Dogepaladset, Venedig

Dogepaladset, Venedig
223 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Dogepaladset, Venedig

Dogepaladset, Venedig: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Oplev essensen af Venedig på en intim guidet tur, hvor du udforsker to af byens mest ikoniske steder: Markuskirken og Dogepaladset. Med skip-the-line-billetter inkluderet går du uden om køerne og fordyber dig i storheden af disse venetianske vidundere under kyndig vejledning af din kyndige vært. Begynd din rejse på Markuspladsen, hvor du vil blive betaget af det historiske klokketårn og de majestætiske marmorløver. Dyk ned i Venedigs rige historie, mens din guide fortæller fascinerende historier om byens fortid. Træd derefter indenfor i den berømte Markuskirke med eksklusiv adgang, hvor du kan beundre dens skinnende gyldne mosaikker og overdådige indretning, mens du afdækker dens betydning som et symbol på venetiansk prestige og velstand. Fortsæt med at udforske det storslåede Dogepalads, et pragtfuldt eksempel på gotisk arkitektur og engang sæde for det venetianske styre. Få indsigt i de venetianske dogers liv og de mesterlige håndværkere bag paladsets indviklede design. Mens du vandrer gennem denne arkitektoniske perle, kan du nyde panoramaudsigten over lagunen og høre fængslende historier, herunder Casanovas legendariske bedrifter og den gribende fortælling om Sukkenes Bro og de tilstødende gamle og nye fængsler. Efter turen kan du udvide din venetianske odyssé med gratis adgang til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana, hvor du kan fordybe dig yderligere i Venedigs rige arv og kultur.

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og Yard Gallery

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og Yard Gallery

Nyd det bedste af Venedig på en guidet byrundvisning i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer udenfor over med vores skip køen-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusindårig historisk republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned i deres celler. Fortsæt besøget med hovedhallen og de skinnende gyldne skibe i Markuskirken, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er planlagt i den besøgsmulighed, du har valgt, kan du nå frem til Basilikamuseet. Beundr den betagende udsigt over Markuspladsen, Venedigs hjerte, fra basilikaens terrasse. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning! Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Venedig: Dogepaladset, Sukkenes Bro, fængsler og gårdgalleri

Besøg Doge's Palace med en ekspertguide, og tag på rundtur i de ekstraordinære rum. Sammen med din ekspertguide bliver du eskorteret ind i paladset, hvor du kan beundre kunstneriske mesterværker skabt af datidens mest berømte malere og billedhuggere. Tiepolo og Tiziano er blot nogle få af de mange kunstnere, der har udsmykket dette palads. Bliv forbløffet over de gyldne trapper, indgangen til dogernes værelser og magtens haller, hvorfra du kan se "Den sidste dom" af Tintoretto, et af de største og flotteste malerier i verden. Besøg det gamle kongelige palads på Markuspladsen. Her vil du opdage Venedigs livsstil i fortiden, Sissis (kejserinde af Østrig) værelser og det arkæologiske museum. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse på Yard of Venice Gallery. Med VR høretelefonerne på skræller tiden væk og afslører Piazza San Marco og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til dogekapellet og Dogepaladset til en middelalderlig fæstning!

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Venedig: City Pass med museer, kirker og offentlig transport

Gør din rejse til Venedig mere behagelig med Venice City Pass. Få adgang til alle byens fremtrædende kirker, museer, monumenter og meget mere. Vælg mellem flerdagespas med mulighed for at tilføje billetter til offentlig transport. Besøg de byzantinske monumenter på Markuspladsen og gå ind i det palads, der var sæde for en 1000-årig republik, Dogepaladset. Få adgang til alle 16 kirker i Chorus Circuit, såsom Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Kom forbi Museo Correr, det arkæologiske museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, glasmuseet på øen Murano, det naturhistoriske museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, kniplingsmuseet på øen Burano og Museo Fortuny. Liste over museer:Doge's PalaceMuseo CorrerArkæologisk MuseumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk Historisk museumMocenigo-paladsetCarlo Goldoni-husetBlondemuseet på Burano-øenGlasmuseet på Murano-øenMuseo Fortuny. De 16 kirker i Chorus Circuit inkluderer: Santa Maria del GiglioSan StaeSanto StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreS.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan SebastianoSan Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)S.Giovanni Battista in Bragora

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Dogepaladset, Venedig

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Dogepaladset, Venedig

Vil du se alle oplevelser i Dogepaladset, Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dogepaladset, Venedig

Samlet bedømmelse

4.5
(35.199 anmeldelser)

Vi nød grundigt denne tur. Båden var let at finde og var godt organiseret. Glaspuster demonstrationen var virkelig fascinerende, og øerne Murano og Burano er så smukke! Jeg vil opfordre alle, der besøger Venedig, til at besøge disse øer. Så glade for, at vi reserverede denne tur, da det var højdepunktet i vores tid i Venedig. Den eneste negative feedback, jeg vil give, er, at der ikke var nogen engelsk kommentar på båden. Det gjorde os ikke for meget, da vi var glade for at nyde det smukke landskab, men dette kunne være et problem for nogle mennesker.

Dette var perfekt! Let at følge anvisningerne, god værdi for pengene. Der er kun 1 time på Murano og også på Burano- men aktiviteten siger tydeligt dette, hvilket vi gerne ville. 4 timer tur/retur. Venligt personale og vil klart anbefale, hvis du bare vil have en halvdagstur.

Det var super flot og spændende. Vi var i Venedig i 10 timer og dette var bestemt tiden værd eftersom det også lå lige ved Markuspladsen 🥰

Billetten gav hurtig adgang, og vi fik en enestående oplevelse. Paladset er et must i Venedig

Helt perfekt og en super guide Fantanstisk historisk viden og meget inspirerende.