Tilføj datoer

Det astronomiske ur i Prag

Det astronomiske ur i Prag

Det astronomiske ur i Prag: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

1. Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

Det gamle rådhus ligger på torvet i den gamle bydel og blev etableret i 1338 som sæde for den gamle bys administration. Komplekset består af 5 bygninger. Den dominerende del af bygningen er et gotisk tårn med et kapel og et unikt astronomisk ur, hvor de tolv apostle roterer hver time mellem kl. 9.00 og 23.00. Start din tur på første sal, hvor statsværelserne er placeret. Fortsæt til det gotiske Jomfru Maria-kapel og de ceremonielle haller. Bagefter kan du bruge trappen, der fører til tredje sal til udsigtsgalleriet i det 70 meter høje tårn og nyde den mest fantastiske udsigt over Prag. Et guidet besøg i det gamle rådhus' middelalderlige undergrund er inkluderet i din entrébillet, så sørg for ikke at gå glip af det!

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

2. Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Tag på en spændende rejse og oplev hovedstaden i Tjekkiet. Hvis du besøger Prag for første gang og ønsker at få et overblik over byen, er denne tur et perfekt valg. Start din guidede tur på den gamle byplads, som er hovedtorvet i Prags gamle bydel og stedet for Guds Moder Kirke før Týn. Gå en tur langs de maleriske gader og forbi Estates Theatre samt Charles University. Se derefter det gamle rådhus med dets astronomiske ur, hvor du kan beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Se Maisel-synagogen og Pinkas-synagogens ydre, før du slentrer langs den gamle jødiske kirkegård. Gå derefter forbi det nye rådhus og Clementinum, og tag til Karlsbroen. Kryds Karlsbroen, indtil du når sporvognsstationen Malostranské Náměsti. Derfra vil du bestige Prag Slot. Gå en tur langs den kongelige have (apr.-okt. besøg også inde i haverne) og gå forbi præsidentkontoret og Hradčany-pladsen, hvor du kan nyde udsigten til den tyske ambassade. Besøg de indre gårdhaver af Prag Slot og Golden Lane, gå forbi St. Vitus-katedralens ydre. For enden af Golden Lane vil du se Daliborka Tower, der plejede at udgøre en del af volden. Turen slutter ved St. Wenceslas vingård.

Prag: 3-timers vandretur i den gamle bydel og Prags borg

3. Prag: 3-timers vandretur i den gamle bydel og Prags borg

Oplev højdepunkterne i det historiske Prag på en guidet vandretur. Besøg Prags borg, den gamle byplads, St. Nicolas-kirken og Karlsbroen, blandt andre ikoniske vartegn. Lyt, mens din guide maler et farverigt billede af, hvordan Prag plejede at være, og hvordan det har udviklet sig til den internationale by, det er i dag. Start din tur på den lokale partners kontor i Maiselova Street - et stenkast fra det berømte og imponerende astronomiske ur. Lyt til din guide giver dig et historisk overblik over den gamle bydel. Derefter krydser du Karlsbroen med dens varierede statuer og skulpturer, og ser det rolige vand i Vtlava-floden passere under dig. Tag derefter sporvognen op til Prag Slot for at lære om udviklingen af Karlsbroen og Prag Slot. Når du går mod slottet, skal du stoppe for at se stederne i Hradcany eller Castle District og lære om dets fascinerende historie. Gå ind i Prag Slot og nyd nogle sidste historier om Prag ledsaget af en storslået udsigt over hele byen Prag.

Prag: Ghost Walking Tour, hvor legender kommer til live

4. Prag: Ghost Walking Tour, hvor legender kommer til live

Kan du lide mystiske historier? Er du tiltrukket af skræmmende historier? Har du lyst til at lære Prag at kende på en anderledes måde? Så er du kommet til det rette sted! Du vil ikke kede dig hos os! Vores guider vil introducere dig til den fascinerende verden af gamle Prag-legender. De vil guide dig gennem den ældste del af Prag og afsløre dens mystiske hjørner. I de mørke gyder i Prags gamle bydel vil du mærke stemningen fra svundne tider, hvor Prag var en by med ædle konger og riddere, men også et sted, hvor der ikke var mangel på synder af enhver art. Og det stopper ikke ved teorien. Gør dig klar til et ægte eventyr! Med os vil du få et personligt møde med nogle af Prags berømte spøgelser. Tror du ikke på det? Tro på det! Det er ikke for ingenting, at man siger, at der et sted i den ældste del af Prag findes en tærskel mellem to verdener. Mellem den synlige og den usynlige verden. Kom med os over den, kom og se ind i de gamle synderes verden, ind i Prags spøgelsers verden. Men ingen behøver at være bange, for sammen med os vil vi grine sammen med Prags spøgelser.

Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

5. Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

Nyd ubegrænset rejse med offentlig transport i hele Prag, inklusive rejsen til lufthavnen og tilbage. Få adgang til og rabat på over 70 inkluderede oplevelser. Besøg unikke historiske monumenter, museer og gallerier. Deltag i guidede ture i byen, og tag på krydstogt på Vltava-floden. Fremvis dit aktiverede pas ved hver oplevelse, og modtag en billet til stedet (glem ikke at beholde din billet). Se den fulde liste over de attraktioner, ture og andre oplevelser, som dit pas dækker adgang til: - Det gamle rådhus med det astronomiske ur (prioriteret bane, elevator inkluderet) - Petřín udsigtstårn og spejllabyrint - Clementinum astronomiske tårn og bibliotek - Petřín kabelbane - Prags borg (inklusive det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Sankt Vitus Katedralen og Den Gyldne Gade) - Det jødiske kvarter (Maisel-synagogen, Pinkas-synagogen, den gamle jødiske kirkegård, Klausen-synagogen, ceremonihallen, den spanske synagoge, Robert Guttmann-galleriet og Jerusalem-synagogen) - Prag Venedig - flodkrydstogt og Karlsbroens museum - Krudttårnet - Airport Express (tur/retur til lufthavnen) - Den gamle bys brotårn - Vintage sporvogn 42, 24-timers billet - Prag Zoo - Mindre bys brotårne - Lobkowicz-paladset - Loreto - Prags tv-tårn - Žižkov tv-tårn - Sankt Nicholas Klokketårn - Den nye mølles vandtårn* - Manifesto Market Andel - velkomstdrink i SOOT-baren - Basilikaen for de hellige Peter og Paul i Vyšehrad - Det kommunale hus - FOK Prags symfoniorkester - ståpladser* - Štefánik Observatorium - Museum Kampa og Werich Villa - Karel Zeman Museum - Huset ved den gyldne ring - Vrtba Have* - Huset ved den sorte madonna - Det nationale tekniske museum - Vyšehrad gotiske kælder og kasematter og Gorlice Hall - Museum for dekorativ kunst - Huset ved stenklokken - Jernbaneriget - Planetarium* - Kunsthalle - Fotografiets Hus - DOX - Center for Samtidskunst - Nationalmuseet for landbrug - Museum for offentlig transport - Det kommunale bibliotek - galleri - Podskalská toldkontor i Výtoň - Villa Pellé - HC Sparta Praha* - Ctěnice Slotskompleks - Marold Panorama* - Troja Chateau* - Nyt rådhus - udsigtstårn* - Galerie Tančící dům - Villa Winternitz Ture:- Den gamle bydel og den jødiske bydel (EN, DE)- Mystisk middelalderlig undergrund (EN)- Den kongelige arv - Prags borg og den mindre bydel (EN) Rabatter er tilgængelige på:- Det store sydtårn i St. Vitus-katedralen - 50% rabat - Guider og ture - private ture - rabat - 200 CZK rabat - Øko-cruise om aftenen med et glas Prosecco - 20% rabat - Frokostkrydstogt på en glasbåd - 20% rabat - Middagskrydstogt - 20 % rabat - FOK Prags symfoniorkester - 20 % rabat*. - Illusion Art Museum Prag - 25 % rabat - Dinosauria Museum Prag - 10 % rabat - Café Municipal House - gratis kaffe - iMucha - 30 % rabat* (*sæsonbestemt) Du kan finde den komplette liste i appen eller på hjemmesiden praguevisitorpass.eu

Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

6. Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

Oplev den jødiske arv i byen Prag på en guidet vandretur. Se den jødiske kirkegård, den gamle bydel og forskellige steder relateret til jødisk historie i byen. Mød din guide nær Maisel-synagogen. Herfra går du til det jødiske kvarter, hvor din guide vil fortælle dig om jødernes historie i Prag. Efter denne oversigt over byens jødiske arv, vil du blive guidet rundt i de vigtigste synagoger og den jødiske kirkegård og se, hvor France Kafka skrev meget af sit forfatterskab. Tag til Prags gamle bydel, og nyd de historiske vartegn, herunder det verdensberømte astronomiske ur. Nyd fascinerende historier bag hver af de vigtige bygninger, du ser.

Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

7. Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

Tag på en guidet vandretur gennem Prags historiske gader. Lær historien bag hver tur fra din guide og besøg højdepunkter, herunder det jødiske kvarter og det imponerende astronomiske ur. Start på Old Town Square, som er stedet for Vor Frue Kirke før Týn og var den vigtigste markedsplads i Prag. Gå en tur langs maleriske gader ved Estates Theatre og Charles University. Se det gamle rådhus med dets astronomiske ur, og beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Beundre Maisel og det ydre af Pinkas-synagogerne, før du går forbi den gamle jødiske kirkegård. Se ydersiden af New Town Hall og Clementinum, før du går til Karlsbroen, hvor turen slutter.

