Tilføj datoer

Davidwache politistation

  • Guidede ture
  • Andre oplevelser
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 17 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 17

Andre seværdigheder i Davidwache politistation

Vil du se alle oplevelser i Davidwache politistation? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Davidwache politistation

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 18.326 anmeldelser

lille gerningssted, men interessant Hamborg

For os havde turen ikke meget at gøre med "gerningssted". Stadig en interessant Hamborg-tur ... også for Hamborgere. Guiden Bernd gjorde sit job godt og "reddede" turen. Vi gav turen væk: forældrene kunne lide det meget - det er det vigtigste! Kære udbyder, du skal stadig revurdere det annoncerede motto for din tur. Idé: Byg ind noget spændende (gåder?) Og turen kan derefter få mere kriminel scene.

Det var super fantastisk med masser af interessante "kriminelle scener"!

Vi var så heldige! Vidunderligt sommervejr og den mindste gruppe - det kunne virkelig ikke blive mindre. Vores byguide Cordelia tog os ikke kun til mange steder på gerningssteder i HH, men gav os også en historisk baggrund, som vi endnu ikke vidste om Hamborg. Alt i alt var det en travl søndag i hansestaden, som vi ikke snart vil glemme. Og ved næste gerningssted i Hamborg vil vi være meget opmærksomme på landskabet!

Tusind tak for den fantastiske tour, vi havde med Melanie! Fuld med information og detaljer, der fik dig til at ønske dig mere. Det er 100% værd om morgenen at starte denne tur og dagen kl. Konklusionen på fiskemarkedet var meget interessant. Dejlig kaffepause med Franzbrötchen hos rejseguiderne hjemme i Karl-Heinz & Ute