Det gamle rådhus, München

Det gamle rådhus, München: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: 3 timers guidet cykeltur

1. München: 3 timers guidet cykeltur

Udforsk den livlige by München på en aktiv måde. På den 3 timer lange guidede cykeltur lærer du mange af byens spændende historier at kende. På cyklen kan du hurtigt og nemt komme frem til de berømte seværdigheder. Oplev byens helt særlige stemning, mens du cykler gennem Münchens gader og lytter til din guides medrivende historier. På turen stopper du ved Hofbräukeller. Nyd en kold øl, inden du cykler videre langs Isar-floden. Cykelturen fører dig forbi Marienplatz, forbi Hofbräuhaus og ned ad Maximilianstrasse, tværs over Königsplatz, forbi Pinakothek der Moderne, gennem Schwabing og til Englischer Garten. Turen slutter samme sted, som den startede.

München: Gåtur i den gamle bydel og Viktualienmarkt

2. München: Gåtur i den gamle bydel og Viktualienmarkt

Se højdepunkterne i Münchens historiske gamle bydel på denne spændende guidede tur. Du starter ved Marienplatz og går til Peterskirken, den ældste kirke i München. Slentrer gennem bondemarkedet, og lad dig tiltrække af de fristende dufte. Prøv et par lokale specialiteter, inden du begiver dig til det gamle rådhus. I Burgstraße venter forfatterens residenshus på dig, ligesom den gamle domstol, som tidligere var hertug af Bayerns sæde, også venter på dig. Derefter går turen gennem de middelalderlige Platzgassen-gader, forbi Schuhbecks kokkeskole og videre til Hofbräuhaus. Her kan du se Münchens ølhal, som endda er blevet genskabt i Las Vegas. Forundres over de eksklusive butikker i Tysklands dyreste shoppinggade, Maximilianstraße. Turen slutter ved operahallen, hvis arkitektur minder om et græsk tempel.

München: Nattevægterens fakkeltur på tysk

3. München: Nattevægterens fakkeltur på tysk

Mød din nattevagtguide på Marienplatz, og rejs derefter tilbage i tiden, hvor dit eventyr begynder. Følg din guide gennem Münchens mørke gyder, og lyt til fortællingerne om de spøgelser og ghouls, der stadig spøger i disse gader. Lær hvordan det i middelalderen var nattevagtens pligt at opretholde orden og fred i byen samt at beskytte borgerne mod tyve, mordere og fjender. Hør, hvordan han hver nat lukkede byportene og kaldte på slaget til time. Under vandreturen vil nattevagten guide dig til nogle af de mest prominente historiske steder og bygninger i byen. Når turen er slut, vil du have fået et nyt perspektiv på München og et par historier med hjem.

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

4. München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

Oplev kirkegårde og forhør, sølvpenge og henrettelser, mens du går tilbage til middelalderen. Mød Wolfram, din nattevogterguide, på den centrale plads Marienplatz. De vil bære en lanterne, hellebard og horn for at hjælpe dig med at fordybe dig i middelalderens verden i München. Gå med din gruppe til Münchens bymur fra det 12. århundrede, og lær om middelalderens henrettelser og halshugninger. Duft til røgelse i de gamle rester af Peterskirken, og lær om straffen for dårlige bagere på Metzgerzeile. Vær vidne til lukningen af Talburgporten og en kamp med en hellebard. Lær om de skræmmende torturmetoder, der blev brugt i middelalderens fængsler. Du skal også udforske byens slot og Schwabingerporten, mens du opdager den fascinerende og grusomme historie om middelalderens München.

Mystic Munich: Legends of the Old Town

5. Mystic Munich: Legends of the Old Town

Fordyb dig i legendernes verden og udforsk udvalgte mystiske steder i Münchens gamle bydel. Hør historier, legender og mysterier, opdag virkeligheden bag dem og få et nyt perspektiv på byen. Mød mytiske væsner og gådefulde figurer fra Münchens legendariske verden, og oplev, hvordan de kommer til live i skumringen. Lær om Lindwurm i det nye rådhus og de monstre, som helten Putti bekæmpede på Marian-søjlen. Hør hvordan det var muligt at stoppe djævelen i at ødelægge Gamle Peter, og hvorfor du skulle se St. Onuphrius lige i øjnene. Svarene på disse spørgsmål er nøglen til Münchens magi, som år efter år tiltrækker så mange mennesker fra nær og fjern. Udforsk de sagnomspundne steder i München og tag et kig på det gamle rådhus, den gamle Peter, Marienplatz, den gamle domstol og Frauenkirche. Uanset om du er turist eller beboer i München, ung eller gammel, byder denne tur på noget for enhver smag.

