Tilføj datoer

Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum

Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum

Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Bukarest: Bukarests bedste private tuk-tuk-tur

1. Bukarest: Bukarests bedste private tuk-tuk-tur

Dette er den originale tuk tuk-tur, du kan få i Bukarest. På en sjov og behagelig måde opdager du alle de bedste attraktioner i byen. Tuk tuk'en er åben, så du får en 360º udsigt over seværdighederne. Det er perfekt til par eller vennegrupper. Mødestedet er foran Grand Hotel Bucharest på University Square, eller du kan blive hentet fra dit hotel i centrum. Når du har lært din guide og chauffør at kende, begynder din oplevelse. Nogle af attraktionerne på ruten er: - Parlamentspaladset - den næststørste bygning i verden - Triumfbuen - Union Boulevard med de artesiske springvand - Revolutionspladsen fra 1989 - Rumænsk Athenaeum - Victory Avenue - den mest populære gade i byen - Cec-paladset - Det tidligere kongelige palads - Dorobanti-Primaverii-kvartererne - eksklusivt område i Bukarest, hvor ingen andre ture går hen - og mange flere! Masser af fotostop langs ruten på umulige steder for andre køretøjer. Turen slutter, hvor den startede, eller du kan blive sat af hvor som helst i centrum. I begyndelsen af turen får du gratis vand på flaske og rumænske snacks. Ombord på tuk tuk'en har du powerbanks, tæppe, selfie-stick og gratis Wi-Fi. Din guide er en lokal, som kan give dig en masse anbefalinger om, hvor de bedste restauranter og steder at tilbringe tiden er. Book nu og nyd en unik måde at se Bukarest på! Tuk Tuk Way!

Bukarest: Rundvisning til fods og offentlig transport i en lille gruppe

2. Bukarest: Rundvisning til fods og offentlig transport i en lille gruppe

Du møder rejselederen kl. 9.00 på universitetspladsen ved Mihai Viteazu-statuen. Forestil dig, at du har en gammel ven i Bukarest, som tager dig med på en dejlig tur rundt i byen. Vi vil tale om dagligdagen, historie, politik, skikke, mad og mange andre ting. Det er det, som denne rundvisning i Bukarest handler om. Først får du en kort tur med metro eller bus, hvor du observerer pendlernes hverdag og lærer mere om byens historie. Derefter tager du en behagelig gåtur langs Bukarests største park og besøger Village Museum, et af de bedste udendørs museer i Rumænien. Museet kan prale af flere traditionelle huse fra hele Rumænien. Det er den perfekte ramme for en kort historie om landet. Det næste mål, du skal udforske, er Bukarests ældste og største marked. Interager med de lokale landmænd, og smag på nogle af de frugter, grøntsager og oste, der er udstillet på markedet. Dette vil være den perfekte mulighed for at lære mere om det rumænske køkken. Glem ikke at smage den lokale "mici" og drikke en lokal øl. "Mici", en pølse uden hud lavet af hakket svine- og oksekød, er et af de mest traditionelle måltider i Rumænien. Den autentiske rundtur i Bukarest fortsætter med en ny oplevelse, nemlig en tur med sporvogn. På den måde kommer du til Bukarests gamle bydel for at få en rundvisning i den ældste del af byen. Du vil udforske de brostensbelagte gader og beundre den lille og smukke Stavropoleos-kirke, Hanul lui Manthe uc, "Carusel"-boghandelen med sin fantastiske arkitektur, Lipscani-gaden og mange flere. I den sidste del af turen vil du nyde en spadseretur langs Victoriei Avenue. Det er en af de ældste boulevarder i Bukarest, der er fuld af historiske steder. Du vil beundre militærklubben, det tidligere kongepalads og det rumænske athenaeum. Endelig kan du på Revolutionspladsen lære om historien om den antikommunistiske revolution i 1989. Turen slutter foran det rumænske Atheneum, byens ikoniske bygning, og derefter kan du, afhængigt af tilgængelighed, besøge koncertsalen med en imponerende lang fryser og en smuk foyer.

