Det arkæologiske museum i Heraklion

Det arkæologiske museum i Heraklion

Det arkæologiske museum i Heraklion: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

1. Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

Start din dag med afhentning fra udvalgte områder på Kreta, og kør først til Heraklion for at få en guidet tur til Knossos-paladset. Gå gennem dette minoiske palads med din guide, og find ud af, hvordan folk levede her for 4.000 år siden. Tronsalen, freskerne og de minoiske søjler vil give dig mulighed for at forestille dig, hvordan minoerne engang levede. Fortsæt mod centrum af Heraklion, hvor du kan besøge det arkæologiske museum og selve byen. Det arkæologiske museum samler fund fra hele Kreta, der dækker over 5.500 år af øens historie. Kør til Heraklions centrum og gå gennem Daidalou-gaden til Løvetorvet og det berømte Morosini-springvand fra den venetianske æra. Udforsk byens permanente udendørsmarked og Valide-moskeen, der er et levn fra tyrkiske påvirkninger. Udforsk den venetianske loggia, og gå til havet og Koules-fæstningen, inden du bliver sat af ved dit hotel igen.

Knossos: Knossos-paladset Spring-linjen-over guidet vandretur

2. Knossos: Knossos-paladset Spring-linjen-over guidet vandretur

Få en guidet rundvisning i Knossos, et kompleks bestående af over 1500 forbundne rum, som engang var et forbløffende palads, bygget til en mægtig konge i bronzealderen. Knossos anses for at være Europas ældste by. På din tur gennem de labyrintiske ruiner får du chancen for at se Minos' oprindelige trone, de mystiske helligdomme, den kongelige families luksuriøse bolig, Kretas skattekammer og vandstyringssystemerne. Det første Knossos Palads blev bygget kort efter år 2000 f.Kr.. I år 1700 f.Kr. ødelagde et katastrofalt jordskælv paladset. Et nyt palads, det mest monumentale af dem alle, blev med det samme bygget, og i over 300 år var det Kretas vigtigste magtcenter i bronzealderen. Den nye palads var et imponerende kompleks med vigtige arkitektoniske nyskabelser, pragtfulde freskoer, der prydede væggene, hundredvis af værelser fordelt på 4 etager, imponerende lagerrum, specialiserede værksteder og rummelige gårdhaver, hvor ceremonier og gilder blev afholdt. Lær, hvordan en række jordskælv i løbet af de sidste årtier af det 14. århundrede f.Kr. førte til den endelige ødelæggelse af paladset. 

Kreta: Billet og audioguide til Heraklions arkæologiske museum

3. Kreta: Billet og audioguide til Heraklions arkæologiske museum

Oplev Heraklion Arkæologiske Museum i dit eget tempo med en kø-kø-over-e-billet og en fascinerende selvstyret lydtur på din smartphone. Modtag din billet via e -mail, download appen og lydturen på din telefon forud for dit besøg, og rejse tilbage i tiden for at opleve mesterværkerne i minoisk kunst. Tag dine hovedtelefoner på, og udforsk repræsentative artefakter fra alle perioder med kretensisk forhistorie og historie, der dækker et kronologisk spænd på over 5.500 år fra den neolitiske periode til romertiden gennem historiefortællingens magt, og lær historisk information og ualmindelige historier og anekdoter fra oldtiden . Få et engagerende og informativt besøg med dybdegående forskning, presset ind i korte originale historier. Lydturen kan bruges gentagne gange og når som helst, før eller efter dit besøg. Få værdifuld indsigt i et af de ældste og vigtigste museer i Grækenland, der med rette betragtes som museet for minoisk kultur par excellence.

Fra Heraklion: Historisk byrundtur i centrum og Knossos-paladset

4. Fra Heraklion: Historisk byrundtur i centrum og Knossos-paladset

Nyd en guidet dagstur i Heraklion, hvor du kan opleve det historiske centrum og Knossos-paladset. Start med afhentning om morgenen, og besøg først Knossos-paladset, den mytiske labyrint og den gamle hovedstad på det minoiske Kreta. Gå ind på det arkæologiske sted med din guide og lær om dets fascinerende og mystiske historie Nyd derefter lidt fritid til at tage billeder og beundre arkitekturen i dine omgivelser. Derefter skal du udforske byen Heraklion med en guidet tur i byens centrum. Nyd 2 timer og 30 minutter med fritid på det gamle marked, i byens centrum eller besøg det arkæologiske museum. For dem, der ønsker at besøge det arkæologiske museum i Heraklion, er valget valgfrit og vil ske uden guide. Herefter vender du tilbage til dit hotel.

