Vores mest anbefalede ting at gøre i Dallas

Dallas: Cowboys AT&T Stadium Tour med transport

1. Dallas: Cowboys AT&T Stadium Tour med transport

Nyd en rundvisning på Dallas Cowboys' nye fodboldstadion, hvor en AT&T Stadium-guide vil vise dig rundt på Dallas Cowboys' nye fodboldstadion, der er meget stort. Du får en rundvisning på det store stadion, radioboksen, presselogen, de private suiter, Cotton Bowl-kontorerne, Dr. Pepper Star Bar og Ford Motor Company Fountain. Få mulighed for at stå på banen og kaste en bold. Derefter kan du, ligesom spillerne gør efter en kamp, gå til omklædningsrummet, interviewrummet efter kampen og endda se Dallas Cowboys' cheerleaders omklædningsrum. Nyd en fantastisk 3 timers rundvisning med live-kommentarer, der får dig til at føle dig som en stjerne.

Dallas: Tur om mordet på JFK og besøg på Sixth Floor Museum

2. Dallas: Tur om mordet på JFK og besøg på Sixth Floor Museum

Udforsk historien og de mange konspirationsteorier omkring det tragiske mord på tidligere præsident John F. Kennedy. Rejs til Dealey Plaza, og se ud over Grassy Knoll, hvor mordet fandt sted. Turen inkluderer museumsbilletter til Sixth Floor Museum, der ligger på Dealey Plaza. Tag derfra til John F. Kennedy Memorial. Mindesmærket er omgivet af skyhøje betonvægge, der synes at svæve, hvilket fanger følelsen af det tab, som hele verden mærkede efter mordet på Kennedy. Slut turen med et besøg i Lee Harvey Oswalds hjem. Hør om konspirationsteorierne der involverer Oswald før du bliver sat af i downtown Dallas.

Dallas: 1 eller 2 timers rundtur med en Electric Cruiser i det fri i 1 eller 2 timer

3. Dallas: 1 eller 2 timers rundtur med en Electric Cruiser i det fri i 1 eller 2 timer

Nyd en miljøvenlig alternativ sightseeingtur, og oplev Dallas i selskab med en autoriseret guide på denne cruiser-tur. Besøg West End og Dealey Plaza National Historic Landmark-distrikterne. Start din tur med et besøg på Pioneer Plaza, hvor du kan se en skulptur af Shawnee Cattle Drive, verdens største bronzeskulptur af sin art, til minde om 1800-tallets kvægture, der fandt sted langs Shawnee Trail. Næst skal du tage til Dealey Plaza National Historic Landmark District. Her kan du lære om mordet på præsident Kennedy og de andre historiske begivenheder, der fandt sted her. Fortsæt med et stop ved Giant Eyeball, en 30 fod høj, uhyggeligt realistisk kopi af en menneskelig have, for at få en unik fotomulighed. Hold et hurtigt stop uden for Dallas City Hall og beundr bygningens unikke arkitektur, inden du afslutter din rundvisning.

Fort Worth: 4-timers velkomsttur med en lille gruppe

4. Fort Worth: 4-timers velkomsttur med en lille gruppe

Tag af sted på den 4-timers tur fra JFK-mindesmærket sammen med en lille gruppe og en historiker-guide. Tag tilbage i tiden, hvor cowboys engang tog sit et hvil ved Fort Worths Hell's Half Acre. Få et glimt af denne oplevelse, når du besøger Cattle Drive-besøgscenteret. Tilbring 1,5 time ved Stockyard Station, hvor der er butikker, restauranter, ridning, et vintage- damplokomotiv m.m. Se den berømte Horse and Mule Barn, som er blevet forvandlet til Texas Cowboy Hall of Fame. Oplev Cowtown Colosseum, der blev bygget i 1908 og husede det første indendørs rodeo, og 10 år senere verdens eneste kvægdrev. Der skal ikke meget til, for at du bliver imponeret over denne historiske oplevelse. Kom tilbage til mødestedetet ved turens slutning.

Dallas: JFK-mordet Tour

5. Dallas: JFK-mordet Tour

Begynd turen på Founders Plaza ved den gamle træhytte (Old Wooded Cabin). Lær om byens oprindelse, Dallas, og hvordan den blev det 5. største storbyområde i USA. Gå derefter til JFK Memorial, en dyster hvid kenotaf, der afspejler den tomhed og fortvivlelse, som amerikanerne følte, da de hørte nyheden. Oplev den ufortalte historie om Jackie Kennedys enorme lidelser efter at have været vidne til sin mands tragiske død. Fortsæt til Dealey Plaza, hvor du trin for trin vil lære, hvordan den tragiske dag forløb. Få mere at vide om attentatmanden Lee Harvey Oswalds liv. Afgør selv, om han handlede alene, eller om han var en del af en større sammensværgelse for at myrde USA's 35. præsident. Stå på det sted, hvor Abraham Zapruder optog de berømte optagelser af mordet, og se hvor "X" markerer det sted på vejen, hvor kuglen slog sit fatale slag. Afslut turen på Grassy Knoll, hvor nogle vidner sagde, at de hørte endnu et skud og så en "røgpust" stige op fra bag hegnet. Når vores rundvisning slutter, opfordres du til at besøge The Sixth Floor Museum for at fortsætte rejsen ind i den mørkeste dag i Dallas' historie. Din guide vil hjælpe dig med at købe billetter på dagen.

