Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Dam-pladsen

Dam-pladsen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: Red Light District Tour på tysk eller engelsk

1. Amsterdam: Red Light District Tour på tysk eller engelsk

Oplev Amsterdams berygtede Red Light District på en sjov tur med en tysk eller engelsk guide. Lær, hvor meget en prostitueret i gennemsnit tjener pr. nat, hvor mange kunder de har pr. vagt, og hvilke seksuelle handlinger der indbringer de største summer. Oplev også historien om coffeeshops i Amsterdam, hvordan den politiske situation omkring dem ser ud, og hvordan coffeeshops i Amsterdam betragtes som både en velsignelse og en forbandelse for byen. Red Light District-tur og højdepunkter

Amsterdam: Kulturel tur i den indre by på tysk eller engelsk

2. Amsterdam: Kulturel tur i den indre by på tysk eller engelsk

Besøg berømte steder i Amsterdams centrum, og få et overblik over byen på denne vandretur dedikeret til kultur og historie. Drag fordel af tips, som enhver eventyrlysten rejsende har brug for at kende, og få det bedste ud af din tur. Find ud af, hvilken mad du skal smage, og hvilke distrikter der kan opdages uafhængigt på cykel. Lyt til din guide, der fortæller dig, hvilke arkitektoniske designs der var populære i fortiden, og få en idé om folket i Amsterdam. Hør historier om, hvordan købmænd, sælgere og fattige levede i middelalderen, hvorfor kunstens verden blomstrede i den gyldne æra, hvordan Anden Verdenskrig har ændret byens indbyggere, og hvordan det føles at leve i den tolerante, multikulturelle by i dag. Start din tur i hjertet af byen på Dam-pladsen, hvor Amsterdam blev grundlagt. Turen fører dig forbi det kongelige palads i Amsterdam, den nye kirke Nieuwe Kerk og forbi det tidligere hovedpostkontor til Torensluis-broen. Se et af byens mindste huse, og lær mere om kolonitiden ved statuen af Multatuli på Torensluis-broen. Spadser forbi romantiske huse ved kanalen og kryds Spui Square for at komme til Amsterdams perle - Begijnhof. Med sin indgang skjult i en smal sidegade venter denne meget specielle hofje på, at du bliver opdaget. På vej tilbage til Dam-pladsen vil du se den flod, som byen skylder sit navn: Amstel. Byrundturen slutter ved det nationale monument, der oprindeligt blev bygget for at mindes ofrene for Anden Verdenskrig, men som nu er et mindesmærke for alle ofre, der mistede livet i en hvilken som helst krig verden over.

Fra Bruxelles: Dagstur til Amsterdam

3. Fra Bruxelles: Dagstur til Amsterdam

Udforsk Amsterdam på en heldagstur fra Bruxelles. Rejs i en komfortabel bus fra et centralt beliggende mødested. Hop ombord på en rummelig bus, og læn dig tilbage og slap af på turen fra Bruxelles til Amsterdam. Når du ankommer, begynder en guidet tur, hvor byens historie afsløres. Find ud af, hvor byen blev grundlagt i det 13. århundrede på Dam-pladsen. Beundr den gotiske arkitektur i Nieuwe Kerk (den nye kirke) og den hollandske barokarkitektur i det kongelige palads. Gå på opdagelse i den ældste del af Amsterdam. Fortsæt til De Waag for at se resterne af den middelalderlige mur. Afslut den guidede tur, og nyd fritiden til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Vend tilbage til mødestedet i Bruxelles med bus.

Amsterdam: Anne Frank Walking Tour inklusiv adgang til huset

4. Amsterdam: Anne Frank Walking Tour inklusiv adgang til huset

Tag på en fordybende og dybt bevægende rejse i en af historiens mest gribende historier på denne Anne Frank Walking Tour. Begynd din tur med at slentre gennem Amsterdams maleriske gader, mens en kyndig guide fortæller om familien Franks liv og de eskalerende farer, de stod over for. Se mindre kendte steder relateret til Holocaust og modstandsbevægelsen i Amsterdam, der illustrerer den bredere kontekst af den jødiske oplevelse under krigen. Afslut turen med at gå ind i Anne Franks Hus, det hemmelige anneks, hvor Anne og hendes familie gemte sig i mere end to år. Inde på museet kan du se den rigtige dagbog sammen med forskellige udstillinger, der bringer Annes historie og den bredere historie om Holocaust til live. Se det bevarede og restaurerede hus i annekset, som giver en dyb fornemmelse af den daglige virkelighed, Anne og hendes familie stod over for. Under hele turen kan du lytte til temaer som tolerance, misbrug af menneskerettigheder og vigtigheden af historisk hukommelse. Hør en virkningsfuld udforskning af en ung piges mod og en varig påmindelse om behovet for empati og forståelse i vores verden. Din udendørs tur vil tage ca. 1 time og 45 minutter at gennemføre, hvorefter der vil være et kort mellemspil. Denne pause giver dig tid til at opdatere dig og få en snack, inden du går ind i Anne Franks Hus. Bemærk venligst, at din guide vil afslutte sin del af turen, før du går ind i huset, da det ikke er tilladt at guide indenfor. Gæsterne bruger typisk omkring en time på at udforske Anne Franks Hus og fordybe sig i den stærke historie, det rummer.

