Tilføj datoer

Den sorte kirke

Den sorte kirke: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

1. Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Flygt væk fra travlheden i Bukarest, og tilbring en dag med at fordybe dig i Transsylvaniens landskaber og seværdigheder. Oplev de historiske slotte, det rige landskab og den stemningsfulde atmosfære i denne unikke region. Nyd en afhentning fra nærliggende mødesteder og guidede ture til disse fascinerende monumenter. Start din dagstur med et besøg på Peles Slot, der ligger i det naturskønne bjergområde Sinaia, der er kendt som Karpaternes perle. Besøg den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, som viser et storslået palads i tysk renæssancestil. Næst kan du nyde fri tid til frokost i byen Brasov. Begynd at udforske denne fascinerende by i Transsylvanien fra dens hovedtorv, og gå rundt i det velholdte historiske centrum, mens du ser seværdigheder som den gotiske sorte kirke, det gamle rådhus og den smalleste gade i Europa. På dit sidste stop på turen møder du Bran Castle, der også er kendt som Draculas slot. Gå en tur indenfor i de storslåede tårne og ned ad de snoede, smalle trapper og gange, og lær om den berygtede Vlad the Impaler.

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

2. Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Dyk ned i legenden om Vlad Dracula, der var inspirationskilden til den fiktive Grev Dracula, på denne heldagstur igennem Transsylvanien. Se nogle af regionens historiske slotte og besøg byen Brasov. Turen begynder med afhentning fra bestemte afhentningssteder i Bukarest, hvorefter der køres mod regionen Valahia. Oplev Peles Slot beliggende i maleriske Sinaia, som er kendt som Karpaternes Perle. Rejs gennem bjerglandskabet til Bran, hvor du vil besøge Bran-slottet, almindeligvis kendt som Draculas Slot. Hør legenden om den skræmmende fiktive greve. Tag videre til Brasov, der ligger i hjertet af Transsylvanien. Tag på en byvandring gennem det historiske centrum. Se seværdigheder som den gotiske kirke Biserica Neagră og den middelalderlige Katarinaport, den sidste tilbageværende af byens forsvarsmure.

Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

3. Fra Bukarest: Brasov Peles & Draculas slot dagstur

Nyd en heldagstur i en lille gruppe fra Bukarest til den historiske region Transsylvanien. Oplev indflydelsen fra forskellige kulturer, herunder rumænsk, saksisk, tyrkisk og ungarsk. Se Draculas slot og Peles-slottet, og tag til Brasov på en guidet vandretur. Bliv hentet på dit komfortable hotel, og læn dig tilbage og slap af på køreturen til Sinaia i de transsylvanske alper. Sinaia er kendt for sit smukke byzantinske kloster fra slutningen af det 17. århundrede. Besøg det neoklassiske Peles-slot, som blev bygget på en middelalderlig rute, der forbandt Transsylvanien med Valakiet. Fortsæt til middelalderslottet Bran, bedre kendt som Draculas slot på grund af dets tilknytning til Vlad the Impaler. Beundr slottets romantiske omgivelser på en skovklædt bakke. Kig op på dets imponerende tårne. Udforsk en af de største middelalderbyer i Rumænien på en vandretur i Brasov. Se det smukke bjerglandskab, mens du kører tilbage til Bukarest.

Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

4. Bukarest: Dracula Slot, Peles Slot & Brasov Guidet tur

Nyd en heldagstur fra Bukarest for at opleve Bran Slot, som var inspirationen til Draculas slot. Udforsk byen Brasov på en guidet tur, og se Peles-slottet, den rumænske kongefamilies tidligere hjem. Det første stop på dit Transsylvanien-eventyr bliver i det maleriske landskab Sinaia, den såkaldte Karpaternes perle. Her kan du opleve Peles-slottet, et mesterværk af design med unikke tårne og stor sans for detaljer. Efter at have nydt den utrolige udsigt over bjergene fra Peles Slot fortsætter turen til middelalderborgen Bran Castle, der er bedre kendt som Draculas slot på grund af sin tilknytning til Vlad den impalere. I Brasov kan du følge din guide på en vandretur for at beundre seværdigheder som Brasovs Rådspladsen og den sorte kirke, en af Brasovs største attraktioner.

Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

5. Draculas slot, Peles slot og Brasov dagstur

Første punkt på denne dagstur fra Bukarest er et besøg i regionen Valahia, hvor du vil opdage Peles Slot, der ligger i maleriske Sinaia, "Karpaternes perle". Dette tidligere hjem for den rumænske kongefamilie er et mesterværk af design med fantastiske tårne og stor opmærksomhed på detaljer og giver en utrolig udsigt over bjergene. Herfra går turen ind i Transsylvanien og mod Bran Castle, hvor legenden om grev Dracula holdes i live året rundt. Bran Castle blev bygget i det 13. århundrede og er en spændende fæstning på en bakketop og et af de mest berømte vartegn i Rumænien. Turister samles fra alle verdenshjørner for at opleve en guidet tur i dette majestætiske slot, som er berømt for at have tilhørt Vlad the Impaler, den påståede inspiration til grev Dracula. Begge disse navne er gennemsyret af mystik og myter, og du vil nyde at udforske oprindelsen til dem begge. Som det næste på denne fantastiske dagstur får du en byvandring i Brasov, som er en guidet tur rundt i en meget smuk middelalderby, der er omgivet af de tårnhøje Karpaterbjerge. Denne byrundtur i Brasov vil tage dig med til det historiske centrum af denne perle, herunder Den Sorte Kirke, Rådspladsen og de gamle mure, og der vil også være tid til at gå på opdagelse, shoppe og spise.

Brasov: Rundvisning ved stearinlys i middelalderlig arkitektur

6. Brasov: Rundvisning ved stearinlys i middelalderlig arkitektur

Begynd aftenen på den gamle bys torv, og få mere at vide om Brasovs historie, og gå derefter til den sorte kirke, en af de største gotisk-barokke kirker i Europa. Følg historiens fodspor langs Brasovs smalle stier ved stearinlys og besøg Katherine's Gate, der blev bygget i det 14. århundrede, og Schei Gate, der blev bygget for næsten 200 år siden. Oplev derefter Sankt Nikolaus-katedralen, der betragtes som Brasovs vigtigste ortodokse katedral. Bliv klogere på vampyr- og spøgelseshistorierne, der spøger i byen, mens du udforsker Weaver's Bastion, en af de største bygninger fra det 14. århundrede, den jødiske synagoge bygget i 1901 og Europas tredje smalleste gade, Rope Street.

Bukarest: Transsylvanske slotte og Brașov guidet dagstur

7. Bukarest: Transsylvanske slotte og Brașov guidet dagstur

Vi har en dag fuld af besøg på to emblematiske turistmål i Rumænien: Peles Slot, sommerresidens for den kongelige familie og det berømte Dracula Slot (Bran Slot) efter at have fundet ud af hele historien om de to slotte fra den lokale guide, har vi et kort fodgængerbesøg i Brasov, Sfatului Square, den sorte kirke (udvendigt besøg) Efter sådan en vidunderlig dag kan vi vende tilbage til Bukarest i fred!!! -Fulddagstur til Transsylvanien fra Bukarest -Bliv skræmt på en tur til det gotiske Bran-slot, også kendt som Draculas slot -Besøg den tidligere kongelige residens på Peles-slottet, der betragtes som et af de smukkeste af sin slags i Europa -Fodgængertur i Brasov -Træd indenfor i Brasovs berømte sorte kirke

3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

8. 3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

Udforsk nogle af de vigtigste steder i den legendariske Transsylvanien-region i Rumænien på en 3-dages pakkerejse fra Bukarest. Med bed and breakfast-overnatning på et 3-stjernet hotel, vil du udforske byen Sibiu, der engang blev klassificeret af Forbes Magazine som "Europas 8. mest idylliske sted at bo." Besøg middelalderlige slotte og klostre, og udforsk fablen om grev Dracula. Dag 1: Afgang fra Bukarest og besøg det mauriske kloster Curtea de Argeș, bygget af herskaren af Wallachia, prins Neagoe Basarab, i 1514. Fortsæt til det lille Cozia-kloster for at opdage et af de vigtigste monumenter for national middelalderkunst i Rumænien. Efter en pause til frokost i en traditionel rumænsk restaurant, kør gennem det fantastiske translyvaniske landskab til Sibiu, den historiske hovedstad i Fyrstendømmet Transsylvanien. Det tidligere tyske middelalderlige citadel med dokumentation tilbage til 1191 er en af de smukkeste byer i Rumænien med mange historiske bygninger, som du vil udforske på en vandretur i den gamle bydel. Om aftenen kan du nyde en traditionel rumænsk middag med overnatning i Sibiu centrum. Dag 2: Efter morgenmaden afgår Sibiu til Biertan-kommunen, hvor du vil turne en af de vigtigste saksiske landsbyer i befæstede kirker i Transsylvanien, herunder den største befæstede kirke i Transsylvanien, bygget mellem 1490 og 1524. Fortsæt til den middelalderlige citadel Sighișoara, der dateres tilbage til 1280 og er hjemsted for den eneste middelalderlige citadel i Europa, der stadig er befolket. Under en vandretur, besøg byens vartegn Clock Tower for panoramaudsigt over de gamle huse. Efter frokost går du til Brasov, omgivet af de sydlige Karpaterne. Det første dokumenterede bevis for den middelalderlige citadel dateres tilbage til 1235. Fødested for den rumænske nationalsang - og kort omdøbt til "Stalin City" under den kommunistiske æra - Brasov kan prale med smukke gotiske kirker, middelalderlige bygninger og den smaleste gade i Rumænien, som du vil udforske på en guidet vandretur. Dag 3: Efter en overnatning i Brasov, start din dag i byens sorte kirke, bygget i 1383, og det vigtigste turiststed i Brasov. Kør derefter til det legendariske Bran Castle (Dracula's Castle), der ligger på grænsen mellem Transsylvanien og Wallachia. Markeret som hjemmet til Bram Stokers grev Dracula, udforske slottsgrunden og museet inden en traditionel frokost. Fortsæt din tur på Sinaia, et dejligt bjergsted i Prahova-floddalen, og besøg Peleș-slottet, bygget af den første konge i Rumænien, Carol I. Besøg den udsøgte nyrenæssancebygning, bygget mellem 1875 og 1914, og afslut din tur af Transilvanias arkitektoniske lækkerier ved Sinaia-klosteret, grundlagt af prins Mihail Cantacuzino i det 17. århundrede, da han vendte tilbage fra en pilgrimsrejse til Sinai-bjerget. Efter at have udforsket den gamle kirke og den store kirke fra det 19. århundrede, kør tilbage til Bukarest til slutningen af din tur.

