Vores mest anbefalede ting at gøre i Dalat

Dalat: Naturlig landskabstur på en hel dag

1. Dalat: Naturlig landskabstur på en hel dag

Tag med os, og lad os give dig de bedste oplevelser hidtil i Da Lat med sjove og eventyrlige dage. Rejseplan Dette er en typisk rejseplan for dette produkt Stop ved: Da Lat, Da Lat, Lam Dong-provinsen 1. Pongour-vandfaldet 2. Elefant vandfald. 3. Thai Duong Bee Garden (nyd biernes produkter og lær om biavl) 4. Nyd original væselkaffe på Me Linh kaffebar (gebyr ikke inkluderet i pakken - betalt service) 5. Fordyb dig i boghvede-, kosmos- og solsikkefelter. (sæsonbestemt) 6. Linh An Pagoda - Vietnams største Guanyin Bodhisattva-billede. 7. Cricket farm. Fra 8:00 til 16:00 (Varighed: 8 timer)

Da Lat og silkelandsby: Nem heldagstur på motorcykel

2. Da Lat og silkelandsby: Nem heldagstur på motorcykel

Tag ud om morgenen bag på en motorcykel for at besøge dragepagoden, og tag derefter videre til lat-minoritetens landsby for en snak med landsbyens leder og en slurk af hans dåsevin. Denne type vin er en specialitet blandt de minoritetsgrupper, der bor i højlandet. På denne heldagstur fortsætter du med at udforske naturen ved et besøg på en gård der producerer grønsager, et drivhus med blomster, en kaffeplantage og en silkelandsby. Se processen for fremstilling af silke, fra omsorgen for silkeormene til fabrikken. Du kan også se en morbærplantage og elefantvandfaldet. Når du vender tilbage til Da Lat viser din guide dig en af byens mest usædvanlige attraktioner, en bygning kendt som tossehuset på grund af dens arkitektoniske stil. Du får tid til at nyde vietnamesisk kaffe på en lokal café og også til at se, hvordan de lokale fremstiller risvin.

Dalat til Cat Tien National Park, afsætning Ho Chi Minh

3. Dalat til Cat Tien National Park, afsætning Ho Chi Minh

Rejseplan for turen Dag 1: Dalat by - Cat Tien nationalpark Det er morgen: Vores erfarne chauffør og guide henter dig på dit hotel, klar til at kickstarte denne spændende rejse ud i naturen. Undervejs gør vi vores første stop ved det storslåede Pongour-vandfald, der er kendt for sin storhed som det største vandfald i Da Lat. Vær vidne til de betagende vulkanske klipper, det brusende hvide vand og de grønne skove, der omgiver dette naturvidunder. Gå ikke glip af chancen for at besøge en nærliggende kaffeplantage og opdage hemmelighederne ved kaffeproduktion, en globalt værdsat drik. Eftermiddag: Forbered dig på en spændende flodkrydsning, når vi hopper om bord på en båd for at krydse Dong Nai-floden og ankomme til porten til Cat Tien National Park. Dette naturskønne flodkrydstogt sætter scenen for en utrolig vildmarksoplevelse. Inde i parken begiver vi os ud på en 5 km lang vandretur ad en økologisk mangfoldig sti, der omfavnes af det frodige skovdække. Stien er prydet med sjældne og majestætiske træer som Lagerstroemia Ovalfolia (Bang Lang), Tetrameles nudiflora (Tung), Cycas tumphii (Thien Tue), Ancistrolandus Tectorius (Trung Quan) og Afzelia cyclocarpa (Go). Vores kyndige guide vil dele en fængslende indsigt i disse unikke arter. Når eftermiddagen går på hæld, vender vi tilbage til hjertet af nationalparken, hvor en lækker middag venter. 19:00: Spænd sikkerhedsselen, når vi hopper ombord på en robust jeep og begiver os ud på en uforglemmelig natsafari i Ta Lai-bufferzonen. Dette spændende eventyr giver en sjælden mulighed for at opleve det fascinerende natlige dyreliv, der trives i naturreservatet. Vær på vagt, for du kan støde på en række fascinerende væsner undervejs. Du kan være sikker på, at vores ekspertguider prioriterer din sikkerhed og vil give dig spændende information om det bemærkelsesværdige dyreliv, der lever i Cat Tien National Park. Slap af og slap af i de komfortable bungalows, der ligger i hjertet af denne fortryllende vildmark. Dag 2: Krokodillesøen og aflevering i Ho Chi Minh City Om morgenen hopper vi på en jeep, der kører os dybere ind i parken, til vi når et vejkryds, hvor vi drejer fra hovedruten og vandrer 10 km til Crocodile Lake Station. Mens vi vandrer gennem den gamle, uberørte skov, får du mulighed for at stoppe op og indfange skønheden i de tusind år gamle træer. Slap af ved udsigtstårnet ved søen, hvor vi kan være heldige at se gaurer, grønne påfugle, bronzevingede jacanaer, små adjudanter, purpurhejrer, rød-sorte og båndede brednæb, orangebrystede trogoner og bleghovedede spætter. Bagefter vender vi tilbage til centret for at tjekke ud. Om eftermiddagen arrangerer vi transport, så du kan fortsætte din rejse til Ho Chi Minh City. Vi kører dig til 20 High Way (hvis du vælger at køre på motorcykel), hvor du stiger om bord på en bus. Du kan være sikker på, at vi har taget os af alle detaljerne, inklusive booking af dine busbilletter og organisering af praktiske afhentnings- og afleveringssteder.

