Tilføj datoer

Det nye fængsel
Aktiviteter for par

Aktiviteter for par
4 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Venedig

801 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Det nye fængsel Aktiviteter for par

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

1. Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

2. Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

3. Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere komfortabel med Venice City Pass. Få adgang til alle byens prominente kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flere-dages-pas, med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen, og vov dig ind i det tidligere hertugpalads, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Før dig til Museo Correr, Arkæologisk Museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, Glasmuseet på Muranoøen, Naturhistorisk Museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, Spidsmuseet på Buranoøen og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk museumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk History MuseumMocenigo PalaceCarlo Goldoni HouseSpidsmuseum på øen BuranoGlasmuseum på øen MuranoMuseo Fortuny De 16 kirker i Chorus Circuit omfatter: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreSantissimo RedentoreSankt.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)San Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

4. Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Spar kostbar tid og spring over de lange køer til det tidligere magtsæde i Venedig. Nyd hurtig adgang til det storslåede Dogepalads og vandre rundt i de fantastiske haller og korridorer i dit eget tempo. Kryds Sukkenes Bro indefra for at nå fængslerne, hvor kriminelle blev holdt, inklusive Casanova! Brug den praktiske guidebog på dit valgte sprog til at lære historien om paladset og dets kunstværker. Fortsæt til det nærliggende Museo Correr for at udforske levevisen for de lokale i Venedig gennem århundreder på de øverste etager af Procuratorie Nuove. Skab dit eget eventyr og brug de 8 foreslåede rejseplaner i guidebogen til at opdage de forskellige paladser på Markuspladsen. Se skulpturer, malerier og biblioteker, der afslører den sande magt i byens flådehistorie.

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

5. Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Book et Sankt Markus City Pass til din rejse til Venedig og få adgang til Dogepaladset, de 3 museer på Markuspladsen, 3 kirker på koret og Querini Stampalia Foundation. Få mest muligt ud af din tid i byen ved at vælge en af de muligheder, der omfatter offentlig transport. Start udforskningen på Markuspladsen, hvor dit pas giver dig gratis adgang til Dogepaladset. Derefter kan du tage til de andre museer, der ligger på pladsen, med gratis adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana. Din adgangsbillet inkluderer også adgang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på Chorus Circuit, kirken Santa Maria del Giglio, kirken Santo Stefano og kirken Santa Maria Formosa. Vælg en mulighed, der omfatter transport, og få glæde af brugen af alle offentlige transporttjenester i Venedig by, herunder vaporetto og busser, sporvogne og People Mover.

Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

6. Venice Museum Pass inkl. entrébillet til Dogepaladset

Med dit museumspas til Venedig får du adgang til de civile San Marco-museer, såsom Dogepaladset, Correr-museet, det nationale arkæologiske museum, Biblioteca Marciana og meget mere. Få et kig ind i fortiden, mens du udforsker skatte og kulturelle traditioner på tværs af forskellige museer og historiske kirker. Museer på Markuspladsen (tilgængelig med Venice Museum Pass og Venice Museum Pass Plus): - Dogepaladset - Correr-museet - Det nationale arkæologiske museum - Biblioteca Marciana Hvis du vælger Venice Museum Pass Plus, får du også adgang til følgende museer i byen: - Ca' Rezzonico - Carlo Goldonis hus - Mocenigo-paladset - Ca' Pesaro (galleri for moderne kunst og galleri for orientalsk kunst) - Glasmuseum (Murano) - Spidsmuseum (Burano) - Naturhistorisk museum Begge muligheder omfatter følgende historiske kirker i Chorus Pass: - Chiesa di Santa Maria del Giglio - Chiesa di Santo Stefano - Chiesa Santa Maria Formosa - Santa Maria dei Miracoli - San Giovanni Elemosinario - Ca' San Polo - San Giacomo dell'Orio - San Stae - Sant'Alvise - San Pietro di Castello - San Redentore - Santa Maria di Rosario - San Sebastiano - San Giobbe - Santa Maria Del Carmelo - I Carmini - San Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

7. Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

Venedig: Guidet tur til Dogepaladset med Skip-The-Line-billetter

8. Venedig: Guidet tur til Dogepaladset med Skip-The-Line-billetter

Tag med en lokal guide på en rundvisning i Venedigs største seværdighed med praktiske forudreserverede billetter. Du får prioriteret adgang, så du sparer dyrebare timer i køen. Fordyb dig i de fængslende historier og den rige historie bag byens vigtigste højdepunkter. Begynd din rejse på den ikoniske Markusplads, hvor din guide vil afsløre den historiske, sociale og politiske betydning af dette berømte offentlige rum. Beundre det fantastiske klokketårn og marmorløverne, som er en integreret del af Markus' historiske fortid. Nyd en afslappet spadseretur til det overdådige Dogepalads med forhåndsreserverede billetter, der giver øjeblikkelig adgang til det tidligere kejserriges politiske hjerte, så du slipper for lange køer. Beundr den imponerende gotiske arkitektur i paladset, og oplev de herskende venetianske dogers suveræne autoritet og rigdom samt de dygtige billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Udforsk det gamle fængsel, som er en del af Dogepaladset, og lær om den gribende Sukkernes Bro, som er et bemærkelsesværdigt vartegn i Venedigs historie. Hør den fængslende fortælling om den berygtede Casanova og hans liv i Venedig, og få nok viden til at fortsætte med at udforske byen på egen hånd. Forlæng dit ophold på paladset efter endt rundvisning, og udnyt turens inkluderede billetter til Correr-museet på Markuspladsen, en fantastisk residens, der blev designet til Napoleon. Udforsk museet på egen hånd efter turens afslutning, idet billetterne er gyldige hele dagen.

Venedig: Tidlig indgang til Dogepaladset og Markuskirken

9. Venedig: Tidlig indgang til Dogepaladset og Markuskirken

Træd indenfor i Dogepaladset, før det åbner for offentligheden, og spring køerne over ved den fantastiske Markuskirke. Tag på en guidet tur til disse venetianske vartegn, før du nyder panoramaudsigten over Venedig fra basilikaens terrasse. Begynd din guidede tur med et tidligt besøg i Dogepaladset. Gå gennem denne enorme bygning uden de sædvanlige menneskemængder, og beundr kæmpetrappen og malerierne af Paolo Veronese. Se, hvordan morgenlyset ændrer sig inde i dette elegante marmor- og guldpalads. Gå op på Sukkenes Bro. Gå i fodsporene på de historiske fanger, der blev ført til deres skæbne, og hør om de kvaler og pinsler, der gav broen sit poetiske navn. Fortsæt til Markuskirken og forundres over dens indviklede ydre, som har udviklet sig gennem århundrederne. Mærk stemningen på den fantastiske Piazza San Marco, før du går uden om de lange køer til basilikaen med dine fast-pass-billetter. Når du er inde, kan du kigge op på det spektakulære kompleks af gulddækkede kupler og buer, der tårner sig op. Kig ned på det indviklede gulv fra det 11. århundrede med geometriske dyremotiver, og lær om basilikaens historie som et symbol på Venedig. Til sidst går du op ad trapperne til terrassen og bliver mødt af en betagende udsigt over Venedig. Afslut din tur med at beundre byens ikoniske vartegn fra oven, såsom Markuspladsen, øen San Giorgio, Campanile og klokketårnet.

Venedig: Markuskirken og Dogepaladset Aftenrundvisning

10. Venedig: Markuskirken og Dogepaladset Aftenrundvisning

Flygt væk fra menneskemængderne på en guidet rundvisning i Markuskirken og Dogepaladset sidst på eftermiddagen, og oplev to af Venedigs ikoner væk fra menneskemængderne. Mød op ved Correr-museet (Museo Correr) på Markuspladsen under portikoen lige uden for museets indgang. Gå derefter ind i Dogepaladset og få mere at vide om magtens centrum under den venetianske republik. Se de venetianske herskeres overdådige lejligheder samt det Store Råds sal med fantastiske fresker af Veronese og Tintoretto. Hør hemmelige historier bag kunsten, f.eks. hvorfor en doge i den malede serie er dækket af et sort slør. Lær, hvordan hertugerne blev valgt, og hvad de gjorde. Udforsk det enorme våbenkammer og de uhyggelige fængsler. Kryds Sukkelsbroen på indersiden, og hør, hvorfor den ikke er helt så romantisk, som du måske troede! Efter en kort pause kan du fortsætte til den byzantinske basilika Markuskirken og se dens forgyldte udsmykninger, når folkemængderne er gået for dagen. En vogter af katedralen vil låse dørene op, så du kan opleve det, som kun en doge kan. Beundre ædelstenene i Pala d'Oro-altertavlen. Besøg krypten, hvor Markus' knogler siges at blive opbevaret. Beundr mosaikkerne i aftenlysets bløde skær, og lær om venetiansk kunst og historie af din passionerede guide.

Måske vil du også synes om...

Venedig

Venedig

Ofte stillede spørgsmål om Det nye fængsel Aktiviteter for par

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Det nye fængsel Aktiviteter for par?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Det nye fængsel

Vil du se alle oplevelser i Det nye fængsel? Klik her for en fuld oversigt