Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Delft

Vores mest anbefalede ting at gøre i Delft

Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

1. Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

Se det bedste af Holland på en dagstur, der omfatter et besøg i Rotterdam og den gamle havn med de charmerende gule huse. Tag på et flodkrydstogt, besøg fødevaremarkedet, stop i Delft og besøg Haag. Begynd din tur med en køretur til Rotterdam, der er berømt for sin moderne arkitektur. Under byrundturen kan du køre langs bredden af floden Maas, til den gamle havn og de bemærkelsesværdige gule kubehuse. Gå ombord på en fantastisk 1 times flodkrydstogt og besøg derefter det berømte madmarked. Fortsæt til Delft til frokost (ikke inkluderet) og et besøg på Royal Delft Manufactory, den sidste tilbageværende hollandske keramikfabrik fra det 17. århundrede. Tag en byrundtur i Haag i bus, hvor du kan se det smukke parlamentshus, den hollandske konges arbejdspalads og fredspaladset. Det sidste stop, inden turen går tilbage til Amsterdam, bliver i miniaturebyen Madurodam.

Delft: Kanal Cruise med guidet kommentar

2. Delft: Kanal Cruise med guidet kommentar

Lær Delft bedst muligt at kende ved at udforske det århundredgamle system af kanaler. Find ud af mere om en af de vigtigste byer i det 17. århundredes hollandske historie, og beundr de maleriske bygninger og kanalhuse. Under dit krydstogt kan du se mange af byens højdepunkter og høre om deres historie fra et erfarent team af kaptajner og guider. Lær om byens patriotiske historie, den gamle bymidte, Delft Blue, Johannes Vermeer, East-Indian Trading Company og meget mere.

Amsterdam: Go City Explorer Pass - Vælg mellem 3 og 7 attraktioner

3. Amsterdam: Go City Explorer Pass - Vælg mellem 3 og 7 attraktioner

Besøg 3, 4, 5, 6 eller 7 topattraktioner efter eget valg, og spar op til 50%* i forhold til at købe individuelle billetter med et Amsterdam Explorer Pass. Gennemse den medfølgende digitale guide for at planlægge og booke de attraktioner, du vil besøge, og vis derefter den digitale eller trykte kopi af dit pas på dagen. Oplev This is Holland, og svæv over Holland i en 5D-flysimulator, lær alt om bryggeprocessen på Heineken Experience, se diamantsamlingen på en privat guidet tur med Royal Experience, nyd udsigten på 100 Highlights Cruise og meget mere. Med Amsterdam Explorer Pass kan du vælge 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner blandt følgende: - Heineken-oplevelsen - Rijksmuseum - DETTE ER HOLLAND - Moco Museum - Banksy og meget mere - A'DAM LOOKOUT - Kanalrundfart i Amsterdam - Rotterdam, Delft & Den Haag Live guidet tur - Tour de BonTon - Anne Franks liv & rundtur i kvarteret - Rembrandts Amsterdam-oplevelse - House of Bols Cocktail-oplevelse - Royal oplevelse - Royal Coster Diamonds - Amsterdam Light Festival Cruise (1. december - 21. januar | reservation påkrævet) - Pedalbåd 1 time - MacBike Cykeludlejning - Houseboat Museum - Boom Chicago - Færge til Muiderslot-slottet (sæsonbestemt - april til oktober) - Amsterdam Slot Muiderslot - Tur til Volendam, Edam og vindmøller - Diamantmuseet i Amsterdam - Zaanse Schans Tour - Museum Het Rembrandthuis - AMAZE Amsterdam - fordybende audiovisuel oplevelse af ID&T - Stedelijk Museum Amsterdam - Madame Tussauds Amsterdam - Dungeon i Amsterdam - RTXP Amsterdam - Introduktionstur - Hello Amsterdam (reservation påkrævet) - Selvguidet foodie-tur i Jordaan (reservation påkrævet) - Keukenhof-tur (sæsonbestemt - tilbage om foråret) Attraktioner og ture kan ændres. Tjek den digitale Go City-guide, der er inkluderet i din bekræftelseskupon, for den fulde liste over inklusioner, åbningstider og reservationsinstruktioner, når det er relevant, før du tager afsted. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Fra Amsterdam: Guidet tur til Rotterdam, Delft og Haag fra Amsterdam

