Tilføj datoer

Det nye fængsel

Det nye fængsel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Dogepaladset: Reserveret adgangsbillet

1. Venedig: Dogepaladset: Reserveret adgangsbillet

Med denne billet til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der i århundreder har været sæde for den politiske magt i Venedig, kan du undgå køen i billetkøen med denne billet med reserveret adgang. Beundr dens gotiske arkitektur. Du får også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sæde for en 1000-årig republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de gik over Sukkernes Bro. Se paladsets imponerende struktur og udsmykning, lige fra de oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige tilbygninger fra renæssancen og de overdådige manieristiske tilbygninger. Forundres over de rige detaljer på den storslåede guldtrappe og de spektakulære kunstværker. Du kan også nyde adgang til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en residens for Napoleon og senere blev den venetianske residens for Italiens konge.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

2. Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

3. Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Spar kostbar tid og spring over de lange køer til det tidligere magtsæde i Venedig. Nyd hurtig adgang til det storslåede Dogepalads og vandre rundt i de fantastiske haller og korridorer i dit eget tempo. Kryds Sukkenes Bro indefra for at nå fængslerne, hvor kriminelle blev holdt, inklusive Casanova! Brug den praktiske guidebog på dit valgte sprog til at lære historien om paladset og dets kunstværker. Fortsæt til det nærliggende Museo Correr for at udforske levevisen for de lokale i Venedig gennem århundreder på de øverste etager af Procuratorie Nuove. Skab dit eget eventyr og brug de 8 foreslåede rejseplaner i guidebogen til at opdage de forskellige paladser på Markuspladsen. Se skulpturer, malerier og biblioteker, der afslører den sande magt i byens flådehistorie.

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

4. Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere komfortabel med Venice City Pass. Få adgang til alle byens prominente kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flere-dages-pas, med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen, og vov dig ind i det tidligere hertugpalads, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Før dig til Museo Correr, Arkæologisk Museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, Glasmuseet på Muranoøen, Naturhistorisk Museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, Spidsmuseet på Buranoøen og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk museumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk History MuseumMocenigo PalaceCarlo Goldoni HouseSpidsmuseum på øen BuranoGlasmuseum på øen MuranoMuseo Fortuny De 16 kirker i Chorus Circuit omfatter: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreSantissimo RedentoreSankt.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)San Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

5. Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Book et Sankt Markus City Pass til din rejse til Venedig og få adgang til Dogepaladset, de 3 museer på Markuspladsen, 3 kirker på koret og Querini Stampalia Foundation. Få mest muligt ud af din tid i byen ved at vælge en af de muligheder, der omfatter offentlig transport. Start udforskningen på Markuspladsen, hvor dit pas giver dig gratis adgang til Dogepaladset. Derefter kan du tage til de andre museer, der ligger på pladsen, med gratis adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana. Din adgangsbillet inkluderer også adgang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på Chorus Circuit, kirken Santa Maria del Giglio, kirken Santo Stefano og kirken Santa Maria Formosa. Vælg en mulighed, der omfatter transport, og få glæde af brugen af alle offentlige transporttjenester i Venedig by, herunder vaporetto og busser, sporvogne og People Mover.

Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

6. Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

Med dit museumspas til Venedig får du adgang til de civile San Marco-museer, såsom Dogepaladset, Correr-museet, det nationale arkæologiske museum, Biblioteca Marciana og meget mere. Få et kig ind i fortiden, mens du udforsker skatte og kulturelle traditioner på tværs af forskellige museer og historiske kirker. Museer på Markuspladsen (tilgængelig med Venice Museum Pass og Venice Museum Pass Plus): - Dogepaladset - Correr-museet - Det nationale arkæologiske museum - Biblioteca Marciana Hvis du vælger Venice Museum Pass Plus, får du også adgang til følgende museer i byen: - Ca' Rezzonico - Carlo Goldonis hus - Mocenigo-paladset - Ca' Pesaro (galleri for moderne kunst og galleri for orientalsk kunst) - Glasmuseum (Murano) - Spidsmuseum (Burano) - Naturhistorisk museum Begge muligheder omfatter følgende historiske kirker i Chorus Pass: - Chiesa di Santa Maria del Giglio - Chiesa di Santo Stefano - Chiesa Santa Maria Formosa - Santa Maria dei Miracoli - San Giovanni Elemosinario - Ca' San Polo - San Giacomo dell'Orio - San Stae - Sant'Alvise - San Pietro di Castello - San Redentore - Santa Maria di Rosario - San Sebastiano - San Giobbe - Santa Maria Del Carmelo - I Carmini - San Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Guidet tur til Dogepaladset med Skip-The-Line-billetter

