra du kører nordpå og kommer forbi den tidligere hovedstad i det middelalderlige valakiske fyrstedømme, Curtea de Arges. Kør mod Karpaterne ad Transfagarasan-vejen, og stop for at beundre Vidraru-dæmningen, en af de største i Rumænien, efterfulgt af en mindeværdig tur langs den maleriske Transfagarasan-vej, som Top Gear har udnævnt til verdens bedste vej. Vær klar, da bjørne har det med at slutte sig til vores tur, men kun fra siden af vejen. Vejen er bygget højt oppe i Fagaras-bjergene og strækker sig over 100 km med en betagende udsigt. Du kan gøre stop undervejs for at beundre landskabet, tage billeder og bare nyde den stærke og sunde bjergluft, før du kører tilbage til Bukarest, som du når om aftenen. Vi passerer Capra-vandfaldet og når helt til tops ved Balea-søen, hvor vi kan nyde fritiden og den perfekte udsigt. Vær klar, da bjørne har en tendens til at følge med i vejsiden.

Fra Bukarest: Privat dagstur på Transfagarasan Highway

2. Fra Bukarest: Privat dagstur på Transfagarasan Highway

Er du klar til en rejse gennem skyerne? Så spænd sikkerhedsselen til The Transfagarasan Adventure! Denne tur vil med garanti afhjælpe din frygt for at gå glip af noget og få dig til at føle, at du har truffet det bedste valg på denne feriedag. Fordyb dig i freden og skønheden i Arges-klosteret, en fredfyldt oase midt i naturen, og få et glimt af fæstningen, hvor den historiske figur, der tjente som inspiration for Dracula, levede og var bange. Alt sammen mens du kører gennem svingene og nyder de betagende panoramaer på en af de smukkeste veje i verden. Vi møder måske nogle brune bjørne, men bare rolig, din guide kender dem sikkert allerede og vil hjælpe dig med at blive venner med dem. Gør dig klar til en særlig dag, der blander ro, historie og spændingen ved naturens vidundere.

Transfagarasan Road Trip med Curtea de Arges

3. Transfagarasan Road Trip med Curtea de Arges

Besøg Curtea de Arges-klosteret på denne 12-timers tur. Det blev færdiggjort i 1517 og tjener som nekropol for den rumænske kongefamilie. Fortsæt køreturen på en motorvej, der krydser Karpaterne. Næste punkt på ruten er klippetop-slottet Poenari Castle, der stammer fra det 13. og 14. århundrede. Vlad den impaler tvang mange af sine fjender og politiske modstandere til at arbejde på at udvide slottet. I nærheden af slottet skal du gøre et nyt stop for at se Vidraru-dæmningen: med sine 525 fod er den en af de højeste dæmninger i Europa. Et højdepunkt på turen er en køretur på Transfagarasan Highway. På turens nordligste punkt kan du nyde en kort vandretur i nærheden af Balea-søen.

Dagsudflugt til Transfagarasan

4. Dagsudflugt til Transfagarasan

Kør til Valakiets tidligere hovedstad, Targoviste, og besøg resterne af Vlad den Spidsmandens, bedre kendt som Dracula, hof. Næste stop er i Curtea de Arges, hvor du besøger en af de smukkeste kirker i Rumænien, som også er gravsted for de første rumænske konger. Fra dette hellige sted kører du videre til ruinerne af Poenari-slottet, Draculas befæstning, der har udsigt over Karpaterne. Oplev Transfagarasanvejen, som Ceausescu byggede med hjælp fra hæren. Den byder på en betagende udsigt og fører dig hele vejen op til toppen af bjerget, hvor du kan opleve den forbløffende gletsjersø Balea. Herfra begynder du din lange, men smukke køretur hjemad.

Fra Bukarest: Transfagarasan privat dagstur med guide

5. Fra Bukarest: Transfagarasan privat dagstur med guide

Dette er en afslappende tur fra Bukarest til Argeș-området. Vi henter dig om morgenen og kører halvanden time til den tidligere hovedstad i Valakiet, byen Curtea de Argeș. Her stopper vi for frokost og besøger klosteret, som er et af de smukkeste arkitektoniske monumenter i România. Herefter kører vi til Draculas - Vlad den impalerens - virkelige slot, Poienari-fæstningen, som ligger højt på foden af Karpaterne. Vores professionelle guide vil fortælle dig, hvorfor prins Vlad Impaler er forbundet med den fiktive figur Dracula. . Vores næste stykke vej er også vores destination. Transfagarasanvejen, der blev bygget af Ceausescu med hjælp fra hæren, er betagende og fører os helt op til toppen af bjerget, hvor vi opdager den forbløffende gletsjersø Balea. Herfra begynder vi vores lange, men smukke køretur hjemad.

