Tilføj datoer

Det Sixtinske Kapel

Det Sixtinske Kapel

Det Sixtinske Kapel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

1. Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

2. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

3. Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

4. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel uden at vente i de ofte lange offentlige køer. Tag en rejse gennem de ærefrygtindgydende museer, hvor du finder en skattekiste af romerske statuer, renæssancemalerier og italienske kunstværker. Med disse Vatikanmuseets skip-the-line-billetter har du mere tid til at udforske den enorme samling af kunst, der findes i Vatikanmuseerne. Gå gennem udstillingerne og gallerierne fra det runde rum til galleriet med gobelinerne. Oplev Belvedere og Pinecone Courtyards og det berømte Gallery of the Maps. Dette rum fyldt med topografiske kort over Italien af Danti, der går tilbage til 1583, er stadig et af de største geografiske billeder den dag i dag. På Pio Clementino-museet kan du se den græske korshal, statuegalleriet, musernes hal og andre malerier, skulpturer og statuer fra kunstnere, der spænder over århundreder. Kør gennem den majestætiske samling af ceremonielle vogne, der nu er en del af vognpavillonen. Oplev de utallige skatte i Vatikanet med et besøg i Raphael Rooms. Beundre de 4 værelser i Vatikanet, der er berømte for deres fresker af den store højrenæssance Raphael. Se med ærefrygt på Rafaels The School of Athens. Se det mest berømte kapel i verden - Det Sixtinske Kapel. Se de smukke freskoer, der dekorerer interiøret fra Botticelli, Rosselli, Perugino og Ghirlandaio og den mest berømte fresko af alle - Michelangelos loft i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billetter

5. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billetter

Skab din perfekte dag i Vatikanet med en heldagsbillet, der springer køen over, et kort og en hurtig orientering. Dyk ned i eksklusive områder som Pinacoteca-galleriet og det etruskiske museum. Nyd ikoniske steder som Pinecone Courtyard og Gallery of Maps. Afslut din oplevelse med et besøg i kronjuvelen - Det Sixtinske Kapel. Vores billet giver dig adgang, og vores orienteringskort sørger for, at du nemt kan navigere gennem dets vidundere. Tag på et fantastisk eventyr i Vatikanet, hvor du opdager skjulte perler og ikoniske mesterværker i dit eget tempo.

Vatikanet: Vatikanmuseerne Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

6. Vatikanet: Vatikanmuseerne Det Sixtinske Kapel Skip-the-Line-billet

Oplev højdepunkterne i Vatikanmuseerne. Gå på opdagelse i Korthallen, Pinecone Courtyard, Galleriet af gobeliner, Galleriet af kandelabre, Raphael Rooms og Det Sixtinske Kapel. Beundr den enorme kunstsamling, som den katolske historie har opbygget, herunder romerske skulpturer og renæssancens mesterværker i dit eget tempo. Se mesterværker af renæssancemestre i Raphael Rooms, og hvil dig lidt i Borgia Apartments. Derefter er det tid til at beundre Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel. Fuldend din oplevelse og book tilvalget med Vatikanhaven: nyd en panoramisk tur i åben bus. Lyt til den flersprogede audioguide for at lære deres hemmeligheder. Forundres over de elegante springvand og skulpturer, mens du går rundt i haverne.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

7. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Oplev Vatikanmuseerne på denne guidede tur med "skip-the-line"-garanti. Besøg Peterskirken, og beundr Michelangelos og Berninis værker. Begynd din guidede vandretur på Vatikanmuseerne med deres enorme samling, der er bygget af paverne gennem århundreder, og oplev en af verdens mest bemærkelsesværdige kunstsamlinger. Se Pio Clementino-salen, Laokoon og Apollo Belvedere. Forundres over værker af gamle kartografer i kortgalleriet, og gå rundt i kandelabergalleriet og gobelingalleriet for at se flamske værker af Rafaels elever. Gå ind i Det Sixtinske Kapel for at se Michelangelos legendariske fresker. Fra museet går du direkte ind i Peterskirken, den vigtigste kristne kirke i verden, hvor du bl.a. kan beundre Michelangelos mesterværk Pietà og det imponerende Baldachin-alter af Bernini. Turen slutter på Peterspladsen, der domineres af Michelangelos imponerende kuppel og er omgivet af Berninis berømte dobbeltkolonnade.

