Tilføj datoer

Den Spanske Rideskole

Den Spanske Rideskole

Den Spanske Rideskole: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

1. Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

Besøg den spanske rideskole i Wien og observer hestene under deres træning. I de storslåede rammer på det barokke Vinterrideakademi giver træningen et indblik i lipizzanernes og deres rytteres år med træning. Morgenmotionen af hestene akkompagneres af klassisk wienermusik. Træningen omfatter afspændingsøvelser, forfining og perfektion af bevægelse og styrkelse af visse muskler. De berømte skolespring levade, courbette og capriole, som vises som en del af forestillingerne af Den Spanske Rideskole, trænes ikke til daglig og kan kun nogle gange ses under morgenøvelsen. De hvide Lipizzaner-hingste bliver næsten hver dag prøvet af deres ryttere. Det primære formål med morgenøvelsen er at vedligeholde hestenes atletik og sundhed, samt at opbygge forskellige muskelgrupper, der er nødvendige for at udføre haute écoles øvelser.

Wien spansk rideskole guidet tur

2. Wien spansk rideskole guidet tur

Wiens Spanske Rideskole har været i brug i mere end 450 år. Den fortsætter med at kultivere klassisk ridesport i renæssancetraditionen fra Haute Ecole. På en eksklusiv 55-minutters backstagerundvisning, vil du besøge Vinterrideskolen, en perle indenfor barokarkitektur, Sommerrideskolen, der huser verdens største ovale hestebane og staldene i Stallburg. Stallburg er Wiens mest betydningsfulde renæssancebygning og byder på en søjlegårdhave og Lipizzaner-hingstenes historiske stalde. Lær om ridesportens historie og om Lipizzaner-hingstene, der er stjernene på stedet.

Lipizzaner-forestilling på Den Spanske Rideskole

3. Lipizzaner-forestilling på Den Spanske Rideskole

Nyd De Hvide Hingstes Ballet på den unikke, barokvinterrideskole på Hofburg-slottet, der blev bygget under Karl 6. Disse forestillinger er resultatet af mange års træning for rytterne og deres Lipizzanere. Den Spanske Rideskole er den eneste institution i verden, der har praktiseret klassisk ridekunst på baggrund af Haute Ecoles renæssancetradition i mere end 450 år. Fra de unge, frembrusende hingste til de veltrænede skolehingste fortryller de publikum med deres opførelse af utrolige øvelser som kapriol, levade og mange flere. Lipizzanernes fysik og ynde er perfekt egnet til Skolen for Klassisk Ridekunst. De er Europas ældste hesterace. Udøvelsen og bevarelsen af Skolen for Klassisk Ridekunst er nogle af de essentielle opgaver, som Den Spanske Rideskole udfører. Skolen er indskrevet på UNESCOs Repræsentative Liste over Verdens Immaterielle Kulturarv. Den berømte multimediekunster André Heller udviklede et særligt stemningsfuldt lyskoncept til forestillingerne i verdens smukkeste ridehal. Atmosfæren og den ledsagende klassiske wienermusik gør rytterens og Lipizzanernes forestilling til en sand fornøjelse. Denne gallaforestilling på 1,5 time er inklusive livevært. Den gennemsnitlige standardforestilling varer 70 minutter, mens forestillingen Hyldest til Wien varer 2 timer.

Wien: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

4. Wien: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Se Wiens historiske og moderne højdepunkter på en hop-on hop-off-sightseeingbustur med lydkommentarer. Vælg mellem et 24-timers eller 48-timers pas, så det passer til din tidsplan. Alle billetter inkluderer en selvguidet audiotur. Derudover kan du vælge en guidet byvandring, krydstogt på Donau eller en tur i det historiske kæmpepariserhjul. Oplev det "gamle Wiens" vartegn, herunder operahuset, museumskvarteret, Hofburg-paladset, parlamentet, rådhuset og Donau-kanalen. City Route tager dig uden for centrum forbi forlystelsesparken Prater til "det moderne Wien" med en betagende udsigt over Wiens bjerge, UNO City og Donau-øen. Fra byens centrum kan du udforske Wiens berømte paladser på Palace Route. Vi passerer Hofburg-paladset og tager derefter ud af byen for at se Schönbrunn-paladset og Belvedere-paladset. Se Wiens forstadsområder, det ekspressionistiske vartegn Hundertwasserhaus og den "nye moderne" Hauptbahnhof. Med 24-timers billetten kan du se det bedste af Wien på én dag. Brug den selvguidede audiotur til at lære mere om byen i dit eget tempo. Hvis du køber en 48-timers billet, kan du deltage i en guidet byvandring med en autoriseret guide, som vil føre dig gennem gågaden i Wiens gamle bydel. Lær mere om den fascinerende kejserlige historie med omfattende indsigt i nogle af dens mest bemærkelsesværdige bygninger. Vælg 48-timers billetten og nyd enten et naturskønt krydstogt på Donau-floden eller en tur i det historiske pariserhjul. Du kan også deltage i en guidet byvandring med en autoriseret guide, som vil føre dig gennem gågaden i Wiens gamle bydel. Lær mere om den fascinerende kejserlige historie med omfattende indsigt i nogle af dens mest bemærkelsesværdige bygninger.