München: Tegn og vidundere Tour

6. München: Tegn og vidundere Tour

Besøg de mest vidunderlige steder og karakterer omkring Münchens gågade mellem Marienplatz og Odeonsplatz på denne tur Se mirakelmadonnaerne ved Helligåndskirken, og absorber denne hellige placerings helbredende kræfter. Deltag i profane ritualer, der lover kærlighed, velstand og sundhed, og opdag selv, at mirakler virkelig går i opfyldelse i München. Besøg hvilestedet for elskendes skytshelgen og opdag, hvordan du kan drage fordel af hendes kærlighedskræfter. Oplev steder med sundhed og oplev fred og velvære i hjertet af byen, og besøg et sted med rigdom for at opdage, hvilke ritualer der vil give dig en fuld pung. Find også sammen med os ud af, hvad der egentlig gemmer sig bag de fire magiske løver på Residence, og hvad der egentlig sker, når du gnider deres næser. Spor efter steder i München, hvor mirakler skete, og fortsæt med at ske. Turen starter ved Det Gamle Rådhus, inden man besøger de ældste kirker i indre by. Bagefter kan du komme i kontakt med kongelige dyder på Residence tæt på Odeonsplaz. Oplev hemmelige steder, karakterer og ritualer mellem Frauenkirche, Residenz og Marienplatz.

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

7. München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

Professionelle skuespillere vil genopføre grundigt undersøgte fakta og underholdende historier. De tager de besøgende med på en rejse ind i en for længst glemt verden fuld af liv og skæbner. Byens historie bliver levende og håndgribelig på denne tur. Bødler, ludere og hekse - hvad havde disse tre "erhverv" til fælles i München? Tja, bødlerne sad ikke kun i torturkamre eller på en galge, de var også alfonser! Denne populære vandretur er centreret omkring heksejagt, prostitution, tortur og henrettelser. Hvorfor flyver hekse f.eks. på koste? Hvorfor blev henrettelsesstedet placeret uden for byen? Og hvorfor eksisterer prostitution ikke længere i det historiske centrum siden 1970'erne? Denne vandretur begynder ved Neuhauser Tor, hvor forbrydere blev ført til deres henrettelse uden for byen. Du går gennem den historiske Salzstraße og når frem til den tidligere jesuitterskole fra heksejagtens tid. Et skænderi mellem hertuginden Renata og jesuitpater Ignatius bringer dig helt tilbage til det mørke 16. århundrede: Da tårnet styrtede sammen under opførelsen af Michaeliskirken, var det indlysende, at "en så usædvanlig storm blev skabt af de forbandede onde kvinder". Men det var ikke kun hekse, der blev henrettet: I Schöner Turm kan du høre den sørgelige historie om den uheldige guldsmed. En kraftig vindstorm fører dig til Münchens vartegn, Frauenkirche, hvor du vil møde Mørkets Fyrste selv: Du vil få at vide, hvorfor djævelen hjalp bygmesteren med at bygge kirken, og hvorfor det blæser så meget her, samt det transcendentale spørgsmål om djævelens skostørrelse. Undervejs vil du høre heksehistorier om trylledrikke, rideture på koste, tudetunger og børnehænder, indtil du når frem til det storslåede rådhus, hvor alkymisten Marco Bragadino venter på os. Den formodede guldsmed forsøger at varme os op for hans kunst. I Peterskirken får vi kendskab til en bødlers hverdag, hvordan han så ud, hvorfor han helst skulle undgås, eller hvordan man skaffer sig et galgenreb. Vi bliver også vidne til en smuk kvinde, der undslipper den sikre død. På det gamle rådhus vil vi krydse det tidligere torturkammer, mens vi lytter til grusomme historier. Platzl var hjemsted for Münchens rødt lyskvarter indtil de olympiske lege i 1972. Det, som Spider Murphy Gang sang om i "Skandal im Sperrbezirk", er Münchens byhistorie: I den rene, anstændige "kosmopolitiske by med et hjerte" var der ikke længere plads til Rosi og hendes kolleger.