Kreta: E-billetter til Knossos-paladset og -museet med audioguider

5. Kreta: E-billetter til Knossos-paladset og -museet med audioguider

Oplev det gamle Kreta i dit eget tempo med to billetter til de største arkæologiske attraktioner, paladset i Knossos og det arkæologiske museum i Heraklion, og to fængslende selvguidede audioture på din smartphone. Modtag dine e-billetter via e-mail, download appen og lydturene på din telefon inden dit besøg, og rejs tilbage i tiden for at opleve det antikke Kretas storhed. Følg rejseplanen nedenfor: Start kl. 08.00 fra Knossos og gå ind på Heraklions arkæologiske museum kl. 13.00 eller Start kl. 10.00 fra Knossos og gå ind på Heraklions arkæologiske museum kl. 17.00. Husk, at du skal være ved indgangen 15 minutter før starttidspunktet. Tag hovedtelefonerne på, og oplev de mest kendte arkæologiske attraktioner på Kreta gennem historiefortællingens kraft, og lær historiske oplysninger og ualmindelige historier og anekdoter fra oldtiden. Indholdet af turene er resultatet af dybdegående research, der er presset ned i korte originale historier, som vil gøre dit besøg både engagerende og informativt. Lydturene kan bruges gentagne gange og når som helst, før eller efter dit besøg. Dette er en uundværlig mulighed for at få værdifuld indsigt i det gamle Kreta og den minoiske civilisation og relatere til dine omgivelser på en helt original måde.

Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

6. Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

Udforsk Heraklion på en åben bustur med en 48-timers billet. Se byens berømte seværdigheder og besøg den berømte strand Ammoudara. Brug billetten i 2 dage, og stig på bussen forskellige steder i byen. Gør dig bekendt med den kretensiske civilisation, historie og arkitektur, og lær alt om den gamle og moderne by Heraklion på dit eget sprog med kommentaren om bord, der er tilgængelig på 8 sprog. Beundr udsigten over gaderne og vartegn fra en sikker afstand, Hop på og af ved alle busstoppestederne for at besøge større attraktioner såsom Knossos-paladset, det arkæologiske museum, Ammoudara-stranden, den venetianske havn, markedet og mange andre. De 8 busstoppesteder langs ruten er: - Den gamle havneplads - Historisk museum på Kreta - Knossos-paladset - Heraklions arkæologiske museum - Grav af Nikos Kazantzakis - De venetianske mure - Busstation i havnen - Jesus-porten

Knossos Palace & Heraklion heldagstur fra Chania-området

7. Knossos Palace & Heraklion heldagstur fra Chania-området

Vi tager af sted fra Chania omkring kl. 7 om morgenen og kører østpå langs nordkysten. Du passerer byen Heraklion og fortsætter mod det indre af Kreta, indtil du når Knossos-paladset. Paladset er et af de mest betydningsfulde arkæologiske steder i verden, en vugge for den europæiske kultur og centrum for den minoiske civilisation. Følg din guide på en 2 timers rundvisning gennem den fascinerende historie om den minoiske periode, og lær om Minotaurus og Ariadne. Bagefter skal du igen stige på bussen, som bringer dig til hjertet af Kretas hovedstad, Heraklion. Benyt lejligheden til at besøge det arkæologiske museum, hvor du kan se og lære om den minoiske periode, mens du ledsages af din guide. Til sidst kan du nyde 2 timers fritid til at udforske den travle og livlige by Heraklion, spise kretensisk frokost og drikke raki. Omkring kl. 15.30 afgår bussen på sin hjemrejse til Chania.

Fra Rethymno: Knossos-paladset og Heraklion City dagstur

8. Fra Rethymno: Knossos-paladset og Heraklion City dagstur

Fjern besværet med at besøge Kretas hovedstad og paladset i Knossos med transport arrangeret for dig. Slap af på en dagstur med afhentning på hotellet, transport til paladset, derefter Heraklion og aflevering tilbage på dit hotel i Rethymno. Tag dig tid til at udforske attraktionerne i dit eget tempo. Efter afhentning af hotellet skal du direkte til det første stop, Palace of Knossos. Forundres over ruinerne af den neolitiske bosættelse og udforsk det ceremonielle og politiske centrum for den minoiske civilisation. Oplev, hvor spændende legender, såsom myten om Minotaur og labyrinten, blev født. Derefter stopper du ved Heraklion, hvor du har 4 timers fritid til at bruge, som du vil. Udforsk byen, og besøg det arkæologiske museum. Køb nogle souvenirs. Snup en kop kaffe, eller spis en lækker frokost på en lokal restaurant. Derefter stiger du på bussen igen for at blive kørt tilbage til dit hotel i Rethymno.