Byrundtur i Brasov på engelsk

9. Byrundtur i Brasov på engelsk

Udforsk en af de største og mest populære byer i Rumænien. Nyd en 2 timers rundvisning i Brasov, der ligger ved foden af Transsylvaniens Karpaterbjerge. Brasov blev grundlagt af teutoniske riddere i 1211 og er et perfekt eksempel på en bosættelse fra middelalderen. I dag er det en af de bedst bevarede byer i Europa og hjemsted for nogle af Europas smalleste gader. Blandt højdepunkterne kan nævnes rådhuset, den ortodokse kirke og den sorte kirke. Tag til Poarta Ecaterinei og Schei-kvarteret. Beundre hellige monumenter, f.eks. Sankt Nikolaus-kirken. Beundre vævernes bastion og gå til den 4 fod brede rebgade (Strada Sforii). Denne blev oprindeligt brugt som adgangsvej af brandmænd. Besøg Brasov Synagoge og se den katolske kirke, postgården, det hvide tårn og det sorte tårn.

Transsylvanien: Kulturel heldagsudflugt med minivan

10. Transsylvanien: Kulturel heldagsudflugt med minivan

Undgå kaos i Bukarest på denne heldagstur til Transsylvanien. Efter afhentning på hotellet rejser du gennem Karpaterne til bjergbyen Sinaia, hvor du vil udforske middelalderborgen Peles Castle. Fortsæt til det smukke Sinaia-kloster, der er et fremragende eksempel på arkitektur fra slutningen af det 17. århundrede og berømt for den storslåede kunst, som det rummer. Rejs til Bran Castle, der er berømt for at være hjemsted for og inspiration til Bram Stokers Grev Dracula. Efter en sen frokost kører vi til Brasov, hvor du vil nyde de bedste seværdigheder i det gamle Brasov, herunder Rådspladsen, Rådstårnet, Weavers' Bastion, den sorte kirke og meget mere. Den sorte kirke er en perfekt indbegrebet af det gotiske ry, der omgiver Transsylvanien. For dem, der er til mere historie, vil der også være et besøg forbi Schei Romanian District med den første rumænske skole i Transsylvanien og den ortodokse kirke St. Nicholas. Tilbage til Bukarest gennem Karpaterne, hvor du ankommer tilbage til byen ca. kl. 20.00.

33 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Den sorte kirke

Andre seværdigheder i Den sorte kirke

Vil du se alle oplevelser i Den sorte kirke? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Den sorte kirke

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.029 anmeldelser

Vores rejseguide var Emanuel, en meget venlig person, meget vidende, opmærksom på rejsendes behov og også venlig. Buschaufføren, hvis navn jeg desværre ikke husker, var også meget god. Oplevelsen var meget interessant og smuk og et must, hvis du kommer for at besøge Bukarest. Både min mor og jeg var meget tilfredse.

Fantastisk tur, især Peles og Braşov er imponerende. Bran er mindre spændende og meget overfyldt. Vi rejste på en helligdag med meget trafik og kom derfor først tilbage klokken 22.20. Vores guide var fantastisk, vi havde lam pastrami med ham i Bran, som jeg stærkt kan anbefale.

Det var fedt! selvom det var vinter, var stederne betagende smukke, for ikke at tale om slottenes indre. guiden var super flink og hjælpsom, han forklarede alt meget godt og gav os også en masse fritid til at besøge, så godt vi ville. udflugt ikke må gå glip af!!

Vi havde André som guide. Rigtig god guide og rigtig flink fyr.. Han var god til at fortælle om stederne👍 Interessante slotte, samt kort tid i Braşov, men vores favorit var klart Peles slot!

Perfekt oplevelse...vores behagelige, kultiverede, smilende og omsorgsfulde guide. Tak til Emmanuel og Florin, I er fantastiske 👍🏼😊