München: 3-timers kulinarisk nattevagtstur

8. München: 3-timers kulinarisk nattevagtstur

Nyd en aftentur gennem Münchens gamle bydel med en nattevagt klædt i et historisk kostume som din guide. Rejs gennem en for længst glemt verden fyldt med liv og eventyr, mens du oplever byens historie på første hånd. Nattevagten møder dig på Marktplatz. Kort efter besøger du en hyggelig München-værtshus, hvor du kan nyde en solid drink med kød og brød for at samle kræfter til turen. Du vil derefter udforske byen, og sørg for at holde gyderne fri for æreløse folk. Undervejs vil nattevagten genkalde interessante historier fra tidligere århundreder. Se St. Peters Kirke og hør historier om kirkegården, herunder begravelsesskikke, epitafier, ildelugtende lig og forsvundne kirkebænke. Besøg det gamle rådhus på den historiske gade Salzstraße og lær om den gamle byport og rekonstruktionen af spiret i 1970'erne. Går du forbi et torturkammer og fængsel, når du den gamle domstol. Følger du stien, hvor den oprindelige bymur fra det 12. århundrede engang lå, forlader du vandborgen og går mod vest. Hør grufulde historier på Gruftgasse og udforsk Schäfflergasse, hvor du vil finde ud af, at i middelalderens München var vin den foretrukne drik, ikke øl. Du kan derefter beundre de to tårne i Frauenkirche, et af byens vartegn. Du kommer også forbi Promenadeplatz, Palais Portia og Palais Holnstein undervejs. Hør om den chokerende værtsvanhelligelse ved Salvatorkirche, mens du i Theatine-kirken lærer om Henriette Adelaides liv, hvis søn sørgede for, at Theatine-klostret blev bygget. Til sidst vender du tilbage til værtshuset og kan afslutte aftenen med stil med en solid dessert og en god drink.

München: Night Watchman Walking Tour på engelsk

9. München: Night Watchman Walking Tour på engelsk

Tag på en fortryllende aftentur på engelsk med en nattevagt, og dyk ned i Münchens middelalderhistorie. Når byen falder til ro, kan du gå gennem gamle gyder og pladser, oplyst af nattevagtens lanterne, og hvert skridt afslører historier og legender fra byens fortid. Følg din nattevægter-guide, som tilbyder et dybt dyk ned i de overleveringer og legender, der definerer Münchens historiske essens. Hør historier fra fortiden, der stadig giver genlyd i de brostensbelagte gader, og oplev en side af München, der kommer til live under mørkets kappe. Lær alt om byens nattevagter. Om natten, når Münchens borgere er dybt inde i deres drømme, strejfer en skikkelse rundt i byen. Bevæbnet med et kaldehorn, en hellebard og en lanterne sørger denne vogter for byens sikkerhed og afværger nattens skyggefulde elementer. Dette er ikke bare en spadseretur, men en rejse tilbage i tiden. Langs din rute kan du udforske Münchens middelalderlige hjerte. Opdag byens gamle hemmeligheder, og oplev en side af München, der kommer til live under mørkets kappe, før du går tilbage til, hvor din tur begyndte.