Fra Rethimno: Guidet heldagsbustur til Knossos og Heraklion

9. Fra Rethimno: Guidet heldagsbustur til Knossos og Heraklion

Rejs tilbage i tiden og besøg det minoiske palads i Knossos på en dagstur fra Rethymnon. Få mere at vide om den gamle civilisation på Heraklion Archaeological Museum. Før fra Rethymnon mod øst langs nordkysten. Kør forbi byen Heraklion og fortsæt mod Kretas indre, indtil du når turens højdepunkt - dit besøg til Knossos-paladset. Fortsæt mod Kretas indland, indtil du når turens højdepunkt - dit besøg i Knossos-paladset. Dette er et af de mest betydningsfulde arkæologiske steder i verden, en vugge for den europæiske kultur og centrum for den minoiske civilisation. Rejs gennem den utrolige historie om kong Minos og den minoiske civilisation, og hør om nogle af Kretas legender på det, der engang var øens største palads. Stig af bussen og start din guidede tur, hvis du vælger muligheden for en guidet tur, eller nyd ca. to timers fritid gennem den detaljerede historie om den minoiske periode, og hør om både Minotaurus og Ariadne. Derpå bringer bussen dig til hjertet af Kretas hovedstad, Heraklion. Her har du mulighed for at besøge det arkæologiske museum, hvor du kan se og lære om den minoiske periode, mens du ledsages af din guide (hvis du vælger muligheden for turen til Heraklion). Du har to timers fritid i Heraklion. Ind i bussen igen kl. 18.00 afgår bussen på hjemrejsen til Rethymnon.

Fra Chania: Heldagstur til Knossos-paladset og Heraklion

10. Fra Chania: Heldagstur til Knossos-paladset og Heraklion

Besøg det vigtigste minoiske palads på en heldagstur til Knossos Palace fra Chania. Udforsk Heraklions centrum med fritid, eller besøg Heraklions arkæologiske museum. Stop i den maleriske by Rethymno på vej tilbage til Chania. Efter afhentning på dit hotel eller et mødested i nærheden tager du direkte til Knossos Palace, hjemsted for forskellige græske legender og myter som Labyrinten, Minotaurus, Daidalos og Ikaros. Ved ankomsten tager du på en guidet tur i paladset med din guide. Lær om den minoiske civilisation, og se det, der menes at være den legendariske kong Minos' trone. Efter rundvisningen i paladset fortsætter du mod centrum af Heraklion, hvor du har fri tid til at gå på opdagelse. Hvis du har lyst, kan du bruge en del af din fritid på en rundvisning på Heraklions arkæologiske museum. Når din tid i Heraklion er gået, mødes du igen med din guide og begynder at køre tilbage. Undervejs kan du holde en pause i Rethymno og nyde mere fritid til at slentre gennem byens gader. Turen afsluttes med aflevering på dit hotel.

56 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det arkæologiske museum i Heraklion

Det arkæologiske museum i Heraklion: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

Start din dag med afhentning fra udvalgte områder på Kreta, og kør først til Heraklion for at få en guidet tur til Knossos-paladset. Gå gennem dette minoiske palads med din guide, og find ud af, hvordan folk levede her for 4.000 år siden. Tronsalen, freskerne og de minoiske søjler vil give dig mulighed for at forestille dig, hvordan minoerne engang levede. Fortsæt mod centrum af Heraklion, hvor du kan besøge det arkæologiske museum og selve byen. Det arkæologiske museum samler fund fra hele Kreta, der dækker over 5.500 år af øens historie. Kør til Heraklions centrum og gå gennem Daidalou-gaden til Løvetorvet og det berømte Morosini-springvand fra den venetianske æra. Udforsk byens permanente udendørsmarked og Valide-moskeen, der er et levn fra tyrkiske påvirkninger. Udforsk den venetianske loggia, og gå til havet og Koules-fæstningen, inden du bliver sat af ved dit hotel igen.