Amsterdam: Rundvisning i Red Light District

5. Amsterdam: Rundvisning i Red Light District

Tiltag denne 2 timers vandretur og få et unikt indblik i Red Light District. Lær om historien om Red Light District, mens du vandrer gennem den historiske gamle bydel i Amsterdam. Udforsk kvarteret og lær om dets historie, kultur og indbyggernes hverdag. Vi starter med at udforske områdets berømte rødt oplyste vinduer og neonskilte og lærer om de juridiske og kulturelle aspekter af denne handel. Besøg nogle af bydelens skjulte perler, herunder historiske bygninger og kulturelle seværdigheder, som ofte går ubemærket hen af besøgende. Under hele turen vil din guide give dig indsigtsfulde oplysninger om bydelen og give dig en dybere forståelse af dette unikke og ofte misforståede kvarter. Mens du slentrer gennem kvarterets smalle gader og stræder, vil din guide fortælle fascinerende historier og anekdoter om kvarterets fortid og nutid, herunder om de seneste kontroverser. Se den ældste bygning i Amsterdam, kanalerne og de smukke gamle huse. Mens du er inde i det røde kvarter, vil din guide gå dig gennem de mange gyder. Vandre langs den smalleste gade i Amsterdam og se den første kaffebar. Til sidst slutter din tur ved Dam-pladsen.

Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

6. Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

Nyd en naturskøn heldagstur med bus i Nordholland, og oplev et charmerende landskab med vindmøller, kanaler, maleriske landsbyer og lokale i traditionelle dragter. Vælg all-in-muligheden for at tilføje et par ekstra ting til din tur, herunder en demonstration af træskofremstilling og en sejltur. Tag af sted fra Amsterdam station til den lille fiskerby Marken, der er kendt for sin bevarelse af den traditionelle hollandske kultur. Tag på en vandretur gennem gader fulde af farverige huse. Hvis du har valgt all-in-muligheden, kan du stoppe ved et skomagerværksted for at se, hvordan træsko fremstilles. Derefter kan du køre til Volendam med bus, hvis du har valgt standardtilbuddet, eller gå om bord på Marken Express, hvis du har valgt all-in-tilbuddet, og tage på en bådtur over den smukke Ijssel-sø. Ved ankomsten til Volendam kan du nyde fri tid til at udforske butikkerne eller prøve en traditionel dragt til et souvenirfoto. Nyd derefter en smagsprøve på en traditionel hollandsk ostefabrik, og lær hvordan ost fremstilles, inden du fortsætter ind i hjertet af Nordholland til Edam. Oplev historien om det tidligere skibsværft og se Grote Kerk, den største kirke i Holland, mens du slentrer rundt i de brostensbelagte gader. Derefter skal du se det sidste stop på din tur, frilandsmuseet Zaanse Schans. Beundre den storslåede samling af historiske vindmøller. Hvis du vælger all-in-billetten, kan du gå ind i en af de fungerende vindmøller og lære mere om dette hollandske ikon for industriel arkitektur. Til sidst kan du beundre de maleriske huse, træskure og naturskønne enge i Nordholland, mens du rejser tilbage til Amsterdam i bus. Hvis du foretrækker en mindre gruppe, kan lide at tage dig god tid og udforske alt det bedste af denne tur, så vælg den guidede tur Charm of Holland. Tilgængelig om fredagen. Turlederen tager en lille gruppe med til alle de ting, der er inkluderet i all-in turen. Charm of Holland omfatter også frokost på en traditionel hollandsk fisketaverne.

Gåtur i Amsterdam for små grupper

7. Gåtur i Amsterdam for små grupper

På denne tur hører du historier, som du ellers aldrig ville komme til at høre. Med en professionel guide kommer du til at opleve historien om denne by, fra dens begyndelse som en mudret landsby ved floden Amstel til hvordan den blev Europas vigtigste handelsby. Fra prostitutionens og stoffernes vilde historie til tragedien om Anne Frank og den nazistiske besættelse. Formålet med denne unikke tur er at give dig den perfekte introduktion til byen. Efter turen får du have al den tid, du ønsker til at udforske byen yderligere med andre rejsefæller. Uanset om du ønsker at besøge et af Amsterdams berømte museer eller tjekke caféer og barer ud i Jordaan-kvarteret, denne tur vil hjælpe dig gennem den ofte forvirrende hollandske hovedstad og hjælpe dig med at få så meget som muligt ud af dit ophold.

