Tilføj datoer

Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Det Tredje Rige og Den Kolde Krig Walking Tour

1. Berlin: Det Tredje Rige og Den Kolde Krig Walking Tour

Få et indgående indblik i Berlins moderne historie på en guidet vandretur til historiske seværdigheder. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og oplev bemærkelsesværdige vartegn som det tyske parlamentsbygning, det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Mød din guide foran Brandenburger Tor, stedet for mange forandringer i det 20. århundredes Berlin. Lær om de kaotiske dage under Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989. Hør historien om den mærkelige rigsdagsbrand i 1933, mens du passerer det tyske parlament. Dyk ned i de begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hvad der skete med bygningen efter murens fald i 1989. Fortsæt turen til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten, hvor du har mulighed for at se eksempler på sovjetisk militært isenkram. Gå til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Se stedet, hvor Hitlers bunker lå, og gå derefter til Hermann Görings enorme luftfartsministeriums bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet, hvor DDR (Østtyskland) blev grundlagt i 1949. Derefter kan du se det tidligere hovedkvarter for det berygtede SS og Gestapo. Overvej livet på begge sider af Berlinmuren, mens du samles omkring en 200 meter lang strækning af den tidligere barriere. På trods af at muren faldt for 30 år siden, kan du her absorbere byens stadig håndgribelige historie. Rund turen af med et stop ved Checkpoint Charlie, hvor din guide vil afslutte turen med anekdoter om det berygtede opgør mellem amerikanske og sovjetiske kampvogne og de sidste timer, før muren faldt og førte til Tysklands genforening.

Berlin: Byvandring om Det Tredje Rige

2. Berlin: Byvandring om Det Tredje Rige

Lær hemmelighederne bag en af det 20. århundredes mest afgørende perioder, mens du udforsker steder i Berlin, som er tæt knyttede til Hitler og Det Tredje Rige. På denne byvandring vil de dygtige guider, som har gjort dette til en af verdens mest velanskrevne ture om emnet, bidrage med fascinerende kommentarer. Se resterne af Görings Luftforsvarsministerium, hvorfra Luftwaffe koordinerede Slaget om England. Se hvor Göbbels Propagandaministerium lå, og se ruinerne af Himmlers SS og Gestapohovedkvarterer. Gå en tur ned ad den forestillede nord-syd-akse "Germania", som er tegnet af Albert Speer, fra den høje Volkshalle til den monumentale bue. Besøg stedet hvor Hitlers nye Rigskancelli, magtsædet i det nazistisk styrede Europa, lå og Førerbunkeres nøjagtige beliggenhed. Din guide giver en trin for trin-beretning om Hitlers selvmord, de sidste dage i bunkeren og hvad der blev af hans jordiske rester. Følg til slut den sovjetiske angrebsrute mod den endelige slagmark ved Rigsdagen, og stop ved det sovjetiske mindesmærke, der er flankeret med T34 tanks og haubitser fra den Røde Hær.

Berlin: Den nationalsocialistiske tidsalder: Vandretur

3. Berlin: Den nationalsocialistiske tidsalder: Vandretur

Start ved Berlins mest berømte vartegn - Brandenburger Tor, som blev brugt til propagandamarchéer i nationalsocialismens tid. Herfra kan du gå til den nærliggende Reichstag - som i dag er det tyske parlaments sæde - hvor det nazistiske parti NSDAP og Adolf Hitler kom til magten i 1933. Derefter når du frem til den indre bypark Tiergarten, hvor du kan se sovjetiske T-34 kampvogne og artilleri fra Anden Verdenskrig ved det sovjetiske krigsmindesmærke. Besøg Holocaust Memorial, mindesmærket for de myrdede jøder i Europa. Oplev det sted, hvor Adolf Hitlers bunker og det nye rigskanslerkontor var placeret. Gå videre og oplev det daværende regeringsdistrikt i Berlin på den tid. I dokumentationscentret Topography of Terror kan du lære om, hvor hovedkvartererne for SS, det hemmelige statspoliti, rigets sikkerhedskontor og rigets luftfartsministerium var placeret under Anden Verdenskrig. Under hele rundvisningen kan du høre imponerende historier om den tyske modstandskamp mod diktaturet.

Det bedste af Berlin: guidet segwaytur

4. Det bedste af Berlin: guidet segwaytur

På denne 60-minutters rundvisning vil du cruise gennem Berlins parker og gader på en segway, der er let at køre. En professionel guide vil tage dig med til byens højdepunkter og vise dig de mest fotogene steder i Berlin, som du ville være heldig at støde på på egen hånd. Du kan vælge mellem en standardtur, eller du kan fortælle din guide, hvilke steder du gerne vil se, så du skaber din egen rute. Typiske attraktioner og seværdigheder omfatter bl.a: - Hackescher Markt- Neue Synagoge - Reichstag - Brandenburger Tor - Holocaust Denkmal - Unter-den-Linden - Museumsinsel

