Tilføj datoer

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Disneyland Paris: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

1. Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd endeløs sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, præcis som du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyrene virkelig bliver til virkelighed. Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain byder på et sus for de voksne, mens de små kan sejle højt op i måneskinnet med 'Peter Pan's Flight'. Selvfølgelig er der familiehygge i alle hjørner af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Mød Disney-figurer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og dit kamera klar, og mød de figurer, du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Oven i alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieparader og shows at nyde hele året rundt. Vær vidne til den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Sleeping Beauty Castle! Fra den 8. januar, når solen går ned, skal du forberede dig på at blive forbløffet over et blændende display før vores fortryllende natforestilling, Disney Dreams! Se med, når droner maler nattehimlen med magiske farver. Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske verden af film og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic studio lots med spændende attraktioner og spektakulære shows. Vær i centrum i studierne, kun få skridt fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner Avengers Campus land. Fans af fantastisk live-underholdning - hør efter! For første gang nogensinde i Disneyland® Paris kan du forberede dig på en musikalsk rejse gennem Pixars mange vidunderlige verdener i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, fordybende ny produktion, der rammer alle de rigtige toner. Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fulde af attraktioner, underholdning, mad og sjov med figurer i omgivelser direkte fra Ratatouille, Find Nemo, Toy Story og mere til.

Disneyland® billet til flere dage

2. Disneyland® billet til flere dage

Vælg den mulighed, der passer dig bedst, ved at booke 2-, 3- eller 4-dages billetter, så du kan skabe dit eget eventyr. Når du har sikret dig din billet, kan du begynde din magiske rejse i den park, du vælger. Oplev Disneyland Paris' vidundere med en billet, der giver dig adgang til både Disneyland Park og Walt Disney Studios. Fordyb dig i magien, når du udforsker Torneroses slot og begiver dig ud på en spændende flyvetur til Ønskeøen med Peter Pan. Dyk ned i Pirates of the Caribbeans verden, og deltag i den intergalaktiske kamp i Buzz Lightyear's Laser Blast i Disneyland Park, hvor du får mulighed for at møde elskede Disney-figurer og opdage attraktioner på tværs af de 5 fortryllende lande. Gå ikke glip af den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Torneroseslottet! Fra den 8. januar, når solen går ned, kan du forberede dig på at blive betaget af et blændende skuespil før vores fortryllende natteshow, Disney Dreams! Se med ærefrygt, når droner maler nattehimlen med en række magiske farver. I Walt Disney Studios kan du få et glimt bag kulisserne på stjernespækkede filmpartier og opleve magien ved at lave film på første hånd. Slå dig sammen med Avengers på Marvel Avengers Campus, eller krymp ned på størrelse med en mus i den fordybende Ratatouille-verden. Og glem selvfølgelig ikke at udforske det livlige Toy Story Playland. Gør dig klar til at skabe minder for livet i Disneyland Paris, hvor drømme bliver til virkelighed!

Paris: Disneyland®-billetter og shuttle-transport

3. Paris: Disneyland®-billetter og shuttle-transport

Disneyland® Paris Express Shuttle tilbyder en ny måde at komme fra centrum af Paris til Disneyland®-parkerne på. Denne pakke omfatter transport og entré til Disney®-parkerne. Disneyland® Paris Express Shuttle tilbyder 4 strategiske busstoppesteder i hjertet af Paris med attraktive priser for hele familien. Der er stoppesteder placeret ved Eiffeltårnet, Gare du Nord, Opéra og Châtelet. Du kan finde flere oplysninger om hvert af disse strategiske stoppesteder i afsnittet om mødesteder. Shuttletransporten har aircondition for at sikre en behagelig tur.

Paris: Lufthavnstransport mellem Disneyland Paris og CDG/ORY

4. Paris: Lufthavnstransport mellem Disneyland Paris og CDG/ORY

Nyd en komfortabel Magical Shuttle transfer mellem Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) og dit hotel i Disneyland Paris eller et andet hotel i det omkringliggende område. Forvent en komfortabel tur i en bus, der er udstyret med gratis WiFi om bord. Fra CDG Lufthavn afgår busserne hvert 45. minut fra 09:00 til 18:45 til Disneyland Resort-hotellerne, Serris-Val d'Europe og udvalgte hoteller. Der er en dedikeret skranke (mellem 2E og 2F) med hilsenpersonale, der byder dig velkommen. Boarding sker i terminal 1. Fra Orly Lufthavn (ORY) afgår shuttlebussen hver time fra kl. 09.00 til 18.45 til alle Disney-hoteller. Du kan altid stige af ved Disneylands busstation og skifte til parkens egen shuttlebus, som kører hvert 15-20 minut mellem alle hoteller i området og parkerne. Den magiske shuttlebus kører 7 dage om ugen. Tjek venligst dit hotels reception eller turistbureauets information for at se de planlagte afgangstider for returrejser. Bemærk, at det er bedst at planlægge din shuttle-afgang på din hjemrejse mindst 2,5 timer før dit check-in-tidspunkt i lufthavnen.

