Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Delfi (by)

Vores mest anbefalede ting at gøre i Delfi (by)

Athen: Delphi dagstur med licenseret guidet tur og afhentning

1. Athen: Delphi dagstur med licenseret guidet tur og afhentning

Udforsk de mest berømte seværdigheder i det antikke Grækenland på en heldags guidet tur med mytologi-inspiration, samtidig med nul CO2-fodaftryk. Tænd din fantasi med mytiske fortællinger om Delfi's kultur og historie. Lær om Oraklet, gamle ruiner som amfiteateret og Apollos tempel, og fordyb dig i den lokale historie. Afgang fra Athen og rejse til Delfi, der ligger på udløberen af Parnassus-bjerget. Undervejs kan du beundre det græske landskab og krydse ind i landet for kong Ødipus, en tragisk mytisk helt, hvis skæbne blev bestemt efter at have modtaget en besked fra oraklet fra Delfi. Start med en kaffepause i Livadia. Når du er ankommet til Delfi, kan du besøge teatret og nyde udsigten over de omkringliggende bjerge. Få indblik i de gamle grækeres verden. Besøg Apollontemplet og lær alt om almindelige antikke ritualer. Efter udforskningen af Delfi-stedet kan du opleve historierne bag nogle af antikkens vigtigste artefakter i Delfi-museet. Forundres over den enestående vognmand i bronze, den naxiske sfinx og statuen af Antinoos, som giver et indblik i den antikke græske kultur og historie. Efter en frokostpause kan du besøge Athena Pronaia-helligdommen, som er det mest fotograferede sted i Delfi. Kør tilbage til Athen via den smukke bjergby Arachova, der ligger på Parnassus-bjergenes bakker, hvor turen stopper for en kort fotomulighed.

Fra Athen: Dagstur til Delfi og Arachova

2. Fra Athen: Dagstur til Delfi og Arachova

Bort på en fascinerende rejse til Delphi, et fascinerende UNESCO-verdensarvsområde, på en guidet tur med afrejse fra Athen. Fordyb dig i det antikke Grækenlands mytiske fortællinger og historiske legender, mens du udforsker denne berømte destination. Begynd dit eventyr ved at møde din guide på Halandri Metrostation, et bekvemt og centralt sted. Stig om bord i den komfortable bus, og forbered dig på at blive hypnotiseret af den betagende udsigt over den majestætiske Parnassus-bjergkæde og de slående Fedriades-klipper. Træd ind i hjertet af det antikke Grækenland og oplev det arkæologiske museum i Delfi. Beundr sfinksen fra Naxianerne og statuen af Antinoos blandt andre skatte fra den arkaiske til den romerske æra. Din guide vil give dig fascinerende indsigt og historisk kontekst under hele forløbet. Herefter rejser du til den maleriske landsby Arachova, der ligger i foden af Parnassusbjerget. Slentre gennem de charmerende gader og fordyb dig i den lokale kultur, mens din guide fremhæver de unikke træk ved denne fortryllende destination, inden du kører tilbage til Athen.

Fra Athen: Delphi Heldags V.R. Audio Guidet Tur

3. Fra Athen: Delphi Heldags V.R. Audio Guidet Tur

Nyd en audioguidet rundvisning på det arkæologiske område på 8 sprog. Besøg det arkæologiske museum i Delfi, og udforsk den naturskønne bjerglandsby Arachova. I Delfi kan du genopleve og udforske den antikke verden med vores innovative Virtual Reality-enhed og vores flersprogede kommentarer. Efter morgenmaden går du ombord på bussen med aircondition på et af de vigtigste opsamlingssteder i Athen og kører til Delfi med en naturskøn køretur på tværs af fastlandet. Nyd en audioguidet virtual reality-tur inde i det arkæologiske område, hvor adgangsbilletterne er forudbestilt og betalt for dig, hvis du vælger denne mulighed. Beundr monumenterne fra det gamle Grækenland, og se Omphalos, som de gamle grækere anså for at være verdens centrum. Udforsk det antikke teater, hippodromen, stadionet og Tholos. Derefter besøger du Delphi Archaeological Museum for at fuldende din fordybende oplevelse. Senere har du mulighed for at stoppe ved de maleriske bjerglandsbyer Delphi og Arachova, der er kendt for deres håndlavede håndværk og traditionelle græske arkitektur. Nyd frokosten, en hurtig kop kaffe eller lidt shopping. Bagefter kører minibussen med din chauffør dig tilbage til Athen og sætter dig af et sted i byen.