Berlin: 3 timers tur gennem Kreuzberg med Original Berliner

5. Berlin: 3 timers tur gennem Kreuzberg med Original Berliner

Velkommen til vores tur "Kreuzberg - alternativ, fri og kreativ" Det tidligere centrum for alternative livsstile, centrum for tyske punkere, hippier og økologer og en magnet for kunstnere, skuespillere og musikere af alle slags. David Bowie og Iggy Pop blev tiltrukket af atmosfæren i den vestlige del af Berlin. Byen var åben for kreative og frihedselskende mennesker, homoseksuelle og transkønnede, skøre mennesker, psykopater, militærnægtere og småbyflygtninge. Gør dig klar til en tur med en guide med en original Berlin-snude og masser af spændende og sjove anekdoter. På din tur kommer du bl.a. forbi følgende stop: - Oberbaum-broen - Haus Bethanien - Osthafen - Treptower Park - Molecule Man - Görlitzer Park - Admiral's Bridge - Kottbusser Gate - Osmans træhus Rejseleder: David er indfødt berliner og har været en passioneret rejseleder i årevis. Berlin er ikke kun hans legeplads, men han oplevede også Murens fald på første hånd. Med sin berlinske snude og store hjerte vil han dele sine bedste oplevelser med dig. Anbefaling: Vi anbefaler, at du tager turen på en cykel/el-scooter. Hvis du er god til at gå, kan du selvfølgelig også nyde den til fods. Varighed: Den samlede distance på turen er ca. 14 km. Turen kan gennemføres på ca. 3 timer på cykel.

Berlin: Cykeltur til de vigtigste vartegn

6. Berlin: Cykeltur til de vigtigste vartegn

Den omfattende alt-i-en-cykeltur i Berlin dækker alle de vigtigste seværdigheder med stop hver hundrede meter for at diskutere seværdighederne. Lad engelsktalende guider med modersmål give en fascinerende kommentar om byens urolige historie og fantastiske fremtid. Tag til Berlinmuren, og vandre gennem Checkpoint Charlie. Stå derefter i dødsstriben under et vagttårn, og få at vide, hvad der førte til murens fald, og hvordan Berlin håndterer sin fortid. Stå på toppen af Hitlers bunker og på stedet for nazisternes berygtede bogbrænding. Se rigsdagen, og forstå, hvordan dens skæbnesvangre afbrænding førte til Hitlers magtovertagelse. Kør gennem Tiergarten Park og stop ved en dejlig ølhave for at spise frokost. Nyd landskabet, mens du udforsker det nye regeringskvarter. Og lær, hvordan de mægtige preussere formede Berlin til en europæisk stormagt, mens du kører gennem Brandenburger Tor, over Museumsøen og over Gendarmenmarkt. Hvis du mangler tid, kan du tage med på en 3 timers version af turen og besøge nogle af de bedste steder i Berlin på kun en halv dag, f.eks. Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Berlinmuren, eksempler på nazistisk arkitektur, Hitlers bunker og Reichstag. Alternativt kan du opgradere din oplevelse og nyde en privat tur i op til 3 timer, hvor du kan køre i dit eget tempo med en personlig rejseleder - kun for dig og din gruppe.

Berlin: Privat vandretur: Bag jerntæppet

7. Berlin: Privat vandretur: Bag jerntæppet

Nyd en privat rundvisning i Berlins centrum med en lokal guide, der er født i det socialistiske Østtyskland (DDR). Oplev sovjetisk historie midt i hjertet af denne spændende metropol. Følg i Den Røde Hærs fodspor under den sidste kamp under Anden Verdenskrig i Europa. Både rigsdagen og det sovjetiske krigsmindesmærke er imponerende testemonier fra fortiden. Du vil lære om Sovjetunionen som besættelsesmagt, og hvordan Berlin blev en af de vigtigste slagmarker i den kolde krig. På denne særlige tur kommer du forbi nogle af de mest berømte seværdigheder i Berlin og får kendskab til disse steders sovjetiske historie.