7. Venedig: Guidet tur til Dogepaladset med Skip-The-Line-billetter

Tag med en lokal guide på en rundvisning i Venedigs største seværdighed med praktiske forudreserverede billetter. Du får prioriteret adgang, så du sparer dyrebare timer i køen. Fordyb dig i de fængslende historier og den rige historie bag byens vigtigste højdepunkter. Begynd din rejse på den ikoniske Markusplads, hvor din guide vil afsløre den historiske, sociale og politiske betydning af dette berømte offentlige rum. Beundre det fantastiske klokketårn og marmorløverne, som er en integreret del af Markus' historiske fortid. Nyd en afslappet spadseretur til det overdådige Dogepalads med forhåndsreserverede billetter, der giver øjeblikkelig adgang til det tidligere kejserriges politiske hjerte, så du slipper for lange køer. Beundr den imponerende gotiske arkitektur i paladset, og oplev de herskende venetianske dogers suveræne autoritet og rigdom samt de dygtige billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Udforsk det gamle fængsel, som er en del af Dogepaladset, og lær om den gribende Sukkernes Bro, som er et bemærkelsesværdigt vartegn i Venedigs historie. Hør den fængslende fortælling om den berygtede Casanova og hans liv i Venedig, og få nok viden til at fortsætte med at udforske byen på egen hånd. Forlæng dit ophold på paladset efter endt rundvisning, og udnyt turens inkluderede billetter til Correr-museet på Markuspladsen, en fantastisk residens, der blev designet til Napoleon. Udforsk museet på egen hånd efter turens afslutning, idet billetterne er gyldige hele dagen.

Venedig: Tidlig indgang til Dogepaladset og Markuskirken

8. Venedig: Tidlig indgang til Dogepaladset og Markuskirken

Træd indenfor i Dogepaladset, før det åbner for offentligheden, og spring køerne over ved den fantastiske Markuskirke. Tag på en guidet tur til disse venetianske vartegn, før du nyder panoramaudsigten over Venedig fra basilikaens terrasse. Begynd din guidede tur med et tidligt besøg i Dogepaladset. Gå gennem denne enorme bygning uden de sædvanlige menneskemængder, og beundr kæmpetrappen og malerierne af Paolo Veronese. Se, hvordan morgenlyset ændrer sig inde i dette elegante marmor- og guldpalads. Gå op på Sukkenes Bro. Gå i fodsporene på de historiske fanger, der blev ført til deres skæbne, og hør om de kvaler og pinsler, der gav broen sit poetiske navn. Fortsæt til Markuskirken og forundres over dens indviklede ydre, som har udviklet sig gennem århundrederne. Mærk stemningen på den fantastiske Piazza San Marco, før du går uden om de lange køer til basilikaen med dine fast-pass-billetter. Når du er inde, kan du kigge op på det spektakulære kompleks af gulddækkede kupler og buer, der tårner sig op. Kig ned på det indviklede gulv fra det 11. århundrede med geometriske dyremotiver, og lær om basilikaens historie som et symbol på Venedig. Til sidst går du op ad trapperne til terrassen og bliver mødt af en betagende udsigt over Venedig. Afslut din tur med at beundre byens ikoniske vartegn fra oven, såsom Markuspladsen, øen San Giorgio, Campanile og klokketårnet.

Venedig: Markuskirken og Dogepaladset Aftenrundvisning

9. Venedig: Markuskirken og Dogepaladset Aftenrundvisning

Flygt væk fra menneskemængderne på en guidet rundvisning i Markuskirken og Dogepaladset sidst på eftermiddagen, og oplev to af Venedigs ikoner væk fra menneskemængderne. Mød op ved Correr-museet (Museo Correr) på Markuspladsen under portikoen lige uden for museets indgang. Gå derefter ind i Dogepaladset og få mere at vide om magtens centrum under den venetianske republik. Se de venetianske herskeres overdådige lejligheder samt det Store Råds sal med fantastiske fresker af Veronese og Tintoretto. Hør hemmelige historier bag kunsten, f.eks. hvorfor en doge i den malede serie er dækket af et sort slør. Lær, hvordan hertugerne blev valgt, og hvad de gjorde. Udforsk det enorme våbenkammer og de uhyggelige fængsler. Kryds Sukkelsbroen på indersiden, og hør, hvorfor den ikke er helt så romantisk, som du måske troede! Efter en kort pause kan du fortsætte til den byzantinske basilika Markuskirken og se dens forgyldte udsmykninger, når folkemængderne er gået for dagen. En vogter af katedralen vil låse dørene op, så du kan opleve det, som kun en doge kan. Beundre ædelstenene i Pala d'Oro-altertavlen. Besøg krypten, hvor Markus' knogler siges at blive opbevaret. Beundr mosaikkerne i aftenlysets bløde skær, og lær om venetiansk kunst og historie af din passionerede guide.