Knossos: Knossos-paladset Spring-linjen-over guidet vandretur

Knossos: Knossos-paladset Spring-linjen-over guidet vandretur

Få en guidet rundvisning i Knossos, et kompleks bestående af over 1500 forbundne rum, som engang var et forbløffende palads, bygget til en mægtig konge i bronzealderen. Knossos anses for at være Europas ældste by. På din tur gennem de labyrintiske ruiner får du chancen for at se Minos' oprindelige trone, de mystiske helligdomme, den kongelige families luksuriøse bolig, Kretas skattekammer og vandstyringssystemerne. Det første Knossos Palads blev bygget kort efter år 2000 f.Kr.. I år 1700 f.Kr. ødelagde et katastrofalt jordskælv paladset. Et nyt palads, det mest monumentale af dem alle, blev med det samme bygget, og i over 300 år var det Kretas vigtigste magtcenter i bronzealderen. Den nye palads var et imponerende kompleks med vigtige arkitektoniske nyskabelser, pragtfulde freskoer, der prydede væggene, hundredvis af værelser fordelt på 4 etager, imponerende lagerrum, specialiserede værksteder og rummelige gårdhaver, hvor ceremonier og gilder blev afholdt. Lær, hvordan en række jordskælv i løbet af de sidste årtier af det 14. århundrede f.Kr. førte til den endelige ødelæggelse af paladset. 

Kreta: Billet og audioguide til Heraklions arkæologiske museum

Kreta: Billet og audioguide til Heraklions arkæologiske museum

Oplev Heraklion Arkæologiske Museum i dit eget tempo med en kø-kø-over-e-billet og en fascinerende selvstyret lydtur på din smartphone. Modtag din billet via e -mail, download appen og lydturen på din telefon forud for dit besøg, og rejse tilbage i tiden for at opleve mesterværkerne i minoisk kunst. Tag dine hovedtelefoner på, og udforsk repræsentative artefakter fra alle perioder med kretensisk forhistorie og historie, der dækker et kronologisk spænd på over 5.500 år fra den neolitiske periode til romertiden gennem historiefortællingens magt, og lær historisk information og ualmindelige historier og anekdoter fra oldtiden . Få et engagerende og informativt besøg med dybdegående forskning, presset ind i korte originale historier. Lydturen kan bruges gentagne gange og når som helst, før eller efter dit besøg. Få værdifuld indsigt i et af de ældste og vigtigste museer i Grækenland, der med rette betragtes som museet for minoisk kultur par excellence.

Fra Heraklion: Historisk byrundtur i centrum og Knossos-paladset

Fra Heraklion: Historisk byrundtur i centrum og Knossos-paladset

Nyd en guidet dagstur i Heraklion, hvor du kan opleve det historiske centrum og Knossos-paladset. Start med afhentning om morgenen, og besøg først Knossos-paladset, den mytiske labyrint og den gamle hovedstad på det minoiske Kreta. Gå ind på det arkæologiske sted med din guide og lær om dets fascinerende og mystiske historie Nyd derefter lidt fritid til at tage billeder og beundre arkitekturen i dine omgivelser. Derefter skal du udforske byen Heraklion med en guidet tur i byens centrum. Nyd 2 timer og 30 minutter med fritid på det gamle marked, i byens centrum eller besøg det arkæologiske museum. For dem, der ønsker at besøge det arkæologiske museum i Heraklion, er valget valgfrit og vil ske uden guide. Herefter vender du tilbage til dit hotel.

Kreta: E-billetter til Knossos-paladset og -museet med audioguider

Kreta: E-billetter til Knossos-paladset og -museet med audioguider

Oplev det gamle Kreta i dit eget tempo med to billetter til de største arkæologiske attraktioner, paladset i Knossos og det arkæologiske museum i Heraklion, og to fængslende selvguidede audioture på din smartphone. Modtag dine e-billetter via e-mail, download appen og lydturene på din telefon inden dit besøg, og rejs tilbage i tiden for at opleve det antikke Kretas storhed. Følg rejseplanen nedenfor: Start kl. 08.00 fra Knossos og gå ind på Heraklions arkæologiske museum kl. 13.00 eller Start kl. 10.00 fra Knossos og gå ind på Heraklions arkæologiske museum kl. 17.00. Husk, at du skal være ved indgangen 15 minutter før starttidspunktet. Tag hovedtelefonerne på, og oplev de mest kendte arkæologiske attraktioner på Kreta gennem historiefortællingens kraft, og lær historiske oplysninger og ualmindelige historier og anekdoter fra oldtiden. Indholdet af turene er resultatet af dybdegående research, der er presset ned i korte originale historier, som vil gøre dit besøg både engagerende og informativt. Lydturene kan bruges gentagne gange og når som helst, før eller efter dit besøg. Dette er en uundværlig mulighed for at få værdifuld indsigt i det gamle Kreta og den minoiske civilisation og relatere til dine omgivelser på en helt original måde.

Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

Udforsk Heraklion på en åben bustur med en 48-timers billet. Se byens berømte seværdigheder og besøg den berømte strand Ammoudara. Brug billetten i 2 dage, og stig på bussen forskellige steder i byen. Gør dig bekendt med den kretensiske civilisation, historie og arkitektur, og lær alt om den gamle og moderne by Heraklion på dit eget sprog med kommentaren om bord, der er tilgængelig på 8 sprog. Beundr udsigten over gaderne og vartegn fra en sikker afstand, Hop på og af ved alle busstoppestederne for at besøge større attraktioner såsom Knossos-paladset, det arkæologiske museum, Ammoudara-stranden, den venetianske havn, markedet og mange andre. De 8 busstoppesteder langs ruten er: - Den gamle havneplads - Historisk museum på Kreta - Knossos-paladset - Heraklions arkæologiske museum - Grav af Nikos Kazantzakis - De venetianske mure - Busstation i havnen - Jesus-porten

Knossos Palace & Heraklion heldagstur fra Chania-området

Knossos Palace & Heraklion heldagstur fra Chania-området

Vi tager af sted fra Chania omkring kl. 7 om morgenen og kører østpå langs nordkysten. Du passerer byen Heraklion og fortsætter mod det indre af Kreta, indtil du når Knossos-paladset. Paladset er et af de mest betydningsfulde arkæologiske steder i verden, en vugge for den europæiske kultur og centrum for den minoiske civilisation. Følg din guide på en 2 timers rundvisning gennem den fascinerende historie om den minoiske periode, og lær om Minotaurus og Ariadne. Bagefter skal du igen stige på bussen, som bringer dig til hjertet af Kretas hovedstad, Heraklion. Benyt lejligheden til at besøge det arkæologiske museum, hvor du kan se og lære om den minoiske periode, mens du ledsages af din guide. Til sidst kan du nyde 2 timers fritid til at udforske den travle og livlige by Heraklion, spise kretensisk frokost og drikke raki. Omkring kl. 15.30 afgår bussen på sin hjemrejse til Chania.

Fra Rethymno: Knossos-paladset og Heraklion City dagstur

Fra Rethymno: Knossos-paladset og Heraklion City dagstur

Fjern besværet med at besøge Kretas hovedstad og paladset i Knossos med transport arrangeret for dig. Slap af på en dagstur med afhentning på hotellet, transport til paladset, derefter Heraklion og aflevering tilbage på dit hotel i Rethymno. Tag dig tid til at udforske attraktionerne i dit eget tempo. Efter afhentning af hotellet skal du direkte til det første stop, Palace of Knossos. Forundres over ruinerne af den neolitiske bosættelse og udforsk det ceremonielle og politiske centrum for den minoiske civilisation. Oplev, hvor spændende legender, såsom myten om Minotaur og labyrinten, blev født. Derefter stopper du ved Heraklion, hvor du har 4 timers fritid til at bruge, som du vil. Udforsk byen, og besøg det arkæologiske museum. Køb nogle souvenirs. Snup en kop kaffe, eller spis en lækker frokost på en lokal restaurant. Derefter stiger du på bussen igen for at blive kørt tilbage til dit hotel i Rethymno.

