Det nye fængsel
Øko-certificeret

Øko-certificeret
1 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Venedig

801 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Det nye fængsel Øko-certificeret

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Nyd det bedste af Venedig på en guidet byrundvisning i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer udenfor over med vores skip køen-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusindårig historisk republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned i deres celler. Fortsæt besøget med hovedhallen og de skinnende gyldne skibe i Markuskirken, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er planlagt i den besøgsmulighed, du har valgt, kan du nå frem til Basilikamuseet. Beundr den betagende udsigt over Markuspladsen, Venedigs hjerte, fra basilikaens terrasse. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning! Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere behagelig med Venice City Pass. Få adgang til alle byens fremtrædende kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flerdagespas med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen og gå ind i det palads, der var sæde for en 1000-årig republik, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Kom forbi Museo Correr, det arkæologiske museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, glasmuseet på øen Murano, det naturhistoriske museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, kniplingsmuseet på øen Burano og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk MuseumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk Historisk museumMocenigo-paladsetCarlo Goldoni-husetBlondemuseet på Burano-øenGlasmuseet på Murano-øenMuseo Fortuny. De 16 kirker i Chorus Circuit inkluderer: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreS.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)S.Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Udforsk en fantastisk rute gennem steder, der aldrig er blevet besøgt før nu. Træd ind i den imponerende retssal og de mørke celler i de gamle fængsler på Piazza San Marco. Lær, hvad det betød at være fange dengang: hvad fangerne spiste, drak, og hvor de sov. Se ægte graffiti efterladt af indsatte og lyt til historien om Casanovas spændende fængselsudbrud. Hør de myter og legender, der stadig lever inden for disse kolde mure og celler. Nyd forklaringen om det magtfulde De Ti Råd, som bestod af de højeste politikere i Venedig, der førte tilsyn med retssystemet i alle venetianske domæner. I dag er fængselspaladset, der har udsigt over den fantastiske Riva Degli Schiavoni, hjemsted for den kunstneriske kreds, der tilbyder sine gæster forskellige kulturelle oplevelser og koncerter. Alligevel kan man stadig mærke tilstedeværelsen af den rige historie, når man går gennem hallerne i det gamle fængsel.

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Spar kostbar tid og spring over de lange køer til det tidligere magtsæde i Venedig. Nyd hurtig adgang til det storslåede Dogepalads og vandre rundt i de fantastiske haller og korridorer i dit eget tempo. Kryds Sukkenes Bro indefra for at nå fængslerne, hvor kriminelle blev holdt, inklusive Casanova! Brug den praktiske guidebog på dit valgte sprog til at lære historien om paladset og dets kunstværker. Fortsæt til det nærliggende Museo Correr for at udforske levevisen for de lokale i Venedig gennem århundreder på de øverste etager af Procuratorie Nuove. Skab dit eget eventyr og brug de 8 foreslåede rejseplaner i guidebogen til at opdage de forskellige paladser på Markuspladsen. Se skulpturer, malerier og biblioteker, der afslører den sande magt i byens flådehistorie.

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Book et Sankt Markus City Pass til din rejse til Venedig og få adgang til Dogepaladset, de 3 museer på Markuspladsen, 3 kirker på koret og Querini Stampalia Foundation. Få mest muligt ud af din tid i byen ved at vælge en af de muligheder, der omfatter offentlig transport. Start udforskningen på Markuspladsen, hvor dit pas giver dig gratis adgang til Dogepaladset. Derefter kan du tage til de andre museer, der ligger på pladsen, med gratis adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana. Din adgangsbillet inkluderer også adgang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på Chorus Circuit, kirken Santa Maria del Giglio, kirken Santo Stefano og kirken Santa Maria Formosa. Vælg en mulighed, der omfatter transport, og få glæde af brugen af alle offentlige transporttjenester i Venedig by, herunder vaporetto og busser, sporvogne og People Mover.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, Klokketårnet og Dogepaladset er den største plads i Venedig, og den er hjemsted for den storslåede Markuskirke. Lad vores guide udpege nogle af pladsens højdepunkter, før du nyder et besøg i Markuskirken og Dogenes Palads og afslutter din tur med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den ærefrygtindgydende Markuskirke. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og kuppelformede tag. Men interiøret er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel og hertug. Gå uden om køerne, og din guide vil føre dig gennem monumentets imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden, hvor du opdager det venetianske imperiums ind- og udgangspunkter. Efter besøget i Dogespaladset følger guiden dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra en helt ny vinkel.