Bukarest byrundtur 4 timer

3. Bukarest byrundtur 4 timer

Nyd privat transport og en autoriseret guide til de bedste seværdigheder i Bukarest. Du bliver hentet på dit hotel og besøger parlamentspaladset eller Folkets Hus, Bukarests nationale landsbymuseum, Calea Victoriei (sejrsvejen), revolutionspladsen og det gamle bycentrum. Se parlamentspaladset, verdens næststørste administrative bygning. Lær, hvor farligt og skadeligt et totalitært regime som kommunismen kan være for en nation. Vær forberedt på at føle dig lille ved at se den meningsløse overdådighed og det megalomani, som "fornuftens søvn" kan skabe. Besøg det nationale landsbymuseum for at se en legemliggørelse af rumænske traditioner. Forstå, hvad det betød for rumænske landsbyboere at have opbygget et økologisk og bæredygtigt miljø i deres baghave. Få også et indblik i deres enkle og beskedne livsstil, der er i social og åndelig harmoni med deres omgivelser. Træd ind i verden af de traditionelle rumænske huse lavet af træ, adobe, sten og andre materialer fra alle dele af landet. Bliv introduceret til nationale symboler som f.eks. møllen og trækirken. Lær, hvordan disse skatte af åndelighed og civilisation har holdt folket forenet i tusindvis af år. Følg derefter din guide til Calea Victoriei (Victory Avenue). Bliv fascineret af historiens modsætninger - på den ene side har du det kongelige palads og på den anden side det rumænske kommunistpartis centralkomite og revolutionspladsen, hvor Ceausescu flygtede fra landet i helikopter. Undrer dig over de gamle ortodokse kirker, der er indhyllet i en aura af mystik. Kom også forbi en musikforretning med et stort udvalg af musik, kasinoer, boheme-restauranter, museer, teatre, teforretninger, detailbutikker og gavebutikker med souvenirs. Derefter skal du se det nationale historiske museum og det rumænske Athenaeum, et andet rumænsk arkitektonisk vartegn, og CEC-paladset. Tag på en rejse tilbage i tiden til det øjeblik, hvor diktator Nicolae Ceausescu blev afsat og efterlod hemmelighederne om en stor formue og kontroverser om statens sikkerhedstjeneste. Nå Senatspaladset, og find dig selv foran den bygning, der tidligere husede det rumænske kommunistpartis centralkomité. Dette fungerede også som udgangspunkt for revolutionen i december 1989, en vigtig historisk begivenhed, der markerede Ceausescus fjernelse fra magten.

Bukarest: Byrundtur med Mogosoaia og Snagov-klosteret

4. Bukarest: Byrundtur med Mogosoaia og Snagov-klosteret

Opdag Bukarest, en charmerende by fuld af kontraster. Beundre imponerende kirker fra det 17. århundrede, velbevarede traditionelle huse og imponerende paladser i fransk stil ved siden af kommunistiske bygninger og kontortårne af glas. Bliv hentet på din indkvartering i det centrale Bukarest, og kør derefter til parlamentspaladset. Her kan du få en rundvisning i den næststørste bygning i verden og sæde for det rumænske parlament i de postkommunistiske år. Næst skal du videre til landsbymuseet (Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"), et frilandsmuseum, der ligger på bredden af den naturskønne Herastrau-sø. Udforsk et mikrounivers af den traditionelle rumænske landsby med huse, der repræsenterer alle regioner i Rumænien. Før derfra videre til Bukarests gamle bydel på en gåtur, det tidligere kvarter, hvor købmænd og håndværkere boede og arbejdede, og som nu er Bukarests underholdningscenter. Gå rundt i de maleriske, smalle brostensbelagte gader fyldt med restauranter, caféer og pubber. Derefter er det tid til lidt panoramisk sightseeing. Kør forbi Victory Avenue, en af de ældste gader i Bukarest, der byder på majestætiske paladser, kunstmuseer, tidligere residenser for aristokratiet og gamle kirker. Derefter skal du se Revolutionspladsen, hvor Nicolae Ceausescu holdt sin sidste tale, og hvor de protester, der i sidste ende førte til kommunismens fald, fandt sted i december 1989. Derefter kan du gå videre til Mogosoaia-paladset, som er den tidligere residens for valakiske prinser i det 18. århundrede, og som kombinerer byzantinske-ottomanske elementer med barok- og vestlige renæssancearkitektoniske stilarter. Til sidst skal du besøge Snagov-klosteret, det sidste hvilested for en anden valakisk prins, Vlad Impaler, også kendt som Dracula. Beundr dette monument af middelalderlig kunst, inden du vender tilbage til din indkvartering.