Rom: Peterskirken & Kuppel Indgangsbillet & Audio Tour

8. Rom: Peterskirken & Kuppel Indgangsbillet & Audio Tour

Udforsk Peterskirken og kuplen som aldrig før, fra 136 meters højde. Nyd Roms udsigt fra højderne på en selvguidet tur. Peterskirken ligger i Vatikanstaten og er et bemærkelsesværdigt symbol på både mangeårig religiøs betydning og enestående arkitektonisk opfindsomhed. Denne grandiose basilika blev oprindeligt bestilt af pave Julius II i det 16. århundrede og blev bygget på det formodede sted, hvor Sankt Peter blev begravet, Jesus Kristus' værdsatte discipel, og indkapsler århundreders historie og åndelig ærbødighed. Først skal du bestige kuplen og se nærmere på de indvendige mosaikker, mens din audioguide fortæller dig om kirkens historie. Bliv forbløffet over panoramaudsigten over Peterspladsen og Vatikanets haver. Se derefter Colosseum på afstand, og se ud over Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre gamle bygninger, der gør Rom unik. Når du er kommet ned fra kuplen, kan du beundre Michelangelos Pietà, Berninis Baldacchino og Sankt Peters og andre pavers sidste hvilested. Ved hjælp af et digitalt kort og 27 udpegede lyttepunkter vil audioturen føre dig på en rejse gennem basilikaens vigtigste højdepunkter. Udforsk de detaljerede udsmykninger og kunstfærdige mosaikker, der pryder de indvendige vægge. Dyk ned i La Pieta af Michelangelo og betydningen og den historiske betydning af den ekstraordinære belægning under dig. I overensstemmelse med vores forpligtelse til gennemsigtighed, respekt og lidenskab i alle aspekter af vores forretning præsenterer vi omkostningsfordelingen for denne pakke til din overvejelse: - Billetter til Peterskirkens kuppel med elevator: €10,00 - Audioguide til Peterskirken: €7,00 - Audioguide til Peterskirkens kuppel: €8,50 - Selvguidet tur i Vatikanområdet i Rom: €3,50

Rom: Tur til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

9. Rom: Tur til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Oplev nogle af de mest populære attraktioner i Rom på en guidet vandretur i Vatikanstaten. Besøg Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med din guide, og beundre det udsmykkede interiør og de berømte kunstværker, der ligger her. Mød din guide tæt på indgangen til Vatikanmuseerne, og følg dem, mens du begiver dig ud for at udforske de mest interessante gallerier i museet. Se rotunden, galleriet med gobeliner og galleriet med kort. Nyd de udsmykkede lofter i hvert værelse og se de gamle statuer, fresker og gobeliner, der pryder væggene. Gå derefter ind i Det Sixtinske Kapel og beundre den indviklede fresco, der dækker hele loftet og væggene. Det sixtinske kapel, malet af Michaelangelo mellem 1508 og 1512, repræsenterer et hjørnestensværk af højrenæssancekunst. Fra Adams skabelse til den sidste dom dedikerede Michelangelo nogle af sine største år til Det Sixtinske Kapel, hvor han arbejdede dag og nat – endda sov i kapellet – for at tilfredsstille Roms paver. Kunstneren udtrykte også sin frustration gennem skjulte betydninger i sit værk, som siden er blevet afsløret og tydet. Lyt, mens din guide lader dig komme ind på Michelangelos private vittigheder. Tag til sidst til Peterskirken for den sidste del af din guidede vandretur. Katedralen er et af de mest berømte værker af renæssancearkitektur og har titlen som den største kirke i verden. Udforsk det indre af denne storslåede struktur med din guide og opdag de mange mesterværker af renæssance- og barokkunst, der fylder katedralen. Beundre den berømte Pietà af Michelangelo og den udførlige St. Peters Baldachin af Bernini. Din tur slutter uden for katedralen. Herfra er du velkommen til at vandre rundt på Peterspladsen eller besøge det nærliggende Castel Sant'Angelo på egen hånd.