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

5. Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i Wien. Du får gratis adgang til Wiens største seværdigheder, såsom Schönbrunn Slot og Schönbrunn Zoo, det gigantiske pariserhjul, den spanske rideskole, Albertina Museum og mange andre. Du får også ubegrænset rejse med hop-on hop-off sightseeingbusserne, som er den perfekte måde at komme fra den ene seværdighed til den næste. Kombiner funktionerne i Vienna PASS for at designe dit eget sightseeingprogram. Kortet ledsages af en guidebog i høj kvalitet med insidertips og detaljerede oplysninger om byen. Vienna PASS kan købes for 1, 2, 3 eller 6 på hinanden følgende dage. Børn under 6 år får gratis adgang til de altomfattende tilbud, hvis de ledsages af en voksen, der har et Vienna PASS. Attraktioner: - Schönbrunn Slot (inklusive labyrinten, Gloriette og andre attraktioner) - Schönbrunn Zoo - Kæmpe pariserhjul - Kunsthistorisk museum - Albertina Museum & Kunstgalleri - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Hofburg kejserlige palads - Kejserlig møbelsamling - Museum for teknologi - Bank Austria Kunstforum - Museum for moderne kunst (mumok)- Wiens statsopera - guidet tur - Museum for militærhistorie - Madame Tussauds - Øvre Belvedere - Nedre Belvedere - 21er Haus - Museum for moderne kunst - Vinterpaladset - Den kejserlige gravhvælving - Klosteret Klosterneuburg - Liechtenstein Slot - Beethoven Museum - Plus mere end 50 andre seværdigheder Ubegrænset Hop-on Hop-off ture Udforsk byen med ubegrænsede ture på de praktiske hop-on hop-off-busser: - 4 hop-på-hop-af-ruter - 50 stop (korte intervaller) - Gratis Wi-Fi - Gratis audioguide på 16 sprog - Børnekanal på engelsk og tysk - App til guidet vandretur Hurtig indgang Spar værdifuld tid med fast track-indgang til mange seværdigheder. Vienna PASS leveres med en guidebog, en app og et bonushæfte. Guidebogen og appen er fyldt med vigtig information, insidertips og særlige tilbud. Nyd attraktive rabatter hos eksklusive partnere med dit bonushæfte.

Wien: Guidet vandretur til højdepunkterne i byens centrum

6. Wien: Guidet vandretur til højdepunkterne i byens centrum

Udforsk Wiens centrum på en guidet gåtur. Opdag skjulte perler og beundr ikoniske seværdigheder som det tidligere vigtigste kejserpalads for Habsburg-dynastiet og den spanske rideskole, hvor Lipizzanerheste trænes. Opdag Wiens gamle bydel på denne guidede vandretur. Start i nærheden af Sacher Hotel, og lær alt om Østrigs hovedstad. Nyd en 1,5 til 2 timers rundvisning, og beundr det ydre af Hofburg-komplekset. Tag et kig på de storslåede bygninger og hestene fra den spanske rideskole. Så fortsætter du til Wiens mest berømte kaffehuse. Gå ud af den slagne vej til Blutgasse-kvarteret, og slut af med en udsigt til Stefansdom.

Wien: Skip-the-Line tur til Sisi Museum, Hofburg og haverne

7. Wien: Skip-the-Line tur til Sisi Museum, Hofburg og haverne

Ingen køer, intet besvær, når vores gruppetur tager dig med ind i Sisi-museet, de kejserlige lejligheder, gårdspladserne og haverne i Hofburg-kejserpaladset. Med skip-the-line-billetter og en 5-stjernet, autoriseret guide kan alle gæster nyde en oplevelse af høj kvalitet med letforståelige kommentarer på kun ét sprog. Oplev den kejserlige arv i Wien i en nøddeskal! Book en 2,5-timers gruppetur til Hofburg-paladset og haverne med en professionel guide. Med forudbestilte billetter kan vores gæster spare tid og springe køerne over til Sisi-museet og den kejserlige lejlighed på Hofburg. Inde i det kejserlige palads besøger vi de private soveværelser, saloner og kontorer for kejser Franz Joseph og hans kone, Elisabeth ""Sisi"" af Bayern og ser den verdensberømte samling af Sisis personlige genstande. Vi vil også vove os ud i de indre gårde, se bygningerne til den verdensberømte spanske rideskole og beundre de mange statuer og springvand på Heldenplatz og Burggarten. Du vil blive overrasket over, hvor meget Hofburg-paladskomplekset stadig har at tilbyde Wiens befolkning som en skattekiste af østrigsk historie og kulturarv.