München: Residenz-paladset, museum og skatkammer privat rundvisning

10. München: Residenz-paladset, museum og skatkammer privat rundvisning

Tiltag til denne eksklusive rundvisning og udforsk hjørnerne og krogene i Residenz, det største slotskompleks i Tyskland, sammen med en autoriseret guide. Træd indenfor for at beundre de fantastiske interiører og få mere at vide om de tidligere beboere. Besøg Residenz-museet, skatkammeret og Cuvilliés-teatret, og nyd en gåtur i den gamle bydel. Vælg en grundlæggende 2 timers mulighed for at se højdepunkterne i Residenz: paladset, museet og skatkammeret. Følg i fodsporene på de bayerske konger, hertuger og kurfyrster, der tjente i denne kongelige residens fra 1508 til 1918. Tag på en rejse gennem perioderne fra renæssance til tidlig barok, rokoko og neoklassicisme. Beundr de overdådige værelser og kunstsamlinger, der vidner om Wittelsbach-dynastiets fornemme smag og politiske ambitioner. Som museum udforsker Residenz humanismen, modreformationen, oplysningstiden, kongernes guddommelige ret og det konstitutionelle monarki. I skatkammeret finder du en bemærkelsesværdig samling af kronjuveler, kongelige insignier, guldsmedearbejder, sværd, pokaler og andre dyre genstande. Den 3 timer lange mulighed omfatter en privat biltransport mellem din indkvartering i München og Residenz. Denne løsning er perfekt, når du ikke ønsker at gå for langt eller bruge offentlig transport. Efter turen bliver du kørt tilbage til den adresse, der blev oplyst ved reservationen. Vælg den udvidede 3,5 timers tur for at besøge Residenz og Cuvilliés-teatret. Beundr overdådigheden i det auditorium, som kurfyrste Maximilian Joseph III byggede som sit nye operahus. Hør om de overdådige operaproduktioner og om den første opførelse af Mozarts Idomeneo, der havde premiere her. Udforsk også Hofgarten, den kongelige residens formelle hoffegård. Se den bayerske regering, Marstall Theater og den store statsopera. Den 5-timers tur omfatter også en vandretur i Münchens gamle bydel. Gå en tur fra Residenz til Odeonsplatz for at se Feldherrnhalle-monumentet og Theatinerkirken og høre om det berygtede Beer Hall Putsch, der fandt sted her. Træd ind i den stolte Frauenkirche (Münchens domkirke) og hør legenden om dens djævlefodaftryk. Følg din private guide til det centrale torv Marienplatz, hvor du kan beundre det storslåede nye rådhus samt det gamle rådhus, Fiskens springvand og Peterskirken, den ældste kirke i byen.

24 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det gamle rådhus, München

Det gamle rådhus, München: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: 3 timers guidet cykeltur

München: 3 timers guidet cykeltur

Udforsk den livlige by München på en aktiv måde. På den 3 timer lange guidede cykeltur lærer du mange af byens spændende historier at kende. På cyklen kan du hurtigt og nemt komme frem til de berømte seværdigheder. Oplev byens helt særlige stemning, mens du cykler gennem Münchens gader og lytter til din guides medrivende historier. På turen stopper du ved Hofbräukeller. Nyd en kold øl, inden du cykler videre langs Isar-floden. Cykelturen fører dig forbi Marienplatz, forbi Hofbräuhaus og ned ad Maximilianstrasse, tværs over Königsplatz, forbi Pinakothek der Moderne, gennem Schwabing og til Englischer Garten. Turen slutter samme sted, som den startede.

München: Gåtur i den gamle bydel og Viktualienmarkt

München: Gåtur i den gamle bydel og Viktualienmarkt

Se højdepunkterne i Münchens historiske gamle bydel på denne spændende guidede tur. Du starter ved Marienplatz og går til Peterskirken, den ældste kirke i München. Slentrer gennem bondemarkedet, og lad dig tiltrække af de fristende dufte. Prøv et par lokale specialiteter, inden du begiver dig til det gamle rådhus. I Burgstraße venter forfatterens residenshus på dig, ligesom den gamle domstol, som tidligere var hertug af Bayerns sæde, også venter på dig. Derefter går turen gennem de middelalderlige Platzgassen-gader, forbi Schuhbecks kokkeskole og videre til Hofbräuhaus. Her kan du se Münchens ølhal, som endda er blevet genskabt i Las Vegas. Forundres over de eksklusive butikker i Tysklands dyreste shoppinggade, Maximilianstraße. Turen slutter ved operahallen, hvis arkitektur minder om et græsk tempel.

München: Nattevægterens fakkeltur på tysk

München: Nattevægterens fakkeltur på tysk

Mød din nattevagtguide på Marienplatz, og rejs derefter tilbage i tiden, hvor dit eventyr begynder. Følg din guide gennem Münchens mørke gyder, og lyt til fortællingerne om de spøgelser og ghouls, der stadig spøger i disse gader. Lær hvordan det i middelalderen var nattevagtens pligt at opretholde orden og fred i byen samt at beskytte borgerne mod tyve, mordere og fjender. Hør, hvordan han hver nat lukkede byportene og kaldte på slaget til time. Under vandreturen vil nattevagten guide dig til nogle af de mest prominente historiske steder og bygninger i byen. Når turen er slut, vil du have fået et nyt perspektiv på München og et par historier med hjem.