Bukarest byrundtur 4 timer - lille grupperejse i bil

5. Bukarest byrundtur 4 timer - lille grupperejse i bil

Udforsk Bukarests historie på denne varebilstur i byen. Lær om byens kommunistiske fortid fra din lokale guide. Find ud af om afsættelsen af den kommunistiske leder Nicolae Ceaușescu. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra din bolig i Bukarest. Læn dig tilbage og slap af på vej til parlamentspaladset. Lær om det gamle kommunistiske regime og oplev overfloden af denne administrative bygning. Gå til National Village Museum, hvor du kan købe billetter for at se det frilufts etnografiske museum. Få chancen for at se en gammel skovklædt kirke og rumænske traditionelle huse, der er lavet af jord, træ og sten. Fortsæt til Victory Avenue for at beundre det store kongelige palads og for at se den gamle centralkomité for det rumænske kommunistparti. Gå til Revolutionspladsen for at se, hvor Ceausescu flygtede fra landet med helikopter. Lær om den store formue og kontroverser, som han efterlod. Kør endelig til den patriarkalske katedral fra det 17. århundrede og få en dybere forståelse af den ortodokse kirke i Rumænien. Vend tilbage til din bolig i slutningen af din tur.

Bukarest og omegn: halvdagstur

6. Bukarest og omegn: halvdagstur

Begynd dagen om morgenen og oplev sammen med din professionelle guide Bukarests vidundere, som også kaldes Østens lille Paris. Denne panoramiske byrundtur omfatter stop og historieundervisning ved tre meget vigtige steder: Revolutionspladsen, forfatningspladsen og det lige så imponerende militærakademi. Oplev rumænernes historie fra Romerrigets tid, middelalderen og Vlad den Spidder, og gå din vej gennem monarkiet og de mørke kommunistiske tider i den nyere historie. Kør forbi seværdigheder som f.eks: Du kan køre forbi: Den rumænske triumfbue, den frie presses hus, Kiseleff Avenue med smukke villaer i fransk stil, ambassadebygningen, det rumænske bondemuseum, sejrspladsen, officersklubben, Cismigiu-haven, medicinske skole, operapladsen, springvandene og militærakademiet. Dernæst ser du det udendørs landsbymuseum, som vil give dig en unik oplevelse og give dig et indblik i de rumænske bønders liv fra mere end 100 år siden. Dette museum er særligt imponerende, fordi alle husene blev taget fra deres oprindelige placering og genopbygget her i Bukarest for næsten et århundrede siden. Om eftermiddagen lader du det overfyldte Bukarest bag dig og besøger Mogosoaia-paladset. Forestil dig, at en af Rumæniens rigeste familier formåede at bruge næsten hele deres formue på at genoprette dette vidunderlige sted. Tag på en rejse tilbage i tiden til en mere fornem tid og find alle hemmelighederne ved dette sted sammen med din guide. Herfra kører du nordpå fra byen for at se et sted, der er omgivet af myter og historie. Snagov-klosteret er det formodede gravsted for en berømt rumænsk hersker: Vlad den impaler, også kendt som Draula. Klostret ligger på en lille ø midt i en smuk sø.

Bukarest: Guidet tur i minibus

7. Bukarest: Guidet tur i minibus

Bliv hentet om morgenen på dit hotel, og begynd den 4 timer lange tur. Se de mest interessante seværdigheder i Bukarests centrum, med entre til Parliament Palace (valgfri) og The Village Museum (valgfri). Undervejs transporteres du i en moderne minibus med 8 sæder. Turen inkluderer en engelsktalende guide og afhentning på dit hotel. Entre til Parlamentet Palace og Village Museum er ikke inkluderet. Ruten afhænger af dit hotels beliggenhed, men vil omfatte: Free Press Square (Piata Presei Libere) - Triumfbuen (Arcul de Triumf) - Victoriei Square (Piata Victoriei) - Calea Victoriei - Revolution Square (Rumænsk Atheneum, Revolution's Memorial) - The Palace of Parliament (Palatul Parlamentului) - Union Square (Piata Unirii) - University Square (Piata Universitatii) - Romana Square (Piata Romana) - Victoriei Square - Charles de Gaulle Square (Piata Charles de Gaulle) - The Village Museum (Muzeul Satului).