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

8. Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Oplev Wiens mest berømte seværdigheder ved at følge dit personlige program i henhold til dine interesser. Vælg mellem op til 60 forskellige seværdigheder og sightseeingtilbud, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 attraktioner i dit program. Tag med på en hop-on hop-off-tur for at få et overblik over Wiens vigtigste seværdigheder, eller besøg Prater. Se Donautårnet, Haydn-huset eller Johann Strauß' lejlighed. Besøg det jødiske museum eller det kejserlige skatkammer. Vælg et af de mange museer, besøg den spanske rideskole eller slentre gennem Schönbrunn Zoo. Attraktioner: - Hop-on Hop-off-billet til 24 timer og alle linjer (tæller som 1 attraktion) - Schönbrunn Grand Tour - Schloss Hof & Schlosss Niederweiden - Sisi Museum - Schönbrunn Zoo - Pariserhjul - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Museum for moderne kunst (Mumok) - Øvre Belvedere - Klosterneuburg Kloster - Wiener Statsopera - guidet tur - Albertina - City Cruise (Ddsg) - Kunsthistorisches Museum - Madame Tussauds - Schönbrunn Panoramabahn - Beethoven Museum Heiligenstadt - Mak (Museum for Anvendt Kunst) - Geymüllerschlössel - Og mere end 40 andre seværdigheder

Wien: Den Spanske Rideskoles 45-minutters opvisningsshow

9. Wien: Den Spanske Rideskoles 45-minutters opvisningsshow

Besøg Den Spanske Rideskole, og få den særlige Lipizzaneroplevelse, som er et nyt og kortere show skabt for at inspirere besøgende og give dem en introduktion til dressurverdenen. Se de 3 mest fascinerende øvelser fra rideskolens repertoire, og lyt til indsigtsfulde kommentarer i de korte intervaller mellem rideopvisningerne. Vælg mellem stående billetter og galleribilletter.

Wien: Byens centrum: Guidet vandretur i en lille gruppe

10. Wien: Byens centrum: Guidet vandretur i en lille gruppe

Oplev charmen og historien i Wiens centrum i personlige omgivelser, når du udforsker gaderne og seværdighederne i selskab med en lille gruppe på engelsk. Jeg er certificeret østrigsk guide, så tag med mig på en guidet gåtur, hvor du kan se de vigtigste steder i Wiens historiske centrum. Det betyder ikke noget, om du har lidt tid til at besøge Wien, eller om du vil have interessante detaljer fra en lokal ekspert, så du kan udforske byen på egen hånd. Vi går sammen mellem to og maksimalt to en halv time for at se forskellige historiske steder, og du kommer til at tage et dybt dyk ned i byens fortid på en underholdende måde. Oplev kejserlige facader, hestevogne, det kejserlige palads (Wiener Hofburg), den kejserlige have, Wiens operahus, hestestaldene på den spanske rideskole og Stephansdom i hjertet af byen og meget mere. Find ud af mere om fremtrædende personligheders liv og Wiens rige historie. Lær at genkende Habsburgernes indflydelse i form af pragtfulde bygninger og residenser. Vi starter på Maria Theresien-Platz. Maria Theresia var en stærk kvindelig hersker i det 18. århundrede, og hendes monument er det mest imponerende i Ringstraße. Oplev det kejserlige palads (Hofburg), som oprindeligt var en fæstning bygget i det 13. århundrede og blev udvidet til en pragtfuld residens i overensstemmelse med Habsburgernes stigende magt og udvidelsen af deres rige. Se et af de mest berømte og fascinerende operahuse i verden, og kom forbi den spanske rideskole. Turen slutter ved St. Stephans Cathedral. Kun udvendig udsigt og ingen indvendige besøg på turen.

29 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Den Spanske Rideskole

Andre seværdigheder i Den Spanske Rideskole

Vil du se alle oplevelser i Den Spanske Rideskole? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Den Spanske Rideskole

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 11.286 anmeldelser

Klart et besøg værd, hvis du er i Wien! Historisk, smukt og hyggeligt at se både stalde, heste og den smukke vinterrideskole

Vi var på 2. galleri. Det er ret højt. Du ser på hestene. Bedre at booke 1. galleri.

Så morgenarbejdet med Lipizanerne i en fantastisk atmosfære, en dejlig oplevelse

Købte 2 dages pas med sejltur, den tir fra stop 8 er lidt kedelig

De smukke ekvipager og rytternes omgang med hestene