Den gyldne cirkel
Vælg datoer
Bestseller

Den gyldne cirkel: Ture og billetter

Se alle oplevelser i Den gyldne cirkel

Topseværdigheder i Reykjavik

Se alle 320 oplevelser

Det synes rejsende om Den gyldne cirkel

Samlet bedømmelse
4.7 / 5
baseret på 12.521 anmeldelser

Blev opsamlet tæt på hotellet i lille bus. Vi var 20 mennesker på turen (tilpas antal). Vi kørte til alle de forskellige steder, hvor guiden kort og godt fortalte om stedet og hvad vi skulle være opmærksom på osv! Kort og godt!! Vi havde tilpas tid til at "udforske" stedet. I øvrigt kørte guiden perfekt det det totale blæsevejr vi var ude i - vi følte os trygge og sikker på hele turen.

En helt igennem fantastisk tur, men masse af oplevelser, der var tid til at se det vi var afsted for. guiden Christina var god til at fortælle om island og det vi var afsted for at se. Vi var heldig at have ex tid så vi kunne nå at besøge en gård og spise is

It was exactly as described! Unbelievable how beautiful nature really is! I would recommend this company (Icelandic bus travel) and the informative guide “Bogie”(sorry for misspelling)

Stor og meget flot oplevelse Tilpas med kørsel og oplevelser og pauser Engelsk talende guide med et meget flot tilpasset tempo og som også var let forståelig. Dejligt!

Dejlig og veltilrettelagt tur. Varieret og med tid til pauser. Vores guide var superprofessionel, og var god til at fortælle og krydre det med personlige beretninger.