Det nye fængsel

60 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det nye fængsel

Det nye fængsel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere behagelig med Venice City Pass. Få adgang til alle byens fremtrædende kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flerdagespas med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen og gå ind i det palads, der var sæde for en 1000-årig republik, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Kom forbi Museo Correr, det arkæologiske museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, glasmuseet på øen Murano, det naturhistoriske museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, kniplingsmuseet på øen Burano og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk MuseumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk Historisk museumMocenigo-paladsetCarlo Goldoni-husetBlondemuseet på Burano-øenGlasmuseet på Murano-øenMuseo Fortuny. De 16 kirker i Chorus Circuit inkluderer: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreS.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)S.Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Book et Sankt Markus City Pass til din rejse til Venedig og få adgang til Dogepaladset, de 3 museer på Markuspladsen, 3 kirker på koret og Querini Stampalia Foundation. Få mest muligt ud af din tid i byen ved at vælge en af de muligheder, der omfatter offentlig transport. Start udforskningen på Markuspladsen, hvor dit pas giver dig gratis adgang til Dogepaladset. Derefter kan du tage til de andre museer, der ligger på pladsen, med gratis adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana. Din adgangsbillet inkluderer også adgang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på Chorus Circuit, kirken Santa Maria del Giglio, kirken Santo Stefano og kirken Santa Maria Formosa. Vælg en mulighed, der omfatter transport, og få glæde af brugen af alle offentlige transporttjenester i Venedig by, herunder vaporetto og busser, sporvogne og People Mover.

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Udforsk en fantastisk rute gennem steder, der aldrig er blevet besøgt før nu. Træd ind i den imponerende retssal og de mørke celler i de gamle fængsler på Piazza San Marco. Lær, hvad det betød at være fange dengang: hvad fangerne spiste, drak, og hvor de sov. Se ægte graffiti efterladt af indsatte og lyt til historien om Casanovas spændende fængselsudbrud. Hør de myter og legender, der stadig lever inden for disse kolde mure og celler. Nyd forklaringen om det magtfulde De Ti Råd, som bestod af de højeste politikere i Venedig, der førte tilsyn med retssystemet i alle venetianske domæner. I dag er fængselspaladset, der har udsigt over den fantastiske Riva Degli Schiavoni, hjemsted for den kunstneriske kreds, der tilbyder sine gæster forskellige kulturelle oplevelser og koncerter. Alligevel kan man stadig mærke tilstedeværelsen af den rige historie, når man går gennem hallerne i det gamle fængsel.

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Spar kostbar tid og spring over de lange køer til det tidligere magtsæde i Venedig. Nyd hurtig adgang til det storslåede Dogepalads og vandre rundt i de fantastiske haller og korridorer i dit eget tempo. Kryds Sukkenes Bro indefra for at nå fængslerne, hvor kriminelle blev holdt, inklusive Casanova! Brug den praktiske guidebog på dit valgte sprog til at lære historien om paladset og dets kunstværker. Fortsæt til det nærliggende Museo Correr for at udforske levevisen for de lokale i Venedig gennem århundreder på de øverste etager af Procuratorie Nuove. Skab dit eget eventyr og brug de 8 foreslåede rejseplaner i guidebogen til at opdage de forskellige paladser på Markuspladsen. Se skulpturer, malerier og biblioteker, der afslører den sande magt i byens flådehistorie.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

Med dit museumspas til Venedig får du adgang til de civile San Marco-museer, såsom Dogepaladset, Correr-museet, det nationale arkæologiske museum, Biblioteca Marciana og meget mere. Få et kig ind i fortiden, mens du udforsker skatte og kulturelle traditioner på tværs af forskellige museer og historiske kirker. Museer på Markuspladsen (tilgængelig med Venice Museum Pass og Venice Museum Pass Plus): - Dogepaladset - Correr-museet - Det nationale arkæologiske museum - Biblioteca Marciana Hvis du vælger Venice Museum Pass Plus, får du også adgang til følgende museer i byen: - Ca' Rezzonico - Carlo Goldonis hus - Mocenigo-paladset - Ca' Pesaro (galleri for moderne kunst og galleri for orientalsk kunst) - Glasmuseum (Murano) - Spidsmuseum (Burano) - Naturhistorisk museum Begge muligheder omfatter følgende historiske kirker i Chorus Pass: - Chiesa di Santa Maria del Giglio - Chiesa di Santo Stefano - Chiesa Santa Maria Formosa - Santa Maria dei Miracoli - San Giovanni Elemosinario - Ca' San Polo - San Giacomo dell'Orio - San Stae - Sant'Alvise - San Pietro di Castello - San Redentore - Santa Maria di Rosario - San Sebastiano - San Giobbe - Santa Maria Del Carmelo - I Carmini - San Giovanni Battista in Bragora

