Tilføj datoer

Dam-pladsen

Andre seværdigheder i Dam-pladsen

Vil du se alle oplevelser i Dam-pladsen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dam-pladsen

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 8.477 anmeldelser

Det er meget nemt at bestille en billet online. Og selve turen efterlod de mest vidunderlige indtryk! Audioguiden er inkluderet i billetprisen. I øvrigt var der kun lydguider på russisk i Van Gogh-museet, Rembrandt-husets museum og i Vorherre-kirken på loftet. Så gå HELT bestemt til det kongelige palads i Amsterdam og nyd! Og en ting mere: På trods af at der er et "foto er forbudt"-ikon, tager alle billeder!

Meget interessant besøg (ikke forstået alle navnene, da det er hollandsk mdrrr). Audioguide på fransk og besøg, der kan sammenlignes med en lille skattejagt. Du skrider frem i dit eget tempo og besøger en stor del af slottet. Garderobe ved indgangen også meget værdifuldt at besøge uden hændelser. Eneste negative punkt, lidt dyrt for besøgstidspunktet. Må ikke gøres med små børn.

Jeg havde travlt, og jeg tog ikke lydguiden for at spare tid, men paladset er "en rigtig skønhed". Jeg anbefaler denne tur, der er meget at se og nyde, hvis du kan lide kunstværker, fantastisk arkitektur, elegante omgivelser og har en fornøjelig tid!

Meget flot oplevelse. Det fungerede godt med audio guide, så man selv kan bestemme tempoet. Det var muligt at vælge mellem en voksen eller en børneversion når man skulle høre om de forskellige sale på slottet.

Store unge tryllekunstnere med masser af vid og dygtighed.