Transfagarasan Highway - privat dagstur fra Bukarest

6. Transfagarasan Highway - privat dagstur fra Bukarest

Oplev den mest naturskønne højhøjdevej i Rumænien, der af Top Gear er navngivet "den bedste vej i verden" med denne Transfagarasan-dagstur fra Bukarest. Besøg Curtea de Arges-klosteret og se det mægtige Poenari-citadell. Dit første stop vil være i byen ved navn Curtea de Arges, i bunden af Fagaras-bjergene for at se de bemærkelsesværdige ruiner af det wallachiske fyrstehof, den kongelige kirke fra det 13. århundrede samt det berømte Arges-kloster. Gå derefter til foden af Poenari-citadellet, en højborg, der blev berømt takket være Draculas legende. C gå ad de 1480 trapper, der fører op til slottet. Fortsæt til den spektakulære Transfagarasan Highway og oplev den utrolige udsigt og fantastiske natur, som denne asfalterede bjergvej byder på.

Vilde bjørne og Dracula Privat dagstur

7. Vilde bjørne og Dracula Privat dagstur

Oplev de største attraktioner i Rumænien på denne guidede tur. Du vil se kongers hvilested, Curtea de Arges-klosteret, besøge Draculas sande hjem, Poienari-fæstningen, se vilde brune bjørne vente ved vejen og mere. Turen starter med et besøg i Curtea de Arges-klosteret, der findes i Rumæniens tidligere hovedstad, Arges. Du vil se ruinerne af det valachiske fyrstehof, den kongelige kirke fra det 13. århundrede samt det berømte Arges-kloster. Lær alt om dette vigtige historiske monument og dets interessante, men triste historie, fra din guide. Dernæst er en af Rumæniens største attraktioner, Poenari Slot. Dette var Vlad the Impalers originale slot, som inspirerede historien om Dracula. Når du klatrer op ad de 1480 trapper, der fører op til slottet, går du i Draculas trin! Derfra går det videre til Vidraru Dam, som danner Lake Vidraru. Fuldført i 1966 ved Argeș-floden, blev buedæmningen primært bygget til at producere vandkraft. Dæmningens højde er 166 meter, buelængden 305 meter, og den kan opbevare utrolige 465 millioner kubikmeter vand. Nær Vidraru Dam er dagens sidste syn: vilde brune bjørne! Du vil blive overrasket over disse fantastiske dyr, der roligt slapper af ved vejen. Til sidst bliver du kørt tilbage til din bolig, dit sind fyldt med alle de utrolige seværdigheder fra dagen.

Rigtige Draculas fyrstehof og Rigtige Draculas fæstning

8. Rigtige Draculas fyrstehof og Rigtige Draculas fæstning

Glem alt om legender og rejs for at se Vlad the Impalers kongelige hof og hans fæstning i landsbyen Poienari, hvor Vlad plejede at skjule landets guld. Stop for at se Curtea de Arges-klosteret, en ægte skønhed i den kongelige familie, og hvor de rumænske kongers grave er placeret. Se den største dæmning i Rumænien i nærheden, Vidraru Dam, og gør dig klar til at tage billeder. Du rejser i privat bil og har din egen guide, mens du besøger nogle af de mest historiske og interessante steder i området. Rejs til Targoviste-fæstningen, et af de vigtigste middelaldermonumenter i Rumænien med en historie, der går tilbage til det 15. århundrede. Udforsk det tidligere fyrstelige hof, der blev brugt som bolig af nogle af de mest berømte prinser i det sydlige Rumænien, herunder Constantin Brancoveanu og den legendariske Vlad the Impaler, der byggede det emblematiske Chindia Tower. Lær historien om Tragoviste, fra dens lille begyndelse som en fæstning til dens udvidelse til en fyrstelig residens af Vlad Dracul. Gå videre med en gåtur op til Chindia Tower, symbolet på Targovistes fyrstelige hof. Beundre udsigten fra tårnets balkon, især ruinerne af de to fyrstelige paladser, og observer også silhuetten af en kirke dateret tilbage til 1415. Afslut med at gå rundt i det, der er tilbage af paladset, og besøg de to kirker, der stadig overlever i området, den lille Holly Friday Church og Great Princely Church, det eneste monument bygget i det 15. århundrede i det sydlige Rumænien, der stadig er bevaret i sin oprindelige form. Nå den gamle bydel i Curtea de Arges med dens rige og begivenhedsrige historie, og se ruinerne af det valachiske fyrstehof, den kongelige kirke fra det 13. århundrede samt det berømte Arges-kloster. Lær den interessante og triste historie om stederne fra guiden. Nyd at besøge Poenari Castle, et perfekt stop for historieelskere og fans af Dracula. Oplev den perfekte chance for at opdage dyrelivet i Transsylvanien.