Da Lat: Dagstur til Da Lat-områdets højdepunkter

4. Da Lat: Dagstur til Da Lat-områdets højdepunkter

Tag med os, og lad os give dig de bedste oplevelser hidtil i Da Lat med sjove og eventyrlige dage. Rejseplan Dette er en typisk rejseplan for dette produkt Stop ved: Da Lat, Da Lat, Lam Dong-provinsen 1. Erobring af Lang Biang Moutain-toppen. 2. Robin Hill - svævebane. 3. Truc Lam Zen-klosteret - Tuyen Lam-søen 4. Datanla-vandfaldet (spiller Asiens længste kælkebane med en længde på 2400 m). 5. Besøg en af de mest unikke bygninger i Da Lat - Hang Nga Villa, også kendt som The Crazy House, med et eksotisk design 6. Udforsk højteknologisk jordbærfarm Fra 8:00 til 16:00 (varighed: 8 timer)

Ekstrem Dalat-klatring

5. Ekstrem Dalat-klatring

Dette er den mest populære tur for udlændinge i Dalat. Aktiviteten omfatter rappelling, svømning, trekking, vandglidning og spring i vandet. Der er tre abseils: En tør klippe (18 meter) og to våde klipper: Det største vandfald på 25 meter (du kan gøre det to gange) og vaskemaskinen. 100 m zipline-udfordring eller 18 m tør klippe. To klippeudspring (7 og 9 meter). To naturlige vandrutsjebaner. 9 kilometer trekking. Svømning i fritiden. Vi laver kun små grupper, maks. 5 personer, så du kan få mindre tid til at vente og mere tid til canyoning.

