Tilføj datoer

Disneyland Paris

Tilbring en fortryllende dag i den charmerende, retro-futuristiske verden i Disneyland Paris.

  • Entrébilletter
  • Transport
  • Heldagsture
Vi fandt 15 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Disneyland Paris

Vil du se alle oplevelser i Disneyland Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Disneyland Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.975 anmeldelser

Shopping hos GetYourGuide var en fremragende oplevelse. De svarede mig prompte, og med billetterne scannede jeg direkte ved vendekorserne. Jeg købte billetter til andre attraktioner og havde ikke noget problem. Med hensyn til parken, så tager jeg aldrig til Disney Paris igen, parken er knap nok for franskmændene. Det åbner med alt pakket, med attraktioner, der varer 180 minutter, selv for at gå til en kedelig attraktion, en enorm linje, jeg bliver ved med at tænke forestil dig om sommeren, det må være værre. Og de er slet ikke interesserede i, at du får en fantastisk oplevelse, for hvis du ikke ser alt, kommer du til at tilbringe flere dage der. Råd: gå til Disney Orlando, smid ikke dine penge væk ved at gå til Disney Frankrig, min 5-årige datter var frustreret.

Disneyland er et magisk sted, der får dig til at føle dig som et barn igen. Vi tog dertil med vores børn, der allerede er ældre og bestemt mere egnede til yngre børn, men vi hyggede os stadig. Du skal væbne dig med tålmodighed, fordi der er lange køer til de forskellige aktiviteter, men som i enhver anden forlystelsespark.

Min 17-årige datter og jeg havde en fantastisk tid! Vi ankom omkring kl. 10 med tog fra Paris, og stationen ligger lige uden for parken. Den var ikke fuld på det tidspunkt.

Alt var fantastisk. Jeg har brug for nogle flere oplysninger om toget og hvad tid er det sidste, hvis nogen vil blive indtil sidste show

Vi så det hele i vores tempo. Det var så flot lavet alt. Der var både til små og store børn.