Tilføj datoer

Den sidste nadver

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
Vi fandt 35 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Den sidste nadver

Vil du se alle oplevelser i Den sidste nadver? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Den sidste nadver

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 19.462 anmeldelser

Jeg reserverede dette sidste minut for €65, fordi der ikke var nogen tilgængelige billetter til den almindelige pris €15 i kirken. (Disse billetter skal købes langt i forvejen, og jeg lavede ikke en plan forud.) Jeg forventede ikke meget af en tur. Jeg ville egentlig bare være i stand til at komme ind for at se den sidste nadver. Jeg var dog glædeligt overrasket over, at guiden var så lidenskabelig og delte nogle sjove oplysninger, der berigede oplevelsen. Det var de ekstra penge værd. Virksomheden er organiseret og generelt meget god. De er bekendt med alle reglerne, så det gør alt nemt, og jeg følte, at jeg var i stand til at værdsætte kunsten bedre på grund af guiden. Vil anbefale.

Jeg forventede ikke at blive så rørt, som jeg var, da jeg så dette mesterværk. Eller guide var ekstremt vidende - jeg lærte meget, og vil nu gerne lære mere. Det er godt, hvordan gruppestørrelser styres, så selvom du kun får 15 minutter med maleriet, er det 15 minutter intime, hvor du kan komme helt tæt på og virkelig se det. Absolut prisen værd at have en guide.

Det var et fantastisk sted. For to personer for det første tegn ser det ud som dyrt, men efter oplevelsen er det værd. Du kan bruge nogle minutter med guiden foran den sidste nadver, men ærligt talt er det ikke rigtig nok. Mange mennesker besøger hver time. For lederne vil jeg sige, at less is more.

Guiden var fantastisk og kom forberedt med et skilt fra "få din guide", så vi kunne finde hende på piazzaen foran kirken. Hun var meget informeret om emnet og en fornøjelse at tale med. Jeg vil anbefale denne tur til alle, der ønsker at se denne utrolige fresco af Leonardo.

A very competent and forthcoming guide, a nice pace and interesting sights. Easy to understand.