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

Oplev kirkegårde og forhør, sølvpenge og henrettelser, mens du går tilbage til middelalderen. Mød Wolfram, din nattevogterguide, på den centrale plads Marienplatz. De vil bære en lanterne, hellebard og horn for at hjælpe dig med at fordybe dig i middelalderens verden i München. Gå med din gruppe til Münchens bymur fra det 12. århundrede, og lær om middelalderens henrettelser og halshugninger. Duft til røgelse i de gamle rester af Peterskirken, og lær om straffen for dårlige bagere på Metzgerzeile. Vær vidne til lukningen af Talburgporten og en kamp med en hellebard. Lær om de skræmmende torturmetoder, der blev brugt i middelalderens fængsler. Du skal også udforske byens slot og Schwabingerporten, mens du opdager den fascinerende og grusomme historie om middelalderens München.

Mystic Munich: Legends of the Old Town

Mystic Munich: Legends of the Old Town

Fordyb dig i legendernes verden og udforsk udvalgte mystiske steder i Münchens gamle bydel. Hør historier, legender og mysterier, opdag virkeligheden bag dem og få et nyt perspektiv på byen. Mød mytiske væsner og gådefulde figurer fra Münchens legendariske verden, og oplev, hvordan de kommer til live i skumringen. Lær om Lindwurm i det nye rådhus og de monstre, som helten Putti bekæmpede på Marian-søjlen. Hør hvordan det var muligt at stoppe djævelen i at ødelægge Gamle Peter, og hvorfor du skulle se St. Onuphrius lige i øjnene. Svarene på disse spørgsmål er nøglen til Münchens magi, som år efter år tiltrækker så mange mennesker fra nær og fjern. Udforsk de sagnomspundne steder i München og tag et kig på det gamle rådhus, den gamle Peter, Marienplatz, den gamle domstol og Frauenkirche. Uanset om du er turist eller beboer i München, ung eller gammel, byder denne tur på noget for enhver smag.

München: Tegn og vidundere Tour

München: Tegn og vidundere Tour

Besøg de mest vidunderlige steder og karakterer omkring Münchens gågade mellem Marienplatz og Odeonsplatz på denne tur Se mirakelmadonnaerne ved Helligåndskirken, og absorber denne hellige placerings helbredende kræfter. Deltag i profane ritualer, der lover kærlighed, velstand og sundhed, og opdag selv, at mirakler virkelig går i opfyldelse i München. Besøg hvilestedet for elskendes skytshelgen og opdag, hvordan du kan drage fordel af hendes kærlighedskræfter. Oplev steder med sundhed og oplev fred og velvære i hjertet af byen, og besøg et sted med rigdom for at opdage, hvilke ritualer der vil give dig en fuld pung. Find også sammen med os ud af, hvad der egentlig gemmer sig bag de fire magiske løver på Residence, og hvad der egentlig sker, når du gnider deres næser. Spor efter steder i München, hvor mirakler skete, og fortsæt med at ske. Turen starter ved Det Gamle Rådhus, inden man besøger de ældste kirker i indre by. Bagefter kan du komme i kontakt med kongelige dyder på Residence tæt på Odeonsplaz. Oplev hemmelige steder, karakterer og ritualer mellem Frauenkirche, Residenz og Marienplatz.

