Tilføj datoer

Dates Market, Abu Dhabi

Dates Market, Abu Dhabi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

1. Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

Oplev højdepunkterne i Abu Dhabi på denne dagstur fra Dubai. Beundre arkitekturen i Sheikh Zayed Grand Mosque og Emirates Palace. Fordyb dig i lokal kultur i Heritage Village. Bliv afhentet fra komforten af din bolig i Dubai. Stop ved en af de største moskeer i verden, Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre dens indviklede islamiske udskæringer og udsøgte hvide marmorarbejder på en guidet tur. Fortsæt til Yas Island og stop ved Yas Mall, hvor du har mulighed for at sætte dig ned til en lækker frokost. Kør gennem Saadiyat Island-projektet for at se det nyligt afsluttede Louvre-museum og Guggenheim-museet, som stadig bygges. Se lokale markeder og kør forbi skinnende hvide moskeer, Emirates Palace og elegante højhuslejligheder. Stop ved Heritage Village, som skildrer det traditionelle daglige liv i det arabiske samfund forud for opdagelsen af olie. Din rejse slutter med drop-off i Emirates Mall, Dubai Mall, Burjuman-Bur Dubai eller City Centre Deira afhængigt af dine præferencer.

Fra Dubai: Abu Dhabi heldags sightseeing med moské

2. Fra Dubai: Abu Dhabi heldags sightseeing med moské

Med sine naturlige øer, førsteklasses resorts, kulturelle attraktioner og arkitektoniske vidundere byder Abu Dhabi på noget for enhver rejsende. Gør dig klar til at udforske de mest ikoniske attraktioner i Abu Dhabi på en heldags sightseeingtur fra Dubai! Start dagen med at blive hentet på dit hotel i Dubai, og lær om en af verdens rigeste byer, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater, er et sted, der er tæt knyttet til De Forenede Arabiske Emiraters kultur og religion. Du vil se enestående skatte, mens du bevæger dig rundt i de marmorerede haller, såsom Swarovski-lysekroner, mønstrede designs og verdens største håndknyttede tæppe. En køretur langs Abu Dhabi Corniche giver dig en smuk udsigt over Den Arabiske Golf, dens turkisblå vand og skylines. Emirates Palace, et slående, dyrt arkitektonisk vartegn på Abu Dhabi Corniche, tilbyder spisning, ophold og underholdningsmuligheder på ét sted. Den betagende panoramaudsigt over byen, inklusive udsigten til Emirates Palace. Besøg Yas Island, Yas Mall og Ferrari World Exteriror Photoshoot. Du får tid til at nyde frokost (for egen regning) ved moskeen. Efter en hel dag med sjov og sightseeing kan du nyde turen tilbage til dit hotel, hvor vi sætter dig sikkert af.

Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

3. Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

Abu Dhabi City Tour giver dig mulighed for at besøge et udvalg af nøje udvalgte højdepunkter i UAE's dejlige hovedstad og fra dens bemærkelsesværdige bygninger med noget af den mest fantastiske arkitektur, der findes overalt, til glimt af fortiden. Du får mulighed for at smage Abu Dhabis unikke blanding af kultur og fin traditionel kunst og kunsthåndværk på de orientalske markeder og i kunsthåndværkscentret. 1. 4-timers sightseeingtur i Abu Dhabi med en ekspertguide. 2. Se de største attraktioner i Abu Dhabi, og lær om fortiden og fremtiden i UAE's hovedstad. 3. Besøg Sheikh Zayed-moskeen med dens skinnende hvide kupler og minareter. 4. Gå tilbage i tiden i Abu Dhabi Heritage Village med en kopi af en gammel ørkenbosættelse. 5. Gå rundt i beduinteltene, shop i souken, se håndværksdemonstrationer og meget mere. 6. Gå på opdagelse på det travle dadelmarked med stabler af friske dadler og søde sager. 7. Beundre skyskraberne, corniche-haverne og strandene fra en bus med aircondition.

Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

4. Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

Denne pakke tilbyder en særlig kombination af en morgenguidet byrundtur og en ørkensafari om aftenen. Begynd din dag med at udforske den pulserende by Abu Dhabi og afslut den blandt de beroligende udsigter over ørkensandklitter. Slap af mellem aktiviteterne i komforten af din bolig. Morgenen Abu Dhabi byrundtur begynder med et besøg i den guddommelige Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre strukturen og guld, marmor, sten og krystaller, der blev brugt til at designe moskeen. Se, hvordan der som en af de største moskeer i verden kan indkvarteres cirka 40.000 mennesker på samme tid. Bagefter kan du besøge Heritage Village, en rekonstrueret Emirati-landsby, og få et indblik i den traditionelle beduinske livsstil. Kør derefter til Saadiyat Island og Yas Island. Se Yas Marina-kredsløbet, der har været vært for Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix siden 2009. Kør forbi Corniche og beundre den naturskønne skønhed i Det Arabiske Hav. Tag et kort fotostop ved Abu Dhabis ikoniske Emirates Palace. Afslut din morgentur med en spadseretur gennem et daddelmarked. Om eftermiddagen bliver du hentet til din aften i ørkensafari i et 4-hjulsdrevet køretøj. Gå ud for at udforske den arabiske ørken og mærk din adrenalin sus, mens du fosser på de stejle klitter og sandet fejer rundt om køretøjet. Besøg en kamelfarm midt i ørkenen for at mødes og fodre kameler. Tag til en beduinernes ørkenlejr og nyd en varm velkomst med arabisk kaffe og dadler. Test dine balanceevner, mens du går på sandboard. Prøv de andre kulturelle aktiviteter som kamelridning, hennamaling, shisha eller at tage billeder i arabiske kostumer. Få chancen for at tage et billede med en falk. Slap af, mens du nyder en underholdende Tanoura-dans og en betagende mavedansforestilling under den skinnende ørkenhimmel. Forkæl dig selv med en lækker grillmiddag med ubegrænset læskedrikke og shisha-rygning. Når eventyrene og aktiviteterne er afsluttet, vil lejrens lys blive slukket. Læn dig tilbage og se på ørkenen og den stjerneoplyste himmel i et par fredelige øjeblikke, før du går tilbage til din bolig.

Abu Dhabi halvdags byrundtur

5. Abu Dhabi halvdags byrundtur

Deltag i Gray Lines ultimative dagstur til Abu Dhabi og få en ideel introduktion til Emiraternes største by, som tilfældigvis også er De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Abu Dhabi er en ø, og dens navn kan oversættes til: "Gazellernes fader". Vores første stop bliver ved Sheikh Zayed Grand Mosque, en af de største og smukkeste moskeer i verden, der kan rumme et imponerende antal på over 30.000 tilbedere. * 09.00 - Afgang fra mødestedet * 09.30 - Ankomst til Abu Dhabis store moské * 11.30 - Yas Mall-Ferrari fotostop * 12.15 - Besøg på dadelmarkedet * 12.45 - Besøg i kulturarvslandsbyen * 13.10 - Besøg i Marjan-galleriet * 13.35 - Fotostop ved Emirates Place * 14.00 - Abu Dhabi indkøbscenter stop

Fra Dubai: Rundvisning i Abu Dhabis moské, palads og daddelmarked

6. Fra Dubai: Rundvisning i Abu Dhabis moské, palads og daddelmarked

Læg Dubai bag dig, og oplev magien i Abu Dhabi på denne heldagstur. Se den naturlige skønhed, de luksuriøse resorts, de kulturelle steder og den fantastiske arkitektur, mens du bliver kørt rundt. Begynd med at blive hentet på et hotel i Dubai, og lær om byens rigdom, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. I Abu Dhabi står du ansigt til ansigt med Sheikh Zayed Grand Mosque, som er udsmykket med Swarovski-lysekroner og et stort håndknyttet tæppe. Kør langs Abu Dhabi Corniche og nyd den naturskønne udsigt, og stop ved vartegn som Emirates Palace for at tage billeder. Udforsk Heritage Village for at få en smagsprøve på arabisk kultur. Tag billeder i Ferrari World og Yas Mall. Til sidst vender du tilbage til dit hotel i Dubai efter en dag på opdagelse.