Da Lat og Mui Ne: Motorcykeltur mellem de to byer

6. Da Lat og Mui Ne: Motorcykeltur mellem de to byer

Dag 1: Da Lat - Di Linh (08.30 - 16.30) Hvad du får at se: Vi kører på en vej på landet og besøger Datala-vandfaldet, hvor du får chancen for at køre i rutsjebane. Kombinationen mellem bjerge, en paradissø og Truc Lam-meditationscentret gør området til det smukkeste i hele Vietnam. Herefter kører I gennem en bondegård og ser folk arbejde med grøntsager og jordbær. I besøger en silkelandsby, hvor du ser alle processerne i silkefremstilling fra morbærplantation til silkeorme, fremstilling af bambuskurve, silkeormehold og silkefabrikken. Du besøger også Elefantvandfaldene. Du besøger K'ho Chil-minoritetslandsbyen og taler med landsbyens leder for at forstå mere om deres historie og kulturer. Hvor man kan bo: Hotel Nhat Minh 1* Dag 2: Di Linh - Cat Tien Nationalpark (8:00 - 16:00) Hvad skal man se: Tidligt om morgenen kan du tage et besøg på en teplantage, ankomme til Bao Loc-provinsen, tage tid til at besøge det smukke Dambri-vandfald (90 meter), fortsæt med at køre på Highway 20, hvor du kan besøge Suoi Tien med spektakulær udsigt over bjergområdet. Tag derefter igennem junglen til nationalparken, og slap af om eftermiddagen... kl. 20.00 vil der være en arrangeret ekspedition af at se vilde dyr, mens du rejser med Jeep gennem junglen i en time om aftenen. Hvor man kan bo: Standard hotel i parken Dag 3: Cat Tien Nationalpark - Mui Ne (8:00 - 16:30) Hvad I ser: En let 24-kilometers tur fører dig gennem et bjergrigt område med plantager ved vejkanten og haver med sort peber, gummitræer og grøn kaffe. Herefter rejser I på hovedlandevejen i 50 kilometer til vandkraftstationen Da Mi. I kører på en vej væk fra de store veje med spektakulær udsigt over det bjergrige område, små bondegårde, floder, en panoramaudsigt over en af regionens største søer, små byer og en venlig lokalbefolkning. Derefter rejser du langs en meget gammel men smuk landevej med mange minoritetslandsbyer og mulighed for at tage billeder. Du vil nyde frisk dragefrugt i en dragefrugtplantage. I ankommer til den meget smukke kyst ved Mui Ne-stranden om eftermiddagen, hvor I bare kan slappe af og svømme.

Fra Dalat: Privat tur til landskabet og vandfald

7. Fra Dalat: Privat tur til landskabet og vandfald

Nyd en dagstur til Vietnams storslåede landskab nær Dalat med en guide og chauffør. Vælg mellem en motorcykel eller bil til din dagstur. Nyd udsigten, når du forlader Dalats ydre grænser med smukke landskaber bestående af fyrreskove, flora og grøntsagsfarme, som ledsager dig til det første stop. Første stop er Elephant Waterfall, et af de største og mest fantastiske i provinsen. Tag endda et kig ind i en af de skjulte huler og stå bag vandfaldet. Gå derefter videre til det buddhistiske tempel, der ligger ved siden af vandfaldet med mindeværdige kæmpe Lady Buddha- og Happy Buddha-statuer. Det næste er et besøg i en lokal landsby, der har specialiseret sig i håndværksmæssige aktiviteter såsom fremstilling af risvin og tilberedning af kaffe. Se aktiviteterne på stedet med demonstrationer af, hvordan kaffebønnerne er, processen med at tilberede vietnamesisk kaffe og nyd din egen kop kaffe lige der i kaffeplantagen. Et par sidste stop i naturen, inden I kører tilbage til Dalat - Pongour-vandfaldet, et af de smukkeste i Vietnam, og Paradise Lake. Og lige når du troede, at du ikke kunne få plads til mere, så tag til "Chicken Village" - en lokal landsby med den største kyllingeskulptur i Vietnam, der er 4,5 meter høj. Læn dig tilbage og slap af med en transport tilbage til din indkvartering i Dalat sidst på eftermiddagen efter din sjove dag.