Venedig: Dogenes palads med mysterier og hemmeligheder Guidet tur

10. Venedig: Dogenes palads med mysterier og hemmeligheder Guidet tur

Oplev de dybeste hemmeligheder og mysterier, der skjuler skønheden i Dogepaladset i Venedig, på en guidet tur. Udforsk skjulte kamre og spændende fortællinger i denne arkitektoniske perle. Fordyb dig i hjertet af Venedig, og afslør byens bedst bevarede gåder. Ledsaget af en passioneret guide bliver du ført gennem spændende historier om politik, mørke sammensværgelser og gådefulde skikkelser, der formede Venedigs skæbne. Afdæk sløret af mystik, der omgiver Dogepaladset. Gå langs korridorerne, hvor gamle hemmeligheder gemmer sig, og bliv betaget af historien og kunsten, der er vævet sammen i dette symbol på magt og mystik. Kryds derefter den ikoniske Sukkenes Bro, ligesom Casanova engang gjorde, da han foretog sin dristige flugt fra de mørke og våde fængsler i Dogepaladset. Fortsæt derefter din rejse på egen hånd, mens du udforsker de overdådige sale i det kongelige palads. Besøg de elegante værelser, der engang var beboet af kejserinde Sissi, og gå ind i Napoleons storslåede balsal. Få et fascinerende indblik i Venedigs kunst og historie.

Tilgængelige aktiviteter

46 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Det nye fængsel

Vil du se alle oplevelser i Det nye fængsel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det nye fængsel

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.906 anmeldelser

Kæmpe palads, meget velholdt. Det er bedst at købe din billet på forhånd, da køen ellers kan være uendelig. Værelserne er storslåede, og malerierne og genstandene er meget velbevarede. Derudover er besøget fantastisk, fordi det omfatter besøg af kældre og paladsets fængsler. Du kan aflevere dine tasker i en gratis garderobe ved indgangen. Meget rimelig pris for besøget. Et råd: undgå at stoppe ved cafeteriet i slutningen af besøget for at spise, da priserne er høje.

Hurtig adgang rundt om hjørnet uden ventetid. Nødt til at tjekke enhver rygsæk eller stor taske (gratis) -> ved øverste trapper, bliv til venstre og gå gennem glasdøre - til højre er billetbod og indgangssted - til venstre er mod restaurant og skabe. Gå forbi protektorbordene og tag til venstre med det samme. Skabe er der. Selv guidet tur / personale er hjælpsomme, og du får (også) adgang til andre museum lige ved siden af dette.

Hurtig adgang rundt om hjørnet uden ventetid. Nødt til at tjekke enhver rygsæk eller stor taske (gratis) -> ved øverste trapper, bliv til venstre og gå gennem glasdøre - til højre er billetbod og indgangssted - til venstre er mod restaurant og skabe. Gå forbi protektorbordene og tag til venstre med det samme. Skabe er der. Selv guidet tur / personale er hjælpsomme, og du får (også) adgang til andre museum lige ved siden af dette.

Jeg mener, at det ikke er en fejl at tage til Dogepaladset. Af alt, hvad jeg har set rundt om i verden, var dette måske den, der overraskede og imponerede mig mest gennem hele værket! Også for den tid, jeg reserverede (eftermiddagsperiode), var der ingen kø efter kl. 14.30. Omkring to timer tror jeg er nok til at besøge paladset og værdsætte al dets rigdom og historie.

Jeg mener, at det ikke er en fejl at tage til Dogepaladset. Af alt, hvad jeg har set rundt om i verden, var dette måske den, der overraskede og imponerede mig mest gennem hele værket! Også for den tid, jeg reserverede (eftermiddagsperiode), var der ingen kø efter kl. 14.30. Omkring to timer tror jeg er nok til at besøge paladset og værdsætte al dets rigdom og historie.