Fra Athen: Delphis arkæologiske område - guidet heldagstur

4. Fra Athen: Delphis arkæologiske område - guidet heldagstur

Bort på en uforglemmelig dagstur med guide fra Athen til Delfi, den antikke græske verdens navle. Besøg det arkæologiske område og museet i Delphi. Se Apollontemplet, Athena Pronaia-helligdommen og meget mere. Sidst kan du nyde lidt fritid til at udforske en naturskøn landsby. Den morgen på din udflugt møder du din autoriserede rejseleder og afgår i et komfortabelt køretøj med aircondition. Køreturen tager ca. 2,5 timer i hver retning, så læn dig tilbage og nyd det forbipasserende landskab, mens du kører gennem Boeotia-sletten. Undervejs kan du fordybe dig i det antikke Grækenland, mens din guide fortæller historier om den gamle græske mytologi, kong Ødipus, guden Apollon og meget mere. Under en guidet tur gennem det arkæologiske område kan du se nogle af de vigtigste og mest unikke arkæologiske monumenter, såsom Apollon-templet og dets orakel, den athenske Stoa og den polygonale mur. Besøg senere det arkæologiske museum i Delfi (adgangsgebyr betales på stedet), der huser globalt kendte kunstværker som sfinksen fra Naxos, statuen af Antinous, det sifiske skatkammer og Delfis vognmand. Når du har besøgt Delfi, hopper du tilbage på bussen til den flerfarvede landsby Arachova, der er bygget på bjergsiden. Brug fritiden til at arrangere frokost på en traditionel taverna (udgifter ikke inkluderet). Skrid rundt i landsbyens smalle gyder, gå ind i nogle håndværksbutikker for at købe lokale delikatesser, og beundr de håndvævede tæpper. Sidst på eftermiddagen tager du af sted tilbage til Athen på endnu en 2,5 timers kørsel.

Delphi: Billet til arkæologisk område og museum med audioguide

5. Delphi: Billet til arkæologisk område og museum med audioguide

Rejs til kernen af det mytiske og spirituelle antikke Grækenland med denne billet til Delphi Archaeological Site og Delphi Archaeological Museum. Undgå køerne og spar tid til mere sightseeing! Når du ankommer, skal du blot scanne din billet ved billetvalideringsmaskinerne ved indgangen og gå ind for at begynde at udforske stedet og dets ruiner med din egen personlige audioguide (download instruktioner modtaget efter reservation på din voucher). Se Apollons tempel, teatret, stadionet, Athena Pronaia-helligdommen med Tholos, Kastalia-kilden og flere skatkamre. Det arkæologiske museum på stedet indeholder også adskillige betydningsfulde græske artefakter fra udgravningerne i området. Lyt til autoriserede guider og eksperter i historiefortælling, der præsenterer dig for historiske oplysninger og fortæller originale håndplukkede historier, mens du går på opdagelse.