4. Fra Amsterdam: Guidet tur til Rotterdam, Delft og Haag fra Amsterdam

Din tur begynder, når du afgår fra Amsterdam med din bus og tager til Rotterdam. Rotterdam er den næststørste by i Holland og er ret berømt for sin arkitektur og kommercielle havn. Se Rotterdams imponerende skyline, banebrydende arkitektur, havne, skibsværfter og dokker. Efter havnekrydstogtet fortsætter du din byrundtur, som inkluderer et stop ved den berømte markedshal og kubehuse. Tag derefter til den maleriske by Delft, fødestedet og sidste hvilested for den hollandske mester Johannes Vermeer. Kendt som Prinsernes By, er det også hvor utallige medlemmer af den hollandske kongefamilie har været begravet i århundreder. Nyd lidt fritid til frokost (ikke inkluderet), og oplev Delfts kanal-beklædte historiske bymidte. Det er spækket med ærefrygtindgydende historiske monumenter, herunder den gamle kirke, den nye kirke og rådhuset. Besøg De Delftse Pauw, en fabrik med speciale i håndlavet Delft Blue-keramik, som har været det mest eftertragtede porcelæn siden det 17. århundrede. Tag til Haag for en byrundtur. Ud over at være sæde for den hollandske regering, er denne by også hjemsted for den hollandske kongefamilie og er den tredjestørste by i landet. Se Haag, hvor de fleste udenlandske ambassader i Holland er placeret, samt 150 internationale organisationer, herunder Den Internationale Domstol og Den Internationale Straffedomstol. Stop og tag billeder ved Fredspaladset, Mauritshuis (med værker af Vermeer, Rembrandt og Andy Warhol) og Binnenhof (den hollandske regerings mødested). Til sidst skal du vælge at tilføje en naturskøn kanalrundfart i Amsterdam og se nogle af byens største seværdigheder, herunder kanalhuse fra guldalderen, Westerkerk og Anne Franks hus.

Royal Delft: Delftblå Fabrik og Museum

5. Royal Delft: Delftblå Fabrik og Museum

Royal Delft, etableret i 1653, er den sidste tilbageværende originale Delft Blue-fabrik fra det 17. århundrede i Delft, der stadig håndlaver Delft Blue i henhold til en århundreder gammel tradition. Oplev historien, håndværket og innovationen af dette kongelige firma under et besøg. The Royal Delft Experience tager dig med på en inspirerende rejse gennem verden af det århundreder gamle lertøj. Pensler rører forsigtigt det hvide lertøj, mens andre steder hældes ler i håndlavede forme. Det er her, hos Royal Delft, at håndværkere har skabt den ikoniske Delft Blue i næsten 400 år. Beundre samlingen af antikke og moderne dele af Delft Blue lertøj og oplev den autentiske produktionsproces på fabrikken. I showroomet udstilles og kan købes den komplette kollektion af håndmalede klassiske og moderne Delftware og souvenirs. I 2018 fejrede Royal Delft sit 365-års jubilæum. Årets højdepunkter var udstillingen "Nouveau Blue: vision to realisation" frem til 30. september og maleriet af et Delft Blue flisemaleri af 365 personer i løbet af året. For at fuldende oplevelsen kan du deltage i et af malerværkstederne og opdage de færdigheder, der skal til for at være en Royal Delft-håndværker (efter reservation). Endelig kan du nyde atmosfæren i Brasserie1653, der har udsigt over den smukke gårdhave, mens du nyder en kop kaffe, high tea eller frokost. Der er lyd- og guidede ture tilgængelige på 8 sprog. Royal Delft er let tilgængeligt fra Amsterdam, Haag og Rotterdam.

Delft: Vermeer Centrum Delft Museum Entry Ticket

6. Delft: Vermeer Centrum Delft Museum Entry Ticket

Book din billet til Vermeer Centrum Delft Museum for at se reproduktioner af Johannes Vermeer. Lær om den hollandske barokperiodes malerliv, teknikker og maleri på dette maleriske museum. Ankom til Vermeer Centrum Delft, en tidligere Guild of St. Luke -bygning, og tal med en frivillig for at lære mere om museet. Modtag en lydguide, og tag til kælderen, hvor du vil se en kort film om Vermeer og Delft i 1600-tallet. Bagefter kan du se 37 reproduktioner af malerier af Vermeer. Lær om kunstnerens liv og familie samt byen, han boede i. Museets første sal er dedikeret til Vermeer's arbejdsmetode. Brug et camera obscura til at lege med farver og perspektiver og træde bogstaveligt talt ind i et Vermeer -maleri. På museets anden sal kan du lære mere om kærlighedsbudskaberne i Vermeer's malerier. I udstillingen "Love messages from Vermeer" forstår betydningen og symbolikken af bestemte objekter og detaljer i kunstnerens malerier. Afslut dit besøg på museet med et besøg i gavebutikken.