Venedig

Venedig

Vores mest anbefalede Det nye fængsel Øko-certificeret

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og mulighed for klokketårn

Nyd det bedste af Venedig på en guidet byrundvisning i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer udenfor over med vores skip køen-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusindårig historisk republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned i deres celler. Fortsæt besøget med hovedhallen og de skinnende gyldne skibe i Markuskirken, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er planlagt i den besøgsmulighed, du har valgt, kan du nå frem til Basilikamuseet. Beundr den betagende udsigt over Markuspladsen, Venedigs hjerte, fra basilikaens terrasse. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning! Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere behagelig med Venice City Pass. Få adgang til alle byens fremtrædende kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flerdagespas med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen og gå ind i det palads, der var sæde for en 1000-årig republik, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Kom forbi Museo Correr, det arkæologiske museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, glasmuseet på øen Murano, det naturhistoriske museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, kniplingsmuseet på øen Burano og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk MuseumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk Historisk museumMocenigo-paladsetCarlo Goldoni-husetBlondemuseet på Burano-øenGlasmuseet på Murano-øenMuseo Fortuny. De 16 kirker i Chorus Circuit inkluderer: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreS.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)S.Giovanni Battista in Bragora

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Venedig: Nattens Herrer Fængslets Palads Celler & Tortur

Udforsk en fantastisk rute gennem steder, der aldrig er blevet besøgt før nu. Træd ind i den imponerende retssal og de mørke celler i de gamle fængsler på Piazza San Marco. Lær, hvad det betød at være fange dengang: hvad fangerne spiste, drak, og hvor de sov. Se ægte graffiti efterladt af indsatte og lyt til historien om Casanovas spændende fængselsudbrud. Hør de myter og legender, der stadig lever inden for disse kolde mure og celler. Nyd forklaringen om det magtfulde De Ti Råd, som bestod af de højeste politikere i Venedig, der førte tilsyn med retssystemet i alle venetianske domæner. I dag er fængselspaladset, der har udsigt over den fantastiske Riva Degli Schiavoni, hjemsted for den kunstneriske kreds, der tilbyder sine gæster forskellige kulturelle oplevelser og koncerter. Alligevel kan man stadig mærke tilstedeværelsen af den rige historie, når man går gennem hallerne i det gamle fængsel.

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Venedig: Dogepaladset Skip-the-Line-billet med guidebog

Spar kostbar tid og spring over de lange køer til det tidligere magtsæde i Venedig. Nyd hurtig adgang til det storslåede Dogepalads og vandre rundt i de fantastiske haller og korridorer i dit eget tempo. Kryds Sukkenes Bro indefra for at nå fængslerne, hvor kriminelle blev holdt, inklusive Casanova! Brug den praktiske guidebog på dit valgte sprog til at lære historien om paladset og dets kunstværker. Fortsæt til det nærliggende Museo Correr for at udforske levevisen for de lokale i Venedig gennem århundreder på de øverste etager af Procuratorie Nuove. Skab dit eget eventyr og brug de 8 foreslåede rejseplaner i guidebogen til at opdage de forskellige paladser på Markuspladsen. Se skulpturer, malerier og biblioteker, der afslører den sande magt i byens flådehistorie.

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Venedig: Mark's City Pass med adgang til Dogepaladset

Book et Sankt Markus City Pass til din rejse til Venedig og få adgang til Dogepaladset, de 3 museer på Markuspladsen, 3 kirker på koret og Querini Stampalia Foundation. Få mest muligt ud af din tid i byen ved at vælge en af de muligheder, der omfatter offentlig transport. Start udforskningen på Markuspladsen, hvor dit pas giver dig gratis adgang til Dogepaladset. Derefter kan du tage til de andre museer, der ligger på pladsen, med gratis adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana. Din adgangsbillet inkluderer også adgang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på Chorus Circuit, kirken Santa Maria del Giglio, kirken Santo Stefano og kirken Santa Maria Formosa. Vælg en mulighed, der omfatter transport, og få glæde af brugen af alle offentlige transporttjenester i Venedig by, herunder vaporetto og busser, sporvogne og People Mover.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, Klokketårnet og Dogepaladset er den største plads i Venedig, og den er hjemsted for den storslåede Markuskirke. Lad vores guide udpege nogle af pladsens højdepunkter, før du nyder et besøg i Markuskirken og Dogenes Palads og afslutter din tur med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den ærefrygtindgydende Markuskirke. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og kuppelformede tag. Men interiøret er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel og hertug. Gå uden om køerne, og din guide vil føre dig gennem monumentets imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden, hvor du opdager det venetianske imperiums ind- og udgangspunkter. Efter besøget i Dogespaladset følger guiden dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra en helt ny vinkel.

Ofte stillede spørgsmål om Det nye fængsel Øko-certificeret

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Det nye fængsel Øko-certificeret?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Venedig

Ting at lave i Det nye fængsel

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Det nye fængsel

Vil du se alle oplevelser i Det nye fængsel? Klik her for en fuld oversigt