Amsterdam: Vandretur med historiske højdepunkter plus smagning

8. Amsterdam: Vandretur med historiske højdepunkter plus smagning

Begynd på Dam-pladsen, opdag Amsterdam med de bedste lokale guider og hør om byen på dit eget sprog. Din ekspertguide vil gøre historien levende med historier og livlige kommentarer på dit valgte sprog, mens du slentrer gennem de smukke gader i middelalderen og guldalderen i Amsterdam på en 2-timers vandretur. Beundre arkitekturen og hør om byens lange historie med handel og handel. Nogle højdepunkter, du vil passere, inkluderer: Det kongelige palads, Den nye kirke, de vigtigste kanaler, broer og sluser, ikoniske pladser, Begijnhof, Mynttårnet, Blomstermarkedet, LGBT-gaden og Amstel-floden. For at fuldføre denne tur vil du også nyde en lokal hollandsk madsmagning!

Amsterdam: Red Light District og lokal pub-tur

9. Amsterdam: Red Light District og lokal pub-tur

Oplev det berygtede Red Light District i Amsterdam med en kyndig guide. Udforsk distriktets smalle gader og lær om nogle af de ældste pubber i byen. Afslut turen med et hvil på en traditionel lokal pub. Mød din guide i det centrale Amsterdam. Få et omfattende overblik over byens historie. Start i den gamle bydel og Amsterdams Chinatown. Her vil din guide fortælle dig om byens historie og om nogle af byens ældste værtshuse. Hør historier og tag et kig indenfor i berømte pubber som t' Aepjen og t' Mandje. Fortsæt til centrum af Red Light District, hvor din guide vil fortælle dig alt om sexarbejde-industrien, peep-shows og historien om Amsterdam Red Light District. Find mange kuriositeter, som den smalleste gade i Amsterdam, berømte kaffebarer, en indendørs prostitutionsgade og mange "smartshops". Hør, hvordan det er at arbejde som prostitueret i Red Light District, og find ud af om liberale love. Gå til Dam-pladsen, hvor turen slutter. På din vej til dette område vil du se nogle af de sidste seværdigheder på turen, såsom Condomerie, Det Kongelige Palads og Dam-pladsen. Afslut turen med et hvil på en traditionel lokal pub.

Amsterdam: Gåtur i Red Light District

10. Amsterdam: Gåtur i Red Light District

Amsterdams Red Light District er unikt: Hvad andre lande skjuler eller forbyder, er lovligt i Holland. Besøg kvarteret, og lær alt om verdens ældste erhverv. Mød din guide, og gå ind i hjertet af Amsterdams Red Light District på en 2-timers vandretur. Guiden vil svare på alle dine spørgsmål og fortælle dig om kvarterets oprindelse og prostitutionens status. Gå langs Warmoesstraat (homogaden) og se Condomerie. Hør alt om PIC (Information Centre on Prostitution), sexmuseet, det erotiske museum, de prostitueredes hytter og de steder, hvor der er live sex og peepshows. Derefter har du 10 minutters fri gåtur, hvor du kan se Oude Kerk-området (den gamle kirke) og hjertet af Red Light District på egen hånd (på grund af en lov er det fra 2020 ikke tilladt at lave guidede ture inde i selve Red Light District, men i udkanten). Derefter kan du gå til Chinatown og det største buddhistiske tempel i Europa med din guide.

Alle aktiviteter

126 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Dam-pladsen

Vil du se alle oplevelser i Dam-pladsen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dam-pladsen

Samlet bedømmelse

4.7
(7.072 anmeldelser)

Dette var en stor oplevelse. Vores guide Marta var meget vidende og omsorgsfuld. Jeg satte pris på, at hun ringede til mig for at sikre mig, at jeg fandt mødestedet, da jeg var lidt forsinket. Hun gav os en masse interessante oplysninger om distriktet og også nyttige råd. Samlet set havde jeg en virkelig sjov tid og nød turen.

Mulina gav os en fantastisk tur! Vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente, men blev positivt overrasket. Turen viser dig præcis, hvad den siger, den vil, så det var en ganske interessant og oplysende oplevelse. Jeg anbefaler alle at tage denne tur, da dette emne er kernen i Amsterdams væsen.

Noah var en fremragende rejseleder. Han var venlig og meget vidende om området og holdt et godt tempo. Jeg lærte meget om kvarterets historie og kultur. Dette var en fantastisk måde at udforske red light district, og jeg vil meget anbefale denne tur til nogen!

Joschka gjorde et godt stykke arbejde. en meget behagelig person. Når vi er tilbage i Amsterdam, vil vi booke flere ture med ham, hvilket han også tilbyder.

Shari var meget sjov, informativ og fortalte interessante steder og information var meget rart Tak