Det Tredje Rige og Holocaust i Berlin Privat guidet tur

8. Det Tredje Rige og Holocaust i Berlin Privat guidet tur

Berlin er det bedste sted at lære om Det Tredje Rige, så tag med vores ekspertguide på en privat rundvisning i den gamle bydel, og dyk ned i den ucensurerede historie om Anden Verdenskrig, Holocaust og nazistisk propaganda. Nyd live-kommentarer på dit modersmål. Se Berlin gennem tyske og jødiske borgeres øjne under Adolf Hitlers og hans Tredje Riges storhed og fald. Book denne 3-timers vandretur for at besøge de vigtigste krigssteder i Berlins gamle bydel. Vores tur begynder med et besøg på Topography of Terror, et imponerende museum, der giver en omfattende og detaljeret beskrivelse af nazistpartiets vej til magten og de grusomheder, der blev begået under Holocaust. Mens vi bevæger os gennem udstillingerne i Gestapos og SS' tidligere hovedkvarter, vil din ekspertguide give dig indsigt i de vigtigste begivenheder og personer, der formede denne mørke periode i tysk historie. Vi fortsætter vores tur gennem den gamle bydel og passerer Potsdamer Platz, hvor grænserne for de amerikanske, britiske og sovjetiske allierede zoner stødte sammen, da de befriede byen. Vi vil vise vores respekt ved det berømte mindesmærke for de myrdede jøder i Europa, de seks millioner jødiske ofre for Holocaust. Vi ser også Brandenburger Tor, et berømt symbol på Berlin, der blev brugt af nazisterne som baggrund for deres propagandamøder, og Rigsdagsbygningen, det tidligere parlament i Tyskland, der blev brændt ned i 1933. Vores tur til Det Tredje Rige slutter ved det sovjetiske krigsmindesmærke, som er et af flere krigsmindesmærker i Berlin, der blev rejst af Sovjetunionen for at mindes sine krigssoldater. Book en udvidet 5-timers tur for at lære mere om Det Tredje Rige, Anden Verdenskrig og Holocaust i Berlin. På denne tur besøger du Friedrichstrasse, en af de mest berømte gader i Berlin, og ser monumentet Trains to Life - Trains to Death, som mindes de børn, der blev myrdet under Holocaust. Vi udforsker gaderne i Spandauer Vorstadt og det jødiske kvarter, hvor den overlevende nye synagoge ligger. Vi vil også lære mere om jødisk historie på et besøg i Otto Weidts Blindenwerkstatt, et museum, der fortæller historien om Otto Weidt, som for det meste ansatte blinde og døve jødiske arbejdere i sit værksted under 2. verdenskrig.

Berlin: Private Hitler and the Third Reich Walking Tour

9. Berlin: Private Hitler and the Third Reich Walking Tour

Udforsk Berlins historie under Det Tredje Rige, og lær alt om Hitlers og Nazipartiets opståen og fald på en privat guidet vandretur. Gå gennem mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, se en friluftsudstilling på det tidligere sted for Secret State Police og meget mere. Start din tur ved at gå gennem nationalsocialisternes tidligere regeringsdistrikt. Gå derefter videre for at se stedet for det tidligere Nye Reichskancelli, det tidligere Reichs Luftfartsministerium bygget for Göring, samt stedet, hvor SS- og Secret State Police-bygningerne engang lå. Gå forbi adskillige mindesmærker på vejen, inklusive det, der er dedikeret til de myrdede jøder og de myrdede romaer og sinti. Se endelig stedet, hvor Hitlers bunker plejede at være, og hvor han tilbragte de sidste dage af sit liv, og hvor Det Tredje Rige sluttede. Lær undervejs om Berlins historie fra de teutoniske ridders tid til det nazistiske socialistparti og fra den kolde krig til det forenede Tyskland af i dag fra din lokale guide.

Scavenger Hunt i Berlins regeringskvarter

10. Scavenger Hunt i Berlins regeringskvarter

Oplev Berlin på en individuel måde med denne spændende skattejagt. Udgangspunktet for denne skattejagt er den russiske ambassade på boulevarden Unter den Linden. Fortsæt til Pariser Platz, hvor du finder Berlins måske mest ikoniske vartegn - Brandenburger Tor. Snusejagten i Berlin fortsætter derefter til Reichstag-bygningen og forbundskanslerkontoret. Du kan afbryde spillet når som helst, f.eks. for at nyde en picnic i Tiergarten. Du vil også opdage Bellevue-paladset og sejrssøjlen, som giver en betagende udsigt over den tyske hovedstad (billet ikke inkluderet). Tag en spadseretur gennem Tiergarten til Potsdamer Platz og Sony Center. Historieentusiaster vil nyde at udforske det imponerende sovjetiske krigsmindesmærke på Straße des 17. Juni, samt Holocaust Memorial. Undervejs kommer du forbi mange caféer, barer og restauranter, så du kan tage en pause når som helst. Denne tur gennem Berlin dækker en rute på ca. 10 kilometer. Det er også muligt at gennemføre skattejagten på cykel. Alle retninger er også velegnede til dem, der rejser på cykel. Turens varighed vil være tilsvarende kortere. Udforsk byen i dit eget tempo, mens du selv bestemmer, hvornår du vil starte skattejagten, og hvor lang tid du vil bruge på hver enkelt attraktion. Du kan holde en pause på et hvilket som helst tidspunkt eller fortsætte turen en anden dag efter eget valg. Nyd et interaktivt puslespil, der er sjovt for hele familien. Sådan fungerer skattejagten: I æsken til byspillet er der 16 lukkede og nummererede kuverter. Disse indeholder små opgaver, der skal løses. Med klare og forståelige anvisninger baner du dig vej gennem Berlin til fods. Løs gåderne og find vej til den næste attraktion i byen. Ved hvert sted får du omfattende baggrundsinformation.

13 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Andre seværdigheder i Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Vil du se alle oplevelser i Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 1.647 anmeldelser

Turen var en fornøjelse og vores guide. J.R var super god og kunne fortælle om mange ting som ikke kun var på programmet. Kan kun anbefale at tage denne tur

Vores guide talte tydelig engelsk og var præcis, og god til at føre os igennem krigen til murens fald.

En fantastisk guide der på en indlevende måde fortalte om emnet

Meget dedikeret guide Cian. En dygtig fortæller med god humor

Super god guide som var fremragende til at formidle