Tilføj datoer

Disneyland Paris

Tilbring en fortryllende dag i den charmerende, retro-futuristiske verden i Disneyland Paris.

Vi fandt 21 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Disneyland Paris

Vil du se alle oplevelser i Disneyland Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Disneyland Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 7.639 anmeldelser

disneyland var ekstremt fantastisk og magisk! brugte newcomer promo til dette, da det var det dyreste køb for turen, det værd. anbefaler ikke kun familier, men også voksne at opleve Disneylands magi. 2 parker i 2 dage var ikke nok for os med hensyn til forlystelser, da vi ikke nåede at tage hver eneste tur, men det var stadig godt nok til, at vi kunne udforske hver tomme og tage de forlystelser, vi gerne ville. (vi fik ikke prioritetspas!)

Det eneste der generede mig var spørgsmålet om at bekræfte billetten, jeg fik først bekræftelse på parkens dag, jeg var bekymret, men så passede de mig rigtig godt og sendte mig bekræftelseskoden og så nåede jeg at modtage billet.

Uanset alder eller køn er Disneyland et absolut must. Også uden børn. Behandling via Get your Guide var meget let. Du kunne scanne QR-koden fra Get your Guide direkte ved indgangen og behøvede ikke besværligt at bytte en voucher.

Få din guide til at gøre turen mere behagelig og mindeværdig. De eventyr, der var reserveret på farten til den bedste pris, var en rigtig godbid. Dette er den bedste måde at nyde din ferie på ❤

For at prøve mindst én gang i dit liv, er det underholdning for alle aldre. Garanteret sjov