Dubai til Abu Dhabi Moske, paladser, kulturarv, heldagstur

7. Dubai til Abu Dhabi Moske, paladser, kulturarv, heldagstur

Nyd en dag med naturlige øer, førsteklasses resorts, kulturelle attraktioner, arkitektoniske vidundere og andre seværdigheder i Abu Dhabi på en heldags sightseeingtur. Start dagen med at blive hentet på dit hotel i Dubai, og lær om en af verdens rigeste byer, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. Stop ved Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater, et sted, der er tæt knyttet til De Forenede Arabiske Emiraters kultur og religion. Se enestående skatte, mens du bevæger dig rundt i de marmorerede haller, såsom Swarovski-lysekroner, mønstrede designs og verdens største håndknyttede tæppe. Kør en tur langs Abu Dhabi Corniche, og se Den Arabiske Golf, dens turkisblå vand og horisonten. Stop derefter uden for Emirates Palace og Etihad Towers, et slående arkitektonisk vartegn på Abu Dhabi Corniche, for at tage billeder. Nyd den betagende panoramaudsigt over byen, inklusive Den Arabiske Golf, fra observationsdækket. Derefter får du tid til at nyde frokosten (for egen regning) ved moskeen nær Corniche. Besøg derefter Heritage Village og få et indblik i arabisk kultur og tradition. Gør derefter et stop ved Ferrari World og Yas Mall for at tage billeder. Efter en dag med sjov og sightseeing kan du nyde turen tilbage til dit hotel i Dubai.

Privat transport: Byrundtur fra Dubai til Abu Dhabi

8. Privat transport: Byrundtur fra Dubai til Abu Dhabi

Udforsk de smukke steder på en heldagstur til Abu Dhabi med Al Weam Transport. Vi har en velkvalificeret og velklædt chauffør med den pæne og rene køretøjsmodel over 2020. Vi har en samling af airconditionerede flåder til rådighed fra 07-sæders til 50-sæders. Her er rejseplanen for en heldags bytur fra Dubai til Abu Dhabi. -> Afhentning: Først henter chaufføren gæsten fra hotellet i et køretøj med aircondition. -> Sheikh Zayed Road: Start rejsen på en Sheikh Zayed Road omgivet af skyskrabere. -> Sheikh Zayed-moskeen: Tag først til Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi, et religiøst sted i Abu Dhabi. Al Weam vil tilbyde abaya til kvinder, så de kan udforske skønheden i denne fantastiske moské. -> Etihad Towers: Derefter vil der være et kort fotostop ved Etihad Towers. -> Emiraternes palads: Senere et fotostop ved det smukke palads med navnet emirate palace. -> Qasr al Watan: Derefter er der et valgfrit besøg i Qasr al Watan, præsidentens sted med ekstra gebyr. -> Marina Mall: Frokostpause i Marina Mall Abu Dhabi. -> Kør forbi Corniche Beach: Kør gennem corniche-stranden i Abu Dhabi - en betagende udsigt, mens du kører gennem stranden. -> Daddelmarked: Det smukke dadelmarked venter på at blive besøgt. arabiske dadler er nødvendige for at smage de lokale dadler fra De Forenede Arabiske Emirater. -> Louvre-museet: Denne attraktion er valgfri, hvis du har tid om eftermiddagen mod et ekstra gebyr. Louvre Museum er et traditionelt kunstmuseum i Abu Dhabi. der ligger i Abu Dhabi. -> Yas Island: Ferrari World er en god forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane. rutsjebane. ligger på Yas Island at besøge. Warner Bros World er et vandland, der ligger på Yas Island, og det er bedre at besøge om sommeren. -> Aflevering: Vi kører tilbage til Dubai og afleverer dig på dit hotel/bolig. Fra denne tur vil du samle smukke minder med familie og venner. Så vent ikke, bare book din rejse og nyd den!