Fra Sibiu: privat heldagsudflugt på Transfagarasan Highway

9. Fra Sibiu: privat heldagsudflugt på Transfagarasan Highway

Rejs gennem Rumæniens Fagaras-bjerge via den store Transfagarasan Highway. Lad din chauffør navigere på de snoede veje, mens du nyder udsigten over bjerge, dale og søer fordelt over 150 km. Hold øje med højdepunkter som Balea-søen, Argeș-klosteret og Cozia-klosteret undervejs. Start din rejse med afhentning i Sibiu og kør ind på Transfagarasan Highway, en af Rumæniens højeste pasveje. Vær opmærksom, når din chauffør peger på Balea-søen fra istiden med en dybde på op til 2034 m. Efter nogle tunneller og hårnålesving kan du se den hydroelektriske dæmning med udsigt over Vidraru-søen. Passér forbi det gamle ortodokse kloster Curtea de Arges. Få mere at vide om Arges-områdets betydning som pilgrims- og bedested siden det 16. århundrede og som gravsted for den rumænske kongefamilie. På vejen tilbage kan du se Cozia-klosteret, et af Rumæniens ældste klostre. Oplev historien om dets opførelse af Mircea den Ældre i 1388 og dets nuværende brug som gravsted og hjemsted for middelalderlig kunst.

Bukarest: 15-dages privat rundrejse i Rumænien/Moldova/Transnistrien

10. Bukarest: 15-dages privat rundrejse i Rumænien/Moldova/Transnistrien

Det er den bedste måde at forstå Rumænien og rumænerne på ved at tilbringe 2 nætter på et Guest House i Maramures og derefter køre til Republikken Moldova i 2 nætter (plus Transnistrien) for at se det gamle rumænske område plus Donaudeltaet - Private Tours 15 dage - Complete Romania & Moldova! Samlet varighed: 15 dage Dag 1: Byrundtur i Bukarest 8 timer - Overnatning i Bukarest Rejseplan trin: 5 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 2: 1. Curtea de Arges-klosteret 2. Poienari Slot 3. Transfagarasan Highway - Overnatning i Sibiu Rejseplan trin: 4 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 3: 1. Corvin Castle 2. Densus-kirken 3. Sarmisegetusa Regia - Overnatning i Sibiu Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 4: 1. Brasov City Tour (Sort Kirke) 2. Bran Castle / Draculas slot 3. Peles Slot - Overnatning i Brasov Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 5: 1. Viscri Village 2. Rupea-fæstningen 3. Sighisoara City Tour - Overnatning i Sighisoara Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 6: 1. Turda saltmine 2. Cluj Napoca byrundtur (botanisk have) 3. Surdesti trækirke - Overnatning i Sighetul Marmatiei Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 7: 1. Udforsk Maramures hele dagen (lokalt marked) 2. Merry Cemetery 3. Sighet Memorial Museum - Overnatning i Sighetul Marmatiei Rejseplan trin: 2 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 8: 1. Barsana-klosteret 2. Borgo Pass Road 3. Ciocanesti landsby - Overnatning i Gura Humorului Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 9: 1. Voronet-klosteret 2. Humor-klosteret 3. Sucevita-klosteret 4. Moldovita-klosteret - Overnatning i Gura Humorului Rejseplan trin: 4 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 10: 1. Kørsel til Chisinau (Republikken Moldova) 2. Nicolae Popa Museum 3. Frokost i Iasi - Overnatning i Chisinau Rejseplan trin: 2 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 11: Besøg i Tiraspol (Transnistrien) - Overnatning i Chisinau (Republikken Moldova) Rejseplan trin: 2 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 12: Byrundtur i Chisinau med Cricova Wine Cellar & Milestii Mici - Overnatning i Chisinau (Republikken Moldova) Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 13: 1. Start kørsel gennem Republikken Moldavien til Donaudeltaet 2. Kryds Donau ved Braila - Overnatning i Tulcea Rejseplan trin: 1 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 14: Donau Delta Tour - vi udforsker med båd den smukke natur i Donau Deltaet - Overnatning i Tulcea Rejseplan trin: 1 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet Dag 15: 1. Constanta gamle bydel 2. Carol I-moskeen 2. Mamaia-stranden - Tilbage til Bukarest (turens afslutning) Rejseplan trin: 3 Måltider ikke inkluderet Indkvartering ikke inkluderet

Intense oplevelser

Curtea de Argeş

Curtea de Argeş

Ofte stillede spørgsmål om Curtea de Argeş Natur og eventyr

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Curtea de Argeş end Natur og eventyr?

Disse andre ting at gøre i Curtea de Argeş må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Curtea de Argeş

Vil du se alle oplevelser i Curtea de Argeş? Klik her for en fuld oversigt