Dalat: Guidet landskabsløjfe motorcykel dagstur

8. Dalat: Guidet landskabsløjfe motorcykel dagstur

Oplev dit livs spænding og oplev den fascinerende skønhed af Vietnams landskab på en episk guidet motorcykeltur. Når du begiver dig ud på dette eventyr, er selve rejsen lige så bemærkelsesværdig som de destinationer, du vil besøge. Kør gennem maleriske fyrreskove og frodige grøntsagsfarme, mens den pulserende flora omgiver dig og skaber en idyllisk baggrund for dit eventyr. Dit første stop bliver det betagende Elephant Falls, et af de største og mest imponerende vandfald i regionen. Indtag det majestætiske landskab, og vov dig endda ind i en af de hemmelige huler eller stå bag det tordnende vandfald for at få en uforglemmelig oplevelse. Besøg dernæst det tilstødende buddhistiske tempel og bliv betaget af den tårnhøje Lady Buddha, den højeste statue af sin art i Vietnam, og den uforglemmelige kæmpe Buddha of Happiness. Få et indblik i den lokale livsstil, når du besøger en nærliggende landsby, der har specialiseret sig i traditionelt håndværk som fremstilling af risvin og produktion af Weasel-kaffe, silkefabrik, svampefarm. Vær vidne til processen på første hånd, og nyd en kop autentisk vietnamesisk kaffe direkte fra plantagen. Eventyret fortsætter med stop ved Pongour-vandfaldet, der i vid udstrækning anses for at være et af de mest fantastiske vandfald i hele Vietnam, og den fredfyldte Paradise Lake. Men det er ikke det hele! Du skal også besøge den unikke "Chicken Village", der er hjemsted for den største kyllingeskulptur i Vietnam, som er imponerende høj med sine 4,5 meter. Når dagen nærmer sig sin afslutning, kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du bliver kørt tilbage til din indkvartering i Da Lat, mens du nyder de uforglemmelige minder og oplevelser fra en dag fyldt med eventyr og vidundere.

Da Lat: Solopgangstur, Cau Dat Green Tea Hill og Chika Farm

9. Da Lat: Solopgangstur, Cau Dat Green Tea Hill og Chika Farm

Tag med os, og lad os give dig de bedste oplevelser hidtil i Da Lat med sjove og eventyrlige dage. Rejseplan Dette er en typisk rejseplan for dette produkt Stop ved: Da Lat, Da Lat, Lam Dong-provinsen 1. Fang solopgangen, og nyd et storslået tæppe af skyer, der glimter i morgensolen 2. Besøg Cau Dat Green Tea Hill og vindmøllerne på bakken 3. Persimmon Garden Local 4. Højteknologisk jordbærfarm 5. Chika farm - Fåremarken i Da Lat (Dolly-får, kashmirgeder, alpakaer,...) Fra kl. 4:00 til 11:00 ( Varighed: 6 timer )

Fra Dalat: Dagstur Canyoning Eventyr med Picnic

10. Fra Dalat: Dagstur Canyoning Eventyr med Picnic

Tag på en eventyrlig dag med en heldagsoplevelse i canyoning nær Dalat i Vietnam. Gå gennem junglen, mød vandfald, sejl dig ned og meget mere. Start din oplevelse med en afhentning fra din indkvartering i Dalat. Ankom til Datanla, og få en hurtig træning med dine professionelt uddannede guider, inden du begiver dig ud på dit eventyr. Deltag i en adrenalinfyldt junglevandring, abseiling ned ad vandfald, svømning og frit spring. Det er ikke nødvendigt med tidligere erfaring for at deltage - du er i sikre hænder med vores erfarne guider og professionelle udstyr. Udforsk et område, der normalt er forbudt for turister, og som kun kan nås ved at klatre gennem en canyoning. Det har været en populær aktivitet i Dalat siden 1990, og du er sikker på at se det bedste af Vietnams natur. Det bedste af det hele er, at du kan nyde en picnicfrokost omgivet af nogle af Vietnams smukkeste naturseværdigheder. Afslut dagen med en hjemtransport tilbage til din indkvartering i Dalat.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Dalat

Alle aktiviteter

63 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 4

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Dalat

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Dalat

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Dalat?

Topattraktionerne, der skal opleves i Dalat:

Andre seværdigheder i Dalat

Vil du se alle oplevelser i Dalat? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dalat

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 138 anmeldelser

Min kæreste og jeg, havde en helt igennem fantastisk dag! Med Mr. Lee og mr. Hoang som de bedste guides man kunne ønske sig. Kæmpe anbefaling!