Dallas CityPASS®: Spar 47% på 4 af de bedste attraktioner

6. Dallas CityPASS®: Spar 47% på 4 af de bedste attraktioner

Se fascinerende videnskabelige og historiske museer, en utrolig udsigt fra Reunion Tower, fantastiske dyr, vigtig historie og meget mere med Dallas CityPASS Dallas CityPASS omfatter adgang til: Perot Museum of Nature and Science - Væk din nysgerrighed, og sæt din hjerne på prøve på Perot Museum! Hvor ellers kan du løbe mod en virtuel T. rex, røre ved en tornado eller kæmpe mod dine venner i en fjernstyret robotarena? Med 11 udstillingshaller, hvor du kan udforske det praktiske, og en avanceret 3D-biograf byder Perot Museum på en hel dag med masser af opdagelser. Gør dig klar til at forbløffe din hjerne. Reunion Tower GeO-Deck - Oplev en betagende 360-graders udsigt over Dallas fra 470 fods højde på den eneste indendørs/udendørs observationsplatform i Dallas, der byder på zoomkameraer i høj opløsning, interaktive touchskærme, teleskoper, fotokameraer og den digitale tidskapsel Reunion Tower Constellation. Plus dit valg af adgang til 2 af følgende attraktioner: Dallas Holocaust and Human Rights Museum - Se en inspirerende indvielse, der underviser i Holocausts historie og arbejder for at "bekæmpe fordomme, had og ligegyldighed". Museets introspektive udstillinger er grupperet i tre hovedgallerierum: Shoah Wing, Human Rights Wing og Pivot to America Wing. Dallas Zoo - Tag på en bysafari i Giants of the Savanna, hvor du kan opleve elefanter, giraffer og andre afrikanske dyr interagere i naturlige græslandsmiljøer. Giv en giraf mad, se en rovdyrdemonstration, og oplev over 2000 fascinerende dyr, der kalder Dallas Zoo deres hjem. George W. Bush Presidential Museum - Få et dybdegående, interaktivt indblik i George W. Bushs præsidentembede. Ud over ekstraordinære særudstillinger omfatter museets højdepunkter A Nation Under Attack, der mindes begivenhederne den 11. september 2001; Life in the White House, et kig ind i 1600 Pennsylvania Avenue; en massiv 360-graders LED-skærm, der viser multimediefilm; og det praktiske Decision Points Theater.

Dallas: Velkommen til Dallas 3-timers Small Group Tour med Van

7. Dallas: Velkommen til Dallas 3-timers Small Group Tour med Van

Din guide vil byde dig velkommen til Texas på denne 3 timers rundvisning i Dallas i en lille gruppe på 3 timer. Besøg historiske steder, og lær historierne om disse berømte vartegn at kende. Tag på en rundtur fra JFK Memorial i en airconditioneret varevogn. Se Founders' Plaza Observation Area, Old Red Museum, John Neely Bryan Cabin og Pioneer Plaza. Tag derefter til Dallas City Hall og Thanks-Giving Square. Udforsk det berømte kvarter Deep Ellum, og beundr de victorianske huse i det historiske Wilson Block-område. Tjek Dallas Arts District og Klyde Warren Park, der ligger i den velhavende by Highland Park. Fortsæt gennem McKinney Avenue-restaurantkvarteret, West End og Dealey Plaza National Historic Landmark District, hvor præsident John F. Kennedy blev myrdet i 1963.