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

10. Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Opdag det bedste af Vatikanet på et enkelt besøg. Spring billetkøen til de vigtigste attraktioner over, og se enestående eksempler på kunst og arkitektur i selskab med din ekspertguide. Nyd en optimeret rejseplan, der er designet til at give dig mulighed for at få det bedste ud af dit besøg i Vatikanmuseerne inden for en begrænset tidsramme, og se det bemærkelsesværdige Sixtinske Kapel, Raphael-rummene og Peterskirken blandt andre højdepunkter i selskab med en af vores ekspertguider. Besøg det Sixtinske Kapel, hvor du får mulighed for at kigge op på Michelangelos loft, mens din guide forklarer hemmelighederne bag Michelangelos mesterlige malerier. Tæt på det sixtinske kapel ligger en række private pavelige lejligheder, der er kendt som Raphael-værelserne. Disse udsøgt udsmykkede værelser indeholder nogle af de fineste eksempler på Rafaels værker, herunder "Athens skole", et gruppeportræt af antikkens mest berømte filosoffer, mange af dem i skikkelse af Rafaels samtidige. Ofte overses Raphael-rummene af besøgende, der har travlt med at komme til Det Sixtinske Kapel, men de fortjener mere end et kort pitstop - din guide vil sørge for, at du har masser af tid til at beundre Raphaels værker i ro og mag. Dit besøg i Vatikanmuseerne er en god mulighed for at opleve de bemærkelsesværdige samlinger af antikke skulpturer, herunder den legendariske Laocoon og Apollo Belvedere. Disse klassiske kunstværker havde en dybtgående indflydelse på renæssancens kunstnere, og deres muskuløse anatomi og psykologiske intensitet påvirkede stærkt Michelangelos og Raphaels værker. Ledsaget af en ekspert i kunsthistorie vil du lære alt om disse antikke mesterværker og få en større forståelse for græsk og romersk kunst. Gå gennem det berømte galleri med kort, beundr fyrretræsholmen og besøg Belvedere-holmen. Selv om det er umuligt at se hele Vatikanets enorme samling på et par timer, vil du på denne rundvisning se en række højdepunkter, som du ikke må gå glip af. Når du forlader det Sixtinske Kapel, kan du gå direkte ind i Peterskirken uden at skulle stå i kø. Basilikaen er gennem århundreder blevet beriget af utallige kunstnere og arkitekter. Under din rundvisning i Peterskirken vil din guide fortælle dig basilikaens fascinerende historie og sætte den ind i den kristne histories kontekst, fra dens oprindelse som gravplads til dens nuværende pragt og internationale betydning.

356 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det Sixtinske Kapel

Andre seværdigheder i Det Sixtinske Kapel

Vil du se alle oplevelser i Det Sixtinske Kapel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det Sixtinske Kapel

Samlet bedømmelse

4.4
(159.258 anmeldelser)

Vi kunne godt lide turen, selvom besøget ville være meget mere værd, da du ser alt meget hurtigt (det er forståeligt, for ellers ville det tage mange timer). Prisen virkede lidt høj for os, når man tager i betragtning, at værdien af officielle billetter ikke når op på €30 pr. person. Men generelt meget tilfreds med turen og guiden, som var spansk.

Markus fra Tyrol guidede dygtigt turen, informativt og lige den rigtige mængde kultur og kunst til en lægmand

Guiden Laura Antonucci var helt fantastisk - både med hensyn til viden, sprog og fortælling.

Guide havde ingen indikation som en paraply eller pind med flag, gik tabt flere gange

Damer på turiststationen var meget søde og imødekommende.