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

Professionelle skuespillere vil genopføre grundigt undersøgte fakta og underholdende historier. De tager de besøgende med på en rejse ind i en for længst glemt verden fuld af liv og skæbner. Byens historie bliver levende og håndgribelig på denne tur. Bødler, ludere og hekse - hvad havde disse tre "erhverv" til fælles i München? Tja, bødlerne sad ikke kun i torturkamre eller på en galge, de var også alfonser! Denne populære vandretur er centreret omkring heksejagt, prostitution, tortur og henrettelser. Hvorfor flyver hekse f.eks. på koste? Hvorfor blev henrettelsesstedet placeret uden for byen? Og hvorfor eksisterer prostitution ikke længere i det historiske centrum siden 1970'erne? Denne vandretur begynder ved Neuhauser Tor, hvor forbrydere blev ført til deres henrettelse uden for byen. Du går gennem den historiske Salzstraße og når frem til den tidligere jesuitterskole fra heksejagtens tid. Et skænderi mellem hertuginden Renata og jesuitpater Ignatius bringer dig helt tilbage til det mørke 16. århundrede: Da tårnet styrtede sammen under opførelsen af Michaeliskirken, var det indlysende, at "en så usædvanlig storm blev skabt af de forbandede onde kvinder". Men det var ikke kun hekse, der blev henrettet: I Schöner Turm kan du høre den sørgelige historie om den uheldige guldsmed. En kraftig vindstorm fører dig til Münchens vartegn, Frauenkirche, hvor du vil møde Mørkets Fyrste selv: Du vil få at vide, hvorfor djævelen hjalp bygmesteren med at bygge kirken, og hvorfor det blæser så meget her, samt det transcendentale spørgsmål om djævelens skostørrelse. Undervejs vil du høre heksehistorier om trylledrikke, rideture på koste, tudetunger og børnehænder, indtil du når frem til det storslåede rådhus, hvor alkymisten Marco Bragadino venter på os. Den formodede guldsmed forsøger at varme os op for hans kunst. I Peterskirken får vi kendskab til en bødlers hverdag, hvordan han så ud, hvorfor han helst skulle undgås, eller hvordan man skaffer sig et galgenreb. Vi bliver også vidne til en smuk kvinde, der undslipper den sikre død. På det gamle rådhus vil vi krydse det tidligere torturkammer, mens vi lytter til grusomme historier. Platzl var hjemsted for Münchens rødt lyskvarter indtil de olympiske lege i 1972. Det, som Spider Murphy Gang sang om i "Skandal im Sperrbezirk", er Münchens byhistorie: I den rene, anstændige "kosmopolitiske by med et hjerte" var der ikke længere plads til Rosi og hendes kolleger.

München: 3-timers kulinarisk nattevagtstur

München: 3-timers kulinarisk nattevagtstur

Nyd en aftentur gennem Münchens gamle bydel med en nattevagt klædt i et historisk kostume som din guide. Rejs gennem en for længst glemt verden fyldt med liv og eventyr, mens du oplever byens historie på første hånd. Nattevagten møder dig på Marktplatz. Kort efter besøger du en hyggelig München-værtshus, hvor du kan nyde en solid drink med kød og brød for at samle kræfter til turen. Du vil derefter udforske byen, og sørg for at holde gyderne fri for æreløse folk. Undervejs vil nattevagten genkalde interessante historier fra tidligere århundreder. Se St. Peters Kirke og hør historier om kirkegården, herunder begravelsesskikke, epitafier, ildelugtende lig og forsvundne kirkebænke. Besøg det gamle rådhus på den historiske gade Salzstraße og lær om den gamle byport og rekonstruktionen af spiret i 1970'erne. Går du forbi et torturkammer og fængsel, når du den gamle domstol. Følger du stien, hvor den oprindelige bymur fra det 12. århundrede engang lå, forlader du vandborgen og går mod vest. Hør grufulde historier på Gruftgasse og udforsk Schäfflergasse, hvor du vil finde ud af, at i middelalderens München var vin den foretrukne drik, ikke øl. Du kan derefter beundre de to tårne i Frauenkirche, et af byens vartegn. Du kommer også forbi Promenadeplatz, Palais Portia og Palais Holnstein undervejs. Hør om den chokerende værtsvanhelligelse ved Salvatorkirche, mens du i Theatine-kirken lærer om Henriette Adelaides liv, hvis søn sørgede for, at Theatine-klostret blev bygget. Til sidst vender du tilbage til værtshuset og kan afslutte aftenen med stil med en solid dessert og en god drink.