Dallas: VIP guidet rundvisning på Cowboys Stadium og sightseeing i byen

8. Dallas: VIP guidet rundvisning på Cowboys Stadium og sightseeing i byen

Opdag Dallas' fascinerende historie, mens du besøger byens højdepunkter sammen med en ekspertguide. Se Old Red Museum, John Neely Bryan Cabin og stedet, hvor John F. Kennedy blev myrdet, for blot at nævne nogle få. Begynd din tur på Founders Plaza, hvor du besøger Old Red Court House, John Neely Bryan Cabin, JFK-mindepladsen og Pioneer Plaza. Kør forbi Dallas City Hall og Thanks-Giving Square, mens du kører til Deep Ellum, der er kendt for sine gigantiske robotstatuer. Før derfra til Wilson Block, et historisk kvarter i Dallas, der er kendt for Queen Anne-huse i victoriansk stil, mens du begiver dig til Dallas Art District, hvor du kan tage et billede af ikoniske skulpturer. Kør over til Klyde Warren Park, hvor du kan gå under de berømte hvide buer. Gå til Uptown McKinney Avenue, der er kendt som restaurationsdistriktet i Dallas, mens du finder tilbage til Dealey Plaza, hvor den tidligere præsident John F. Kennedy blev myrdet. Når du har udforsket de vigtigste seværdigheder i Dallas, kan du tage på en guidet rundvisning på AT&T Stadium, der er hjemsted for de femdobbelte Superbowl-mestre, Dallas Cowboys. På denne rundvisning vil du blive vist stadions konturer, herunder adgang til deres private suiter, pressebokse for print- og radiomedier, Cotton Bowl-kontorer og Dr. Pepper Star Bar. Derudover vil gæsterne blive præsenteret for det interaktive Ford Motor Company Fountain, et internt springvand med lys og hurtigt skiftende vandstrømme, der giver noget af en forestilling. De vil have eksklusiv adgang ned til stadionets hovedniveau, hvor de kan gå ud på banen. For de glødende fodboldfans kan du kaste rundt med en fodbold og se, hvordan det er at være i hjertet af stadion. Fuldend din adgang til stadion med en rundvisning i Miller Lite Club, besøg Cowboys og Cowboy Cheerleaders' omklædningsrum og endda det rum, hvor interviewene efter kampen afholdes.

Dallas: Downtown E-Scooter Sightseeing og historietur

9. Dallas: Downtown E-Scooter Sightseeing og historietur

Oplev downtown Dallas som en lokal på denne guidede tur med fedtdæk til e-scooter. Udforsk nogle af de ikoniske seværdigheder rundt om i byen, herunder Dealey Plaza, Giant Eyeball, Dallas Farmer's Market og Klyde Warren Park. Mød din guide på Elm Street, stedet for JFK's fatale skyderi, og sæt dig ud for at fordybe dig i byens historie, kultur og charme. Kør gennem Dallas Arts District, det største kunstdistrikt i USA, mens du udforsker seværdigheder som Klyde Warren Park og Dallas Farmer's Market. Fortsæt gennem Deep Ellum, hovedstaden for livemusik i det nordlige Texas, og hjemsted for enestående kunstgallerier og vægmalerier. Se den uhyggeligt realistiske Giant Eyeball og kør gennem Dealey Plaza, det såkaldte "Birthplace of Texas". Afslut med en tur rundt i AT&T Discovery District og se højteknologiske installationer, lokale kunstnere og innovative oplevelser.

Dallas: Southfork Ranch, Dallas-højdepunkter og JFK-tur

10. Dallas: Southfork Ranch, Dallas-højdepunkter og JFK-tur

Vores tur begynder i hjertet af Dallas' centrum. Du vil besøge Dealey Plaza, hvor præsident John F. Kennedy blev myrdet. Lær om dette afgørende øjeblik i historien, og nyd udsigten til den berygtede "Grassy Knoll". Pioneer Plaza: Vores andet stop er Pioneer Plaza, en fantastisk udendørs skulpturpark med bronzestatuer af kvæg, cowboys og pionerer, der er større end livet. Lær om Dallas' vestlige arv, og tag mindeværdige billeder med disse fængslende skulpturer. og meget mere. Derefter tager vi dig med til Ewings verden. Udforsk Southfork Ranch, der er kendt som kulisse for tv-serien "Dallas". Tag nogle samlerobjekter med hjem fra "Ranch Round-Up"-butikken i besøgscentret, hvor du finder et bredt udvalg af ting, der er set i serien og båret af de medvirkende. Nyd et guidet tog fra besøgscentret til Ewing Mansion, som ikke kun giver dig en historie om ejendommen, men også giver dig en chance for at se Texas Longhorns og American Quarter-heste. Selve palæet er det næste stop på turen. Du vil høre interessante fakta om de filmoptagelser, der er lavet der, og få indsigt i karaktererne, mens du ser det "mest berømte hvide hus" og endda J.R. Ewings soveværelse. Efter rundvisningen kan du slentre rundt på ranchen og stoppe ved "Lincolns and Longhorns", hvor du finder Jock Ewings originale Lincoln Continental fra 1978 samt "Dallas"-inspireret tøj og tilbehør.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Dallas

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Dallas

Alle aktiviteter

45 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Dallas

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Dallas

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Dallas med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Dallas?

Andre seværdigheder i Dallas

Vil du se alle oplevelser i Dallas? Klik her for en fuld oversigt