Tilføj datoer
Ting at gøre

Dallas

Andre seværdigheder i Dallas

Vil du se alle oplevelser i Dallas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dallas

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 420 anmeldelser

Varevognen var utrolig ren, og vores rejseguide bar en maske og havde håndrensemiddel, som han brugte og tilbød ofte. Selv besluttede jeg 22-årig søn og min 16-årige søn at tage på denne tur baseret på anmeldelserne, og jeg kan ikke formidle, hvor fantastisk det virkelig er !!!!! Det er næsten umuligt at finde noget, som vi alle tre nyder, og de sagde, at de ville elske at gøre det igen !!!! Turistguiden Mr. Johnny gjorde hele oplevelsen ægte, interaktiv og yderst lærerig !!!! Virkelig en af de bedste ture, jeg har været på i verden!

Fremragende tur! Værd at bruge tid og penge. Orlando var ret vidende og delte let sådan med os. Kan lide, hvordan han indarbejdede musik i sine emner. Nød hans viden såvel som hans visdom! Hentede meget af sine forklaringer; at have gennemlevet denne tid i historien var i stand til at dele min førstehåndsoplevelse med ham og anvende det, han delte, på det, jeg huskede. Fantastisk historie lektion for alle aldre!

Vores tur var lidt anderledes, end vi forventede, da museet blev lukket mandag. Vi er meget glade for, at vi tog turen, da det at gå til værelseshuset, hvor Lee Harvey Oswald aka Mr. Lee boede, var meget interessant. At møde ejeren, der kendte ham, da hun var en ung pige, var en enorm bonus!