München: Night Watchman Walking Tour på engelsk

München: Night Watchman Walking Tour på engelsk

Tag på en fortryllende aftentur på engelsk med en nattevagt, og dyk ned i Münchens middelalderhistorie. Når byen falder til ro, kan du gå gennem gamle gyder og pladser, oplyst af nattevagtens lanterne, og hvert skridt afslører historier og legender fra byens fortid. Følg din nattevægter-guide, som tilbyder et dybt dyk ned i de overleveringer og legender, der definerer Münchens historiske essens. Hør historier fra fortiden, der stadig giver genlyd i de brostensbelagte gader, og oplev en side af München, der kommer til live under mørkets kappe. Lær alt om byens nattevagter. Om natten, når Münchens borgere er dybt inde i deres drømme, strejfer en skikkelse rundt i byen. Bevæbnet med et kaldehorn, en hellebard og en lanterne sørger denne vogter for byens sikkerhed og afværger nattens skyggefulde elementer. Dette er ikke bare en spadseretur, men en rejse tilbage i tiden. Langs din rute kan du udforske Münchens middelalderlige hjerte. Opdag byens gamle hemmeligheder, og oplev en side af München, der kommer til live under mørkets kappe, før du går tilbage til, hvor din tur begyndte.

München: Residenz-paladset, museum og skatkammer privat rundvisning

München: Residenz-paladset, museum og skatkammer privat rundvisning

Tiltag til denne eksklusive rundvisning og udforsk hjørnerne og krogene i Residenz, det største slotskompleks i Tyskland, sammen med en autoriseret guide. Træd indenfor for at beundre de fantastiske interiører og få mere at vide om de tidligere beboere. Besøg Residenz-museet, skatkammeret og Cuvilliés-teatret, og nyd en gåtur i den gamle bydel. Vælg en grundlæggende 2 timers mulighed for at se højdepunkterne i Residenz: paladset, museet og skatkammeret. Følg i fodsporene på de bayerske konger, hertuger og kurfyrster, der tjente i denne kongelige residens fra 1508 til 1918. Tag på en rejse gennem perioderne fra renæssance til tidlig barok, rokoko og neoklassicisme. Beundr de overdådige værelser og kunstsamlinger, der vidner om Wittelsbach-dynastiets fornemme smag og politiske ambitioner. Som museum udforsker Residenz humanismen, modreformationen, oplysningstiden, kongernes guddommelige ret og det konstitutionelle monarki. I skatkammeret finder du en bemærkelsesværdig samling af kronjuveler, kongelige insignier, guldsmedearbejder, sværd, pokaler og andre dyre genstande. Den 3 timer lange mulighed omfatter en privat biltransport mellem din indkvartering i München og Residenz. Denne løsning er perfekt, når du ikke ønsker at gå for langt eller bruge offentlig transport. Efter turen bliver du kørt tilbage til den adresse, der blev oplyst ved reservationen. Vælg den udvidede 3,5 timers tur for at besøge Residenz og Cuvilliés-teatret. Beundr overdådigheden i det auditorium, som kurfyrste Maximilian Joseph III byggede som sit nye operahus. Hør om de overdådige operaproduktioner og om den første opførelse af Mozarts Idomeneo, der havde premiere her. Udforsk også Hofgarten, den kongelige residens formelle hoffegård. Se den bayerske regering, Marstall Theater og den store statsopera. Den 5-timers tur omfatter også en vandretur i Münchens gamle bydel. Gå en tur fra Residenz til Odeonsplatz for at se Feldherrnhalle-monumentet og Theatinerkirken og høre om det berygtede Beer Hall Putsch, der fandt sted her. Træd ind i den stolte Frauenkirche (Münchens domkirke) og hør legenden om dens djævlefodaftryk. Følg din private guide til det centrale torv Marienplatz, hvor du kan beundre det storslåede nye rådhus samt det gamle rådhus, Fiskens springvand og Peterskirken, den ældste kirke i byen.

De mest populære seværdigheder i München

Oplevelser i Det gamle rådhus, München

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Det gamle rådhus, München

Vil du se alle oplevelser i Det gamle rådhus, München? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det gamle rådhus, München

Samlet bedømmelse

4.7
(1.164 anmeldelser)

Cyklerne var ganske glimrende for en byrundtur. Det tog dog ret lang tid at få udleveret cykler, så slut tidspunkt holdt ikke. Så vil anbefale buffer i tilfælde af, at man gerne vil flere ting den samme dag

Turen var rigtig god og hyggelig. Guiden viste os en masse gode ting, både historiske og kulturmæssige med et tvist af humor

En god oplevelse, hvor man kommer rundt og ser byen på en helt anden måde og samtidig får man historie af vide om byen.

Fantastisk tur der giver et godt indtryk af munchen.