Den jødiske ghetto, Rom

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Den jødiske ghetto, Rom

Vil du se alle oplevelser i Den jødiske ghetto, Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Den jødiske ghetto, Rom

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 1.518 anmeldelser

Virkelig rigtig god og lærerig måde at se Rom på. Man får langt mere viden undervejs end blot om maden, mens man slentrer gennem byen. Elisabeth var vores guide og hun var utrolig hyggelig og vidende at følges med - og sørgede for vi smagte de skønneste retter undervejs. Kan virkelig anbefale denne tur - vi rejser med teenagebørn, og det her var et hit!

Vi gik som et par. Vi besluttede at tage denne tur for at vide noget andet om Rom udover de steder, der ofte besøges, såsom Colosseum, Vatikanet osv. Kort sagt, VI ELSKEDE DET. Vores guide Fabio meget tæt og meget meget venlig. Han kendte også perfekt hele historien om det jødiske kvarter. 100% anbefalelsesværdigt !!!

Super velorganiseret tur! Turen er helt klart alle pengene værd, man får mulighed for at opleve Roms små gader, med en fantastisk guide, som fortæller om alle de gamle historier der er knyttet til hver gade. Super lækker mad, virker som noget af kvalitet. Godt med vin og øl, skaber en god stemning!

Very proff.and sympathetic guide who told us a lot about Italian history and food in a relaxed and easily understandable English languagge. Regards Leif and Hanne (Denmark)

En fantastisk oplevelse. Kan kun anbefales. Skønne steder, dejlig mad og en medlevende og dygtig guide.