Fra Athen: Delphi og Meteora 2-dages guidet tur

6. Fra Athen: Delphi og Meteora 2-dages guidet tur

På denne 2-dages tur kommer du til den antikke by Delfi og tværs over den naturskønne Thessalien-slette til Kalambaka. Udforsk den maleriske lille by, der ligger ved foden af Meteora, stedet for en af de vigtigste grupper af græsk-ortodokse klostre, og minimer dit miljømæssige fodaftryk med denne gas-emissionsneutrale tur. Udførlig rejseplan Dag 1 Start dagen med en afslappende køretur gennem det smukke græske landskab, hvor du kommer forbi byerne Theben, Levadia og Arachova, før du ankommer til Delfi omkring middagstid. I Delfi har du mulighed for at opleve dette vigtige sted fra den græske mytologi. I oldtiden blev Delfi anset for at være centrum for universet, og det blev bevogtet af en pytondrage, der blev dræbt af Apollo. Se ruinerne af Apollotemplet, som blev bygget i det 4. århundrede f.Kr. og blev ødelagt af kejser Theodosius I i 390 e.Kr. Det var også her, at præstinden Pythia forudsagde fremtiden fra Delfis berømte orakel. Besøg teatret, der havde plads til 5000 tilskuere, hvor der var skuespil, digtoplæsning og festivaler. I det nærliggende stadion blev der hvert 4. år afholdt De Pythiske Lege. Atleter fra hele den græske verden kom for at konkurrere, og legene blev forgængerne for de moderne Olympiske Lege. I slutningen af dagen kører du til Kalambaka, en dejlig by med smukke haver og storslået udsigt over Meteora-klipperne. Overnatning i Kalambaka. Dag 2 Om morgenen tager du til Meteora for at få en rundvisning i de fascinerende klostre på klippetoppen. Bliv forbløffet over klipperne, som har en gennemsnitlig højde på ca. 300 meter, og som først blev beboet i det 9. århundrede af en gruppe eremitmunke, der boede på klippetårnene. I dag er der 6 klostre tilbage ud af de oprindelige 20. Udsigten over hele dalen fra de storslåede klippetårne og freden i omgivelserne gør dette til et unikt sted at besøge. På vej tilbage til Athen vil der være et kort stop ved Leonidas-monumentet, Kongen af Sparta, der døde i 480 f.Kr. under det berømte slag ved Thermopylæ.

Delphi: Billet til arkæologisk område og museum med audiotur

7. Delphi: Billet til arkæologisk område og museum med audiotur

Oplev Delfi i dit eget tempo med en adgangsbillet og en audioguide på din smartphone. Modtag din billet via e-mail, download appen og audioguiden før dit besøg, og rejs tilbage i tiden for at opdage sandheden bag denne verdenskendte mytologiske historie. Ankom til Delfi og kom hurtigt ind på det arkæologiske sted ved at bruge din adgangsbillet. Nyd panoramaudsigten fra toppen af Parnassus-bjerget. Tag dine hovedtelefoner på, indlæs appen på din telefon, og start din audioguide. Udforsk den romerske agora, athenernes skatkammer og Apollon-templet ved hjælp af historiefortællingens kraft. Lær historiske fakta og hør anekdoter fra oldtiden. Nyd en kombination af tekst, lydfortælling og kort. Lyt til audioguiden igen, når du er gået.

Fra Athen: Delfi og Meteora 2-dages tur med hotel

8. Fra Athen: Delfi og Meteora 2-dages tur med hotel

Tag på en 2-dages tur til det arkæologiske område Delphi og de historiske ortodokse klostre bygget på Meteoras klipper. Lær om myterne og historien knyttet til disse steder fra din guide på denne guidede tur fra Athen. Dag 1: Tag afsted fra Athen til det gamle sted for Oracle of Delphi. Rejs med en bus med aircondition gennem de smukke byer og landsbyer Theben, Levadia og Arachova på skråningerne af Mount Parnassus. Ankom til Delphi og udforsk ruinerne af den gamle helligdom Pythia, ypperstepræstinden i Apollontemplet. Udforsk templet og lær om dets betydning fra din guide. Fortsæt derefter til den smukke by Kalabaka til middag og din overnatning. Dag 2: Efter morgenmaden tager du til Meteora, der er berømt for sine fantastiske klippeformationer. Besøg de klostre, der er bygget til at tjene munkene og nonnerne efter den østlige ortodokse kirkes lære. Retur til Athen via Trikala og Lamia. Stop ved Thermopylae for at beundre monumentet til den græske krigerkonge Leonidas I, der døde der i 480 f.Kr. Ankom tilbage til Athen tidligt på aftenen.