Byrundtur i Bukarest med landsbymuseum

8. Byrundtur i Bukarest med landsbymuseum

Start dagen med at opleve Bukarest, også kaldet Østens lille Paris, sammen med din professionelle guide. Din panoramiske byrundtur omfatter stop og historieundervisning ved meget vigtige steder og steder, som kun de lokale kender. Se Revolutionspladsen - hvor du vil få et unikt foredrag om det kommunistiske system i Rumænien før 1989, og find ud af, hvordan ændringen til demokrati blev gennemført, da Rumænien havde den blodigste revolution i Europa i den periode. Fortsæt til forfatningspladsen, hvor Rumæniens parlament ligger, også kendt som Folkets Hus, den næststørste bygning i verden, og få mere at vide om det projekt, der ændrede vores hovedstads ansigt i 1980'erne. Besøg det sted, hvor religionen kommer til live i Bukarest - Patriarkalpaladset og -kirken fra det 17. århundrede. Afslut dit besøg i Rumæniens hovedstad med en rundvisning på et af de mest imponerende etnografiske frilandsmuseer i verden, hvor du kan møde en autentisk rumænsk landsby, der er rig på monumenter og artefakter fra det 17. til det 20. århundrede.

6 timers kommunisme-tur i Bukarest med Ceausescus palæ

9. 6 timers kommunisme-tur i Bukarest med Ceausescus palæ

Lær alt om Rumæniens kommunistiske historie på denne private tur gennem Bukarest. Start din tur ved Palace of Parliament, den næststørste administrative bygning i verden efter Pentagon. Lær hvor farligt og skadeligt det totalitære regime var i Rumænien på dette indflydelsesrige sted. Besøg derefter Dimitrie Gusti National Village Museum. Se traditionelle hjem, og hvordan rumænske landsbyboere har bygget økologiske og bæredygtige miljøer i deres baghaver. Se Victory Avenue, en boulevard med kommunistiske bygninger, hvor du også kan beundre fransk arkitektur. Gør et stop ved Revolutionspladsen og lær om den rumænske revolution i december 1989. Besøg Ceausescu Mansion, den private bolig for Nicolae og Elena Ceauşescu og deres børn i et kvart århundrede (1965-1989), under deres kommunistiske styre i Rumænien. Afslut din tur med drop-off tilbage på dit hotel eller lufthavnen.

Byrundtur i Bukarest på en hel dag

10. Byrundtur i Bukarest på en hel dag

Begynd dagen om morgenen og oplev sammen med din professionelle guide Bukarests vidundere, også kaldet Østens lille Paris. Den panoramiske byrundtur omfatter stop og historieundervisning ved tre meget vigtige steder: Revolutionspladsen, forfatningspladsen og det lige så imponerende militærakademi. Oplev rumænernes historie fra Romerrigets tid, middelalderen og Vlad den Spidder, og gå din vej gennem monarkiet og de mørke kommunistiske tider i den nyere historie. Det næste punkt på dagsordenen er et besøg i Ceausescus vanvittige drøm - parlamentspaladset. Oplev den næststørste bygning i verden - tidligere kendt som Folkets Palads. Tag en rundvisning indenfor sammen med en professionel engelsktalende guide fra parlamentet for at få en fuld smag af Ceausescus arv. Efter besøget tager du på en vandretur gennem den gamle bydel og finder ud af mere om manden, der grundlagde Bukarest - Vlad Impaler alias Dracula, der etablerede sit kongelige hof her i det 15. århundrede. Herefter skal du se det udendørs landsbymuseum, som giver dig en unik oplevelse og giver dig et indblik i de rumænske bønders liv for mere end 100 år siden. Dette museum er særligt imponerende, fordi alle husene blev taget fra deres oprindelige placering og genopbygget her i Bukarest for næsten et århundrede siden.

45 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum

Andre seværdigheder i Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum

Vil du se alle oplevelser i Dimitrie Gusti Nationale Landsbymuseum? Klik her for en fuld oversigt