Fra Rethimno: Guidet heldagsbustur til Knossos og Heraklion

Fra Rethimno: Guidet heldagsbustur til Knossos og Heraklion

Rejs tilbage i tiden og besøg det minoiske palads i Knossos på en dagstur fra Rethymnon. Få mere at vide om den gamle civilisation på Heraklion Archaeological Museum. Før fra Rethymnon mod øst langs nordkysten. Kør forbi byen Heraklion og fortsæt mod Kretas indre, indtil du når turens højdepunkt - dit besøg til Knossos-paladset. Fortsæt mod Kretas indland, indtil du når turens højdepunkt - dit besøg i Knossos-paladset. Dette er et af de mest betydningsfulde arkæologiske steder i verden, en vugge for den europæiske kultur og centrum for den minoiske civilisation. Rejs gennem den utrolige historie om kong Minos og den minoiske civilisation, og hør om nogle af Kretas legender på det, der engang var øens største palads. Stig af bussen og start din guidede tur, hvis du vælger muligheden for en guidet tur, eller nyd ca. to timers fritid gennem den detaljerede historie om den minoiske periode, og hør om både Minotaurus og Ariadne. Derpå bringer bussen dig til hjertet af Kretas hovedstad, Heraklion. Her har du mulighed for at besøge det arkæologiske museum, hvor du kan se og lære om den minoiske periode, mens du ledsages af din guide (hvis du vælger muligheden for turen til Heraklion). Du har to timers fritid i Heraklion. Ind i bussen igen kl. 18.00 afgår bussen på hjemrejsen til Rethymnon.

Fra Chania: Heldagstur til Knossos-paladset og Heraklion

Fra Chania: Heldagstur til Knossos-paladset og Heraklion

Besøg det vigtigste minoiske palads på en heldagstur til Knossos Palace fra Chania. Udforsk Heraklions centrum med fritid, eller besøg Heraklions arkæologiske museum. Stop i den maleriske by Rethymno på vej tilbage til Chania. Efter afhentning på dit hotel eller et mødested i nærheden tager du direkte til Knossos Palace, hjemsted for forskellige græske legender og myter som Labyrinten, Minotaurus, Daidalos og Ikaros. Ved ankomsten tager du på en guidet tur i paladset med din guide. Lær om den minoiske civilisation, og se det, der menes at være den legendariske kong Minos' trone. Efter rundvisningen i paladset fortsætter du mod centrum af Heraklion, hvor du har fri tid til at gå på opdagelse. Hvis du har lyst, kan du bruge en del af din fritid på en rundvisning på Heraklions arkæologiske museum. Når din tid i Heraklion er gået, mødes du igen med din guide og begynder at køre tilbage. Undervejs kan du holde en pause i Rethymno og nyde mere fritid til at slentre gennem byens gader. Turen afsluttes med aflevering på dit hotel.

De mest populære seværdigheder i Heraklion

Oplevelser i Det arkæologiske museum i Heraklion

Byer i Grækenland

Andre seværdigheder i Det arkæologiske museum i Heraklion

Vil du se alle oplevelser i Det arkæologiske museum i Heraklion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det arkæologiske museum i Heraklion

Samlet bedømmelse

4.4
(1.654 anmeldelser)

Vi havde en meget fornøjelig dag med at besøge Knossos og Heraklion. Træneren ankom til tiden og var meget komfortabel. Jo, vores guide var fremragende og forklarede, hvordan vi ville møde vores Knossos-guide (Manolo) til vores tur. Han var også fremragende, og i slutningen af turen mødte Jo os, og vi vendte tilbage til træneren. Vi rejste derefter omkring 15 minutter til Heraklion og stoppede tæt på det arkæologiske museum. Vi havde betalt Jo på bussen, og hun havde købt billetterne til os. Folk, der ikke ønskede at gå på museet, kunne se sig om i Heraklion. Selvom vi ikke havde så meget tid, havde vi tilstrækkelig tid til at kigge rundt på museet og tage en drink i museets cafe, før vi mødtes tilbage ved bussen. Vi havde en behagelig tur tilbage til Chania, og det havde været en meget god og informativ dag.

Vi havde en fantastisk spændende tur til Knossospaladset. Den engelsktalende guide i bussen var meget vidende og interessant. Arkæologen som viste os rundt på Knossos var en virkelig dygtig og spændende formidler. Husk at tage ID med. Folk under 25 som kommer fra et EU-land kan komme gratis ind. Både voksne og teenagere fik noget ud af dagen.

Excellent guide, (with extraordinary language skills) and driver (Thanks to George and Mikos). The trip was very informative with mindblowing sights (the arceoloigical museum and the Venetian Harbour in Heraklion and Knossos. A super trip.

En meget sød dame guide, hun passede hele tiden gruppen, guiden på slottet var også fantastisk, hun gav en stor portion historie på en behagelig måde.

Fantastiske udgravninger og et topmoderne museum! I Knossos er der dog store menneskemængder... stadig meget imponerende!