Fra Athen: Heldagstur til Delphi med audioguide

9. Fra Athen: Heldagstur til Delphi med audioguide

Rejs tilbage i tiden på denne heldagsudflugt til Delfi, og udforsk de mest berømte seværdigheder i det antikke Grækenland. Spadser rundt i Delfis arkæologiske område, og besøg Delfis arkæologiske museum i dit eget tempo. Nyd turen med et minimeret miljømæssigt fodaftryk med kompenserede CO2-emissioner. Afgang fra Athen og start turen med en vidunderlig køretur i en luksuriøs bus med aircondition, mens du beundrer det græske landskab og passerer Beotia, Levadia og Theva, Kong Ødipus' land. Når du er ankommet til Delfi, kan du nyde udsigten over de omkringliggende bjerge og mærke den imponerende atmosfære på det arkæologiske sted. Lær om Apollon-templet, teatret, stadionet, Athena Pronaia-helligdommen med Tholos, Kastalia-kilden og flere skatkamre gennem originale håndplukkede historier. Gå rundt, og sammen med din personlige audioguide kan du beundre den athenske skat, den athenske stoa og andre vigtige monumenter. Det arkæologiske museum på stedet indeholder også mange betydningsfulde græske artefakter fra udgravningerne i området. Når dagen går, og fortællingen slutter, vil du føle, at du har været en del af den ikoniske æra i det antikke Delfi. Sæt dig godt til rette i sædet, og nyd køreturen tilbage til Athen om aftenen.

Delphi dagstur for små grupper fra Athen

10. Delphi dagstur for små grupper fra Athen

Tag afsted fra Athen tidligt om morgenen og kør gennem den frugtbare slette Beotia via Theben og Levadia. Ved ankomst til Delphi kan du lære historien om oraklet og dets indvirkning på den hellenske verden fra en officiel guide. Gå forbi den castalske kilde og besøg højdepunkter såsom athenernes Stoa, Athens skatkammer, polygonal støttemur og Apollontemplet. Gå ind på det arkæologiske museum for din egen regning for at beundre relikvier som Sifnians Treasury, Naxian Sphinx, Statue of Antinoos og bronzevognen. Få lidt tid til frokost i landsbyen, før du vender tilbage til Athen via bjerglandsbyen Arachova på Parnassos sydskråninger.

Alle aktiviteter

163 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Delfi (by)

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Delfi (by)?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Delfi (by)?

De bedste dagsture og -udflugter fra Delfi (by) er:

Arachova

Hvad er de bedste billige ture i Delfi (by)?

Andre seværdigheder i Delfi (by)

Vil du se alle oplevelser i Delfi (by)? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Delfi (by)

Samlet bedømmelse

4.5
(3.918 anmeldelser)

Chrysa var meget dejlig, sjov og venlig. Hun kender historien og kulturen meget godt og havde det sjovt at gøre turen. De sjove fakta, hun fortalte os i bussen, var super interessante og oplysende, og hun underholdt os alle! Jeg ville helt sikkert tage på en anden tur med hende. Buschaufføren var også fantastisk, og bussen var behagelig. Jeg anbefaler absolut denne tur! Vi havde også fritid i Arachova, og ingen tvang os til at besøge souvenirbutikker eller restauranter. Meget professionelt organiseret!

Fantastisk tur, guide og chauffør. Delphi var fantastisk, og selvom vi ikke havde nogen spørgsmål, blev vores guide ved med at tjekke for at være sikker. Jeg havde ikke forventet, at Arachova var så kold, så det er bestemt værd at medbringe en fleece til den del. Booker gerne hos denne operatør igen.

Det bedste var stemningen, dynamikken, turlederens munterhed, det var dejligt, man kunne lære meget. Måske kunne Delphi-delen være en time længere, så kunne den ses endnu mere grundigt

Meget god tid tilbragt i hjertet af Grækenlands antikke historie. Passioneret guide. jeg anbefaler

Vivian, vores guide, var meget venlig og vidende om Delphi og Arahova.