Venedig: City Pass med 30+ attraktioner, Markuskirken og gondol

Venedig: City Pass med 30+ attraktioner, Markuskirken og gondol

Udforsk Venedig med et omkostningseffektivt City Pass. Besøg over 30 attraktioner, herunder Doge's Palace, Leonarda da Vinci Museum, Scuala San Rocco og meget mere. Nyd guidede ture og en tur til øerne Murano, Burano og Torcello, sammen med en gratis Canal Grande-bådtur eller en gondoltur. Slip for stresset med at planlægge din rejse til Venedig, og oplev byens rige historie, kultur og magiske atmosfære gennem museer, kirker, ture og gastronomi. Udforsk byen i dit eget tempo, og book op til 5 dage. Book mulighed for at springe køen over til St. Marks Basilica. Følgende attraktioner er inkluderet: Museer og gallerier: Museum Correr Nationalmuseet for arkæologi ved Piazza San Marco Leonardo da Vinci-museet Landemærker og monumenter: Spring køen over ved indgangen til Markuskirken, hvis tilvalget er valgt Dogepaladset Scuola San Rocco Statsbiblioteket Marciana San Giobbe-kirken Santa Maria di Giglio-kirken Church di Santo Stefano Santa Maria Formosa-kirken Santa Maria dei Miracoli Kirke San Giovanni Elemosinario-kirken Church di San Polo San Giacomo dall'Orio Kirke San Stae Kirke Sant'Alvise-kirken Basilica di San Pietro di Castello Kirken del Santissimo Redentore Church di San Sebastiano Scala del Bovolo & Sala del Tintoretto (inklusive observationsdæk) Scuola Grande San Giovanni Evangelista Bådoplevelse: Rundvisning på Canal Grande Tur i gondol Ø-tur til Murano - Burano - Torcello Guidede ture: Teatro La Fenice-tur (operatur) på engelsk Byrundtur i Venedig - Oplev det "skjulte Venedig" på engelsk Rabatpartner: Spis med 10%

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Det nye fængsel

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Det nye fængsel

Vil du se alle oplevelser i Det nye fængsel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det nye fængsel

Samlet bedømmelse

4.6
(17.906 anmeldelser)

Billetten er meget praktisk, og Dogepaladset er storslået. Turen er meget omfattende, og fængslerne er virkelig en speciel oplevelse efter at have set de luksuriøse lejligheder og samlingerne af våben og kunstværker. Vi har forgudet! På den anden side er Correr-museet smukt, men det arkæologiske museum forekom os ubrugeligt. Da vi var inkluderet i billetten, ønskede vi at gøre alt, men vi vil ikke beholde et mindeværdigt minde. I hvert fald ikke op til niveauet for Dogepaladset!

Spring-køen-billetten giver dig faktisk ikke mulighed for at komme ind med det samme, men du skal stadig stå i kø, selvom det er meget glat, faktisk ventede vi kun 10 minutter. Prisen for billetten er lidt dyr, og frem for alt satte jeg slet ikke pris på, at entréen til min 6-årige datter svarede til en voksens. I andre museer i Venedig var adgang gratis, jeg forventede i det mindste en reduktion.

Det var super flot og spændende. Vi var i Venedig i 10 timer og dette var bestemt tiden værd eftersom det også lå lige ved Markuspladsen 🥰

Billetten gav hurtig adgang, og vi fik en enestående oplevelse. Paladset er et must i Venedig

Helt perfekt og en super guide Fantanstisk historisk viden og meget inspirerende.