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Emirates Palace

9. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Emirates Palace

Tag på en guidet dagstur fra Dubai til det fascinerende emirat Abu Dhabi. Oplev vidundere som Sheikh Zayed Grand Mosque, gå en tur på Corniche og se de berømte biler i Ferrari World. Start dagen med at blive hentet på dit hotel og kør til Abu Dhabi. Der kan du beundre den betagende Sheikh Zayed Grand Mosque, en fængslende blanding af tradition og modernitet. Lad dig forbløffe af dens indviklede design, storslåede lysekroner og rolige atmosfære, som gør den til et sandt arkitektonisk mesterværk. Fordyb dig i Heritage Village, som er en levende legemliggørelse af Abu Dhabis rige kulturarv. Vær vidne til traditionelt håndværk, vandr gennem den genskabte souk, og dyk ned i emiratets fascinerende historie. Nyd den fantastiske udsigt over byens skyline og de uberørte strande langs Den Arabiske Golf med en naturskøn køretur langs Corniche. Udforsk det mangfoldige udvalg af mesterværker i Ferrari World, og forundres over den karakteristiske arkitektur. Lad dig imponere af verdens største space frame-struktur og det ikoniske Ferrari-logo, der pryder taget.

Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med besøg i Sheikh Zayed-moskeen

10. Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med besøg i Sheikh Zayed-moskeen

Mød chaufføren på dit hotel i Dubai, og sæt dig så ind i en SUV til en naturskøn køretur til Abu Dhabi. Besøg først Sheikh Zayed Grand Mosque for at se den største moské i De Forenede Arabiske Emirater. Forundres over de marmorerede sale, Swarovski-lysekronerne og det største håndknyttede tæppe i verden. Herefter kan du nyde den spektakulære udsigt over Den Arabiske Golf og byens skyline med en køretur langs Abu Dhabi Corniche. Kør til Emirates Palace, et vartegn for byen med et hotel og andre underholdningsfaciliteter. Tag derefter til Yas Island, et populært feriested med mange fritidsfaciliteter. Shop dine yndlingsmærker i Yas Mall, og tag derefter til Ferarri World for at tage nogle billeder udenfor. Til sidst kan du læne dig tilbage og slappe af på en behagelig køretur tilbage til Dubai. Ankom til dit hotel for at afslutte aktiviteten.

51 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Dates Market, Abu Dhabi

Andre seværdigheder i Dates Market, Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Dates Market, Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dates Market, Abu Dhabi

Samlet bedømmelse

4.5
(278 anmeldelser)

Vi blev hentet i en minibus og kørte til et busindsamlingssted, ingen vidste, hvad der foregik, ingen sagde, hvilken bus vi skulle med. Jeg tror ikke engang, de vidste, at vi gik i moskeen, og lauget fortalte os det ikke. noget om moskeen, som var meget skuffende, jeg fik at vide, lange ærmer, ben dækkede og hovedtørklæde, som jeg skulle fortælle, at jeg ikke var kjoler, hvad de ville have, så jeg måtte købe en hel kjole, vi fik kommentarer gennem øretelefonerne, men det gør jeg' Jeg følte, at der var nogen kommunikation, vi besøgte et par steder, som var ok, da vi kom tilbage til Dubai, fik vi at vide på rejseplanen, at vi ville blive taget til et indkøbscenter for at blive afleveret, men nej, vi blev sat af et sted, hvor vi vidste det ikke og måtte finde og betale for en taxa, ikke en fornøjelig dag.

Besøget i moskeen er fantastisk! Jeg blev blæst bagover. Det nytter ikke noget at gå klædt med pynt, alligevel bliver du nødt til at leje tøj for at komme ind på bussen for 25 AEU eller købe det for 80 i mini-indkøbscentret. Desværre kan jeg ikke vurdere resten, fordi min mand blev syg i indkøbscenteret, og vi gik glip af resten af turen, men guiden hentede os til sidst for at vende tilbage til Dubai, hvilket jeg var meget taknemmelig for.

hej jeg fandt udflugten for hurtig med en guide, der sagde tingene uden at gå ind i dem. Ingen stop ved en butik for at få vand, fordi det var meget meget varmt. Han efterlod os ved Abu Dhabi-moskeen, og vi måtte klare os selv, meget skuffede over servicen og guiden.

Der er så meget at lave og så lidt tid til at nyde alle aktiviteterne bedst muligt i betragtning af, at der også er andre grupper og køer overalt... også på toiletterne, til at tage tøjet på til moskeen og tage med billeder. ..

Byen er meget hyggelig, men tiden ved attraktionerne er kort, bortset fra to stop til kommercielle formål, og vi tog ikke til Louvre som planlagt.