Paris: Disneyland Paris-billet med transfer

5. Paris: Disneyland Paris-billet med transfer

Denne dagsbillet til Walt Disney Studios® Park og/eller Disneyland® Park giver dig og din familie eller venner mulighed for at tilbringe en dag i selskab med Mickey, Minnie, Askepot, Anders And, Baloo, Peter Plys og resten af Disney-banden! Dagsbilletten inkludere let og behagelig bustransport fra centrum af Paris og en dag fyldt med magiske øjeblikke. Mød Alice og den gale hattemager og smag på deres galskab eller leg kongens efterfølger med Peter Pan, en oplevelse enhver lille pirat vil sætte pris! Hvis det er prinsesser der fortryller dine små, så forbered jer på den mest royale invitation og se dit barn blive forvandlet til en eventyrlig prinsesse. Der vil desuden være en chance for at få adrenalinen op at pumpe og lade fantasien køre vildt med Lynet McQueen som gæstestjerne i det aktion-pakkede "Moteurs! Action! Stunt Show Spectacular!" Bliv tryllebundet i Mickey's Magical Celebration, fra det øjeblik Mickey gnider på åndens lampe og bliver tryllekunstner og fremtryller Disney-feer og uendelig glæde ud af den tynde luft. Nyd alle disse aktiviteter og mere med denne heldagsbillet til enten en eller begge Disney-parker. Disse vidunderlige attraktioner ligger i den nye by, Marne-la-Vallée, tæt på Paris, og du får praktisk bustransport fra den franske hovedstads centrum.

Disneyland Paris: 1-dags fleksibel billet

6. Disneyland Paris: 1-dags fleksibel billet

Denne fleksible dato-billet giver dig mulighed for at skabe uforglemmelige minder i Disneyland® Paris på din foretrukne dato (afhængigt af tilgængelighed). For at sikre en magisk dag i både Disneyland® Park og/eller Walt Disney Studios® Park (baseret på din valgte mulighed) skal du registrere din fleksible billet og tjekke tilgængeligheden på en praktisk onlineplatform. Dyk ned i Disneys fortryllende verden, mens du oplever spændende forlystelser, fængslende parader og spektakulære shows. Genoplev Disneys magi gennem klassiske eventyr og elskede figurer, præcis som du husker dem fra de ikoniske film, der har fanget vores hjerter. For de mere eventyrlystne er der spændende forlystelser som Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain, der får adrenalinen til at pumpe. Yngre gæster vil glæde sig over at sejle rundt i verden på den tidløse "It's a Small World"-attraktion. Udforsk hvert et hjørne af parken, fra det hæsblæsende eventyr i "Pirates of the Caribbean" til den finurlige charme i "Mad Hatter's Tea Cups". Fra den 8. januar kan du opleve den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Torneroseslottet, hvor et blændende show udfolder sig, når solen går ned, og fører op til det fortryllende natspektakel, Disney Dreams! Se himlen komme til live med magiske farver takket være et betagende udstillingsvindue med droner. Men magien stopper ikke der. Træd ind i filmens og fjernsynets magiske verden i Walt Disney Studios® Park, hvor du kan udforske fire filmiske studieområder og lade dig begejstre af forlystelser inspireret af elskede Pixar-film, som Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure, Toy Soldiers Parachute Drop og Cars ROAD TRIP. For dem, der søger spænding, venter Twilight Zone Tower of Terror, klar til at give en uforglemmelig faldskærmsoplevelse. Gør et stop ved det episke Avengers Campus-land, hvor du får mulighed for at slå dig sammen med Avengers og deltage i mægtige MARVEL-missioner, der vil få dig til at føle dig som en ægte superhelt. Oplev den magi og spænding, der venter dig i Disneyland® Paris med vores fleksible billetløsning. Skab minder, der varer hele livet, mens du fordyber dig i Disney-universets vidunder og fortryllelse.

Disneyland Paris: Billet til samme dag

7. Disneyland Paris: Billet til samme dag

Træd ind i en fantasiverden, hvor Disneys helte og heltinder lever i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd endeløs sjov i forskellige magiske lande, og oplev dine yndlings Disney-historier, præcis som du husker dem fra klassiske Disney-film, med denne billet til samme dag. Vælg at besøge Walt Disney Studios Park, Disneyland Park eller begge. Oplev spændingen i Disneyland® Park, som findes i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain byder på et sus for de voksne, mens de små kan sejle højt op i måneskinnet med 'Peter Pan's Flight'. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og dit kamera klar, og mød de figurer, du elsker. Din Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Ud over alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieparader og shows at nyde hele året rundt. Oplev den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Torneroseslottet! Fra den 8. januar, når solen går ned, kan du forberede dig på at blive forbløffet over et blændende show før vores fortryllende natforestilling, Disney Dreams! Se, hvordan droner maler nattehimlen med magiske farver. Oplev den magiske verden af film og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic-studier med spændende attraktioner og spektakulære shows. Vær i centrum i studierne, kun få skridt fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner Avengers Campus land. Fans af fantastisk live-underholdning - hør efter! For første gang i Disneyland® Paris kan du forberede dig på en musikalsk rejse gennem Pixars mange vidunderlige verdener i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, fordybende ny produktion. Gå derefter bag kulisserne og prøv 'Worlds of Pixar'-området, og forbered dig på at blive ført væk til farverige verdener fulde af attraktioner, underholdning, mad og sjov.