Delft: Indgangsbillet til den gamle og den nye kirke

7. Delft: Indgangsbillet til den gamle og den nye kirke

Besøg to af de mest berømte kirker i Holland: 'Oude Kerk' og 'Nieuwe Kerk' i byen Delft. Begge er arkitektoniske vidundere fulde af historie og historier og kan besøges med kun én billet Den Nye Kirke stod færdig i 1655. Næsten hvert eneste medlem af kongefamilien siden Vilhelm af Oranges død er blevet stedt til hvile her. Kirken er også kendt for spektakulær arkitektur, kæmpe pibeorgel og farvede glasvinduer Den Gamle Kirke menes at være grundlagt i 1246. Se dets skæve tårn, som er 2 meter væk fra midten, og beundre dets karakteristiske farvede glasvinduer. Det er også her, du finder gravene af berømte hollændere såsom maleren Vermeer.

Delft: Museum Prinsenhof Entrébillet og audioguide

8. Delft: Museum Prinsenhof Entrébillet og audioguide

Museet Prinsenhof Delft giver en unik mulighed for at udforske Nederlandenes, Delfts og Delftsblods historie. Lær alt om Delfts og resten af landets historie, mens du udforsker museet, der i sig selv er en bygning af stor historisk betydning. Museet ligger på stedet, hvor nogle af de mest dramatiske og betydningsfulde begivenheder i den hollandske historie fandt sted, herunder mordet på Vilhelm af Oranien, den hollandske nations fader. Kuglehullerne fra mordet er stadig synlige. Fra 10. februar 2023 - 4. juni 2023 kan du besøge den midlertidige udstilling Vermeer's Delft. I det 17. århundrede var Delft en grobund for talenter, hvor der fandt vigtige nyskabelser sted. Johannes Vermeer (1632-1675) udviklede sig her til en maler i verdensklasse. For første gang er Vemeers liv, hans netværk og hans forhold til byen Delft i centrum for en udstilling. På grundlag af mere end 100 genstande fra nederlandske og udenlandske samlinger, herunder mesterværker af Delft-malere, genstande af anvendt kunst, kort, tryk, tegninger, bøger, biografiske dokumenter og andre arkivalier, vil der blive tegnet et billede af det 17. århundredes livlige byliv. Få mere at vide om berømte indbyggere fra Delfts fortid som den verdensberømte maler Johannes Vermeer, Michiel van Mierevelt, Antoni van Leeuwenhoek og Hugo de Groot. Oplev den rolle, som borgerne i Delft spillede i Hollands historie, og hvordan Delftftware blev det globale mærke, det er i dag. Se nogle smukke Delftsblåvarer på museet ved siden af smukke malerier fra den periode, der er kendt som "guldalderen".

Magiske Delft og Keukenhof Estate: Tulipaner i massevis

9. Magiske Delft og Keukenhof Estate: Tulipaner i massevis

Fra begyndelsen af april til midten af maj kan du besøge Keukenhof, tæt på Amsterdam, og se tulipanerne fra deres bedste side. Denne tur har det hele: du vil nyde duftene og farverne fra 7 millioner blomster samt den overjordiske skønhed i det historiske Delft. Efter en afslappet køretur gennem landskabet vil du se de store løgmarker i fuld blomstring samt de typiske vindmøller. Først besøger I Delft, som siges at være den mest charmerende by i Holland. Du vil beundre de maleriske kanaler, rådhuset, den gamle og den nye kirke, der også rummer den underjordiske krypt for den hollandske kongefamilie. I din fritid vil du helt sikkert kigge rundt i de utallige små, men hyggelige kunst- og kunsthåndværkerbutikker i Delft. Efter frokost og på vej til Keukenhof-ejendommen hører I om tulipanavlens historie og betydning. Og derefter nyder I i tre timer de mange haver og smukke pavilloner, der viser en stor samling af tulipaner, hyacinter, påskeliljer, orkidéer, roser, nelliker, iris, liljer og andre blomster.

Delft: Kanalrundfart i åben båd med skipper

10. Delft: Kanalrundfart i åben båd med skipper

Bring en afslappende dag på vandet og nyd den maleriske charme i den hollandske by Delft. Slap af, mens din skipper guider dig gennem byens kanaler, mens du ser byens typiske hollandske arkitektur. Bort fra din tur, og sejl gennem det historiske centrum af byen. Bådene glider lydløst gennem kanalerne og giver dig en unik udsigt over den historiske by. Relax, mens din skipper styrer din båd under byens mange lave broer til steder i byen, som ellers ville være utilgængelige. Disse whisper sloops-både kan lejes til næsten enhver lejlighed, lige fra et romantisk krydstogt for 2 til et firmaarrangement med en stor gruppe kolleger.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Delft

Alle aktiviteter

61 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Delft

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Delft med børn?

Andre seværdigheder i Delft

Vil du se alle oplevelser i Delft? Klik her for en fuld oversigt