Prag: Byens højdepunkter med bus, båd og til fods

8. Prag: Byens højdepunkter med bus, båd og til fods

Besøg nogle af Prags mest fascinerende monumenter og kvarterer på en guidet tur med båd, bus og til fods. Lær mere om byens historie og dens berømte vartegn med din kyndige guide. I den første del af turen udforsker du den charmerende gamle bydel i en minibus med aircondition. Tag på en 30-minutters tur forbi seværdigheder, herunder Danserhuset, Wenzelspladsen og Nationalgalleriet. Denne bustur er kun inkluderet i tilvalget "fuld tur". I alternativet "kortere tur" af turen springes denne bustur over og starter kun med en kort transfer direkte til Prags borg ( Du bliver derefter sat af ved Prags borg til en 75 minutters gåtur til fods i verdens største gamle borg. Gå gennem området, der fylder 70.000 kvadratmeter. Nyd nogle af de bedste udsigtspunkter over byen, som er perfekte til at tage fremragende billeder. Før tilbage til den gamle bydelsplads og det astronomiske ur. Her vil din guide forklare dens historie og betydningen af dens bevægelige skulpturer. Herefter tager du på en gåtur for at nyde den højtidelige skønhed i det jødiske kvarter, hvor nogle af byens fineste arkitektoniske værker findes. Slutteligt kan du tage på et afslappende flodkrydstogt langs Vltava-floden. Læn dig tilbage og slap af på en ca. 60 minutter lang tur langs vandet, eller gå op på øverste dæk og nyd udsigten over byen og den berømte Karlsbro.

Prag: Bustur til det historiske centrum

9. Prag: Bustur til det historiske centrum

Oplev Prags højdepunkter fra en åben bus, og nyd panoramaudsigten over alle de mest berømte seværdigheder. Tag afsted ved den gamle rådhusplads, hvor du kan beundre det astronomiske ur. Fortsæt igennem den ældste del af byen og lad dig fortrylle af de mange brostensbelagte gader, der leder i alle retninger. Højdepunkterne i den gamle bydel inkluderer borgerhuset Obecní dům, der før var det kongelige hof. Lad dig betage af de mange mosaikker på facaden, der anses af mange for at være byens smukkeste bygning. Se seværdighederne i Josefov-kvarteret, Prags tidligere jødiske ghetto. Kvarteret er helt omsluttet af den gamle bydel og byder på monumenter såsom den gamle-nye synagoge samt den spanske synagoge fra det 19. århundrede med maurisk-inspirerede dekorationer. Kom forbi Prags ældste bevarede gotiske bygning, Sankt Agnesklostret. Se nationale monumenter såsom Statsoperahuset og Det Nye Rådhus. Lad dig betage af broerne over floden Moldau, herunder den berømte Karlsbro. Når du ankommer til området omkring Prags slot, kan du nyde en pause på 30-40 minutter, hvor du kan gå en kort tur ved de berømet vartegn. Besøg for eksempel Loreta-pilgrimsstedet. Lad dig betage af den ekstraordinære arkitektur i Dansehuset. Andre attraktioner, du vi komme forbi på turen, tæller Nationalmuseet, Rudolfinum Musikhallen og Prašná brána. Undervejs vil du lære om byens historie og de berømte vartegn fra en audioguide, der tilbydes på 26 forskellige sprog (arabisk, kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, finsk, fransk, tysk, græsk, hebræisk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk og vietnamesisk).

Prag: Gamle by, astronomisk ur og underjordisk tur

10. Prag: Gamle by, astronomisk ur og underjordisk tur

Udforsk Prags vigtigste historiske område, herunder den skjulte undergrund fra det 12. århundrede, og lær mere om byens store historiske begivenheder, vigtige personer og livet i den mørke middelalder. Gå over Karlsbroen og udforsk derefter den komplekse labyrint i den gamle bydel. Fortsæt dit eventyr, mens du udforsker de dybe fangehuller og kamre under torvet i den gamle bydel med en anden ekspertguide. Lær mere om de steder, du besøger, såsom Prags mest berømte bro omgivet af legender og numerologiske mysterier, det verdensunikke astronomiske ur "Orloj" med imponerende mekanismer, eller det jødiske kvarter og dets stadig bevarede gamle kirkegård og synagoger. Fra Prags mest betydningsfulde offentlige henrettelse og den forvredne historie om urmagerens skæbne, over kejser Karl IV's "gyldne" æra til de lokales kamp for frihed og demokrati i det 20. århundrede - du vil lære en masse om byens store historiske begivenheder, vigtige personer og livet i middelalderen. Som en bonus kan du nyde en betagende udsigt fra toppen af det gamle rådhustårn. *Bemærk venligst: turen er på engelsk

132 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det astronomiske ur i Prag

Andre seværdigheder i Det astronomiske ur i Prag

Vil du se alle oplevelser i Det astronomiske ur i Prag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det astronomiske ur i Prag

Samlet bedømmelse

4.5
(12.549 anmeldelser)

Turen begyndte ved indgangen, guiden fortalte os slottets historie og gav vejledning til at besøge det. Ved middagstid er der et suggestivt vagtskifte. For at besøge slottet, katedralen, kirkerne og Golden Lane (alle inkluderet i billetten) tager det cirka 2:30/3.

Den kvindelige guide var god til at dosere sin viden på nøje udvalgt steder - det var en meget lærerig og interessant tur! Halvanden time var super fint, både i forhold til selve gåturen og til mængden af information.

Fantastisk aften med Klara, tak til hende for alle de forklaringer vi havde, hun er charmerende og bringer dig i humør!

God og afvekslende tur. Sofia vores guide var meget vidende.

Selvfølgelig rundvisning, send masser historie af Prag.