Disneyland® Paris Billetter til tog og parker

8. Disneyland® Paris Billetter til tog og parker

Nyd en hel dag med sjov for hele familien i Disneyland® Paris og Walt Disney Studios® forlystelsesparkerne, når du rejser fra Paris med tog. Vælg mellem pakker, der omfatter en eller begge parkerne. Din dagsbillet omfatter togtrafik tur/retur fra Paris til Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®. Billetterne er daterede og gælder kun på den dato, du vælger. Disneyland® Paris ligger øst for byen og kan nås med RER A-toget direkte fra det centrale Paris til stationen Marne La Vallée Chessy. Turen tager ca. 45 minutter. Vælg det tidspunkt, der passer dig og dine venner eller din familie bedst til dit besøg i Disneyland®, og nyd en vidunderlig dag i den magiske verden i en eller begge forlystelsesparker. Med denne pakke vil du kunne: se illuminationsshowet, betragte Tornerose slottet med ærefrygt, se storslået fyrværkeri og se utrolige lysprojektioner og fantastiske specialeffekter, når gamle og nye historier vækkes til live, herunder Star Wars, Frozen og Pirates of the Caribbean.

Paris: Privat transport til/fra Disneyland Paris

9. Paris: Privat transport til/fra Disneyland Paris

Glem alt om at nå frem til Paris eller Disneyland Paris med offentlig transport eller delebiler, og book i stedet vores private transfer med en professionel chauffør, som tager sig af dig og guider dig til din destination i total komfort og sikkerhed. 2 muligheder: - Envejs transfer - Tur/retur For begge muligheder skal du huske at give os vigtige detaljer for at planlægge tjenesterne: 1 foretrukket afhentningstidspunkt 2 afhentningsadresse (hotel eller bymidte eller park) Transferservice er tilgængelig hver dag fra kl. 7.00 til 21.00. - Der kan være undtagelser for andre tidspunkter, nationale og internationale helligdage. Det eneste, du skal gøre, er at slappe af og nyde landskabet på din vej.

Fra Disneyland Paris: Paris-dagstur og sightseeing-krydstogt

10. Fra Disneyland Paris: Paris-dagstur og sightseeing-krydstogt

Bring en dag i Paris under dit besøg i Disneyland, og oplev alle de bedste seværdigheder på en af de mest populære rejsedestinationer i verden. Efter ankomsten ved foden af Eiffeltårnet skal du på et 1-timers krydstogt på Seinen og opleve byen og dens historie. For at sikre dig en plads med udsigt vil din vært hjælpe dig med at gå om bord først med adgang til at springe køen over. Under krydstogtet kan du glide forbi de smukkeste monumenter i Paris og høre deres historier. Sejl forbi Musée d'Orsay, en jernbanestation fra 1898, der ligger stateligt på flodbredden, samt det kongelige Académie Française, Grand og Petit Palais og Palais de Chaillot. Hør om det tidligere fængsel og nu retsbygning, Conciergerie. Svæver ved Arab World Institute, en fascinerende bygning, og vinder af designkonkurrencen i 1980. Hent en storslået udsigt over byens mange broer og hør om deres hemmeligheder. Alle både er udstyret med en bar, hvor du kan nyde en sød eller salt snack og køle dig af med en drink. Passér forbi det ikoniske Les Invalides, Nationalforsamlingen, Louvre-museet og Notre Dame, inden du går fra borde og får 4 timers fritid til at udforske Lysets By på egen hånd.

61 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Disneyland Paris

Andre seværdigheder i Disneyland Paris

Vil du se alle oplevelser i Disneyland Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Disneyland Paris

Samlet bedømmelse

4.4
(7.639 anmeldelser)

En rigtig god samlet tur, hvor alle pengene var det værd. Dog var det et kæmpe minus at vi blev hentet inden Disneyland lukkede, så vi gik glip af det store lysshow, som vi havde glædet os til. Man kan altid tage toget hjem, men når man har betalt så meget for transport, så tager man det. Men alt i alt en rigtig god tur.

endeløse køer. men attraktioner er store. Der var lukkede attraktioner som Mason Manor...og Big Thunder Mountain var midlertidigt lukket hele tiden...showene giver dig ikke tid til at se dem, medmindre du bruger mere end tre dage

Hvis der er lukkede attraktioner, bør de give dem besked i god tid. Det er en skam at gå der og savne dem ved at betale den fulde pris.

Det var meget sjovt, det var meget sjovt, jeg vil gerne gå igen.

Det var fantastisk, vi havde det sjovt sammen med børnene.